בית פורומים בחדרי חרדים

פגע או לא פגע? היה מחסום או לא היה מחסום? תלוי האם אתה חרדי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/12/2021 20:45 לינק ישיר 
פגע או לא פגע? היה מחסום או לא היה מחסום? תלוי האם אתה חרדי

כמעט בכל פרשיה העומדת על סדר היום החרדי, ויש בה ויכוחים לכאן או לכאן
דוגמת פרשיית ולדר, ושאלת האם פגע בילדים, או דוגמת 45 הרוגי מירון, האם שמה המשטרה מחסום או לא

בעצם ראיות אין לכאן או לכאן, הציבור מנסה לענות את מה שהוא היה רוצה שיקרה
האם ולדר פגע? תלוי, אם אתה חרדי, אתה רוצה לקבל הוכחות ברורות שהוא פגע, לא מקבל אוטומטי הודעה המוציאה את החרדים רע מאוד
אם אתה דתי, חילוני או חרדי רקוב מבפנים, (חרדי מחופש בבגדים חרדיים אבל למעשה הראש שלו חילוני לגמרי והוא שונא חרדים) ובא לך לרקוד כל היום על כל נושא חדשותי שיש בו דקירה בציבור החרדי, ישר תקפוץ לעגלה, ברור שהוא פגע, הנה ההוא אמר וההוא כתב.

מזכיר את היספור של מחסום מירון, אותם אנשים שהאמינו שהיה מחסום, ואני מדבר עוד לפני שראינו את סרטון האבטחה המוכיח שאכן לא היה מחסום, הם אותם אנשים שכאן על הרגע הראשון כבר ידעו בבירור שולדר פגע גם בקטינים
הצד השווה, שנאה מטורפת לחרדים, כאן מתחיל הסיפור וכאן הוא נגמר.
ושאף אחד לא יספר לנו סיפורי סבתות שהוא רוצה רק להגן על קטינים, כולנו רוצים להגן, אלו הילדים שלנו, אבל בשאלת האם היתה כאן בכלל פגיעה בקטינים, זאת שאלה שקשורה להסתה נגד חרדים נטו!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2021 20:47 לינק ישיר 

נהדר
לא יכולת לתאר את המוח המעוות שלך יותר טוב.
תמשיך כך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2021 20:51 לינק ישיר 

האמת שאתה לא לגמרי אשם.
אתה בסך הכול תוצר של חינוך חרדי קלאסי.
החינוך החרדי הקלאסי מעודד חשיבה מחנאית וילדותית.
הכול שחור או לבן. הלנו או לצרינו.
כל דבר שהממסד החרדי חושש שעלול לפגוע בו או בתדמית החרדית. מיד הם נגדו.
האמת לא חשובה. ההיגיון לא חשוב. העיקר שלא תהיה פגיעה קלה שבקלים בממסד החרדי או בתדמית החרדית.

תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 30/12/2021 20:55:06

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2021 21:59 לינק ישיר 
ולשרה_בן

איש_חשוב כתב:

מזכיר את היספור של מחסום מירון, אותם אנשים שהאמינו שהיה מחסום, ואני מדבר עוד לפני שראינו את סרטון האבטחה המוכיח שאכן לא היה מחסום, הם אותם אנשים שכאן על הרגע הראשון כבר ידעו בבירור שולדר פגע גם בקטינים

מדהים לראות איך כל פעם הדעות, או יותר נכון, המציאות, מתחלקת לפי הדעות המוקדמות של אנשים.
אתה חרדי מודרני? לא היה מחסום, החרדים נפלו אחד על השני
אתה חרדי? המשטרה חסמה את המקום וכתוצאה מהלחץ האדיר שנוצר כולם הפכו להיות ערימה גם אחרי שהעיפו את המחסום

וכן, אני חרדי, לא מודרני, לכן האזנתי לעדותם המצולמת והמפורסמת של עשרות אנשים שהיו שם והעידו על מחסום, "היה מחסום?" נשאל אחד מאלו שהיו שם ונחלצו "כן, עמדתי מטר מהמחסום"
 יש גם סרטון של תחילת האירוע בו כולם עדיין עומדים על רגליהם וצועקים תנו לצאת אין לנו אויר, ומולם עומדים הרבה שוטרים הנלחמים בהם ולא נותנים להם לצאת

