בית פורומים בחדרי חרדים

השתלשלות האירועים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/12/2021 15:41 לינק ישיר 
השתלשלות האירועים

אשמח לתובנתכם בהבנת השתלשלות האירועים. עד לפני תקופה קצרה לא שמענו כלום, כי לא היו תלונות. מקובל על כולנו, כולל על הרבנים , שאם היה רק מקרה אחד, לא היו מאמינים למתלונן. הסיפור התפרסם רק אחרי עשרות עדויות. ומכאו אני מגיע לשאלה: איך הגיעו עשרות תלונות בדיוק בבת אחת, הרי אף אחד לא ידע שהענין בבדיקה? כנראה שפספסתי את ההודעה ביתד "דרושים נפגעים על ידי חיים ולדר"... אבל איך פרסמו על פי עדות אחת?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2021 15:51 לינק ישיר 

עד לפני שנה לא שמעתי כלום על משי זהב, אז מה?
כשמתחילים לחפור מגלים שלדים..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2021 16:05 לינק ישיר 

רבינוביץ החליט שהגיע העת להסתער

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2021 16:11 לינק ישיר 

כתבןפלוס כתב:
השתלשלות האירועים

אשמח לתובנתכם בהבנת השתלשלות האירועים.עד לפני תקופה קצרה לא שמענו כלום, כי לא היו תלונות.מקובל על כולנו, כולל על הרבנים , שאם היה רק מקרה אחד, לא היו מאמינים למתלונן.הסיפור התפרסם רק אחרי עשרות עדויות.ומכאו אני מגיע לשאלה:איך הגיעו עשרות תלונות בדיוק בבת אחת, הרי אף אחד לא ידע שהענין בבדיקה?כנראה שפספסתי את ההודעה ביתד "דרושים נפגעים על ידי חיים ולדר"...אבל איך פרסמו על פי עדות אחת?

חוקרים את הפרשה כבר הרבה זמן אבל משום מה שכחו להתעדכן אותך, באמת לא בסדר מצידם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2022 18:32 לינק ישיר 
מה הפירוש חוקרים?

עוברים אחד אחד את כל מי שעמד ליד ולדר ושואלים אותו בדיסקרטיות, אם הוא הוטרד? איך המוטרדים ידעו שנפתחה בדיקה, כדי לדעת להתלונן?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2022 19:52 לינק ישיר 

בעוד אנשים מידיינים אם היה או לא היה, חצי מהדיינים והרבנים בבני ברק יודעים כבר שנים על המעשים האלה וכל אחד מהם מחזיק בכמה עדויות. איך הוא הצליח לשמור עד היום שזה לא יתפוצץ? שאלה טובה. אבל איך להגיע לעדויות זו הבעיה האחרונה בסיפור הזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2022 20:19 לינק ישיר 

מנחה_חדשה כתב:
בעוד אנשים מידיינים אם היה או לא היה, חצי מהדיינים והרבנים בבני ברק יודעים כבר שנים על המעשים האלה וכל אחד מהם מחזיק בכמה עדויות. איך הוא הצליח לשמור עד היום שזה לא יתפוצץ? שאלה טובה. אבל איך להגיע לעדויות זו הבעיה האחרונה בסיפור הזה.

נכון הם יודעים כבר כמה שנים
אבל מה הם יודעים?
לא על סיפורים עם קטינים, אלא אך ורק על הסיפור של האשה שנאסרה על בעלה ועל הבית שהתפרק
את זה כולנו גם יודעים וראינו את הראיות
השאלה הנשאלת כאן היא על עדויות קטינים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2022 20:21 לינק ישיר 

כתבןפלוס כתב:
אשמח לתובנתכם בהבנת השתלשלות האירועים. עד לפני תקופה קצרה לא שמענו כלום, כי לא היו תלונות. מקובל על כולנו, כולל על הרבנים , שאם היה רק מקרה אחד, לא היו מאמינים למתלונן. הסיפור התפרסם רק אחרי עשרות עדויות. ומכאו אני מגיע לשאלה: איך הגיעו עשרות תלונות בדיוק בבת אחת, הרי אף אחד לא ידע שהענין בבדיקה? כנראה שפספסתי את ההודעה ביתד "דרושים נפגעים על ידי חיים ולדר"... אבל איך פרסמו על פי עדות אחת?

אתה הגעת למסקנתך בגלל השאלה ששאלת
אבל כל בר דעת מבין שיש כאן בכלל בעיה בכך שלכאורה - מהתחמקות דייניו של הרב אליהו - אף אחד מהמתלוננים החדשים (בהדגשה על החדשים) לא הגיע לבית הדין, ואף אחד לא ראה או מכיר אותם, כולם מגיבי פייסבוק אנונימיים, מחשבונות חסרי שם ותמונה, כלומר, לכאורה, חשבונות פיקטיביים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2022 20:27 לינק ישיר 
אני לא בקיא אצל משי

אבל אתה לא עונה כאן איך חקרו בלי לפרסם? ראית ביתד מודעה שדרושים נאנסים של הרב ולדר?

אדם_ה1 כתב:
עד לפני שנה לא שמעתי כלום על משי זהב, אז מה?
כשמתחילים לחפור מגלים שלדים..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2022 20:31 לינק ישיר 

אני מעדיף לא לעסוק בנושא הזה, משום כבוד החיים.

מכל מקום, לחשיבות העניין, אכתוב שיש כתובות ידועים עבור נפגעי תקיפה מינית.
יש את העוסקים בתחום. הם משתפים פעולה זה עם זה. וכולם יחד עם התחקירנים העוסקים בתחום זה.

וכאשר מגיעים כמה תלונות נגד אדם מפורסם, בשלב כלשהו זה הופך לתחקיר.

ולכן, כל מי שידוע לו על נפגעי תקיפה מינית, יש להפנות אותם לאותם ארגונים שמסייעים לנפגעים.
גם אם הנפגע/ת לא ירצו להחשף, יש תועלת גדולה מאוד מהתלונה.
כיון שברגע שיהיו מספיק עדויות. העניין יטופל בצורה נכונה.

אין דרך אחרת למנוע פיגועים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > השתלשלות האירועים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext