בית פורומים בחדרי חרדים

הרב שמואל אליהו: "ראיתי את הנפגעות הללו ואת הצלקת הנוראה שעשה להם בנשמה"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/12/2021 19:52 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:
1. שוב לא מוזכר כאן האם מדובר בנשים או בקטינים, (מוזכר אפילו שמדובר בכאלו שנפגעו הן או ילדיהן ובאו לולדר כדי שיעזור להן, משמע מדובר בנשים בוגרות נשואות)
2. "את לא אשמה.. אבל קחי כתב מעשה בית דין ואת אסורה לבעלך כי זה היה בהסכמה"..
איזה אבסורד, אני הייתי מחייב לעשות להן את אותו השיימינג שהן עשו לוולדר, סליחה? את אשה בוגרת? מה קרה? איך שכנעו אותך לעבור על איסורים הכי חמורים של יהרג ואל יעבור?
במה וולדר אשם יותר ממך? למה ערכו את ההקלטה של אותה אשה שחטאה שש שנים! למה מחקו את הקול שלה מההקלטה? כי לא נחמד לה שישמעו את הקול שלה ביו טיוב?
נ.ב. אדגיש שכל מה שכתבתי הוא לכאורה, מכתב מעשה בית דין שמשמעו שהאשה אסורה לבעלה כי היא חטאה בהסכמה מלאה

תסלח לי
אבל צריך לכוון טוב יותר ב"פוקח עיוורים"
זה כבר חורג מתחום ההסברים והראיות, באשכול זה ניתן לראות שלושה מהאישים שעסקו בזה וקיבלו את העדויות, ואם כשהתייחסנו לכל אחד בנפרד היה אולי ניתן לתת (בכוח) פירושי רש"י שהם לא התכוונו למילים שאמרו אלא התכוונו למשהו אחר מהמילים שיצאו מפיהם, כשמסתכלים על שלושת המקורות אזי רואים בבירור שכולם התכוונו למה שאמרו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2021 19:59 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

תסלח לי
זה כבר חורג מתחום ההסברים והראיות, באשכול זה ניתן לראות שלושה מהאישים שעסקו בזה וקיבלו את העדויות, ואם כשהתייחסנו לכל אחד בנפרד היה אולי ניתן לתת (בכוח) פירושי רש"י שהם לא התכוונו למילים שאמרו אלא התכוונו למשהו אחר מהמילים שיצאו מפיהם, כשמסתכלים על שלושת המקורות אזי רואים בבירור שכולם התכוונו למה שאמרו.

אדרבה תפקח את עינינו ותראה כאן מילה אחת על קטינים

אגב, כל הדיבורים נגד ולדר יוצאים ממקום אחד - בית הדין של הרב אליהו
כל דיין שם הוציא מכתב, וגם התראיין ועכשיו מזכיר בית הדין
אני מקבל בספקנות כל מה שמגיע משם
אתה לא שומע כמעט ציוץ של אף רב נייטרלי שלא קשור לבית הדין הזה
ודי להזכיר את דבריו של הגר"ג אידלשטיין שליט"א, ועוד כמה רבנים שהספידו, ורבנים שפסקו לקוברו כרגיל
איכשהו רק כל מי שקשור לבית הדין של הרב אליהו מדבר נגדו.

אבל נניח וקיבלנו את דבריהם, למה הם מדברים כל הזמן בכלליות ואף אחד לא קם ומדבר ברורות על נושא קטינים, אין ולו בדל של ראיה אחת או אדם שישב עם קטין אחד ושמע ממנו סיפור
הרי את נושא הנשים בהסכמה כולם כבר מכירים, ראו ושמעו את הראיות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2021 20:02 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

תסלח לי

אדרבה תפקח את עינינו ותראה כאן מילה אחת על קטינים

אגב, כל הדיבורים נגד ולדר יוצאים ממקום אחד - בית הדין של הרב אליהו
כל דיין שם הוציא מכתב, וגם התראיין ועכשיו מזכיר בית הדין
אני מקבל בספקנות כל מה שמגיע משם
אתה לא שומע כמעט ציוץ של אף רב נייטרלי שלא קשור לבית הדין הזה
ודי להזכיר את דבריו של הגר"ג אידלשטיין שליט"א, ועוד כמה רבנים שהספידו, ורבנים שפסקו לקוברו כרגיל
איכשהו רק כל מי שקשור לבית הדין של הרב אליהו מדבר נגדו.

אבל נניח וקיבלנו את דבריהם, למה הם מדברים כל הזמן בכלליות ואף אחד לא קם ומדבר ברורות על נושא קטינים, אין ולו בדל של ראיה אחת או אדם שישב עם קטין אחד ושמע ממנו סיפור
הרי את נושא הנשים בהסכמה כולם כבר מכירים, ראו ושמעו את הראיות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2021 20:07 לינק ישיר 

בבית הדין של משה רבינו, את מי היו מפרסמים ומוציאים להורג, מי שבא על נשים נשואות בהסכמה או מי שבא על קטינה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2021 20:07 לינק ישיר 

אני מקווה שאתה שם לב איך אתה שבוי בקונספציה מראש, וכעת גם לאחר שכבר הובאו בפניך אמירות של בית הדין שהגיעו אליהם עדויות פיזיות ולא רק מפי השמועה (כפי שניסית לטעון בתחילה), אז כעת עברת לנשק הבא, שהם לא אמינים וכו', אין לדבר סוף.

מבלי להיכנס למה אמר הגרי"ג ומה לא, מאופי הקבורה שלו אי אפשר להסיק כלום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2021 20:25 לינק ישיר 
ירון777

נוירולוג כתב:
אני מקווה שאתה שם לב איך אתה שבוי בקונספציה מראש, וכעת גם לאחר שכבר הובאו בפניך אמירות של בית הדין שהגיעו אליהם עדויות פיזיות ולא רק מפי השמועה (כפי שניסית לטעון בתחילה), אז כעת עברת לנשק הבא, שהם לא אמינים וכו', אין לדבר סוף.

קודם כל גם אם הגיעו עדויות פיזיות יש לחקור היטב אם הן אמיתיות.וכבר היה מקרה של רב שהואשם באונס מתמשך והסיפור פורסם בכל העיתונים והאינטרנט ובסוף המשטרה חקרה את הגברת והאיש יצא זכאי. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2021 20:33 לינק ישיר 

ירון777 כתב:

קודם כל גם אם הגיעו עדויות פיזיות יש לחקור היטב אם הן אמיתיות.וכבר היה מקרה של רב שהואשם באונס מתמשך והסיפור פורסם בכל העיתונים והאינטרנט ובסוף המשטרה חקרה את הגברת והאיש יצא זכאי. 

נכון, אני מקווה שחקרו היטב.
אך בכל מקרה, במקרה זה מדובר על 22 עדויות, מה שהופך לכמעט בלתי סביר שתהיה מערכת שקרים מתואמת כ"כ.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2021 02:00 לינק ישיר 

לכאורה, בגלל שעד עכשיו לא קם אפילו דיין אחד מבית דינו של הרב אליהו, שיאמר "ראיתי פיזית את אחד הקטינים שנפגעו, והוא העיד בפני", הרי שיש כאן עננה מאוד מטרידה בנושא
שימו לב שהם בוחרים כל הזמן בלשון המשתמעת לכמה פנים "הגיעו קטינים" רגע, לאן הגיעו? אליך פיזית? או הגיעו בפייסבוק בחשבונות חסרי פנים וחסרי שם
"בדקנו" מה בדקתם? עדות שראיתם במו עיניכם? איזה בדיקה? איך בדקתם? מה בדקתם?

חלאס עם עם המילים המצטעצעות
שמישהו כבר יקום שם ויגיד את המילים הבאות בלי חכמות "ראיתי מול עיני ילד / ילדה שנפגע/ה מחיים ולדר"
תגידו כבר!!!

למה משהו מרגיש כאן מאוד מסריח?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2021 03:17 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

לכאורה, בגלל שעד עכשיו לא קם אפילו דיין אחד מבית דינו של הרב אליהו, שיאמר "ראיתי פיזית את אחד הקטינים שנפגעו, והוא העיד בפני", הרי שיש כאן עננה מאוד מטרידה בנושא
שימו לב שהם בוחרים כל הזמן בלשון המשתמעת לכמה פנים "הגיעו קטינים" רגע, לאן הגיעו? אליך פיזית? או הגיעו בפייסבוק בחשבונות חסרי פנים וחסרי שם

שמישהו כבר יקום שם ויגיד את המילים הבאות בלי חכמות "ראיתי מול עיני ילד / ילדה שנפגע/ה מחיים ולדר"
תגידו כבר!!!

הם לא מגלים לך את הכל.
תקשיב לדיין ראובן נקר
ותבין יותר

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2021 03:20 לינק ישיר 
ולשרה_בן

איש_חשוב כתב:

תגידו כבר!!!

עכשיו אתה מבין מדוע זכית בתואר "מגן הפדופילים"? 

כולן ביקשו שלא נסגיר אותן. שלא נציין את שמן. אמרו שזה ממש סכנה, גם בגללו וגם בגלל איך שהמשפחה שלהן והציבור יקבלו אותן. בסופו של דבר הן הגיעו במאמצים נפשיים עילאיים לבית הדין והעידו אחת אחרי השניה על מה שהוא עשה להן. הרבה עדות הגיעו, ובמשך שעות שמענו אותן בזו אחר זו.
היה דפוס פעולה קבוע. רובן ככולן הגיעו אליו בגלל שהוא סופר, איש חשוב וחכם. באו לקבל עיצה טובה. חלקן אפילו באו כי הן או ילדיהן נפגעו בעצמם, ובסוף מצאו את עצמן נפגעות.

הן העידו בדמעות, הציגו ראיות חד משמעיות. ניכרים דברי אמת.

היא הייתה קצת שונה. היא העידה בקור רוח, וסיפרה על הפגיעה הראשונה, ועל הבאות אחריה כאילו הדברים נעשו בגלגול אחר. להפתעותינו בסוף העדות, כשהיא אספה את המסכמים לתיק, היא פרצה בבכי מר. 'את לא אשמה' אמרו לה הדיינים.

משסיימה לבכות היא הסבירה. 'הבכי שלי איננו בגלל צרות העבר, אלא מתקווה שאולי מתחיל כאן מהפך. הבכי שלי הוא בגלל שזו פעם ראשונה שרבנים מאמינים לי לאחר עשרים שנים שאני מגיעה להעיד על מה שעברתי. פעם ראשונה שלא אומרים לי שכדאי לי לשתוק או דברים חמורים מאלה. תודה, עשיתם לי תיקון גדול ביחס לכל החברה הזאת. המשפחה שלי החרימה אותי ואף אחד מהם כבר אינו בקשר איתי בגלל שהחלטתי שאני לא רוצה לשתוק יותר'.

אתמול היא התקשרה אלי. היא אמרה שהיא חיה בזכות בית הדין. אמרה שאם לא היו מאמינים לה גם הפעם, היא הייתה עולה לבית הדין של מעלה ומבקשת מהקב"ה שיעשה צדק. ואז היא שוב התחילה לבכות ואמרה בשארית כוחותיה, אבל תדע לך שאילו הייתי עושה זאת, בהלוויה שלי לא היה מניין. לא היה מי שיספיד אותי, או שיאמר עלי משהו טוב. זהו, השיחה נותקה.

היינו בקשר עם רבנים גדולים מאוד ועדכנו בשעת אמת. אנו מבינים את המורכבות שלא כולם יכולים להוציא תמיכה ציבורית ואף אנו נזהרים שלא להזכיר את כל אלו שמתקשרים לתמוך בהסתר ומתנצלים שאינם יכולים לתמוך בגלוי.

זו לא סוגיה שאמורים להתחלק בה לפי המחנות ולתמוך או להתנגד באופן אוטומטי. זו סוגיה שהגינוי למעשים אלו אמור להיות קונצנזוס. איננו נבהלים כי אנו רואים את השינוי לטובה.

רבותינו היקרים, אנשי ציבור, המגיבים ברשת וכל עם ישראל. אפשרו כתובת אמינה למי שנפגעה. פיתחו בתי דינים. איננו מעוניינים לקחת את כל המקרים הללו, אלא שבכל מקום יקומו בתי דין הפועלים ביושר לפי ההלכה הקדושה.

הרב ליעד אוריין
מזכיר בית הדין המיוחד

תוקן על ידי ולשרה_בן ב- 30/12/2021 03:29:48

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2021 03:40 לינק ישיר 

רציף כתב:
איש_חשוב כתב:

תגידו כבר!!!

הם לא מגלים לך את הכל.
תקשיב לדיין ראובן נקר
ותבין יותר

עד עכשיו עברתי אחד אחד את כל ההצהרות של כל דייני בית הדין והמזכירים, שמעתי בסבלנות את כולם קראתי כל מה שכתבו, ולא שמעתי אפילו אחד מהם אומר שהגיעו קטינים לבית הדין
הגיעו נשים, אבל על נשים כולנו כבר ראינו את הראיות, שמענו הקלטות, ראינו כתב מעשה בית דין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2021 03:49 לינק ישיר 

ולשרה_בן כתב:

כולן ביקשו שלא נסגיר אותן. שלא נציין את שמן. אמרו שזה ממש סכנה, גם בגללו וגם בגלל איך שהמשפחה שלהן והציבור יקבלו אותן. בסופו של דבר הן הגיעו במאמצים נפשיים עילאיים לבית הדין והעידו אחת אחרי השניה על מה שהוא עשה להן. הרבה עדות הגיעו, ובמשך שעות שמענו אותן בזו אחר זו.
היה דפוס פעולה קבוע. רובן ככולן הגיעו אליו בגלל שהוא סופר, איש חשוב וחכם. באו לקבל עיצה טובה. חלקן אפילו באו כי הן או ילדיהן נפגעו בעצמם, ובסוף מצאו את עצמן נפגעות.

היא הייתה קצת שונה. היא העידה בקור רוח, וסיפרה על הפגיעה הראשונה, ועל הבאות אחריה כאילו הדברים נעשו בגלגול אחר. להפתעותינו בסוף העדות, כשהיא אספה את המסכמים לתיק, היא פרצה בבכי מר. 'את לא אשמה' אמרו לה הדיינים.

משסיימה לבכות היא הסבירה. 'הבכי שלי איננו בגלל צרות העבר, אלא מתקווה שאולי מתחיל כאן מהפך. הבכי שלי הוא בגלל שזו פעם ראשונה שרבנים מאמינים לי לאחר עשרים שנים שאני מגיעה להעיד על מה שעברתי. פעם ראשונה שלא אומרים לי שכדאי לי לשתוק או דברים חמורים מאלה. תודה, עשיתם לי תיקון גדול ביחס לכל החברה הזאת. המשפחה שלי החרימה אותי ואף אחד מהם כבר אינו בקשר איתי בגלל שהחלטתי שאני לא רוצה לשתוק יותר'.

אתמול היא התקשרה אלי. היא אמרה שהיא חיה בזכות בית הדין. אמרה שאם לא היו מאמינים לה גם הפעם, היא הייתה עולה לבית הדין של מעלה ומבקשת מהקב"ה שיעשה צדק. ואז היא שוב התחילה לבכות ואמרה בשארית כוחותיה, אבל תדע לך שאילו הייתי עושה זאת, בהלוויה שלי לא היה מניין. לא היה מי שיספיד אותי, או שיאמר עלי משהו טוב. זהו, השיחה נותקה.

היינו בקשר עם רבנים גדולים מאוד ועדכנו בשעת אמת. אנו מבינים את המורכבות שלא כולם יכולים להוציא תמיכה ציבורית ואף אנו נזהרים שלא להזכיר את כל אלו שמתקשרים לתמוך בהסתר ומתנצלים שאינם יכולים לתמוך בגלוי.

זו לא סוגיה שאמורים להתחלק בה לפי המחנות ולתמוך או להתנגד באופן אוטומטי. זו סוגיה שהגינוי למעשים אלו אמור להיות קונצנזוס. איננו נבהלים כי אנו רואים את השינוי לטובה.

רבותינו היקרים, אנשי ציבור, המגיבים ברשת וכל עם ישראל. אפשרו כתובת אמינה למי שנפגעה. פיתחו בתי דינים. איננו מעוניינים לקחת את כל המקרים הללו, אלא שבכל מקום יקומו בתי דין הפועלים ביושר לפי ההלכה הקדושה.

הרב ליעד אוריין
מזכיר בית הדין המיוחד

אז מה? אתה רץ אחרי לכל אשכול, קורא לי מגן פדופילים, התבקשת בכל פעם ופעם להביא לכאן ולו פעם אחת ציטוט ובו הגנתי אי פעם על פדופיל, הלכת ובדקת 12 שנים אחורה, אלפי הודעות שלי בפורום, ולא הצלחת להביא אפילו ציטוט אחד

אז מה אם אתה קורא לי מגן פדופילים, גם מישהו קרא לך כאן בעבר פדופיל, והביא כמה טיעונים והוכחות לדבריו

ועכשיו הבאת לכאן את כל דבריו של מזכיר בית הדין, ואוווו כאילו הבאת לכאן משהו חדש
אבל כולנו גם יודעים שהבאת את דבריו מהאשכול הזה עצמו, וראית מה הגבתי
אני אביא לכאן עכשיו את הקישור וגם ציטוט של מה שעניתי, ואז נבין שוב כולנו את הרמה שלך..
הקישור: https://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?whichpage=2&topic_id=3181363
שזה בעצם דף אחד אחורה כאן באשכול הזה
והציטוט של התשובה שלי לדבריו:

איש_חשוב כתב:
1. שוב לא מוזכר כאן האם מדובר בנשים או בקטינים, (מוזכר אפילו שמדובר בכאלו שנפגעו הן או ילדיהן ובאו לולדר כדי שיעזור להן, משמע מדובר בנשים בוגרות נשואות)

תאמין לי נמאס כבר לכולם כאן שאתה לוקח אשכולות בפורום, והופך את הנושא שלהם לנושא ניגוח אישי
איכשהו בכל אשכול אני ועוד כמה נהפכים להיות כאן הנושא
אתה לא מסוגל בכלל לכתוב בשום אשכול תגובה לנושא עצמו, כל תגובה שלך היא תקיפה אישית
אני לא מבין למה ההנהלה כאן מפקירה פשוט את הפורום ולא חוסמת אנשים כמוך שמוציאים כאן את כל הטעם בדיונים
עוד מעט הפורום באמת יתרוקן על יושביו ויישארו כאן רק כמה כמוך

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 30/12/2021 04:13:08

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2021 06:14 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

ולשרה_בן כתב:

הרב ליעד אוריין
מזכיר בית הדין המיוחד

אז מה? אתה רץ אחרי לכל אשכול, קורא לי מגן פדופילים, התבקשת בכל פעם ופעם להביא לכאן ולו פעם אחת ציטוט ובו הגנתי אי פעם על פדופיל, הלכת ובדקת 12 שנים אחורה, אלפי הודעות שלי בפורום, ולא הצלחת להביא אפילו ציטוט אחד

אז מה אם אתה קורא לי מגן פדופילים, גם מישהו קרא לך כאן בעבר פדופיל, והביא כמה טיעונים והוכחות לדבריו

ועכשיו הבאת לכאן את כל דבריו של מזכיר בית הדין, ואוווו כאילו הבאת לכאן משהו חדש
אבל כולנו גם יודעים שהבאת את דבריו מהאשכול הזה עצמו, וראית מה הגבתי
אני אביא לכאן עכשיו את הקישור וגם ציטוט של מה שעניתי, ואז נבין שוב כולנו את הרמה שלך..
הקישור: https://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?whichpage=2&topic_id=3181363
שזה בעצם דף אחד אחורה כאן באשכול הזה
והציטוט של התשובה שלי לדבריו:

איש_חשוב כתב:

תאמין לי נמאס כבר לכולם כאן שאתה לוקח אשכולות בפורום, והופך את הנושא שלהם לנושא ניגוח אישי
איכשהו בכל אשכול אני ועוד כמה נהפכים להיות כאן הנושא
אתה לא מסוגל בכלל לכתוב בשום אשכול תגובה לנושא עצמו, כל תגובה שלך היא תקיפה אישית
אני לא מבין למה ההנהלה כאן מפקירה פשוט את הפורום ולא חוסמת אנשים כמוך שמוציאים כאן את כל הטעם בדיונים
עוד מעט הפורום באמת יתרוקן על יושביו ויישארו כאן רק כמה כמוך

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 30/12/2021 04:13:08

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2021 00:30 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2021 02:14 לינק ישיר 

מפי השמועה :  "הגיעו קטינים" הכוונה לארגון לא תשתוק  ולא לפגעים עצמם  אבל לא יודע מה האמת בסיפור

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הרב שמואל אליהו: "ראיתי את הנפגעות הללו ואת הצלקת הנוראה שעשה להם בנשמה"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext