הרב נתן זוכובסקי ראש ישיבות גאון יעקב וחכמה ודעת, חבר ועדת הרבנים של דגל התורה וראש הוועדה הרוחנית של יתד נאמן הספיד את ולדר בלוויה בקול בוכים: ביקשת מעצמך לעזוב את יתד נאמן, אף אחד לא ביקש ממך לעזוב, בקשו ממך להישאר! אבל אתה אמרת שאתה עוזב כדי שאף אחד לא יפגע, כי ידעת מה זה בן אדם לחבירו. החדרת בתלמידים השקפה נכונה ויראת שמים טהורה, מה נאמר ומה נדבר, קשה לדעת חשבונות שמים, ביקשת מעצמך לעזוב את העיתון (יתד נאמן) כי חששת שיהיה אי נעימות למישהו בגללך, אמרת אני עוזב אני עוזב, ביקשו ממך להישאר. שנים קראנו את הדברים שלך ואת ההשקפה הנכונה. להאזנה https://rotter.net/User_files/forum/61cabbad517b913d.mp3"שנים על גבי שנים קראנו את דבריך, החדרת בציבור השקפה נכונה ויראת שמים אמיתית, ועכשיו צריך להיפרד ממך. " "איך שדאגת לכל אחד, איך ש אמרת בזמן האחרון שאתה רוצה לעזוב את העיתון בגלל שאולי יהיה פה למישהו, אז אמרת אני עוזב אני עוזב, אף אחד לא ביקש ממך לעזוב, אתה מרצונך אמרת שאתה עוזב, מרצונך, חשבת אולי יהיה אי נעימיות למישהו, אז אמרת לא, אני עוזב אני עוזב, אף אחד לא ביקש ממך, ביקשו ממך להישאר, ואתה אמרת אני עוזב, בגלל שידעת מה זה בין אדם לחבירו." "ונודה על כל השנים שהחדרת השקפה נכונה דברים נפלאים"
 |
|
|