|
|
| נשלח ב-5/1/2022 12:52 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2022 23:23 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | ולטעמך: אם החיסון מגן רק בפני תחלואה קשה ולא הדבקה, ובהינתן שנתוני התחלואה הקשה בקרב הקבוצות שאינו מוגדרות בסיכון אפסית, מה עניין יש להכריח את כל המדינה להתחסן? הרי אם נחסן את כל הזקנים/מדוכאי חיסון נגיע לאותו אפקט.. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
עכשיו כתבת משהו שאם לא היה עצוב היה מצחיק... חיסון לא עוזר למדוכאי חיסון :( בעולם מתחסנים בשביל למגר את הוירוס וכך לשמור על מדוכאי החיסון / החולים / הקשישים שמטבע הדברים החיסון פחות יעיל עבורם, והקורנה יותר מסוכנת.
ודרך אגב לא אמרתי שחיסון לא מגן בפני הדבקה. אבל זה לא הנושא.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2022 23:33 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | |
|
הקב"ה ברחמיו. אחרי שמאות אלפים חלו ו1800 מתו! רובם המוחלט לא מחוסנים
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2022 23:57 |
|
| |
| Honeycooki כתב: |  | ולטעמך: אם החיסון מגן רק בפני תחלואה קשה ולא הדבקה, ובהינתן שנתוני התחלואה הקשה בקרב הקבוצות שאינו מוגדרות בסיכון אפסית, מה עניין יש להכריח את כל המדינה להתחסן? הרי אם נחסן את כל הזקנים/מדוכאי חיסון נגיע לאותו אפקט.. נשלח מהאנדרואיד שלי עכשיו כתבת משהו שאם לא היה עצוב היה מצחיק... חיסון לא עוזר למדוכאי חיסון :( בעולם מתחסנים בשביל למגר את הוירוס וכך לשמור על מדוכאי החיסון / החולים / הקשישים שמטבע הדברים החיסון פחות יעיל עבורם, והקורנה יותר מסוכנת.
ודרך אגב לא אמרתי שחיסון לא מגן בפני הדבקה. אבל זה לא הנושא.
|
|
מדוכאי חיסון מייצרים מעט נוגדנים ולכן צריכים בוסטר לעיתים קרובות.
זה לא אני אמרתי, זה משרד הבריאות..
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2022 23:58 |
|
| |
| Honeycooki כתב: |  | הקב"ה ברחמיו. אחרי שמאות אלפים חלו ו1800 מתו! רובם המוחלט לא מחוסנים
|
|
אז כשאיזה מיקרו גל יורד אצל המחוסנים זה "בזכות החיסון" וכשהגל הגדול יורד אצל הלא מחוסנים זה "מן השמים".. נגמרו לי המילים...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/1/2022 00:04 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | הקב"ה ברחמיו. אחרי שמאות אלפים חלו ו1800 מתו! רובם המוחלט לא מחוסנים
אז כשאיזה מיקרו גל יורד אצל המחוסנים זה "בזכות החיסון" וכשהגל הגדול יורד אצל הלא מחוסנים זה "מן השמים".. נגמרו לי המילים...
|
|
טוב שנגמרו לך המילים, כי לא צריך לדבר. סתם פטפטת ופלפולי סרק. צריך ללכת להתחסן.
|
|
|
|
|