האתר כאן כל כך מקשה על העלאת סרטונים בצורה שלא תיאמן
אבל אם מישהו יתווכח איתי אעשה בכל זאת המאמצים ואעלה אותם

www.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=3175917&whichpage=#R_5

אתה מוזמן לצפות בעשרות עדויות סותרות המעידות שהיו שוטרים והיו חסימות כמה דקות לפני האירוע
הבאתי את חלקם באשכולות כאן
לא יודע מה האינטרסים כאן של אנשים

הבן אדם שפוי?

תוקן על ידי ולשרה_בן ב- 30/12/2021 22:28:36

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2021 22:02 לינק ישיר 

אכן, אמת! 

אני וכל השאר כשאנחנו רואים ילדים\ילדות חרדיים, שנראים כמו אחיות שלנו, כמו הנכדים שלנו, כמו הילדים שלנו עם המתיקות והטוהר היהודי על פניהם, נרצחים בידי מישהו שהיה אמור לעזור להם ולרומם אותם, אנחנו מיד, בלי לחשוב, כי אנחנו חרדים, והילדים כמונו, יוצאים נגד הרוצח.

יש כאלה, שמעדיפים את החרדי הפושע....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2021 22:19 לינק ישיר 

למקרה ולא שמת לב

באירועי מירון התעקשת שהיה מחסום, רק על סמך אמירות של כמה אנשים.
אני סברתי שלא היה מחסום בין השאר כי לא היה שום תיעוד על מחסום, ובימינו שכל דבר מצולם, בטח כשיש עימות עם שוטרים, לא סביר שאף אחד לא תיעד את המחסום, ואדרבה, להיפך, כל התיעודים שהיו (עוד לפני התיעוד החד משמעי ממצלמת האבטחה של הכנסת אורחים) הראו שלא היה מחסום.

וכאן בעניין של חיים ולדר. אתה לא מסתפק בכלום, חוץ מאשר שאיזו אישה תעלה פוסט מצולם בפייסבוק ותטען שהיא נפגעה כשהיתה קטינה.

מדוע נהגת ואתה נוהג כך, תחשוב בעצמך.

אני חושב שלא צריך להחליט מראש רק על סמך פוזיציה לשום צד, יש גם דרך באמצע. כמובן אדם יכול לטעות, אבל בכל זאת זו הגישה הראויה יותר.

תוקן על ידי נוירולוג ב- 30/12/2021 22:23:12

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2021 00:26 לינק ישיר 

תאוריה נחמדה אך המציאות הפוכה .... 

אלו שהתעקשו היה מחסום במירון זה החרדים שלא מוכנים להודות שהכל שם חלטורה\שקר\שחיתות ושחסידים דוחפים כמו בהמות... 
היה הרבה יותר נוח להם להאשים את המשטרה עם תאוריות של רצח עם... שלילה לפני המשטרה הסירו את המצלמות וברגע האמת שמו מחסום ונעמדו ממול וחיכו ברשעות למראה החרדים רומסים אחד את השני למוות... רק היה חסר לתיאור נעימות של מוצארט ברקע 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2021 01:31 לינק ישיר 

האינסטיקנט להגן על כלי מי שהוא "אונזערע" להאשים את כל מי שלא הוא בריא ביסודו, גם לגוף האדם יש מנגנון שדוחה גופים זרים למען בריאותו, אבל המנגנון הזה עלול להיות הרסני במקרה של השתלת איבר, אז המערכת החיסונית משתוללת ונאלצים להחליש אותה כדי שהגוף לא ידחה את האיבר, ואידך זיל גמור

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2021 01:39 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

האמת שאתה לא לגמרי אשם.
האמת לא חשובה. ההיגיון לא חשוב. העיקר שלא תהיה פגיעה קלה שבקלים בממסד החרדי או בתדמית החרדית.

תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 30/12/2021 20:55:06

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2021 01:48 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:
האמת שאתה לא לגמרי אשם.

