בית פורומים בחדרי חרדים

הגר"נ זוכובזסקי מספיד את ולדר: "החדרת בציבור השקפה נכונה ויראת שמים אמיתית"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/12/2021 10:54 לינק ישיר 
הגר"נ זוכובזסקי מספיד את ולדר: "החדרת בציבור השקפה נכונה ויראת שמים אמיתית"

הרב נתן זוכובסקי ראש ישיבות גאון יעקב וחכמה ודעת, חבר ועדת הרבנים של דגל התורה וראש הוועדה הרוחנית של יתד נאמן הספיד את ולדר בלוויה בקול בוכים:
ביקשת מעצמך לעזוב את יתד נאמן, אף אחד לא ביקש ממך לעזוב, בקשו ממך להישאר! אבל אתה אמרת שאתה עוזב כדי שאף אחד לא יפגע, כי ידעת מה זה בן אדם לחבירו.
החדרת בתלמידים השקפה נכונה ויראת שמים טהורה, מה נאמר ומה נדבר, קשה לדעת חשבונות שמים, ביקשת מעצמך לעזוב את העיתון (יתד נאמן) כי חששת שיהיה אי נעימות למישהו בגללך, אמרת אני עוזב אני עוזב, ביקשו ממך להישאר. שנים קראנו את הדברים שלך ואת ההשקפה הנכונה.

להאזנה
https://rotter.net/User_files/forum/61cabbad517b913d.mp3
"שנים על גבי שנים קראנו את דבריך, החדרת בציבור השקפה נכונה ויראת שמים אמיתית, ועכשיו צריך להיפרד ממך."
"
איך שדאגת לכל אחד, איך שאמרת בזמן האחרון שאתה רוצה לעזוב את העיתון בגלל שאולי יהיה פה למישהו, אז אמרת אני עוזב אני עוזב, אף אחד לא ביקש ממך לעזוב, אתה מרצונך אמרת שאתה עוזב, מרצונך, חשבת אולי יהיה אי נעימיות למישהו, אז אמרת לא, אני עוזב אני עוזב, אף אחד לא ביקש ממך, ביקשו ממך להישאר, ואתה אמרת אני עוזב, בגלל שידעת מה זה בין אדם לחבירו."
"ונודה על כל השנים שהחדרת השקפה נכונה דברים נפלאים"

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2021 11:03 לינק ישיר 
אוי הברות ההכחשה השיגעון גדלות ההשקפה המעותת ועל הכל הטיפשות .

במקום להתעלם ולא לדון בנושא כי שום דבר כבר לא משנה.

הגאות והטפשות ואולי אף הרשעות ממשיכים לנבור בסחי ומאוס ומנסים להכשיר את השרץ בק"ן טעמים מעוותים. מה אמורים לחשוב הנפגעים?.

נכון אין כל צורך להשמיצו אבל לגדלו להללו זו נבלה גדולה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2021 11:06 לינק ישיר 

רבותי1 כתב:

נכון אין כל צורך להשמיצו אבל לגדלו להללו זו נבלה גדולה.

בדיוק !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2021 11:19 לינק ישיר 

בושה לציבור החרדי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2021 11:23 לינק ישיר 

ולדר לא איתנו, האלמנה והיתומים כן, אז מה אתם רוצים מהספד שנאמר בפני המשפחה והקרובים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2021 11:27 לינק ישיר 

ולדר המנוח ידע שהדג מסריח מהראש ופני הדור כפני החזיר ולכן הרשה לעצמו לעשות את שעשה. רק משום שהוא הכיר את הכזב וההכחשה של חלק מהמגזר החרדי. 

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 28/12/2021 11:33:33

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2021 11:44 לינק ישיר 

ירו_שלמי כתב:
ולדר לא איתנו, האלמנה והיתומים כן, אז מה אתם רוצים מהספד שנאמר בפני המשפחה והקרובים?

די להיתממות
אפשר לדבר על המשפחה החשובה, אפשר להגיד דברי חיזוק באמונה בה'. אפשר אפילו לזרוק איזה מילה טובה על הכשרונות של הנפטר.
אבל להגיד שהוא "החדיר יראת שמים אמיתית"?
נו באמת..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2021 11:48 לינק ישיר 

אני לא מאמין למילה אחת מכל העלילה עם העדויות הכל כך נסתרות שאפילו אליהו מצפת, חולה הפרסום, לא מצליח לפרסם, ועדיין ההספד של הרבי מזוכובסקי הזה דוחה ומגעיל.
מספיק שאפילו משהו מזה נכון, אולי, שמא...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2021 12:16 לינק ישיר 

אינני מכיר את הרב זוכובסקי. בעיקרון יש קושי גדול שאחד המטיפים היותר רהוטים של השקפת הרב שך נתפס בקלונו, וזה עוד יותר קשה לחבר הוועדה הרוחנית של יתד, שהיה צריך מטיף רהוט כזה יותר מאוויר לנשימה. כך שהמשבר שחוזה הרב זוכובסקי הוא בהחלט מצדיק להגיד דברים מצמררים כאלה בפרהסיא. בעיקרון ממה שידוע לי, ולדר ממש לא עזב מרצונו את יתד - ונהפוך הוא, הוא נזרק אחרי שהנהלת יתד בדקה את העובדות בכוחות עצמה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2021 12:20 לינק ישיר 

מה הפירוש נתפס בקלונו ?

לא שמענו שום עדות בקולה. לא שמענו שום שם. לא ראינו שום תמונה.

כולנו שמענו שלאהרן רבינוביץ' ו/או לרב שמואל אליהו יש 22 עדויות. זה מספיק לכם בשביל להרוג את הנפש ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2021 12:22 לינק ישיר 

המספידים, המפקפקים, הדואגים מהלבנת פני חברם, זיכרו את מאמר רבי אליעזר הגדול, כל עוף למינו ישכון ובני אדם לדומה לו תנן במתני' כל המחובר לטמא טמא כל המחובר לטהור טהור ותנינא בברייתא רבי אליעזר אומר לא לחנם הלך זרזיר אצל עורב אלא מפני שהוא מינו (בבא קמא צב,א')

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2021 12:39 לינק ישיר 

קהלת כתב:
מה הפירוש נתפס בקלונו ?

לא שמענו שום עדות בקולה. לא שמענו שום שם. לא ראינו שום תמונה.

כולנו שמענו שלאהרן רבינוביץ' ו/או לרב שמואל אליהו יש 22 עדויות. זה מספיק לכם בשביל להרוג את הנפש ?
כל מה שכתבת זה ביקורת על ולדר, שבחר להתאבד. לא חושב שמישהו היה מייעץ לו לנהוג כך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2021 12:58 לינק ישיר 

הוא התאבד ? גברא קטילא קא קטל. הוא היה מת מהלך אחרי שר' אליהו טרח כל 24 שעות בערך לעלות לאויר עם עוד כותרת בנידון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2021 13:10 לינק ישיר 

קהלת כתב:
הוא התאבד ? גברא קטילא קא קטל. הוא היה מת מהלך אחרי שר' אליהו טרח כל 24 שעות בערך לעלות לאויר עם עוד כותרת בנידון.
מי לדעתך, כן בגדר המאבד עצמו לדעת? חולה סופני שמתקשה לשאת את יסוריו? או אדם שאיבד את אשתו וילדיו בטרגדיה ומתקשה לשאת את סבלו? הם כן כן נחשבים למתאבדים אך לא מי שמאשימים אותו בפגיעות מיניות ומתאבד במקום להוכיח את חפותו או לקבל אחריות ולתת את הדין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2021 13:31 לינק ישיר 
ירו_שלמי

חריף_ומקשה כתב:
די להיתממות
אפשר לדבר על המשפחה החשובה, אפשר להגיד דברי חיזוק באמונה בה'. אפשר אפילו לזרוק איזה מילה טובה על הכשרונות של הנפטר.
אבל להגיד שהוא "החדיר יראת שמים אמיתית"?
נו באמת..

לא מיתמם, ואני לא מתכוון גם 'לאחרי מות קדושים אמור', אתה יכול לראות תגובות אחרות שלי. אבל אני חושב שמי שהוציא את מעשיו במחשכים לאור עולם השיג כבר את מטרתו - והרבה מעבר. אי לכך ובהינתן שכולם יודעים שהדברים נועדו עבור מי שגם הם קורבנות למעלליו של אותו אדם - היתומים שהשאיר - אני חושב שזה הזמן לשחרר טיפה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2021 13:32 לינק ישיר 

כל הכבוד להרב זוכובסקי, צריך אומץ רב לעשות את מה שעשה, אבל אין ספק שנועץ עם גדולי ישראל, והיה מוכן לספוג את העלבונות כדי לציית לדעת תורה.
מחלקו יהי חלקי.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הגר"נ זוכובזסקי מספיד את ולדר: "החדרת בציבור השקפה נכונה ויראת שמים אמיתית"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext