בית פורומים בחדרי חרדים

הרב שמואל אליהו: "ראיתי את הנפגעות הללו ואת הצלקת הנוראה שעשה להם בנשמה"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/12/2021 20:54 לינק ישיר 

העדויות שהתקבלו בבית הדין החרדי נגד חיים ולדר  
תקיפה של בן 9 שבא אליו לטיפול  
תקיפה של בן 9 שהיה חניך בקייטנה של ולדר  
תקיפה של מדריך בן 12 בקייטנה  
יחסי מי* מלאים וקבועים עם קטינה מתחת לגיל 14  
יחסי מי* מלאים וקבועים עם קטינה מתחת לגיל 16  
תקיפה בכוח של מדריכה בת 18 בקייטנה  
יחסים מלאים בכפייה עם אישה שבאה אליו לטיפול  
יחסים מלאים בכפייה עם אישה שבאה אליו לטיפול  
יחסים מלאים עם אישה שבאה אליו לטיפול  
תקיפה בכוח של אישה שבאה עם בנה לטיפול  
הטרדה של בת 15 שבאה אליו לטיפול  
הטרדה של בן 15 שבא אליו לטיפול  
הטרדה של בת 16 שבאה אליו לטיפול  
הטרדה של בת 17 שבאה אליו לטיפול  
הטרדה של בת 19 שבאה אליו לטיפול  
הטרדה של אישה שבאה עם בנה לטיפול  
הטרדה של אישה שבאה עם בנה לטיפול  
הטרדה של אישה שבאה אליו לטיפול  
הטרדה של אישה שעבדה עמו  
הטרדה של אישה שנפגשה עמו 
חלק מהעדויות הושמעו על ידי הנפגעים וחלק על ידי מטפלים ואנשי מקצוע אחרים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2021 20:57 לינק ישיר 

מכחישי המציאות כהרגלם ימשיכו כדרכם להכחיש. כבר התרגלנו לכך. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2021 21:03 לינק ישיר 

העדויות התקבלו בבית הדין החרדי, כלומר של הרב סילמן.

ולדר ידע מזה ולכן צירף את שמו במכתב ההתאבדות. הרב אליהו מן הסתם מעורה בתהליך, וסופג את כל ההשמצות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2021 21:04 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:

הכול יכול להיות. אבל אתה מודע לכך שגם עכשיו הרב אליהו יכול להיתבע ע"י עזבונו של חיים ולדר? ובמידה שאין בידיו הוכחות חותכות יקרעו אותו מבחינה כלכלית ואף ניתן להושיבו מאחורי סרג ובריח . אדרבה, המשפחה, אם היא מאמינה בחפותו עליה להוכיח זאת מהר ככל האפשר כי חיש מהר היא תגלה שתובעים את העיזבון.

הלוואי וישכילו לפעול כך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2021 23:41 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:
העדויות שהתקבלו בבית הדין החרדי נגד חיים ולדר  

יפה שאתה נוהג במנהגו של הרב אליהו, ונוקט במילים המשתמעות לשתי פנים
1. העדים ביקרו פיזית בבית הדין, העידו בקולם
2. התקבלו עדויות בבית הדין על כך שאנשים נשים וטף התלוננו נגדו בפייסבוק.. חסרי פנים, חסרי קול.

תחשוב לפני שאתה עונה, פן תידרש להוכיח את זה
אל תבוא בפלפולים, תביא לנו ידע ברור, ביקרו פיזית בבית הדין או לא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2021 23:51 לינק ישיר 

כתוב במפורש:

חלק מהעדויות הושמעו על ידי הנפגעים וחלק על ידי מטפלים ואנשי מקצוע אחרים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2021 00:08 לינק ישיר 

שוב אמירה כללית

"הנפגעים" יכול לכלול נשים מרצון
"ראיתי את הנפגעות" מי הן? קטינים או אשה נשואה שנאסרה על בעלה כי היא הודתה שזה היה מרצונה?

שיגיד בבקשה שקטין אחד, הגיע לבית הדין פיזית והעיד במו פיו שנפגע על ידי ולדר
ברגע שזה קורה, יש אמינות ברמה גבוהה

אם זה היה קורה, הייתי מצד אחד מאוכזב שולדר התדרדר כדי כך, מצד שני נדע סוף סוף את האמת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2021 00:09 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:
שוב אמירה כללית

"הנפגעים" יכול לכלול נשים מרצון
"ראיתי את הנפגעות" מי הן? קטינים או אשה נשואה שנאסרה על בעלה כי היא הודתה שזה היה מרצונה?

שיגיד בבקשה שקטין אחד, הגיע לבית הדין פיזית והעיד במו פיו שנפגע על ידי ולדר
ברגע שזה קורה, יש אמינות ברמה גבוהה

אם זה היה קורה, הייתי מצד אחד מאוכזב שולדר התדרדר כדי כך, מצד שני נדע סוף סוף את האמת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2021 00:23 לינק ישיר 

הגיעו קטינות, לאן? הגיעו פיזית לבית הדין? או הגיעו אנונימית לפייסבוק ולוצאפ
אין כאן אמירה ברורה "הגיעו אלי ישבו מולי והעידו", הרי זה מאוד משמעותי
האם ניתן לשמוע את כל הראיון הזה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2021 00:29 לינק ישיר 

זה שהוא הכחיש זה בגלל שהוא היה מכור לכך?
נראה לי פרדוקס.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2021 00:55 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:
הגיעו קטינות, לאן? הגיעו פיזית לבית הדין? או הגיעו אנונימית לפייסבוק ולוצאפ
אין כאן אמירה ברורה "הגיעו אלי ישבו מולי והעידו", הרי זה מאוד משמעותי
האם ניתן לשמוע את כל הראיון הזה?

הוא אמר "הגיעו קטינות", הוא לא אמר "הגיעו עדויות של או על קטינות"
בכ"מ זה מתחבר גם למה שאמר הרב שמואל אליהו שהוא ראה את הקורבנות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2021 01:40 לינק ישיר 

הגיעו קטינות, לאן? למי הם הגיעו? האם הוא ישב מולן וראה אותן?
למרות שהרב נקר הוא מבית דינו של הרב אליהו ולא הייתי כל כך מסתמך מי יודע על עדותם
אבל לפחות שיגיד ברור, הגיעו אלי ישבו איתי
מה זה הגיעו? לאן הם הגיעו? הוא לא אמר אפילו שהן הגיעו לבית הדין, הגיעו, אמירה כללית שיכולה לומר גם "הגיעו אל כתב ששמו רבינוביץ, באנונימיות כתבו לו לוצאפ"

אני רואה כאן כל הזמן אמירות כלליות זהירות המשתמעות לשני פנים
שמישהו לעזאזל יגיד כבר במילים ברורות, "נפגשתי וראיתי פיזית מול העינים אדם שהעיד על עצמו"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2021 01:43 לינק ישיר 

אני בהחלט בעד שהם יישאלו על כך ברחל בתך הקטנה, האם הם פגשו וראו את הקורבנות וקיבלו רושם בלתי אמצעי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2021 15:24 לינק ישיר 

כולן ביקשו שלא נסגיר אותן. שלא נציין את שמן. אמרו שזה ממש סכנה, גם בגללו וגם בגלל איך שהמשפחה שלהן והציבור יקבלו אותן.

בסופו של דבר הן הגיעו במאמצים נפשיים עילאיים לבית הדין והעידו אחת אחרי השניה על מה שהוא עשה להן. הרבה עדות הגיעו, ובמשך שעות שמענו אותן בזו אחר זו.

היה דפוס פעולה קבוע. רובן ככולן הגיעו אליו בגלל שהוא סופר, איש חשוב וחכם. באו לקבל עיצה טובה. חלקן אפילו באו כי הן או ילדיהן נפגעו בעצמם, ובסוף מצאו את עצמן נפגעות. הן העידו בדמעות, הציגו ראיות חד משמעיות.

היא הייתה קצת שונה. היא העידה בקור רוח, וסיפרה על הפגיעה הראשונה, ועל הבאות אחריה כאילו הדברים נעשו בגלגול אחר. להפתעותינו בסוף העדות, כשהיא אספה את המסכמים לתיק, היא פרצה בבכי מר. 'את לא אשמה' אמרו לה הדיינים.

משסיימה לבכות היא הסבירה. 'הבכי שלי איננו בגלל צרות העבר, אלא מתקווה שאולי מתחיל כאן מהפך. הבכי שלי הוא בגלל שזו פעם ראשונה שרבנים מאמינים לי לאחר עשרים שנים שאני מגיעה להעיד על מה שעברתי. פעם ראשונה שלא אומרים לי שכדאי לי לשתוק או דברים חמורים מאלה. תודה, עשיתם לי תיקון גדול ביחס לכל החברה הזאת. המשפחה שלי החרימה אותי ואף אחד מהם כבר אינו בקשר איתי בגלל שהחלטתי שאני לא רוצה לשתוק יותר'.

אתמול היא התקשרה אלי. היא אמרה שהיא חיה בזכות בית הדין. אמרה שאם לא היו מאמינים לה גם הפעם, היא הייתה עולה לבית הדין של מעלה ומבקשת מהקב"ה שיעשה צדק. ואז היא שוב התחילה לבכות ואמרה בשארית כוחותיה, אבל תדע לך שאילו הייתי עושה זאת, בהלוויה שלי לא היה מניין. לא היה מי שיספיד אותי, או שיאמר עלי משהו טוב. זהו, השיחה נותקה.

היינו בקשר עם רבנים גדולים מאוד ועדכנו בשעת אמת. אנו מבינים את המורכבות שלא כולם יכולים להוציא תמיכה ציבורית ואף אנו נזהרים שלא להזכיר את כל אלו שמתקשרים לתמוך בהסתר ומתנצלים שאינם יכולים לתמוך בגלוי.

זו לא סוגיה שאמורים להתחלק בה לפי המחנות ולתמוך או להתנגד באופן אוטומטי. זו סוגיה שהגינוי למעשים אלו אמור להיות קונצנזוס. איננו נבהלים כי אנו רואים את השינוי לטובה.

רבותינו היקרים, אנשי ציבור, המגיבים ברשת וכל עם ישראל. אפשרו כתובת אמינה למי שנפגעה. פיתחו בתי דינים. איננו מעוניינים לקחת את כל המקרים הללו, אלא שבכל מקום יקומו בתי דין הפועלים ביושר לפי ההלכה הקדושה.

הרב ליעד אוריין
מזכיר בית הדין המיוחד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2021 19:43 לינק ישיר 

1. שוב לא מוזכר כאן האם מדובר בנשים או בקטינים, (מוזכר אפילו שמדובר בכאלו שנפגעו הן או ילדיהן ובאו לולדר כדי שיעזור להן, משמע מדובר בנשים בוגרות נשואות)
2. "את לא אשמה.. אבל קחי כתב מעשה בית דין ואת אסורה לבעלך כי זה היה בהסכמה"..
איזה אבסורד, אני הייתי מחייב לעשות להן את אותו השיימינג שהן עשו לוולדר, סליחה? את אשה בוגרת? מה קרה? איך שכנעו אותך לעבור על איסורים הכי חמורים של יהרג ואל יעבור?
במה וולדר אשם יותר ממך? למה ערכו את ההקלטה של אותה אשה שחטאה שש שנים! למה מחקו את הקול שלה מההקלטה? כי לא נחמד לה שישמעו את הקול שלה ביו טיוב?
נ.ב. אדגיש שכל מה שכתבתי הוא לכאורה, מכתב מעשה בית דין שמשמעו שהאשה אסורה לבעלה כי היא חטאה בהסכמה מלאה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הרב שמואל אליהו: "ראיתי את הנפגעות הללו ואת הצלקת הנוראה שעשה להם בנשמה"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.