בית פורומים בחדרי חרדים

הפסיכיאטר ד''ר אילן רבינוביץ' אומר שח''ו היה חזק כמו סלע איתן

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/12/2021 18:01 לינק ישיר 
הפסיכיאטר ד''ר אילן רבינוביץ' אומר שח''ו היה חזק כמו סלע איתן

קטעים מהראיון המצמרר:

...קיוויתי בכל נפשי ומאודי שחיים ולדר צודק וזו עלילה שנרקמה נגדו ולא היו דברים מעולם. בשבוע האחרון כשפורסמו עשרים ושתיים עדויות נוראיות של נערות ונשים בפני בית הדין החרדי שהוקם כדי לבחון טענות ולדר, בראשות הרב שמואל אליהו, לא נותר לכאורה מקום לספק. עדויות מזעזעות על ניצול מיני מתמשך של קטינות שנשבו בידי טורף אכזר שמשמש להם דמות להערצה. לצערי הרב, בניגוד להמלצתי, חיים ולדר סירב להופיע בפני בית הדין ולקחת אחריות על מעשיו.

קטונתי מול כבוד הרב גרשון אדלשטיין, נשיא מועצת גדולי התורה של דגל התורה וממנהיגי הציבור החרדי-ליטאי, שהשווה את ההאשמות נגד ולדר ל"הלבנת פנים" ואף לרצח. "המלבין פני חברו ברבים, אין לו חלק בעולם הבא". קטונתי גם מול הרב יהושע אייכנשטיין, ראש ישיבת יד אהרון בירושלים, שאמר ש"יש לומר לתלמידים שאנשים רעים הוציאו על ולדר שם רע ופרסמו בכל מקום את השם הרע, עד שגרמו לו להתבייש להראות פניו בחוץ וגרמו לו לחלות בנפשו, עד כדי שהרג את עצמו".

אני יכול להעיד במסגרת מומחיותי ויושרי המקצועי שחיים ולדר היה אדם חזק כצוק איתן, תמיד יציב בנפשו ומעולם לא נזקק לסעד פסיכיאטרי ו/או פסיכולוגי שלי או של קולגות שלי, גם בשעת משבר נוראה עת שכל את בנו אהובו.

כרופא וכאדם עצוב לי מאד היום, לשמוע על גופת האב חיים מוטלת על קבר בנו האהוב צביקי. טרגדיה שייקספירית. דמעות חונקות את גרוני. ועדיין, אם נכונות העדויות וההקלטות, עצוב לי יותר על הנערות והנשים שלנצח צילק וגזל את תמימותן לעד. כפסיכיאטר מומחה, יודע אני שקשה מאד להחלים מצלקות נפשיות של אינוס מתמשך על ידי אדם שנתת בו אמון טוטלי תוך הערצה עיוורת. הוא מעל באמונך ועשה בגופך כבשלו.

אולי כלי התקשורת החרדיים מצניעים את הסיפור, אך מידיעה ברורה: האדמה רועדת היום בקהילה החרדית - חברה, שיכולה לפרקים ללמד אותנו החילונים על "ואהבת לרעיך כמוך". אם אמת דיברו המתלוננות, לא נותר אלא להסכים עם דברי הרב אליהו: "חבל שלא לקח אחריות על מעשיו. היה יכול ללמד רבים דרך תשובה. חיי הנפגעות קודמים לחייו"....

https://news.walla.co.il/item/3479453

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2021 18:02 לינק ישיר 

לה''ו. אז אם הוא סלע איתן, ההתאבדות הייתה מושכלת, ולא חולשת הדעת.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2021 18:15 לינק ישיר 
גלאגוזים

hot_trend כתב:
קטעים מהראיון המצמרר:

...קיוויתי בכל נפשי ומאודי שחיים ולדר צודק וזו עלילה שנרקמה נגדו ולא היו דברים מעולם. בשבוע האחרון כשפורסמו עשרים ושתיים עדויות נוראיות של נערות ונשים בפני בית הדין החרדי שהוקם כדי לבחון טענות ולדר, בראשות הרב שמואל אליהו, לא נותר לכאורה מקום לספק.

