בית פורומים בחדרי חרדים

ברוך שמסר עולמו לשומרים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/12/2021 09:47 לינק ישיר 
ברוך שמסר עולמו לשומרים

קריאת קודש!

לאור המכתב המתועב שפרסמו הבוקר משומדי היתד החשודים על כל העבירות שבתורה אשר ידעו במשך שנים על מעשיו המתועבים של הפדופיל החינוכי הנאלח ימש"ו ושתקו  (וגם השתיקו...) אני הק' קורא בזאת לכל אנ"ש מעומקא דליבא שבכל מקרה של פגיעה מינית חמורה ח"ו ע"י בעלי תפקידים רוחניים/חינוכיים (להבדיל מפגיעה בתוך המשפחה ואכמ"ל) שאין צל ספק באמיתותו לפנות מיד (בצנעה כמובן) לתקשורת החילונית (לפני פניה למשטרה...) בלי שום חשש וללא שום שאלת רב וללא שום נקיפות מצפון על גורלו של הרוצח המתועב...

וכל השומע לנו ישכון בטח ויתברך בכל מילי דמיטב בבני חיי ומזוני ואשריו ואשרי חלקו בזה ובאבא...

מקום החותם

תוקן על ידי באבא_זוטא ב- 31/12/2021 10:08:13

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2021 09:55 לינק ישיר 

ולמי שהספיק לשכוח הנה תזכורת למכתב המתועב של "דעת גדולי ישראל" מלפני חצי שנה  בלבד (שמישהו כמובן שילם עליה במיטב כספו) בעניינו של רוצח הנשמות המתועב שר"י...

אוי לו לדור שכך עלתה בימיו!

תוקן על ידי באבא_זוטא ב- 31/12/2021 10:04:18

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2021 09:56 לינק ישיר 

לא שמעת על בצנעה?
בצנעה בצנעה . בלחש ובשקט שאף אחד לא ישמע ולא יידע .הכל בשושו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2021 10:13 לינק ישיר 

לדבר לשון הרע על החיים הוא איסור חמור ונורא, לדבר על מתים אינו איסור מדאורייתא והוא רק חרם הקדמונים כמובא בשלחן ערוך סי' תרו סעיף ג. כמובן שצריכים להקפיד על זה אבל רואים שכבוד החי עדיף מכבוד המת. היה ראוי לשמור על כבוד החיים שנפגעו בפרהסיא ולא בצינעא, ועל המת שהשאיר אדמה חרוכה וכל הדיבורים הם לתועלת החיים שלא יתבלבלו ממעשי ה"סופר" וה"מחנך" אין בזה איסור לשון הרע מן התורה, אולי חרם הקדמונים, אולי, ולתועלת ודאי שמותר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2021 11:26 לינק ישיר 

הווה מתפלל בשלומה של התקשורת שאלמלא מוראה איש את רעהו חיים בלעו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2021 11:53 לינק ישיר 

אתה באמת מאמין שהתקשורת מחפשת לטהר את החברה ? פתי שכמוך!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2021 11:58 לינק ישיר 

לה''ו. פעם הייתי אומר שהחרדים הם הרפורמים החדשים, שמקדשים את השולחן הפוך החמישי (הברית הדנדשה), היכן שלא מסתדר עם השולחן ערוך האמתי עד עולם.
אבל... אחרי התאבדותו, שהעלו אותו בהספדים למחנך דגול, מעביר ההשקפה הנכונה, וכו' וכד', אתם נהייתם הנוצרים הקתולים החדשים, שאף הפשעים שעשו כמרים, ליהודים, לילדים וכל מה שזז, קיבלו מעמד של ''קד(ו)ש" (Saint )

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2021 12:06 לינק ישיר 

החרדים הם הרפורמים החדשים, וכל פורקי העול הממומנים על ידי קרנות בינלאומיות הם הצדיקים הטהורים ?!  משהו השתבש בג'יפיאס שלך.

תוקן על ידי קהלת ב- 31/12/2021 12:06:08

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2021 12:10 לינק ישיר 

בדרך כלל באבות הם נוכלים מתוחכמים.
פה לראשונה יש לנו באבא_תמים כמו תייר סקנדינבי מול רוכל בשוק הערבי בירושלים שנוקב מחיר...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2021 12:13 לינק ישיר 

באבא_זוטא כתב:
קריאת קודש!

