בית פורומים בחדרי חרדים

שומו שמים - חיים ולדר פנה לגרמ"מ שפרן שליט"א שידון בעניינו:

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/12/2021 00:38 לינק ישיר 

חוץ מההקלטה   איזו הוכחה יש לפגיעה בקטינים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2021 16:18 לינק ישיר 

סיירת_מרן כתב:

אין הוכחות ברורות שגלויות לכולם.
ההוכחה הכי טובה זה שהוא התאבד,
בן אדם שאינו אשם היה צוחק על כולם וממשיך בדרכו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2021 16:50 לינק ישיר 

אין זה ראיה לכלום, 

הוא היה במצב נפשי שבור ורצוץ בלאו הכי, מות בנו שדעך מול עיניו שלוש שנים, פשוט פירק אותו, מאז שנולדה לו בת אוטיסטית הוא גם התייסר, ויש עוד פרשייה במשפחתו שעדיף לא להרחיב בה, שגם שברה אותו לרסיסים, ועל כל זה עוד הלינץ' בכיכר העיר, לא זוכר מישהו שהיה במצב כזה, 
30 מ"ג ציפרלקס ופרוזאק היו יכולים למנוע את זה ? אולי, אם כי בחלק מהתרופות האלו יש אזהרה על נטייה לאובדנות בתקופה הראשונה לטיפול, ואולי זה מה שבאמת היה, 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2021 18:46 לינק ישיר 
פרוגרמי

רציף כתב:
סיירת_מרן כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

לך תלמד היסטוריה
אנשים שלא היו אשמים התאבדו דוקא בגלל זה, בגלל חוסר האונים של האשמת שקר שאי אפשר להזים
(בלי קשר לולדר, רק אומר)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2021 18:47 לינק ישיר 

בשנת 1976, עת כיהן עופר כשר השיכון בממשלתו של רבין, הועלו נגדו חשדות שלפיהם היה שותף למעשי שחיתות בחברת שיכון עובדים. פנייתו ליועץ המשפטי לממשלהאהרן ברק, שיורה על הפסקת החקירה בעניינו, נענתה בשלילה. ב־3 בינואר 1977 נמצאה גופתו במכוניתו, לאחר שהתאבד בירייה. הוא הותיר אחריו מכתב ובו כתב: "זה שבועות וחדשים שמענים אותי[,] שופכים את דמי[,] מעל[י]לים עלי עלילות ומתעללים בי[...] אין לי ספק שהאמת תצא לאור ויתברר שלא מעלתי ולא גנבתי ושהכל הן השמצות ועלילות שוא, אך אין לי כח לשאת זאת יותר ואינני רואה גם טעם בהמשך, גם כאשר צדקתי תצא לאור. הכל נקרע בקרבי, חידה אחת בעיני: בימי חיי רק עזרתי ככל שיכולתי ולא עשיתי עוול לאדם, מדוע כה רדפו אותי כל הזמן ?עשיתי משהו בחיי, עמלתי, יצרתי, חיי לא היו לגמרי לריק [...]". עופר הותיר אחריו את רעייתו שושנה ושלושה בנים ונטמן בבית העלמין קריית שאול.

לאחר מותו[עריכת קוד מקור | עריכה]

לאחר התאבדותו נגנז התיק שנפתח כנגדו, והחשדות מעולם לא הוכחו בבית המשפט (הפרשה שימשה השראה לספרו של אריה קרישק "האיש שבקיר" מ־1981).

התאבדותו של עופר הביאה להרגשה ציבורית של קבס ומיאוס מן השחיתות השלטונית. הגם שההתאבדות נתפסה כטרגדיה אישית והזעם הציבורי לא הופנה כלפי עופר, שנחשב קורבן, הצטרפה פרשה זו לפרשת ידלין ולפרשת חשבון הדולרים של לאה רבין. אלו גרמו לתחושה בציבור שלפיה שלטונה של מפלגת העבודה מושחת ויש להחליפה במפלגה אחרת, לאחר שבמשך 29 השנים שחלפו מקום מדינת ישראל עד לבחירות ב־1977 שלטה במדינה ללא עוררין. בבחירות אלו, בתקדים שתויג "המהפך", ניצח לראשונה הליכוד בראשותו של מנחם בגין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2021 19:07 לינק ישיר 

רציף כתב:
סיירת_מרן כתב:

ההתאבדות בהחלט היתה יכולה להיות אחרי שהוכח לכאורה מעל כל ספק הסיפור עם ההקלטה של האשה (והפתק של מעשה בי"ד), שזה בעייתי מאוד בציבור החרדי ולא מותיר לו מקום לחיות אחרי זה חיים נורמלים, לכל מקום שילך הוא יהיה מצורע ומנודה
אין קשר לפגיעה בקטינים, שזו בהחלט לא הוכחה, הכל עדויות מפי כותבים בפייסבוק

רק מזכיר שיש איש ציבור שלפני כמה שנים פורסם נגדו סרטון שאין בו אפילו עשירית מהסיפור של ולדר, ועד היום האיש שאמנם לא התאבד, לא יכול ממש להראות את פרצופו ברבים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2021 01:05 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

קרב היום שבו קופת העיר תארגן תפילות, ישועות ובקשות על קברו. עכשיו רק ממתינים לקוד של הרב צידודולשטיין. לפתיחת הסגולה.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 28/12/2021 23:14:27

לא יארגנו שם תפילות,
יש לך עניין לדבר שטויות ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2021 09:07 לינק ישיר 

אולי כדאי לארגן התערבות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2021 10:08 לינק ישיר 

פרוגרמי כתב:

בשנת 1976, עת כיהן עופר כשר השיכון בממשלתו של רבין, הועלו נגדו חשדות שלפיהם היה שותף למעשי שחיתות בחברת שיכון עובדים. פנייתו ליועץ המשפטי לממשלהאהרן ברק, שיורה על הפסקת החקירה בעניינו, נענתה בשלילה. ב־3 בינואר 1977 נמצאה גופתו במכוניתו, לאחר שהתאבד בירייה. הוא הותיר אחריו מכתב ובו כתב: "זה שבועות וחדשים שמענים אותי[,] שופכים את דמי[,] מעל[י]לים עלי עלילות ומתעללים בי[...] אין לי ספק שהאמת תצא לאור ויתברר שלא מעלתי ולא גנבתי ושהכל הן השמצות ועלילות שוא, אך אין לי כח לשאת זאת יותר ואינני רואה גם טעם בהמשך, גם כאשר צדקתי תצא לאור. הכל נקרע בקרבי, חידה אחת בעיני: בימי חיי רק עזרתי ככל שיכולתי ולא עשיתי עוול לאדם, מדוע כה רדפו אותי כל הזמן ?עשיתי משהו בחיי, עמלתי, יצרתי, חיי לא היו לגמרי לריק [...]". עופר הותיר אחריו את רעייתו שושנה ושלושה בנים ונטמן בבית העלמין קריית שאול.

לאחר מותו[עריכת קוד מקור | עריכה]

לאחר התאבדותו נגנז התיק שנפתח כנגדו, והחשדות מעולם לא הוכחו בבית המשפט (הפרשה שימשה השראה לספרו של אריה קרישק "האיש שבקיר" מ־1981).

התאבדותו של עופר הביאה להרגשה ציבורית של קבס ומיאוס מן השחיתות השלטונית. הגם שההתאבדות נתפסה כטרגדיה אישית והזעם הציבורי לא הופנה כלפי עופר, שנחשב קורבן, הצטרפה פרשה זו לפרשת ידלין ולפרשת חשבון הדולרים של לאה רבין. אלו גרמו לתחושה בציבור שלפיה שלטונה של מפלגת העבודה מושחת ויש להחליפה במפלגה אחרת, לאחר שבמשך 29 השנים שחלפו מקום מדינת ישראל עד לבחירות ב־1977 שלטה במדינה ללא עוררין. בבחירות אלו, בתקדים שתויג "המהפך", ניצח לראשונה הליכוד בראשותו של מנחם בגין.

אברהם עופר היה חילוני, לא בן תורה.
רק אומר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2021 10:31 לינק ישיר 
momeir

פסיכולוגית, מאוד קשה לקבל ולהכיל. 
הלב מתקשה להאמין שהדמות שנקראת:  " חיים ולדר " הייתה זוועה...ומדובר ב....
כולם מסכימים שמדובר באישיות עם הרבה מעלות , הרבה אינטלקט , רגישות  הבנה לזולת וכו' וכו',
אבל...
לכאורה דווקא בגלל האישיות המיוחדת שלו,  דווקא בגלל הרגישות שלו ויכולות החיבור הריגשי שלו, הוא לכאורה נסחף לכיוון לא רצוי של מילוי סיפוקים מיניים אישיים.  'אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו' , קשה מאוד לדון אותו, כי בניגוד אלינו (הלא מטפלים...) הוא עבד ופעל בסיטואציה שלאישיות רגישה שכמותו יש הרבה יותר סיכוי להיסחף עם הרגשות ולהגיע למצב של איבוד שליטה וכדו'  ייתכן גם שלאחר נפילה אחת ועוד אחת זה נהיה בבחינת עבר ושנה ונעשה לו כהיתר.
לכאורה כדי לספק את היצר המיני שלו,  האיש ניצל את המצוקה הנפשית של הנפגעים/ות. ולא כי הוא איש רע ואכזר. אלא משום שלא עמד בפני הדחף המיני הבלתי נשלט שעמד בפתחו. 
לכן בתכל'ס  אני מצטרף לקריאה הנ"ל שיחקרו היטב, לא כדי לטהר את שמו של חיים ולדר (הסיפורים הם לכאורה אמיתיים ואוטנתיים)   אלא כדי שיהיה לתועלת . מתוך תקווה  שכאשר יציגו את העובדות  ומבלי לטייח בפני גדולי הרבנים.  אז המסקנה תהיה חד משמעית אין יותר טיפול רגשי (כולל שלום בית) של גבר לנשים.
לגבי ילדים, לא יודע  איך מזהים מראש פדופיל  ומונעים אותו מלהיות מטפל.

תוקן על ידי momeir ב- 30/12/2021 10:32:56

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2021 11:41 לינק ישיר 

momeir כתב:
כולם מסכימים שמדובר באישיות עם הרבה מעלות , הרבה אינטלקט , רגישות  הבנה לזולת וכו' וכו',
אבל...
לכאורה דווקא בגלל האישיות המיוחדת שלו,  דווקא בגלל הרגישות שלו ויכולות החיבור הריגשי שלו, הוא לכאורה נסחף לכיוון לא רצוי של מילוי סיפוקים מיניים אישיים.  'אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו' , קשה מאוד לדון אותו, כי בניגוד אלינו (הלא מטפלים...) הוא עבד ופעל בסיטואציה שלאישיות רגישה שכמותו יש הרבה יותר סיכוי להיסחף עם הרגשות ולהגיע למצב של איבוד שליטה וכדו'  ייתכן גם שלאחר נפילה אחת ועוד אחת זה נהיה בבחינת עבר ושנה ונעשה לו כהיתר.
לכאורה כדי לספק את היצר המיני שלו,  האיש ניצל את המצוקה הנפשית של הנפגעים/ות. ולא כי הוא איש רע ואכזר. אלא משום שלא עמד בפני הדחף המיני הבלתי נשלט שעמד בפתחו. 
לכן בתכל'ס  אני מצטרף לקריאה הנ"ל שיחקרו היטב, לא כדי לטהר את שמו של חיים ולדר (הסיפורים הם לכאורה אמיתיים ואוטנתיים)   אלא כדי שיהיה לתועלת . מתוך תקווה  שכאשר יציגו את העובדות  ומבלי לטייח בפני גדולי הרבנים.  אז המסקנה תהיה חד משמעית אין יותר טיפול רגשי (כולל שלום בית) של גבר לנשים.

האדון יסלח לי. אבל אתה מדבר שטויות. אם יתברר שולדר לא סרח אז ניתן להסתמך כבר על כל הגברים שבעולם? ואם הוא כן סרח אז נסיק מסקנה הפוכה? ברור שלא מומלץ לאשה לקבל טיפול רגשי וכו' מגברים ,במיוחד, שבימינו הנשים לא פחות מוכשרות וחכמות מהגברים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2021 12:15 לינק ישיר 

יש אנשים שלא מסוגלים לקבל ולעכל את העובדה שולדר הסופר, היועץ, הוגה הדעות, ואיש האשכולות, היה גם טורף מיני.
שלל העדויות שנאספו מהנפגעות לא עושה עליהם רושם. הם בשלהם. 

איש חשוב ודומיו, תפסיקו לבלבל את המוח ולחרטט שטויות. ולדר לא רצה ללכת לשום בית דין, גם כשהוצע לו לבחור בית דין כרצונו. ברגע שנוכח שהוגשה תלונה במשטרה, ונחשפה הקלטת, והמשטרה מתקרבת אליו, הבין שזהו זה. אי-אפשר יותר לצעוק עלילה. דרייפוס. וירה בראשו. הוא חשב שבכך הוא יישאר בגדר חף מפשע שאשמתו לא הוכחה ויגן על משפחתו. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2021 16:09 לינק ישיר 
momeir

לךתדע1 כתב:
אבל...

האדון יסלח לי. אבל אתה מדבר שטויות. אם יתברר שולדר לא סרח אז ניתן להסתמך כבר על כל הגברים שבעולם? ואם הוא כן סרח אז נסיק מסקנה הפוכה? ברור שלא מומלץ לאשה לקבל טיפול רגשי וכו' מגברים ,במיוחד, שבימינו הנשים לא פחות מוכשרות וחכמות מהגברים.

הגב' הנכבדה תסלח לי, אבל כתבתי במפורש: אין יותר טיפול רגשי (כולל שלום בית) של גבר לנשים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2021 18:31 לינק ישיר 

momeir כתב:
אבל...

הגב' הנכבדה תסלח לי, אבל כתבתי במפורש: אין יותר טיפול רגשי (כולל שלום בית) של גבר לנשים.
אני מתנצלת! לגבי ילדים הטיפול בנוכחות ההורים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2021 20:11 לינק ישיר 

גרשום כתב:
יש אנשים שלא מסוגלים לקבל ולעכל את העובדה שולדר הסופר, היועץ, הוגה הדעות, ואיש האשכולות, היה גם טורף מיני.
שלל העדויות שנאספו מהנפגעות לא עושה עליהם רושם. הם בשלהם. 

איש חשוב ודומיו, תפסיקו לבלבל את המוח ולחרטט שטויות. ולדר לא רצה ללכת לשום בית דין, גם כשהוצע לו לבחור בית דין כרצונו. ברגע שנוכח שהוגשה תלונה במשטרה, ונחשפה הקלטת, והמשטרה מתקרבת אליו, הבין שזהו זה. אי-אפשר יותר לצעוק עלילה. דרייפוס. וירה בראשו. הוא חשב שבכך הוא יישאר בגדר חף מפשע שאשמתו לא הוכחה ויגן על משפחתו. 

הוא לא רצה ללכת לבית דין לכאורה כי שם היה מתברר החלק הנכון של האשמות לכאורה בנוגע לנשים נשואות
אי לכך הוא לא יכל גם לטהר את עצמו מהאשמות שווא לכאורה על תלונות קטינים אנונימיים

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > שומו שמים - חיים ולדר פנה לגרמ"מ שפרן שליט"א שידון בעניינו:
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.