| נשלח ב-30/12/2021 04:11 |
|
| |
הצעה חשובה ; לחקור עד תום את מעשיו של ולדר המנוח
וככה לנסות ולהשיב, ולו במעט, ולו באופן חלקי ביותר את כבודו האבוד של איש זה, כל מה שיוכיח שהוא לא היה תוקף סדרתי אכזר שתוקף ללא אבחנה - יהווה נחמה ועידוד מה למשפחתו ולמעריציו, ואולי גם הצלה למפעל חיים שהוא הקים ביזע רב. כל הרבנים הצדיקים שדאגו לטפל בולדר בפרסום רב - בואו נראה אתכם מהפכים בזכותו. אני מתאר לעצמי שיהיה צורך להקים אירגון שירכז את המלאכה. בהצלחה !
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 30/12/2021 04:25:21
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2021 04:17 |
|
| |
מסכים עם כל מילה ודבר ראשון צריך לחקור את דייני בית הדין של הרב אליהו, האם הם ראו במו עיניהם פיזית קטינים שהעידו נגד ולדר, או שהם רק שמעו מפי אחרים או ראו תגובות פייסבוק של חשבונות חסרי שם וחסרי תמונה זה דבר מאוד חשוב כדי לדעת האם הם יכולים לעמוד מאחורי טענותיהם אם לא יהיו להם הוכחות ברורות, המשפחה צריכה לתבוע אותם דיבה
אכן לא תמיד עדויות קטינים נמצאו דוברי אמת, אבל אם מדובר במספר גדול של קטינים, זה סבירות מאוד גבוהה לאמינותם, בתנאי שאכן ישנם כאלו ולא מדובר בסתם התכתבויות עם חשבונות אנונימיים
אני חושב שחובה על משפחתו ועל צאצאיו לחקור היטב את הנושא
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 30/12/2021 04:18:47
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2021 04:29 |
|
| |
על הדו"ח יהיו חתומים רבנים חשובים וחוקרים. יתכן והדו"ח יוגש רק למשפחה, וזה יעזור להם לשידוכים. שלא תדעו צער. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2021 06:08 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
על הדו"ח יהיו חתומים רבנים חשובים וחוקרים. יתכן והדו"ח יוגש רק למשפחה, וזה יעזור להם לשידוכים.
שלא תדעו צער.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2021 08:06 |
|
| |
הלוואי. אני בעד. אבל ברור לי שכל החבורה שמגינה על ולדר תהיה נגד. כי הם יודעים את האמת.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2021 08:42 |
|
| |
להערכתי חקירה כזאת תיתן בידי קרבנות ההתעללות (אם היתה התעללות) מידע ומסמכים שיאפשרו לתבוע את העיזבון, ולהשתמש ברכושו של ולדר לפיצוי הנפגעים (אם היו נפגעים).
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2021 09:28 |
|
| |
השאלה היא האם המשך הדישה הבלתי פוסקת בפרשה לא יכאיב מאוד למשפחתו... או כמו ציוץ טוויטר יפה שראיתי (יכול להיות מישהו בשם חיים כהן?) שהוא לא רוצה לכתוב כלום בנושא כבר, כי הבן אדם בעצמו כבר לא נמצא כאן והיחידים מתוך הקוראים הפוטנציאליים שיש להם נגיעה בנושא הם בני משפחתו....
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2021 09:52 |
|
| |
מואדיב
| רציף כתב: |  | וככה לנסות ולהשיב, ולו במעט, ולו באופן חלקי ביותר את כבודו האבוד של איש זה, כל מה שיוכיח שהוא לא היה תוקף סדרתי אכזר שתוקף ללא אבחנה - יהווה נחמה ועידוד מה למשפחתו ולמעריציו, ואולי גם הצלה למפעל חיים שהוא הקים ביזע רב. כל הרבנים הצדיקים שדאגו לטפל בולדר בפרסום רב - בואו נראה אתכם מהפכים בזכותו. אני מתאר לעצמי שיהיה צורך להקים אירגון שירכז את המלאכה. בהצלחה !
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 30/12/2021 04:25:21 |
|
כמה אכזרי אתה כלפי האלמנה והיתומים? הם לא סובלים מספיק גם כעת?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2021 10:39 |
|
| |
הקרבנות הופיעו בפני ביה"ד בכבודם ובעצמם: לא ע"י שרף, שליח, פייסבוק, עיתון הארץ , וכו' ולדר נמצא אשם באונס ובפדופיליה. לכן המוצע בפתיחת האשכול אינו רלוונטי. אלא אם רוצים להעמיד את הרב זוכוזבקי בתור דיין "מומחה" שבאותיות שם משפחתו נמצאת המילה "כזב" זה כבר משהו אחר, אחרת היה מעשה ביה"ד מה שנקרא סופיות הדיון ולא ניתן לערער על ההחלטה. בידי המשפחה עומדת ארגז כלים מרשים כדי להוכיח אם ביה"ד נהג שלא כשורה ניתן אף להגיש נגד חברי ביה"ד קובלנה פלילית. כן זה לא טעות, אין להם חסינות כפי שיש לבתי המשפט והדין מטעם המדינה. וע"פ תוצאותיה אף ניתן ליטול מהם את הכושר לדיינות להשית עליהם קלון ולרדת לנכסיהם ומה לא. משהו אחר לגמרי: לאחרונה קראתי על מעשה חסד שולדר עשה מי יכול להביא לי הוכחות עליהם? על היותו אדם רגיש -שהיו כאלה שרצו להדביק לו את המעלה הזו אני אפילו לא מבקשת ראיות כי זה בלתי אפשרי משום בחינה. אחרת, הוא היה כבר מתאבד בתחילת דרכו הנבזית והנלוזה כדי למנוע את המשך מעשיו. בהקלטה הוא נשמע אדר קר ואכזר שנותן עצות לאשה איך להושיב את בעלה תחת סורג ובריח. על איומים ניתן-לקבל 7שנים מאסר. אז רגיש? מאן דכר שמיה.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 30/12/2021 11:12:56
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2021 10:39 |
|
| |
momeir
| רציף כתב: |  | וככה לנסות ולהשיב, ולו במעט, ולו באופן חלקי ביותר את כבודו האבוד של איש זה, כל מה שיוכיח שהוא לא היה תוקף סדרתי אכזר שתוקף ללא אבחנה - יהווה נחמה ועידוד מה למשפחתו ולמעריציו, ואולי גם הצלה למפעל חיים שהוא הקים ביזע רב. כל הרבנים הצדיקים שדאגו לטפל בולדר בפרסום רב - בואו נראה אתכם מהפכים בזכותו. אני מתאר לעצמי שיהיה צורך להקים אירגון שירכז את המלאכה. בהצלחה !
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 30/12/2021 04:25:21 |
|
פסיכולוגית, מאוד קשה לקבל ולהכיל. הלב מתקשה להאמין שהדמות שנקראת: " חיים ולדר " הייתה זוועה...ומדובר ב.... כולם מסכימים שמדובר באישיות עם הרבה מעלות , הרבה אינטלקט , רגישות הבנה לזולת וכו' וכו', אבל... לכאורה דווקא בגלל האישיות המיוחדת שלו, דווקא בגלל הרגישות שלו ויכולות החיבור הריגשי שלו, הוא לכאורה נסחף לכיוון לא רצוי של מילוי סיפוקים מיניים אישיים. 'אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו' , קשה מאוד לדון אותו, כי בניגוד אלינו (הלא מטפלים...) הוא עבד ופעל בסיטואציה שלאישיות רגישה שכמותו יש הרבה יותר סיכוי להיסחף עם הרגשות ולהגיע למצב של איבוד שליטה וכדו' ייתכן גם שלאחר נפילה אחת ועוד אחת זה נהיה בבחינת עבר ושנה ונעשה לו כהיתר. לכאורה כדי לספק את היצר המיני שלו, האיש ניצל את המצוקה הנפשית של הנפגעים/ות. ולא כי הוא איש רע ואכזר. אלא משום שלא עמד בפני הדחף המיני הבלתי נשלט שעמד בפתחו. לכן בתכל'ס אני מצטרף לקריאה הנ"ל שיחקרו היטב, לא כדי לטהר את שמו של חיים ולדר (הסיפורים הם לכאורה אמיתיים ואוטנתיים) אלא כדי שיהיה לתועלת . מתוך תקווה שכאשר יציגו את העובדות ומבלי לטייח בפני גדולי הרבנים. אז המסקנה תהיה חד משמעית אין יותר טיפול רגשי (כולל שלום בית) של גבר לנשים. גם אם הגבר הזה הוא מומחה גאון, מלא הבנה ורגישות וכו'. לגבי ילדים, לא יודע איך מזהים מראש פדופיל ומונעים אותו מלהיות מטפל.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2021 10:51 |
|
| |
גלאגוזים
| לךתדע1 כתב: |  | | ביה"ד חקר ושמע עדות מהקרבנות בכבודו ובעצמו!! לא ע"י שרף, שליח, פייסבוק, עיתון הארץ , וכו' והוא נמצא אשם באונס ובפדופיליה. לכן המוצע בפתיחת האשכול אינו רלוונטי. אלא אם רוצים להעמיד את הרב זוכוזבקי בתור דיין "מומחה" שבאותיות שם משפחתו נמצאים המילים "כזב" זה כבר משהו אחר, אחרת היה מעשה ביה"ד מה שנקרא סופיות הדיון ולא ניתן לערער על ההחלטה. בידי המשפחה עומדת ארגז כלים מרשים כדי להוכיח אם ביה"ד נהג שלא כשורה ניתן אף להגיש נגד חברי ביה"ד קובלנה פלילית. כן זה לא טעות, אין להם חסינות כפי שיש לבתי המשפט והדין מטעם המדינה. וע"פ תוצאותיה אף ניתן ליטול מהם את הכושר לדיינות להשית עליהם קלון ולרדת לנכסיהם ומה לא. |
|
גם ראש ההרכב הר' שמואל אליהו לא טען שמי מה'נפגעים' הופיעו בפניו. אדרבה מהפוסט שפרסם משתמע שאף אחד לא הופיע בפניו. מה שהצעת בסוף שבאם יתברר שנהגו שלא כשורה, ייטלו מהם את הכושר לדיינות, ממש לא ישים, שכן לאף אחד מהם אין כושר לדיינות. הם מינו את עצמם לתפקיד...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2021 11:18 |
|
| |
| גלאגוזים כתב: |  | ביה"ד חקר ושמע עדות מהקרבנות בכבודו ובעצמו!! לא ע"י שרף, שליח, פייסבוק, עיתון הארץ , וכו' והוא נמצא אשם באונס ובפדופיליה. לכן המוצע בפתיחת האשכול אינו רלוונטי. אלא אם רוצים להעמיד את הרב זוכוזבקי בתור דיין "מומחה" שבאותיות שם משפחתו נמצאים המילים "כזב" זה כבר משהו אחר, אחרת היה מעשה ביה"ד מה שנקרא סופיות הדיון ולא ניתן לערער על ההחלטה. בידי המשפחה עומדת ארגז כלים מרשים כדי להוכיח אם ביה"ד נהג שלא כשורה ניתן אף להגיש נגד חברי ביה"ד קובלנה פלילית. כן זה לא טעות, אין להם חסינות כפי שיש לבתי המשפט והדין מטעם המדינה. וע"פ תוצאותיה אף ניתן ליטול מהם את הכושר לדיינות להשית עליהם קלון ולרדת לנכסיהם ומה לא.
גם ראש ההרכב הר' שמואל אליהו לא טען שמי מה'נפגעים' הופיעו בפניו. אדרבה מהפוסט שפרסם משתמע שאף אחד לא הופיע בפניו. מה שהצעת בסוף שבאם יתברר שנהגו שלא כשורה, ייטלו מהם את הכושר לדיינות, ממש לא ישים, שכן לאף אחד מהם אין כושר לדיינות. הם מינו את עצמם לתפקיד... |
| תצרף את הפוסט של הרב אליהו ונדון במשתמע ממנו. מהעובדה שהם מינו את עצמם לתפקיד אין להסיק את המסקנה שאין להם את הכושר לדיינות. באתר של הרב ראובן כתוב שהוא דיין! אדרבה תוכיח שמדובר במתחזה?
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 30/12/2021 11:19:10
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2021 12:38 |
|
| |
גם כתוב שם שהוא שוחט ומוהל...
שמואל אליהו הוא פקיד במשרת "רב מטעם" שמונה על ידי אביו שהיה יר"ש ותמים ושימש "רב ראשי מטעם", למיטב הבירור אינו מוסמך לדיינות ומעולם לא ישב בדין (למעט מטעם עצמו). במסגרת משרתו הוא מוסמך לסידור חופה וקידושין.
ראובן (רוי) נקר הוא "רב" "דיין" ו"מוהל" מטעם עצמו, חוזב"ת ברסלבי ותלמיד של רשכבה"ג החלבן זצוקללה"ה, מוסמך לסידור חופה וקידושין בלבד. למיטב הבירור אינו מוסמך לדיינות ומעולם לא ישב בדין (למעט מטעם עצמו). יש להניח שהוא בעל רישיון נהיגה.
אין לי מושג מה חלקו של הר' ירחי בכל העניין, אך שמו שורבב כאחד מחברי "בית הדין". הר' ירחי הוא רב ספרדי ירושלמי יר"ש ותמים, מגדיר עצמו "פוסק" ו"רב שכונת מקור ברוך", לא ברור באיזו סמכות ומטעם מי. אינו מוסמך לסידור חופה וקידושין. למיטב הבירור אינו מוסמך לדיינות ומעולם לא ישב בדין (למעט מטעם עצמו).
כל אחד יכול להגדיר את עצמו כ"רב" או "דיין" מטעם עצמו, גם תבן גם מספוא רב וגם חצרוני הוא "פרופסור".
תוקן על ידי נעילה ב- 30/12/2021 12:38:22
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2021 12:49 |
|
| |
[נעילה חבל שבמסגרת הטיעונים נגד הר' שמואל אליהו, אתה מזלזל בכבודו של אביו, מרן הראשל"צ זצ"ל]
ולעצם הענין, מה שכתבתי כי אין להם כושר לדיינות, כתבתי מידיעה ברורה. הרב אליהו עבר בחינות וקיבל כושר לרבנות, אך מעולם לא עבר בחינות לדיינות, שכידוע זה חומר לימודים שונה לגמרי.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2021 12:54 |
|
| |
ובכלל, הזן המשונה של "רבני סמס - אינטרנט - רשתות חברתיות" הוא זר ומוזר, חדשים מקרוב באו לא שערום אבותיכם. שמואל אליהו מתחזק מערכת ענפה של יח"צ ורשתות חברתיות, נקר מתחזק אתר וערוץ יוטיוב פעיל (כולל שיעורים בנושאים משונים, "קבלה", שינוי מין ועוד). אין לי מושג, אבל לא נשמע מעולם דבר דבר כזה על מי מהמוחזקים בציבור כרבנים, ת"ח וצדיקים, כנראה שהאמת אינה זקוקה למדיה בכדי להוכיח את מעמדה וצדקתה.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2021 13:03 |
|
| |
רק לשר התורה אדם יכול להתמנות לבד. גם הרב אלישיב היה רב ודיין מטעם. ע"פ ההלכה אין צורך שכל השלושה היו דיינים.
|
|
|
|
|