| נשלח ב-28/12/2021 01:53 |
|
| |
העונש החרדי החדש
על רקע סיפור ולדר המצער, ועל רקע סיפורו של משי זהב זה לא מכבר, הגעתי למסקנה:
בארה"ב העונש החמור ביותר הוא מוות
כאן בישראל, אין עונש מוות, העונש החמור ביותר הוא מאסר עולם ללא קצבת זמן, מה שקיבל יגאל עמיר רוצחו של רבין.
אצלינו החרדים הומצא עונש אכזרי יותר משני אלו, לרצוח את הבנאדם ולהשאיר אותו חי, כלומר גסיסה איטית של כמה עשרות שנים, ומי שרוצה לראות איך זה נראה, ישנה חיה - קומודו - לטאת ענק, שאינה יודעת לחנוק את טרפה, והיא נוגסת בו בעודו חי עד שבשלב מסוים הטרף מת, כך נראה אצלינו אדם שחטא, הוא לא יוכל יותר להוציא את הראש מהבית, לכל מקום בו ילך, לחנות מכולת, לבית הכנסת, יסתכלו עליו יצביעו עליו, חרם גמור אף אחד לא ידבר איתו או ישב לידו, כלומר, גזר דין חמור ממוות, חיים שאינם חיים אלא סבל ארוך מתמשך, שצריך המון המון גבורה להישאר לחיות חיים כאלו אך ורק כי הקב"ה ציוה שלא להתאבד
ולשם הבהרה: אחד המעשים החמורים ביותר הם אונס או פגיעה בילדים, דבר שכיום יודעים שהם פשוט הורסים את המשך חייו של הילד, וחשוב לקחת לפסיכולוג כל ילד שנפגע, ועונשו של מי שפוגע בילדים צריך להיות זהה לעונשו של רוצח, מאסרים ארוכים עד 20 שנה, ואין גבול לקנסות והפיצויים שהוא חייב לשלם
אם כן, הדבר הנכון היה לענוש בצורה שונה, בשונה ממגזרים כמו חילונים או גויים, בהם אדם כזה משלם את חובו, יושב כמה שנים משלם פיצוים בסדר גודל, הייתי אומר אפילו לעבור סירוס, אבל אז יכול לחיות את חייו, בשונה מהם, במגזר החרדי שלנו, אדם כזה הופך להיות כל כך מוקצה מחמת מיאוס שעליו לעבור למאדים, כי גם אם יעבור לחו"ל השמועה תגיע אחריו, אי לכך הדבר הנכון במגזר שלנו היה אמור להיות טיפול אמיתי בבנאדם, כפי שציינתי סירוס ועונש מלא, אבל בדיסקרטיות, בלי להפיץ את שמו ותמונתו נכון הוא הרס חיים, יש הבנה מוחלטת לחומרה העצומה של מעשיו, אז בבקשה, מאסר עולם בלי קצבה, אפילו עונש מוות, אבל גזר הדין שלו אינה יכולה להיות גדולה יותר מעונש מוות
שני האישים האלו שנטלו את חייהם, הוכיחו שהעונש שהוטל עליהם היה גדול יותר מעונש מוות.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2021 02:06 |
|
| |
ולשרה_בן
בארה"ב עבריין מין נכנס לרשימה מיוחדת וכולם רואים את שמו. כרגיל אתה כותב שטויות, חייבים לפרסם כדי שאנשים ידעו להזהר ממנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2021 02:11 |
|
| |
בכוונה הדגשתי את ההבדל שבינינו לבין חילונים ואומות העולם אצלם יכול אדם כזה לשלם את חובו, המלא! אבל אחרי זה הוא יכול לחיות את חייו, וזה כי החברה שם מקבלת אותו כי "הוא שילם את חובו לחברה" אצלינו הוא יסתובב כמו מת חי, בציבור החרדי הוא מצורע נגוע
אני מדגיש שוב, עליו לקבל עונש מהחמורים ביותר, זהה לעונש על רצח, אבל בלי לספר לעולם וכדי לוודא שהוא לא יפגע שוב לעולם, לסרס אותו, וזה עדיין עוד יהיה עונש קל הרבה יותר מהעונש החרדי המוצע
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 28/12/2021 02:25:57
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2021 02:15 |
|
| |
איש חשוב, אילו בא לפניך מקרה של פגיעה בנאמנות גבוהה ביותר. פנית לרב פלוני, לעסקן אלמוני, למשטרה, אבל הפוגע, איש רב עוצמה, הצליח להשתיק את כל אלה שפנית אליהם. ולא זו אף זו, הוא ממשיך לפגוע. הדרך היחידה להפסיק את הפגיעה היא לפרסם את הענין. מה היית עושה?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2021 02:22 |
|
| |
ברור שאם זה נמשך ואין דרך לעצור את הרציחות שלו, יהיו חייבים לנקוט בדרך זו אבל האם אתה בטוח שלא ניתן היה לטפל אפילו בסיפור של משי זהב בדרך דיסקרטית יותר? הרי היו המון עדויות, היה אפשר לעצור אותו עד תום ההליכים, להביא את העדים שהעידו בפני כתבת הארץ לבית משפט, ולכלוא אותו לכל החיים ואכן אלו שידעו את הסיפור עם משי זהב, והשתיקו ושתקו כל השנים, דם הרבה נפגעים עליהם
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2021 02:22 |
|
| |
הבנתי שזה לא עונש חרדי, זה עונש ציוני של המדינה העקומה הזאת, שמאפשרים לכל עיתונאי וכל רב להביא עדויות ולהעליל עלילות והדרך פתוחה לפרסם את כל זה ברשת וללא משפט, יתכן שאין דרך אחרת למגר את רוצחי הנפשות הסדרתיים, וזוהי הדרך היחידה, גם כדי להשיג עוד עדויות. עושה רושם שעושים את זה רק למי שחשוד בתקיפות רבות, כדי לעצור את הרודף. לא הייתי מסרס אף אחד, אלא אם אין ברירה. יש לחקור את כל הנפשות הפועלות, כדי להוציא את הצדק לאור, חייבים לטפל בעיתון הארץ שפרסם את הקטע הקולי, ובכל מי שהעליל ללא משפט, ולמצוא את הדרך הכי נכונה לטפל במקרים כאלה, וגם בתוקפים קלים שרק התחילו לתקוף. ושלא ישפך דם בישראל נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2021 02:23 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | בכוונה הדגשתי את ההבדל שבינינו לבין חילונים ואומות העולם אצלם יכול אדם כזה לשלם את חובו, המלא! אבל אחרי זה הוא יכול לחיות את חייו אצלינו הוא יסתובב כמו מת חי
אני מדגיש שוב, עליו לקבל עונש מהחמורים ביותר, זהה לעונש על רצח, אבל בלי לספר לעולם וכדי לוודא שהוא לא יפגע שוב לעולם, לסרס אותו, וזה עדיין עוד יהיה עונש קל הרבה יותר מהעונש החרדי המוצע |
|
אנסה להסביר שוב. אצל הגויים עבריין מין נכנס לרשימה מיוחדת וכולם רואים את זה, הוא מנודה מהחברה. קשה לא למצוא עבודה וכולם מתרחקים ממנו. מקווה שתקלוט. ואולי כדאי להראות קצת יותר רחמים לנפגעי עבירות מין מאשר לעבריין. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2021 02:29 |
|
| |
אנשים רעים צמאי דם שלשמחתם נמצא הצידוק המוסרי למלאות את כל תאוותם עם קצף על השפתיים. ובעל כרחך אתה עתיד ליתן דין וחשבון! הלב יודע אם לעקל אם לעקלקלות! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2021 02:30 |
|
| |
| ולשרה_בן כתב: |  | | איש_חשוב כתב: |  | בכוונה הדגשתי את ההבדל שבינינו לבין חילונים ואומות העולם אצלם יכול אדם כזה לשלם את חובו, המלא! אבל אחרי זה הוא יכול לחיות את חייו אצלינו הוא יסתובב כמו מת חי
אני מדגיש שוב, עליו לקבל עונש מהחמורים ביותר, זהה לעונש על רצח, אבל בלי לספר לעולם וכדי לוודא שהוא לא יפגע שוב לעולם, לסרס אותו, וזה עדיין עוד יהיה עונש קל הרבה יותר מהעונש החרדי המוצע |
|
אנסה להסביר שוב. אצל הגויים עבריין מין נכנס לרשימה מיוחדת וכולם רואים את זה, הוא מנודה מהחברה. קשה לא למצוא עבודה וכולם מתרחקים ממנו. מקווה שתקלוט. ואולי כדאי להראות קצת יותר רחמים לנפגעי עבירות מין מאשר לעבריין.