אני יכול להעיד במסגרת מומחיותי ויושרי המקצועי שחיים ולדר היה אדם חזק כצוק איתן, תמיד יציב בנפשו ומעולם לא נזקק לסעד פסיכיאטרי ו/או פסיכולוגי שלי או של קולגות שלי, גם בשעת משבר נוראה עת שכל את בנו אהובו.

אולי כלי התקשורת החרדיים מצניעים את הסיפור, אך מידיעה ברורה: האדמה רועדת היום בקהילה החרדית - חברה, שיכולה לפרקים ללמד אותנו החילונים על "ואהבת לרעיך כמוך". אם אמת דיברו המתלוננות, לא נותר אלא להסכים עם דברי הרב אליהו: "חבל שלא לקח אחריות על מעשיו. היה יכול ללמד רבים דרך תשובה. חיי הנפגעות קודמים לחייו"....

שיחליט הפרופסור המכובד, האם לא נותר ספק כמ"ש ברישא, או שעדיין הדבר לא הוכרע כמ"ש בסיפא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2021 18:21 לינק ישיר 

hot_tr כתב:

מעניין אם הפסיכולוג יכול לענות על השאלה
למה הוא הלך להתאבד על קבר בנו?
לקבל אמפתיה?
כדי ליצור סיפור אלטרנטיבי שהתאבד מצער על בנו?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2021 19:38 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

hot_tr כתב:

מעניין אם הפסיכולוג יכול לענות על השאלה
למה הוא הלך להתאבד על קבר בנו?
לקבל אמפתיה?
כדי ליצור סיפור אלטרנטיבי שהתאבד מצער על בנו?

לה''ו
א. פסיכיאטר.
ב. רבים מתאבדים בבית קברות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2021 20:44 לינק ישיר 

מה לא ברור?
הוא לא רצה חקירה בבית דין.

הוא רצה לשמור על העמימות ועל חפותו ולהפוך את האנשים שניסו לחקור אותו לנאשמים.

הוא רצה שהציבור יחשוב עליו כקרבן ולא על עשרות הילדים והילדות שהוא רצח.

האיש ניסה דרך מותו לתמרן את הציבור.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2021 20:50 לינק ישיר 
ליבי_ער

hot_trend כתב:

https://news.walla.co.il/item/3479453

מעיד שאף אחד מהקולגות שלו לא העניק לולדר סעד פסיכיאטרי או/ו פסיכולוגי...

כאילו שאם ולדר מקבל סעד כזה, אין מצב הדוקטור הזה לא היה בסוד העניינים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2021 20:51 לינק ישיר 
ולשרה_בן

אלי_ו כתב:
מה לא ברור?
הוא לא רצה חקירה בבית דין.

הוא רצה לשמור על העמימות ועל חפותו ולהפוך את האנשים שניסו לחקור אותו לנאשמים.

הוא רצה שהציבור יחשוב עליו כקרבן ולא על עשרות הילדים והילדות שהוא רצח.

האיש ניסה דרך מותו לתמרן את הציבור.

נשלח מהאנדרואיד שלי

קלעת בול.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2021 22:00 לינק ישיר 

מטורף בחייו, מטורף במותו,

הוא הרוויח שהוא בחזקת זכאי,
ואז הוא עשה משהו לטובת
משפחתו,
הוא חסך שנים רבות של יסורים וכלא,
וגם להיות כלוא בביתו מחוסר מעש,
מטפס על הקירות..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2021 23:31 לינק ישיר 

אילן רבינוביץ הוא רופא שנוי במחלוקת ולא מהיום, לשבחו יאמר שהוא מדבר בכבוד כלפי גדולי התורה, אבל יש פה בעיה גדולה של הפרת צנעת הפרט וחסיון רפואי, תקראו את הראיון המלא ב'וואלה' שם הוא חושף פרטים אישיים על הטיפול בבנו המנוח של ולדר, ועל היעוץ שהוא העניק לו, 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הפסיכיאטר ד''ר אילן רבינוביץ' אומר שח''ו היה חזק כמו סלע איתן
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext