| נשלח ב-31/12/2021 11:23 |
|
| |
תראו הנה ציפור
הארץ רועשת ורועשת. מבול שלא היה כמוהו מזמן אבל כלי התקשורת החרדיים רואים ציפורים בשמיים. אכן זה באמת מראה מה הם שווים. טוב שיש קצת מקומות שעושים פרהסיא ופרסומי ניסא .רק כך נבער את הנגע או שלפחות נתחיל עם חלק ממנו . אני בטוח שהפרהסיא הזו כבר הצילה הרבה ילדים שפוגעים בפוטנציאל נזהרים כעת שבעתיים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2021 12:54 |
|
| |
הארץ לא רועשת וגועשת, מי שמחובר און ליין לרשתות והקבוצות החברתיות חש בגעש ורעש, לא מי שמהלך בינות לאנשים שפויים,
ואתה נאיבי חושב שאם העיתונות תצטרף לחגיגה אז יתמו חטאים מן הארץ, אז יש לי חדשות בשבילך, אין כמו התקשורת החילונית, צהובה חטטנית מציצנית ומגעילה ברמות מטורפות, כל חשוד בדבר הכי קטן, נערף ראשו בכיכר העיר, ואעפ"כ הפגיעות במחנה החילוני לא נעצרות לרגע,
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2021 13:06 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2021 13:16 |
|
| |
| בונדמן כתב: |  | הארץ לא רועשת וגועשת, מי שמחובר און ליין לרשתות והקבוצות החברתיות חש בגעש ורעש, לא מי שמהלך בינות לאנשים שפויים,
|
|
אה ?? מה אתה שח ?? במשפחות החרדיות הכי קלאסיות שיש המבוגרים טוחנים כל הזמן את הנושא. זה שיחת היום בין אב לבנו הנשוי ובין אם לביתה הנשואה.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2021 13:46 |
|
| |
לשמחתי ולצערי זה נושא שנדוש בכל בית, למעט ממש בתים שעדיין כשיהיה שם פגיעה מינית לא יהיה מי שיטפל בזה, ודל....... וכתבתי לשמחתי כי המודעות תעלה, אבל כתבתי גם לצערי, כי ברגע שמדברים על נושאי הצניעות בקצת יותר עזות ופחות בבושה הנערים מתמודדים ויכולים להגיע למקומות לא טובים עוד יותר...... כולנו תפילה שנזכה לבושה בצניעות וקדושה בחיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2021 15:15 |
|
| |
אכן יש צדדים שאומרים לשתוק ויש צדדים שאומרים דווקא כן לדבר. לדעתי בנושא הנל ובמקרה הנל ההכרעה היא חד משמעית לדבר ולדבר .והסיבה היא לחזק את הנפגעות ולמנוע פגיעות עתידיות ופגיעות שאולי קיימים בהווה. אלמלא העניין של לעצור פיגועים אינני באמת רואה לדוש ולדוש בנושא אבל אי אפשר להתעלם מהנפגעים. פשוט אי אפשר וההתעלמות יכולה להביא לדברים לא טובים בכלל. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2022 21:10 |
|
| |
| ברכת_החמה כתב: |  | הארץ רועשת ורועשת. מבול שלא היה כמוהו מזמן אבל כלי התקשורת החרדיים רואים ציפורים בשמיים. אכן זה באמת מראה מה הם שווים. טוב שיש קצת מקומות שעושים פרהסיא ופרסומי ניסא .רק כך נבער את הנגע או שלפחות נתחיל עם חלק ממנו . אני בטוח שהפרהסיא הזו כבר הצילה הרבה ילדים שפוגעים בפוטנציאל נזהרים כעת שבעתיים.
|
|
לאט לך לא כל כך בטוח האם יצא שכרו בהפסדו בינתים בחברה החילונית הוכח שככל שהנוער יודע יותר על רציחות הוא רוצח יותר, על אונס הוא אונס יותר וכבר אמר הרמב"ם - ידיעת הרע מחייבת את האדם להיות רע"
ילדינו חייבים להיות מוגנים, אבל לא זאת הדרך, לא סיפור על אדם ידוע וקרוב לילדים, שנפל לבור עמוק, הילדים עלולים להזדהות עם מעשיו למרות שאתה מסביר להם כמה מגונים הם, וכמה צריך להיזהר וכו' עצם שמיעת הסיפור מכניסה ג'ורה במקום עמוק של הילדים
ואיך נגן על ילדינו בכל זאת? הכנה מוקדמת, אל תחכו לסיפורים מלוכלכים שיצאו לרחוב, קחו את הילד ביום רגיל, שבו והסבירו שישנם אנשים רעים, שמחפשים לנגוע במקומות לא צנועים, מה צריך לעשות הילד במקרה שזה ח"ו קורה, עצם המודעות של הילד במקרה כזה עוזרת לו להתמודד שמעתי לאחרונה באחד התחקירים, שילד מוגן שהודרך היטב על ידי הוריו, נעשה גם מוגם יותר בגלל עובדה מענינת שהציידים מרגישים ורואים על ילד שהוא מוגן
לצערי הרב, כמעט כל ילדי באו מתלמודי התורה ומבתי הספר ושאלו אותי האם שמעתי על חיים ולדר ומה קרה
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2022 21:23 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | לצערי הרב, כמעט כל ילדי באו מתלמודי התורה ומבתי הספר ושאלו אותי האם שמעתי על חיים ולדר ומה קרה |
|
גם ילדיי, וזאת משום שהם או חבריהם קראו בעיתון החינמי של יתד שחיים ולדר הסופר המפורסם נפטר וזאת סנסציה כשלעצמה, אם יתד היו נמנעים מזה רבים מהילדים לא היו שומעים על זה גם בעוד זמן רב נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2022 22:59 |
|
| |
ואצלינו בבית יעקב המורה נכנסה ואמרה שאסור לבנות לדבר על זה. ממש יופי . איכס. ככה בדיוק האיכס מוצא את דרכו לפגוע וענן ההשתקה אופף את כולם כי אסור לדבר. מאוד היינו רוצים לגור בעולם מושלם , כזה שאין בו פוגעים כלל וגם אם יש אז שנדע במינון הנכון והמדוייק איך לדבר עם הילדים וכמה שפחות כמובן. ובכן , אין מרשם כזה ואין מינון מדוייק . מה שכן יש זה עוד ועוד מפלצות שאורבות לטרף ואוי לנו ולילדינו אם נשב באפס מעשה . עדיף שהילדים יהיו קצת פחות תמימים וקצת יותר מוגנים . אין ברירה .תתבגרו קצת. כנראה שגם ההורים צריכים להתבגר ולהפסיק להיות תמימים... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2022 02:05 |
|
| |
| ברכת_החמה כתב: |  | ואצלינו בבית יעקב המורה נכנסה ואמרה שאסור לבנות לדבר על זה. ממש יופי . איכס. ככה בדיוק האיכס מוצא את דרכו לפגוע וענן ההשתקה אופף את כולם כי אסור לדבר. מאוד היינו רוצים לגור בעולם מושלם , כזה שאין בו פוגעים כלל וגם אם יש אז שנדע במינון הנכון והמדוייק איך לדבר עם הילדים וכמה שפחות כמובן. ובכן , אין מרשם כזה ואין מינון מדוייק . מה שכן יש זה עוד ועוד מפלצות שאורבות לטרף ואוי לנו ולילדינו אם נשב באפס מעשה . עדיף שהילדים יהיו קצת פחות תמימים וקצת יותר מוגנים . אין ברירה .תתבגרו קצת. כנראה שגם ההורים צריכים להתבגר ולהפסיק להיות תמימים...
|
|
תרשה להפנות אותך לתגובה שלי כאן בדף זה, ציטטתי אותך והתייחסתי בדיוק למה שכתבת כאן נראה שאינך קורא תגובות..
|
|
|
|
|