בית פורומים בחדרי חרדים

בלוגרית חרדית: הגיעו אליי תלונות גם על איש תקשורת חרדי.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/1/2022 17:48 לינק ישיר 

את באמת צודקת הכל יופי טופי.
איזה טיפשות הנפגעות שלא פונות לעזרה הקהילתית המצויה והזמינה והדיסקרטית כמובן.
הכל נופת צופים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2022 17:55 לינק ישיר 
a_smithee

נעילה כתב:
סתם, מבלי להתייחס למישהי ספציפית, ידוע לך שחלק ממי שטוענים לגביהן כי הן 'נפגעות' הן כיום חילוניות למהדרין?!
גם לחילוניות קשה להתלונן, % הדיווח על עבירות מין נמוך מאוד בכל המגזרים

אם כן, איפה ההסתרה והטיוח במגזר החרדי ספציפית?

לא טענתי שאין הסתרה במידת מה, אך ביחס לכל המגזרים - הקהילתיות והעזרה הקהילתית במגזר החרדי מועילים הרבה, בשימוש נכון.

בדוק ומנוסה - בס"ד היתה לי מעורבות ב'הורדה מהכביש' מוחלטת של שני פוגעים באמצעות המערכות הקהילתיות, במינימום נזקים סביבתיים.

בגלל שיש תת דיווח קשה מאוד למדוד איפה יש יותר הסתרה (וזה גם לא חשוב, אין תחרות בין המגזרים, חשוב לטפל בכל מקום)
הקהילתיות יכולה לעזור ויכולה להפריע - היא מעצימה את הבושה שמתלווה לחשיפה של הטרדה מינית.
יש סיבות יחודיות שמקשות על חרדים להתלונן (שידוכים, דיווח על אובדן בתולים לרווקות, חשש להיאסר על בעלה לנשואות), יש רבנים שמתנגדים לפנייה לרשויות, יש עדויות של בנות שכאשר ספרו על פגיעה עודדו אותן להתחזק במידות ולמחול (אין לי מידע ישיר, אולי זה נדיר)
בציבור הדתי פתרו חלק מהבעיה באמצעות "פורום תקנה" וחינוך הציבור לראות בנפגעות קורבנות ולא אשמות, אין משהו מקביל בציבור החרדי, טיפול ספוראדי ורב או עסקן שיפנה לרב אחר זה לא תחליף לגוף מוכר וקבוע ולשינוי תודעה בציבור
אגב בזמנו לקווים כשרים חסמו - ואולי הם עדיין חסומים - את מספרי העמותות לעזרה לנפגעי אונס, מעניין למה.....

תוקן על ידי A_Smithee ב- 02/01/2022 18:00:38

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2022 18:02 לינק ישיר 

המציאות בסביבה החרדית לא הוכיחה שכאשר מדווחים החוצה לרשויות הדבר ועיל לפוגע או לנפגעת,

ברוב המקרים כשהיא פונה לרשויות היא כבר נמצאת עם רגל אחת מחות לקהילה ומחוץ ליהדות, וכל הפניה שלה נובעת מנקמה נטו, וזכותה.

לעומת זאת כאשר המטרה היא טיפול יש ויש אנשים ורבנים שמטפלים בעניינים אלה בצורה מסיבית, וגם הם כשהם רואים שהטיפול לא מועיל הם פונים לרשויות, והרווח לנפגע ולמשפחתו ולסביבה גדול לאין ערוך.

הייתה מסכים עם זה במקרה של חיים ולדר אם לא היה מתאבד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2022 18:16 לינק ישיר 

הכובס, יפה כתבת.

בנושא האקטואלי, חלק מהנטען שהן 'נפגעות' הן חילוניות למהדרין (רובן חרדל"שיות), אהרן רבינוביץ אולי 'דתי' אך שותפתו הגב' אלק חילונית למהדרין (חרדל"שית), כך גם רוב הקולניות היוזמות, פועלות ובוחשות בתקשורת מטעם עצמן (או מטעם 'ארגונים' הפועלים מטעם עצמם) הן חרדל"שיות ברמה זו או אחרת ובעלות יוזמות שונות ומשונות מעת לעת נגד ההנהגה החרדית (כגון לא נבחרות לא בוחרות, בג"ץ החרדל"שים ועוד רבים), פוק חזי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2022 19:23 לינק ישיר 
ולשרה_בן

נעילה כתב:
סתם, מבלי להתייחס למישהי ספציפית, ידוע לך שחלק ממי שטוענים לגביהן כי הן 'נפגעות' הן כיום חילוניות למהדרין?!
גם לחילוני

בדוק ומנוסה - בס"ד היתה לי מעורבות ב'הורדה מהכביש' מוחלטת של שני פוגעים באמצעות המערכות הקהילתיות, במינימום נזקים סביבתיים.

תוקן על ידי נעילה ב- 02/01/2022 17:39:42

לא מאמין לשקרים שלך. שום אדם שפוי לא יפנה לטיפוס כמוך .
הנפגעים עוזבים את הדת בגלל שהם לא מקבלים עזרה מהקהילה.
ראינו איך הרבנים טיפלו במשי זהב.
במקרה הטוב הרבנים דואגים שהפדופיל יעבור לעיר אחרת או למדינה אחרת ושם הוא ממשיך לרצוח נפשות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2022 21:06 לינק ישיר 

מה עם טוהר המחנה ?
אתם ממליצים להפנות אליהם ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2022 21:09 לינק ישיר 

נעילה כתב:
היתה לי מעורבות ב'הורדה מהכביש' מוחלטת של שני פוגעים.

אתה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2022 21:12 לינק ישיר 
a_smithee

נעילה כתב:

יתכן ויש דברים שלא עולים על דעתי, אבל איך הם הורדו מהכביש ללא נזקים סביבתיים? שמם לא פורסם ("ללא נזקים סביבתיים"), המשטרה לא עורבה ("באמצעות המערכות הקהילתיות"), ויודעים בוודאות שהם לא ממשיכים לפגוע בשום מקום....
איך בדיוק?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2022 21:28 לינק ישיר 

כל עוד ישנם עשרות רבות של ארגוני "סיוע" שמקבלים תקציבים מהמדינה כל כמה זמן יעלו מישהו על הגריל כדי לספק את ליטרת הבשר. למרבה הצער רוב הכסף הולך לארגונים כמו נעמת וויצו, ולארגונים הקטנים נשאר רק פירורים. לכן צריך לעשות הרבה רעש ולייצר עבודה. מלבד תקציבים, ארגונים פמיניסטיים מקבלים מבנים מהעירייה, במקרים מסויימים הם מארחים שם הרצאות של מחבלים (ע"ע ארגון אשה לאשה חיפה), מדובר בתעשייה של כסף. 
בנוסף נערכה פה הנדסת תודעה לנשים פתיות על פיה הטרדה זוהי פגיעה נפשית חמורה שמלווה את האשה שנים. בעבר נשים לא ידעו שהן צריכות להיפגע בכלל, אף אחד לא סיפר להן. וכן נוצרה פה תעשיה יפה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2022 21:35 לינק ישיר 
ירו_שלמי

נעילה כתב:
הנה הכתובת:
אם אתם לא מעוניינים לפנות לרשויות - פנו לרב השכונה, לרב קרוב, או לרב עמו אתם מתייעצים תמיד, או לדיין המוכר לכם וכדומה.
אם הנ"ל לא מטפלים אישית בעניינים כאלו - הם ידעו למי להפנות אתכם.

צר לי, לפחות חלק גדול מהרבנים אינם הכתובת! הם יכנסו לחרדות, הם לא יידעו מה לעשות עם תפוח האדמה הלוהט, ולכן יתחננו ויעשו הכל כדי למסמס ולגלגל את האחריות מהם והלאה. שאל בעלי נסיון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2022 21:43 לינק ישיר 

נכון שהרבה מקרים 'מטופלים', אבל לרוב לא בצורה הנכונה.

אדם שפוגע באלעד, שולחים אותו לאופקים ואדם שפוגע ברכסים שולחים אותו לביתר.

לחילופין, אדם שפוגע במוסד, מפטרים אותו, אבל לא דואגים לעקוב שהוא לא מקבל תפקיד במוסד אחר.

אותו רב או עסקן מרגיש שהוא טיפל בבעיה, אבל בסך הכל הוא גלגל אותה למקום אחר. הוא רק לא זוכר שממקום אחר שלחו לשכונה שלו פוגע.

כך למרות ה'טיפול' הדיסקרטי הקהילתי המקובל, פוגעים ממשיכים לגור ולפעול את עבודת הקודש שלהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2022 21:58 לינק ישיר 

אל דאגה,
ההתאבדות הבאה תיהיה קלה יותר... :)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2022 22:03 לינק ישיר 

גרשום כתב:

לא ביקשתי את אמונך, זכותך לחשוב כך או אחרת, בדיוק כזכותי.

אחד מהם (פגיעות ברף הנמוך מאוד) פוטר מתפקידו ועבר לעיר אחרת, הוא נדרש לפרט מידי כמה חודשים על תחומי עיסוקו והעניין נבדק.

אחד מהם ישב בכלא מס' חודשים בהסדר טיעון חסוי (כולל פיצוי הגון לנפגעת), איש לא יודע מכך חוץ מבני משפחתו הקרובים והנוגעים בדבר. גם הוא נדרש לפרט מידי כמה חודשים על תחומי עיסוקו והעניין נבדק.

כמה שנים חלפו מאז, הכל על מי מנוחות ואין עליהם כל טענה חדשה.

מי שפעל ופועל בנושאים הנ"ל מטעם הרב סילמן ראוי לכל שבח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2022 22:45 לינק ישיר 
ולשרה_בן

נעילה כתב:

אחד מהם (פגיעות ברף הנמוך מאוד) פוטר מתפקידו ועבר לעיר אחרת, הוא נדרש לפרט מידי כמה חודשים על תחומי עיסוקו והעניין נבדק.

אחד מהם ישב בכלא מס' חודשים בהסדר טיעון חסוי (כולל פיצוי הגון לנפגעת), איש לא יודע מכך חוץ מבני משפחתו הקרובים והנוגעים בדבר. גם הוא נדרש לפרט מידי כמה חודשים על תחומי עיסוקו והעניין נבדק.

בגלל טיפוסים כמוך הפדופילים חוגגים בחברה החרדית. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2022 00:51 לינק ישיר 

נעילה כתבה:

גרשום כתב:

אולי התוקפים נעשו מתוחכמים
במשך הזמן ?
איך אתה עוצר מטורף מלתקוף ?
אתה שם לו מנעול .... ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > בלוגרית חרדית: הגיעו אליי תלונות גם על איש תקשורת חרדי.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.