בוא אל תדבר איתי עכשיו על האמת סיפור פרשת ולדר
כי אין כאן אמת אבסולוטית בכל הנוגע לפגיעה בקטינים
יצאה כאן עכשיו עדות המאמתת את טענותי כל הזמן שבית הדין של הרב אליהו לא פגש אפילו מתלונן אחד קטין!
אם כן, ככל שמדברים כאן על דבר שהוא ספק היה או לא היה
כאן נכנס הרצון שלך להאמין

כולנו מכירים כבר את הפעילות שלך ברשת נגד חרדים, לא רק כאן אלא גם בטויטר ועוד
אתה רוקד שש ושמח כאן בכל אשכול בו עולה משהו אנטי חרדי
ואופסססס.. בדיוק בסיפור של ולדר ישר נקטת צד והאמנת לסיפורים שסיפרו עדים אנונימיים על פגיעה בקטינים (ואני לא מתייחס לסיפור נשים נשואות עליהם אכן יש תמימות דעים והוכחות)
על זה אני מדבר
אל תדבר כאן כמו צדקן על כך ש"האמת לא חשובה העיקר שלא תהיה פגיעה החרדים"
יהיה נכון יותר לומר שלך לא חשובה האמת, אתה לא מבקש לחקור מה באמת היה, ישר קפצת וזרקת בוץ

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2021 01:55 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
למקרה ולא שמת לב

באירועי מירון התעקשת שהיה מחסום, רק על סמך אמירות של כמה אנשים.
אני סברתי שלא היה מחסום בין השאר כי לא היה שום תיעוד על מחסום, ובימינו שכל דבר מצולם, בטח כשיש עימות עם שוטרים, לא סביר שאף אחד לא תיעד את המחסום, ואדרבה, להיפך, כל התיעודים שהיו (עוד לפני התיעוד החד משמעי ממצלמת האבטחה של הכנסת אורחים) הראו שלא היה מחסום.

וכאן בעניין של חיים ולדר. אתה לא מסתפק בכלום, חוץ מאשר שאיזו אישה תעלה פוסט מצולם בפייסבוק ותטען שהיא נפגעה כשהיתה קטינה.

מדוע נהגת ואתה נוהג כך, תחשוב בעצמך.

אני חושב שלא צריך להחליט מראש רק על סמך פוזיציה לשום צד, יש גם דרך באמצע. כמובן אדם יכול לטעות, אבל בכל זאת זו הגישה הראויה יותר.

זה לא נכון מה שאתה אומר, היו המון תמונות וסרטונים בהם הצביעו על מחסומים, כשעל כל תמונה וסרטון רבו שני הצדדים, זה אומר זה מחסום והשני אומר שלא
וכאן ראינו את האבסורד שכל אחד גם רואה בכל תמונה את מה שהוא בוחר לראות

הצד השווה בשני המקרים האלו של מירון ושל ולדר, שכל זמן שהיה ספק מוחלט האם היה מחסום או לא, נקט כל אחד בצד שהוא אוהב, בצד שהוא רצה שיקרה
אותו דבר כאן, יש כאן ספק מוחלט, אין כאן אפילו עד אחד שהגיע בלא באנונימיות, אלא בשמו ופרצופו, והעיד שולדר התעסק איתו בהיותו קטין, ושוב רץ כל אחד ובוחר בצד שהוא רוצה שיקרה

גם אני חושב שכל אחד צריך לבחור צד בלי פוזיציה, אבל סביר שחרדי ידרוש הוכחות ברורות לכך שהיה מקרה כה מביש בציבור החרדי
ולא סביר שמי שאינו חרדי, אלא שונא אנטי חרדי כמו חריף ומקשה ויתר הצייצנים, ינטה מיד להאמין לתגובות אנונימיות בוצאפ או בפייסבוק.
אבל מה לעשות השנאה מקלקלת את השורה, והאהבה מקלקלת את השורה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2021 02:10 לינק ישיר 
ולשרה_בן

איש_חשוב כתב:
כמעט בכל פרשיה העומדת על סדר היום החרדי, ויש בה ויכוחים לכאן או לכאן
דוגמת פרשיית ולדר, ושאלת האם פגע בילדים, או דוגמת 45 הרוגי מירון, האם שמה המשטרה מחסום או לא

בעצם ראיות אין לכאן או לכאן, הציבור מנסה לענות את מה שהוא היה רוצה שיקרה
האם ולדר פגע? תלוי, אם אתה חרדי, אתה רוצה לקבל הוכחות ברורות שהוא פגע, לא מקבל אוטומטי הודעה המוציאה את החרדים רע מאוד
אם אתה דתי, חילוני או חרדי רקוב מבפנים, (חרדי מחופש בבגדים חרדיים אבל למעשה הראש שלו חילוני לגמרי והוא שונא חרדים) ובא לך לרקוד כל היום על כל נושא חדשותי שיש בו דקירה בציבור החרדי, ישר תקפוץ לעגלה, ברור שהוא פגע, הנה ההוא אמר וההוא כתב.

ושאף אחד לא יספר לנו סיפורי סבתות שהוא רוצה רק להגן על קטינים, כולנו רוצים להגן, אלו הילדים שלנו, אבל בשאלת האם היתה כאן בכלל פגיעה בקטינים, זאת שאלה שקשורה להסתה נגד חרדים נטו!

אתה טענת בעבר שהיה מחסום, לפי דבריך אתה שונא חרדים שנאה מטורפת.
אתה לא העיפרון הכי מחודד בקרמל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2021 02:14 לינק ישיר 

ולשרה_בן כתב:

מישהו יכול להסביר לי את הלוגיקה של המטומטם שמעלי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2021 04:00 לינק ישיר 
ולשרה_בן

איש_חשוב כתב:

מישהו יכול להסביר לי את הלוגיקה של המטומטם שמעלי?

לא בחינם זכית בתואר שוטה הפורום ומגן הפדופילים.

אתה בזמנו היית מהראשונים שטענו שהיה מחסום ועכשיו אתה טוען שאותם אנשים שטענו בעבר שהיה מחסום  הם אותם אנשים שכאן על הרגע הראשון כבר ידעו בבירור שולדר פגע גם בקטינים
הצד השווה, שנאה מטורפת לחרדים.
   עכשיו אתה מבין מי פה המטומטם? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2021 04:11 לינק ישיר 

ולשרה_בן כתב:

אתה בזמנו היית מהראשונים שטענו שהיה מחסום ועכשיו אתה טוען שאותם אנשים שטענו בעבר שהיה מחסום  הם אותם אנשים שכאן על הרגע הראשון כבר ידעו בבירור שולדר פגע גם בקטינים

גם לא בחינם זכית כאן לתואר פדופיל על ידי חברי פורום כאן
האובססיה שלך מוכיחה על קופת שרצים לכאורה שאתה נושא על גבך

אתה מנצל כאן טעות כתיב שלי, כל אחד כאן הבין היטב את כוונתי למרות טעות הכתיב
כוונתי היתה לכתוב שמי שטען שהיה מחסום בא להגן על החרדים ולשים את האשם על אלו ששמו את המחסום
עכשיו אחד מהשניים
או שהבנת בעצמך את החשבון, ואתה ניצלת כאן את טעות הכתיב שלי בכוונה
או שאתה באמת מטומטם אויל משריש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2021 05:38 לינק ישיר 
ולשרה_בן

איש_חשוב כתב:

גם לא בחינם זכית כאן לתואר פדופיל על ידי חברי פורום כאן
האובססיה שלך מוכיחה על קופת שרצים לכאורה שאתה נושא על גבך

אתה מנצל כאן טעות כתיב שלי, כל אחד כאן הבין היטב את כוונתי למרות טעות הכתיב
כוונתי היתה לכתוב שמי שטען שהיה מחסום בא להגן על החרדים ולשים את האשם על אלו ששמו את המחסום
עכשיו אחד מהשניים
או שהבנת בעצמך את החשבון, ואתה ניצלת כאן את טעות הכתיב שלי בכוונה
או שאתה באמת מטומטם אויל משריש

לזה אתה קורא טעות כתיב? אין לך בושה?  

יצחק הספרן היה גאון לידך. 

לא פלא שאתה תמיד מגן על פדופילים, אתה חושש שיום אחד יגיעו אליך.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > פגע או לא פגע? היה מחסום או לא היה מחסום? תלוי האם אתה חרדי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext