| נשלח ב-5/1/2022 20:16 |
|
| |
| מנחה_חדשה כתב: |  | | נוירולוג, בתור מישהו שבקיא בכל ניואנס בהנהגה הליטאית, חופר בה מבקר ומשמיץ אותה בכל הזדמנות, לא מתאים לך להביא כזאת כתבה רדודה ולא רלוונטית. |
|
תתפלא אבל אני מסכים אתך בנושא הכתבה, היא לא רצינית, וכותב המאמר נותן פרשנות מוגזמת ואף שגויה להשפעה של הסיפור של חיים ולדר על הההנהגה הליטאית.
העניין הוא שהנושא עצמו מעניין, והשאלה מדוע לא נשמע קולו של ר' חיים מתבקשת (ואת התשובות רובנו גם יודעים), אך כותב המאמר קצת לא מתמצא בהלוך ילך, והתלבטתי אם להעלות את כל הכתבה, כי אני לא מזדהה עם כל הדברים שכתב, אולי הייתי צריך להעלות רק קטע רלוונטי לצורך הדיון מבלי הפרשנות המוגזמת והלא נכונה שלו.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2022 20:19 |
|
| |
כנראה שלשלמה שמיר [שוירץ] כותב המאמר נשארו עוד קצת גנים של גערער...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2022 21:21 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  |
| מנחה_חדשה כתב: |  | | נוירולוג, בתור מישהו שבקיא בכל ניואנס בהנהגה הליטאית, חופר בה מבקר ומשמיץ אותה בכל הזדמנות, לא מתאים לך להביא כזאת כתבה רדודה ולא רלוונטית. |
|
תתפלא אבל אני מסכים אתך בנושא הכתבה, היא לא רצינית, וכותב המאמר נותן פרשנות מוגזמת ואף שגויה להשפעה של הסיפור של חיים ולדר על הההנהגה הליטאית.
העניין הוא שהנושא עצמו מעניין, והשאלה מדוע לא נשמע קולו של ר' חיים מתבקשת (ואת התשובות רובנו גם יודעים), אך כותב המאמר קצת לא מתמצא בהלוך ילך, והתלבטתי אם להעלות את כל הכתבה, כי אני לא מזדהה עם כל הדברים שכתב, אולי הייתי צריך להעלות רק קטע רלוונטי לצורך הדיון מבלי הפרשנות המוגזמת והלא נכונה שלו. |
|
אם תקרא שוב, תווכח שכותב הטור (זו לא כתבה) נוגע ומזכיר נקודות מסויימות עד מקום מסויים ותו לא, ולא בכדי. הפרשנות שלו לחשיפת חולשה של המנהיגות הליטאית בשל פרשיית ולדר היא כמובן שטות, אם כי חייבים להודות שרבים בציבור (כולל אברכי כוללים) לא אהבו את ההתייחסות של הממסד לפרשייה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2022 21:36 |
|
| |
אנו לא חלוקים בנושא
|
|
|
|
| נשלח ב-6/1/2022 00:54 |
|
| |
| גלאגוזים כתב: |  | | כנראה שלשלמה שמיר [שוירץ] כותב המאמר נשארו עוד קצת גנים של גערער... |
|
מה עם עפעס איזו התייחסות לתחקירים על חתנו היקר?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/1/2022 23:17 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | | אני חושב שזה ראוי שהרב קנייבסקי חא יהיה מעורב בנושא. מדובר בנושא שהוא 99% שאלה של עובדות, אז למה לרב כמו הרב קנייבסקי להיכנס לנןשא כזה? שתתבררנה העובדות ולפי זה יהיה ברור ההמשך |
|
בדיוק בגלל זה אין מתאים ממנו להיות מעורב. רבים מחסידיו טוענים ש"השכינה מדברת מתוך גרונו", אז הוא הכתובת הכי טובה לבירור העובדות.
|
|
|
|
|