| נשלח ב-31/12/2021 00:32 |
|
| |
הרב בן שמעון - הר' שמואל אליהו הודה בפנינו כי לא שמע עדויות מהנפגעות עצמן.

|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2021 00:37 |
|
| |
הנוסח עילג. זה נראה פייק\מזויף. אבל מאחר והדיין הזה תומך בברלנד אז אי אפשר לדעת..
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 31/12/2021 01:24:39
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2021 00:39 |
|
| |
וְאִם יֶשׁ-צֶדֶק – יוֹפַע מִיָּד! אַךְ אִם-אַחֲרֵי הִשָּׁמְדִי מִתַּחַת רָקִיעַ הַצֶּדֶק יוֹפִיעַ – יְמֻגַּר-נָא כִסְאוֹ לָעַד! וּבְרֶשַׁע עוֹלָמִים שָׁמַיִם יִמָּקּוּ; אַף-אַתֶּם לְכוּ, זֵדִים, בַּחֲמַסְכֶם זֶה וּבְדִמְכֶם חֲיוּ וְהִנָּקוּ.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2021 01:18 |
|
| |
ולשרה_בן
הגאון הרב שמעון בעדני טרח במיוחד אף ביום שלישי האחרון ועלה לירושלים למסור שיחת חיזוק לאברכי הקהילה ואמר "בברסלב קמו כל מיני אנשים על הרב ברלנד מה קרה? מה קרה? אלא אתם יודעים – מה המקום הכי מכובד בברסלב? – אומן! אומרים לי – אל תשאל, הרב ברלנד בא לשם, שוטרים איתו, כולם מלווים אותו, והם משתגעים מזה. רבותי – זה מה שקרה פה, הם ראו את הכבוד שעשו לרב! כל המסכנים האלה עשו חשבון, אמרו – הוא לא ברסלב'ר, בהתחלה הוא ואשתו היו בבני עקיבא, עזבו את מקומם ובאו לב"ב, ושם נהיו חרדים, אשתו עבדה באור החיים והוא ישב ולמד ואחר כך פתח את שובו בנים. ואז התחיל להתקדם והפיץ את תורת ברסלב". עוד אמר הגר"ש בעדני לאברכים: "אני חושב הוא מהיחידים שהפיצו את תורת ברסלב, והוא הצליח לארגן ישיבה, לארגן כולל, לארגן ת"ת, לארגן בעלי תשובה, רבותי! – בעלי תשובה! – מאות אלפים החזיר בתשובה. הרב היה לו כוח להפוך ה' ישמור, פראי אדם, פראי אדם – עשה אותם בני אדם. פראים פראים – עשה אותם בני אדם. הכבוד שהוא קיבל זה הצליח לשגע את כולם, איך אדם כזה הצליח להגיע לכזה כבוד – אנחנו לא ניתן לו את זה וככה קמה תנועה נגדו לצערנו". "אותם אנשים כואב להם, צר להם, ואז אמרו – הוא לא שייך לנו, הוא ככה והוא ככה. מפה באה הקנאה, מפה באה כל הצרות לעשות לו, ה' ירחם. ועכשיו ראו שהצליחו להפיל אותו מהראש, ועכשיו עוסקים כל היום לדבר עליו. אבל אני מאמין שיצא נקי בדין, כי אני אומר לא ייתכן, אדם שקירב אלפים ורבבות אף אחד לא הגיע לזה, אחד עשה 100 אנשים, אבל כאן מסתובב מבית לבית להחזיר בתשובה, זה משאת נפשו לקרב יהודים לאביהם שבשמים, למה קרה לו מה שקרה – כולם רצים אחריו כמו שרצים אחר מלאך ה'– וזה מה שמשגע אותם". הרב בעדני המשיך לדבר על אותם שרודפים את הרב ברלנד: "אכפת להם? לא מעניין אותם כלום, מאות אלפים בעלי תשובה, מי ינהיג אותם? – שילכו בחזרה לאיפה שבאו, למה לא תעזרו לבעלי תשובה, מה יהיה איתם? לכן חשבתי שצריכים אתם מרבני ברסלב, אל תתייאשו, תדאגו לישיבה, לכוללים, ולבעלי התשובה. הם לא אכפת להם כלום שהכול יהיה חורבן העיקר שהם השיגו את המטרה שלהם לכל הקהילה הקדושה אני רוצה לחזק את הקהילה שלכם, אני מקווה שה' יעזור לרב ברלנד להשתחרר בקרוב שיוכל להמשיך להחזיר אנשים בתשובה". לאחר השיחה נסע הגר"ש בעדני לביתו של גאב"ד 'היכל הוראה' הגאון הרב משה ברנסדורפר, להביע חיזוק ותמיכה על עמידתו לצד קהילת 'שובו בנים'.
www.bhol.co.il/news/1108212שרת המשפטים ציפי לבני החליטה להעמיד לדין משמעתי את הגאון רבי ניסים בן שמעון, ראש אבות בתי הדין בתל אביב, בגין התנהגות לא הולמת. במקרה והרב ימצא אשם, הרי שהעונש הגדול הוא הדחתו מתפקידו כראש אבות בתי הדין. הסיפור החל כאשר אישה תבעה את הרב פיצויים, אז נחשף כי הרב בן שמעון סיכם עם אישה, בת הציבור החרדי, שהותקפה באכזריות על ידי בן דודה כי לא תתלונן במשטרה ובתמורה היא תקבל סך של 220 אלף שקל. כעת לרב בן שמעון ישנם 30 יום להגיב להחלטת השרה לבני. על פי הדיווח ב'הארץ' ההסכם נחתם בלשכתו של הרב בן שמעון לאחר שהוצג כ'בורר' בפרשיה הקשה והחמורה. יצוין, כי למרות ההסכם, האישה התלוננה במשטרה, ולאחר הסדר טיעון התוקף נשלח לרצות מאסר של שבע וחצי שנות מאסר ובנוסף הושת עליו לפצות את האישה במאה אלף שקלים. יצוין כי הרב בן שמעון, הינו גיסו של נשיא מועצת חכמי התורה הגאון רבי שלום כהן.
תוקן על ידי ולשרה_בן ב- 31/12/2021 01:19:59
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2021 01:23 |
|
| |
אכן. הדיין הזה תומך גם בברלנד. אז מומלץ לקחת את דבריו בערבון מוגבל..

תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 31/12/2021 01:32:14
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2021 01:24 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | זה בסבירות גבוהה פייק\מזויף. רצוי למחוק. |
|
באנה, הרשעות שלך פורצת מידי פעם את הגבולות של עצמה
אם מה שכתוב כאן נכון, צריך לשים כמה אנשים מבית הדין של הרב אליהו בכלא
רציחה של אדם על פי עד מפי עד ועוד איזה עדויות, כולנו יודעים באיזה עדויות מדובר מישהי פתחה דף בפייסבוק, והגיבו שמה חשבונות אנונימיים לחלוטין בלי שם ופרצוף, שגם אותם חיים ולדר אנס וכשאני מדבר על רציחה, אני לא מדבר על מה שאמר הגר"ג אידלשטיין שליט"א שמי שהשמיץ את ולדר בלי הוכחות הוא רוצח גמור, אני מדבר כאן על רציחה מסוג אחר, אל רציחת אדם והשארתו בחיים
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2021 01:26 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | זה בסבירות גבוהה פייק\מזויף. רצוי למחוק. |
|
לא פייק, אמת לאמיתה.
ביום שלישי פרסמתי את העובדות המלאות כאן:
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2021 01:28 |
|
| |
המכתב הזה לא פורסם ע"י מקור רשמי ולא ע"י עיתונאים שנחשבים אמינים. אבל גם אם המכתב אותנטי, יש לקחת בעירבון מוגבל דברים של מישהו שממשיך לתמוך בברלנד.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2021 01:30 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | המכתב הזה לא פורסם ע"י מקור רשמי ולא ע"י עיתונאים שנחשבים אמינים. אבל גם אם המכתב אותנטי, יש לקחת בעירבון מוגבל דברים של מישהו שממשיך לתמוך בברלנד. |
|
אִם תִּכְתּוֹשׁ אֶת הָאֱוִיל בַּמַּכְתֵּשׁ בְּתוֹךְ הָרִיפוֹת בַּעֱלִי לֹא תָסוּר מֵעָלָיו אִוַּלְתּוֹ.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2021 03:02 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | המכתב הזה לא פורסם ע"י מקור רשמי ולא ע"י עיתונאים שנחשבים אמינים. אבל גם אם המכתב אותנטי, יש לקחת בעירבון מוגבל דברים של מישהו שממשיך לתמוך בברלנד. |
|
המכתב הזה בעצם משמיט מתחתיך את כל הטענות נגד ולדר מובן לגמרי מדוע אתה כל כך חושש מהמכתב הזה בכל מקרה, אין צורך כל כך האמון ברב הזה שאתה לא אוהב אפשר פשוט להמתין להכחשה ולהבהרה של הרב אליהו על כל הנושא הרי יש כאן האשמה חמורה מאוד נגד הרב אליהו, שהוא לא שמע ולא ראה עדים, רק שמע על כך שהיו עדויות בפייסבוק ועל סמך אלו הוא פירסם נגד ולדר אם הדברים לא נכונים, אדרבה, יבוא בבקשה הרב אליהו ויאמר שהם לא נכונים
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2021 14:51 |
|
| |
קלונו של הרוצח מצפת כבר העלה צחנה ברבים אף מרבני חוגו עצמו, ויה"ר שתחזינה עינינו בקרוב בקיום 'כאשר עשה כן יעשה לו'.
ה' יקום דמו.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2021 16:50 |
|
| |
ולשרה_בן
| נעילה כתב: |  | קלונו של הרוצח מצפת כבר העלה צחנה ברבים אף מרבני חוגו עצמו, ויה"ר שתחזינה עינינו בקרוב בקיום 'כאשר עשה כן יעשה לו'.
ה' יקום דמו. |
|
אתה קצת מבולבל היום, כנראה רצית לכתוב על הרוצח מבני ברק שלאחר שרצח והרס משפחות רצח את עצמו השבוע. מעניין אם הוא פגש את שפרה הורוויץ הי"ד שם למעלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2022 19:52 |
|
| |
מה שמובן לי מפה! שיורם שפטל, אחרי שהוציא זכאי את איוון האיום. אז כל תיק שיעסוק בו. אוטומטית באופן גורף כבר לא שווה... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|