|
|
| נשלח ב-13/3/2022 16:34 |
|
| |
| פמפוני כתב: |  | | מישהו מכיר אותו ברמה שזיהה את הכתב - בבירור?? |
|
לא יודע, אבל הכתב מזכיר לי כתב של רב-סוטה אחר שהועבר לידיי. שניהם מאפיינים של אטימות רגשית, נוקשות ומידה מסוימת של אלימות. (ל"גרפולוגים" שבינינו, שימו לב לשיפודים, לזוית במקום קערה, להיצמדות של אותיות וכו).
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2022 16:38 |
|
| |
לגוף השאלה מה יהיה עם ספריו, הרבה אנשים השליכו אותם אבל לדעתי אין טעם להשליך ספרים יפים ומחנכים (אני מדבר על הספרים לילדים), אבל יחד עם זאת - גם אם לא זורקים, בוודאי לא משווקים וכתוצאה מכך גם לא קונים, כך שלהערכתי הספרים ייעלמו לדור אחד או שניים מסיבות אבולוציוניות. עוד שניים שלושה דורות יהיו אינטלקטואלים חרדים שיציינו את ולדר במבט מתחכם
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2022 17:05 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | לגוף השאלה מה יהיה עם ספריו, הרבה אנשים השליכו אותם אבל לדעתי אין טעם להשליך ספרים יפים ומחנכים (אני מדבר על הספרים לילדים), אבל יחד עם זאת - גם אם לא זורקים, בוודאי לא משווקים וכתוצאה מכך גם לא קונים, כך שלהערכתי הספרים ייעלמו לדור אחד או שניים מסיבות אבולוציוניות. עוד שניים שלושה דורות יהיו אינטלקטואלים חרדים שיציינו את ולדר במבט מתחכם |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2022 19:30 |
|
| |
קלעפער
| הדיבוק כתב: |  | | מישהו מכיר אותו ברמה שזיהה את הכתב - בבירור??
לא יודע, אבל הכתב מזכיר לי כתב של רב-סוטה אחר שהועבר לידיי. שניהם מאפיינים של אטימות רגשית, נוקשות ומידה מסוימת של אלימות. (ל"גרפולוגים" שבינינו, שימו לב לשיפודים, לזוית במקום קערה, להיצמדות של אותיות וכו). |
|
הפתעת אותי לחלוטין! אתה מאמין בשטויות הללו?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2022 20:57 |
|
| |
זה לא על רגל אחת. בגדול, יש המון מאפיינים לכתב וקשה להתכחש לזה לחלוטין. כשהעבירו לי את הכתב של הרב הסוטה הראשון, העבירו לי תכריך של חידושי תורה ולא סיפרו לי במי מדובר ולמה נותנים לי. הכל היה במחברת, שאי אפשר לאבחן בוודאות, אבל זה צעק... כל הסימנים הראו אגרסיביות ואלימות (שהם המאפיינים הבסיסיים של כל אנס, הרי אין הסבר נורמלי למה לא לחשוב על מצבו וקשייו וסבלו העתידי של הקורבן). במכתב פרידה הזה של ולדר יש גם הרבה מאפיינים. להתווכח אפשר כאשר יש מעט מאפיינים, אבל כאשר יש הרבה מאפיינים זה מאוד סביר (שוב, זה מסובך להסביר כי יש הרבה פרטים...)
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2022 20:58 |
|
| |
והאמת, שהמזעזע ביותר זה להגדיר אדם שנתפס כמטפל רחימאי, כאדם אלים ואגרסיבי שלא אכפתי לצרכי הזולת
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2022 21:23 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | והאמת, שהמזעזע ביותר זה להגדיר אדם שנתפס כמטפל רחימאי, כאדם אלים ואגרסיבי שלא אכפתי לצרכי הזולת |
|
לכולנו יש 2 צדדים, וגם לברנש, אני מאמין שהוא באמת היה גם אדם טוב ועדין, אולי לא רחמן, וזה השוק שהיה לנו בסיפור, התקיפות שלו באו מכחנות רבה עד שהוא שיכנע את עצמו שגם הקורבן רוצה את זה, והוא מתנפל רק אצל מי שמעוניין, לא מעט מאתנו היו מתנהגים אותו דבר, זו הפרשנות המלומדת שלי.. נשלח מהאנדרואיד שליתוקן על ידי רציף ב- 13/03/2022 21:25:23 |
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2022 23:12 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2022 07:43 |
|
| |
שורה של מחקרים מבוססים לא מצאה כל בסיס לשמועה שגרפולוגיה יכולה למדוד או להעריך מדדי אישיות או לנתח אופי. לא הייתה ולו תכונת אופי אחת שהגרפולוגיה הצליחה למצוא או לנבא. הגרפולוגיה היא מדע מדומה, הבל הבלים, שטות וכסל. כל הגרפולוגים, עד אחד, הם שרלטנים. (ד"א, מומחים לזיהוי כתב יד, למשל בחקירות פליליות, אינם גרפולוגים).
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2022 09:10 |
|
| |
התועלת שגרפולוגיה מביאה לעולם, היא בעיקר בתחום השוואות כתבי יד. לבדוק זיופים.
מי שמתיימר לנתח תכונות אופי ואישיות עפ"י גרפולוגיה, הרי הוא שרלטן. רמאי, ונוכל.
אני זוכר היטב איך לפני כמה שנים החליט כלי תקשורת גדול בארץ לבדוק את הנושא הזה אצל בכירי הגרפולוגים בארץ. אלה מהשורה הראשונה שגובים אלפי שקלים על ניתוח אופי, אישיות, וכישורי התאמה לתפקידים בכירים.
מבלי לשתף אותם "במיזם" שהוא עורך, הוא מסר להם כתבי ידם של רוצח אסיר עולם. ושל פרופ' למתימטיקה, ושל נוכל בעל מוניטין, ושל רופא מנתח בכיר.
הדרישה מהגרפולוגים הייתה, לבדוק אופי, אישיות, והתאמה לתפקיד ניהולי בכיר.
התוצאות שהתקבלו מכל הגרפולוגים ללא יוצא מהכלל, הדהימה את כולם. הם לא ידעו מהחיים שלהם כלום. קשקשו שטויות והניתוחים וההמלצות שלהם היו הזויות.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2022 10:33 |
|
| |
סתם שאלה, על סמך מה החליטו שהם לא ידעו בין ימינם לשמאלם?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2022 13:02 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | | סתם שאלה, על סמך מה החליטו שהם לא ידעו בין ימינם לשמאלם? |
|
מהתיאור למעלה אפשר להבין שהם אמרו על רוצח סדרתי שהוא איש טוב ואכפתי.. ועל מדענים מוערכים אמרו שהם טיפשים ולא יוצלחים..
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2022 19:57 |
|
| |
אין לי מושג איך מוכילים שבנאדם טיפש (מכירים את תיאוריות האינטליגנציות המרובות של גרדנר?). ומי אמר שרוצח סדרתי לא יכול להיות איש טוב? תשאל את גודרון, ביתו של הימלר ימ"ש, איזה איש ואבא הוא היה
|
|
|
|
|