|
|
אני מכיר את הרשימות האלו, הן קיימות גם כאן בארץ, קיר הבושה קוראים להם עדיין אין בכלל השוואה למה שקורה אצל החילונים והגויים לעבריין לשעבר, בהדגשה על "לשעבר", לבים החרדים בהם הוא מוקע ומוקצה לגמרי, אף אחד לא יחליף איתו מילה, הוא לא יוכל להתפלל בבית הכנסת להיספר במנין, ועוד אצלינו החיים הם בעצם חיים חברתיים פי אלף, כשהכל בחבורה, בבית הכנסת בבית המדרש
ואגב, הרשימות האלו הם על אונס ופדופיליה בלבד, ואינם כוללים אנשים שבגדו בבני הזוג בהסכמת שני הצדדים במקרה כאן של ולדר, לכאורה, הסיפורים וההוכחות וההקלטות דיברו אך ורק על בגידה, וכך מסתמן ממכתבו של ולדר לכאורה, וכך נשמע גם מפרסום הודעתו של הגר"ג אידלשטיין שליט"א שהתייחס אך ורק לנושא זה
ולמרות שאצלינו מחרימים ומנדים גם מי שנתפס על בגידה באשת איש, שלפי התורה חמורה יותר, הרשימות עליהם אתה מדבר אינם מדברים בכלל על נושא זה, ואדרבה, "אין אדם צדיק בארץ אשר לא יחטא" זה כמעט נורמה אצל החילונים וק"ו באומות העולם.
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 28/12/2021 02:45:37
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2021 02:43 |
|
| |
זה לא עונש חדש, מי שיש עליו שמועות שפרוץ בעריות מצוה לבית דין לנדותו ולבזותו..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2021 02:50 |
|
| |
שום דבר שהיה פעם אינו מתאים למה שקורה היום ברחוב החרדי ובכל מקרה לא אני המצאתי את כל זה, הגר"ג אידלשטיין אמר פחות או יותר את מה שכתבתי כאן "רציחה של ממש"
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2021 02:57 |
|
| |
ולשרה_בן
| איש_חשוב כתב: |  | | איש_חשוב כתב: |  | בכוונה הדגשתי את ההבדל שבינינו לבין חילונים ואומות העולם אצלם יכול אדם כזה לשלם את חובו, המלא! אבל אחרי זה הוא יכול לחיות את חייו אצלינו הוא יסתובב כמו מת חי
|
אנסה להסביר שוב. אצל הגויים עבריין מין נכנס לרשימה מיוחדת וכולם רואים את זה, הוא מנודה מהחברה. קשה לא למצוא עבודה וכולם מתרחקים ממנו. מקווה שתקלוט. ואולי כדאי להראות קצת יותר רחמים לנפגעי עבירות מין מאשר לעבריין.
אני מכיר את הרשימות האלו, הן קיימות גם כאן בארץ, קיר הבושה קוראים להם עדיין אין בכלל השוואה למה שקורה אצל החילונים והגויים לעבריין לשעבר, בהדגשה על "לשעבר", לבים החרדים בהם הוא מוקע ומוקצה לגמרי, אף אחד לא יחליף איתו מילה, הוא לא יוכל להתפלל בבית הכנסת להיספר במנין, ועוד אצלינו החיים הם בעצם חיים חברתיים פי אלף, כשהכל בחבורה, בבית הכנסת בבית המדרש
ואגב, הרשימות האלו הם על אונס ופדופיליה בלבד, ואינם כוללים אנשים שבגדו בבני הזוג בהסכמת שני הצדדים במקרה כאן של ולדר, לכאורה, הסיפורים וההוכחות וההקלטות דיברו אך ורק על בגידה, וכך מסתמן ממכתבו של ולדר לכאורה, וכך נשמע גם מפרסום הודעתו של הגר"ג אידלשטיין שליט"א שהתייחס אך ורק לנושא זה
ולמרות שאצלינו מחרימים ומנדים גם מי שנתפס על בגידה באשת איש, שלפי התורה חמורה יותר, הרשימות עליהם אתה מדבר אינם מדברים בכלל על נושא זה, ואדרבה, "אין אדם צדיק בארץ אשר לא יחטא" זה כמעט נורמה אצל החילונים וק"ו באומות העולם.
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 28/12/2021 02:45:37 |
|
נראה לך שהרב שמואל אליהו בדה מליבו שיש עדויות של לפחות 22 נשים ונערות הטוענות כי חיים ולדר פגע בהם?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2021 03:04 |
|
| |
לכאורה ממילותיו של הרב אליהו היה נשמע שהוא שמע על כך שהיו 22 עדויות של נפגעים, ולא שהם הגיעו אל בית הדין והוא ראה אותם במו עיניו ושמע אותם זה יכול היה לכלול את העדות של רבינוביץ, ועוד אחת שפרסמה פוסט בפייסבוק וקיבלה שם תגובות אנונימיות, כל אלו הם עדות שמיעה עד מפי עד, ושוים כחרס. אז הוא לא בדה מליבו, אבל הסתמך על עדות שמיעה, הראיות האמיתיות (לכאורה) שהגיעו, הם אך ורק על מעשה בית דין, וההקלטה על בגידה.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2021 03:08 |
|
| |
ולשרה_בן
| תמניא_אפי כתב: |  | אנשים רעים צמאי דם שלשמחתם נמצא הצידוק המוסרי למלאות את כל תאוותם עם קצף על השפתיים. ובעל כרחך אתה עתיד ליתן דין וחשבון! הלב יודע אם לעקל אם לעקלקלות! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מכחיש הקורונה הידוע שהפיץ את הפורום בשקרים ובדותות וכנראה גרם לכך שכמה אנשים האמינו לשקרים שלו וחלו מכנה אחרים אנשים רעים וצמאי דם. האירוניה מתאבדת.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2021 03:10 |
|
| |
ולשרה_בן
| איש_חשוב כתב: |  | לכאורה ממילותיו של הרב אליהו היה נשמע שהוא שמע על כך שהיו 22 עדויות של נפגעים, ולא שהם הגיעו אל בית הדין והוא ראה אותם במו עיניו ושמע אותם זה יכול היה לכלול את העדות של רבינוביץ, ועוד אחת שפרסמה פוסט בפייסבוק וקיבלה שם תגובות אנונימיות, כל אלו הם עדות שמיעה עד מפי עד, ושוים כחרס. אז הוא לא בדה מליבו, אבל הסתמך על עדות שמיעה, הראיות האמיתיות (לכאורה) שהגיעו, הם אך ורק על מעשה בית דין, וההקלטה על בגידה. |
|
הרב שמואל אליהו מגיב על מותו של חיים ולדר: "הצענו לו שיתקן, חייהן קודמים לחייו"
תוקן על ידי ולשרה_בן ב- 28/12/2021 03:22:27
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2021 03:13 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | לכאורה ממילותיו של הרב אליהו היה נשמע שהוא שמע על כך שהיו 22 עדויות של נפגעים, ולא שהם הגיעו אל בית הדין והוא ראה אותם במו עיניו ושמע אותם זה יכול היה לכלול את העדות של רבינוביץ, ועוד אחת שפרסמה פוסט בפייסבוק וקיבלה שם תגובות אנונימיות, כל אלו הם עדות שמיעה עד מפי עד, ושוים כחרס. אז הוא לא בדה מליבו, אבל הסתמך על עדות שמיעה, הראיות האמיתיות (לכאורה) שהגיעו, הם אך ורק על מעשה בית דין, וההקלטה על בגידה. |
|
הרב אליהו אמר מפורש שהוא אדם מסוכן, תן קרדיט לאדם כמו הרב אליהו שהוא בטוח במאה אחוז שהיצור ההוא מסוכן . אין גם ספק שהרב אליהו מדבר על עדויות מהעבר בבתי דין שונים. הוא לא הלך עכשיו לחקור נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|