לאור המכתב המתועב שפרסמו הבוקר משומדי היתד החשודים על כל העבירות שבתורה אשר ידעו במשך שנים על מעשיו המתועבים של הפדופיל החינוכי הנאלח ימש"ו ושתקו  (וגם השתיקו...) אני הק' קורא בזאת לכל אנ"ש מעומקא דליבא שבכל מקרה של פגיעה מינית חמורה ח"ו ע"י בעלי תפקידים רוחניים/חינוכיים (להבדיל מפגיעה בתוך המשפחה ואכמ"ל) שאין צל ספק באמיתותו לפנות מיד (בצנעה כמובן) לתקשורת החילונית (לפני פניה למשטרה...) בלי שום חשש וללא שום שאלת רב וללא שום נקיפות מצפון על גורלו של הרוצח המתועב...

וכל השומע לנו ישכון בטח ויתברך בכל מילי דמיטב בבני חיי ומזוני ואשריו ואשרי חלקו בזה ובאבא...

מקום החותם

תוקן על ידי באבא_זוטא ב- 31/12/2021 10:08:13

הם הפכו את השקר לאומנותם: באותיות קידוש לבנה כותבים "דעת תורה" מרבינו הגדול ובאותיות רש"י כותבים אחד האינטרסנטים המתקרא אחד המחנכים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2021 12:20 לינק ישיר 

קהלת כתב:

לא ארד לסגנון המופלא שלך, אבל תחשוב כמה מנוולים חושבים פעמיים כשהם יודעים שמישהו מחכה להם בפינה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2021 12:28 לינק ישיר 

קהלת כתב:

צבוע מתחסד!

אכן למרבה הצער והבושה הסיפור של חבריך רוצחי הנשמות הפדופיל החינוכי הנאלח ימש"ו שר"י ושל הנקרופיל משי-זהב ימש"ו הוכיח מעבר לכל ספק שהמקום היחיד שבו שבו ניתן לטפל כהוגן בפושעים נאלחים מסוגם שזוכים לאמונם של גדולי ישראל הוא רק הביוב המצחין של התקשורת החילונית...

אז בבקשה אל תסיט את הנושא לעיסוק במניעים "הטהורים" של התקשורת הביובית...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2021 13:21 לינק ישיר 

הצביעות: עיתון שאין לו שום בעיה להלבין ברבים כל מי שלא בדיוק בקו שלו, מילל כעת על הלבנת פנים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2021 13:29 לינק ישיר 

תמשיכו לנבוח כאן את כל תסכוליכם על החברה החרדית.
באם לא עזבתם אותה כבר אתם מוזמנים לעשות זאת עכשיו.
ב"ה אנו הולכים לאורם של גדולי ישראל, והעתיד הוא שלנו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2022 21:33 לינק ישיר 

hot_trend כתב:
לה''ו. פעם הייתי אומר שהחרדים הם הרפורמים החדשים, שמקדשים את השולחן הפוך החמישי (הברית הדנדשה), היכן שלא מסתדר עם השולחן ערוך האמתי עד עולם.
אבל... אחרי התאבדותו, שהעלו אותו בהספדים למחנך דגול, מעביר ההשקפה הנכונה, וכו' וכד', אתם נהייתם הנוצרים הקתולים החדשים, שאף הפשעים שעשו כמרים, ליהודים, לילדים וכל מה שזז, קיבלו מעמד של ''קד(ו)ש" (Saint )

כשאתה מדבר על "החרדים"
אולי תציג את עצמך?
מי מדבר איתנו?

אני חרדי, נעים מאוד, ואתה?
אינך רואה את עצמך כחרדי?
מה אתה?
דתי?
מסורתי?
חוזר בשאלה?
תציג את עצמך בבקשה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2022 22:20 לינק ישיר 

תם_יושב כתב:
תמשיכו לנבוח כאן את כל תסכוליכם על החברה החרדית.
באם לא עזבתם אותה כבר אתם מוזמנים לעשות זאת עכשיו.
ב"ה אנו הולכים לאורם של גדולי ישראל, והעתיד הוא שלנו.

לצערי, מסכים עם התחזית שלך.
העתיד הוא של החרדים השמרנים. כי הם מביאים יותר ילדים. הדמוגרפיה תנצח.

החרדים המודרניים הם זן נכחד.
שיעורם בקרב החרדים הולך ופוחת.

אבל כשיגיע העתיד הזה, והמדינה תישלט ע"י החרדים השמרנים ששוללים את האקדמיה והדמוקרטיה, שם תתחיל הקריסה הנוראית. קריסה כלכלית וחברתית. הקריסה תהיה קשה ואכזרית.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ברוך שמסר עולמו לשומרים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext