בית פורומים בחדרי חרדים

בואו נציין את הסופרים והסופרות הדגולים שנתברכנו בהם

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/1/2022 02:53 לינק ישיר 

יוכבד סקס ספריית סקסופון

שמואל ברסלואר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2022 03:06 לינק ישיר 

שמואל ברסלואר

ספריית סקסופון יוכבד סקס

.email-autocomplete-ext { display: none; direction: ltr; text-align: left; z-index: 99999999; font: 14px arial, sans-serif; background: #fff; padding: 1px; line-height: 25px; box-sizing: content-box; border: solid 1px #ccc; position: absolute; white-space: nowrap; left: 0; top: 0; right: auto; box-shadow: 0 1px 3px 0 rgba(0,0,0,.2), 0 1px 1px 0 rgba(0,0,0,.14), 0 2px 1px -1px rgba(0,0,0,.12); } .email-autocomplete-ext .email-complete-value { cursor: pointer; padding: 2px 10px; letter-spacing: 1px; color: #222; transition: background 0.2s; } .email-autocomplete-ext .email-complete-value:hover, .email-autocomplete-ext .email-complete-value:focus, .email-autocomplete-ext .email-complete-value.focus, .email-autocomplete-ext .email-complete-credit:hover, .email-autocomplete-ext .email-complete-credit.focus { background: #eee; outline:none; } .email-autocomplete-ext .email-complete-value span { display: inline-block; } .email-autocomplete-ext .email-complete-value .suffix { letter-spacing: 1px; } .email-autocomplete-ext .email-complete-credit { cursor: pointer; padding: 0px 15px; transition: background 0.2s; text-align: right; color: #777; font-size: 13px; line-height: 22px; border-top: solid 1px #ececec; } .email-autocomplete-ext .email-complete-credit a { color: #777; text-decoration: none; }

.email-autocomplete-ext { display: none; direction: ltr; text-align: left; z-index: 99999999; font: 14px arial, sans-serif; background: #fff; padding: 1px; line-height: 25px; box-sizing: content-box; border: solid 1px #ccc; position: absolute; white-space: nowrap; left: 0; top: 0; right: auto; box-shadow: 0 1px 3px 0 rgba(0,0,0,.2), 0 1px 1px 0 rgba(0,0,0,.14), 0 2px 1px -1px rgba(0,0,0,.12); } .email-autocomplete-ext .email-complete-value { cursor: pointer; padding: 2px 10px; letter-spacing: 1px; color: #222; transition: background 0.2s; } .email-autocomplete-ext .email-complete-value:hover, .email-autocomplete-ext .email-complete-value:focus, .email-autocomplete-ext .email-complete-value.focus, .email-autocomplete-ext .email-complete-credit:hover, .email-autocomplete-ext .email-complete-credit.focus { background: #eee; outline:none; } .email-autocomplete-ext .email-complete-value span { display: inline-block; } .email-autocomplete-ext .email-complete-value .suffix { letter-spacing: 1px; } .email-autocomplete-ext .email-complete-credit { cursor: pointer; padding: 0px 15px; transition: background 0.2s; text-align: right; color: #777; font-size: 13px; line-height: 22px; border-top: solid 1px #ececec; } .email-autocomplete-ext .email-complete-credit a { color: #777; text-decoration: none; }

תוקן על ידי onig2 ב- 09/01/2022 03:07:10

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2022 03:09 לינק ישיר 

ספריית סוקסופון יוכבד ע"ה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2022 03:17 לינק ישיר 

הרב מנחם מנדל משי זהב ז"ל. תחת המותג "מנחם מנדל"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2022 03:21 לינק ישיר 

ר' גרשון בורקיס. סיפורי צדיקים של מחניים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2022 08:06 לינק ישיר 

רציף כתב:

ספר טוב חייב להיות מלא עם
מסרים חינוכים ?
איזה מסר חינוכי יש בחתיכת
קוגל שאתה אוכל ?

תפקיד של יהודי - להכניס רוחניות לכל דבר שהוא עושה. גם לקוגל שהוא אוכל. אחרת מה הבדל בינו לבין גוי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2022 08:19 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

כן בטח
עשו מחקר מסודר ומצאו שאחוז הגירושין נמוך.
דווקא הייתה כתבה על נשים שמספרות איך זה הרס להם את החיים, ואחת שמספרת שזה כמו אונס!

אגב, גם בפקיסטאן מחתנים ילדות בנות 10 ואחוז הגירושין נמוך, ואם תשאל אותן הם יגידו שהן מאושרות.
אז מה זה אומר? שאפשר להתחיל לחתן בנות 10?

ילדה בת 15 לא בשלה להיות אמא. נקודה.
זה פשוט התעללות בקטינים. 
בוז למי שתומך בדבר כזה.
צריך לשלוח אתכם לגואטמלה ללב טהור. שם מתחתנים אפילו יותר מוקדם.

תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 09/01/2022 00:45:37

לא מדובר בבנות 15 (אלא במקרים נדירים, שאותם תופסת התקשורת ומבליטה) אלא בבנות 16-17. בעבר נערכה כתבה ב'הארץ' ושם נאמר כך:

"אני לא יודעת על חתונות מוקדמות", אמרה אתמול סימה גולדפינגר, מהדמויות הבולטות בקהילת ברסלב ביבנאל, "אצלנו מתחתנים לפעמים בגיל 17. 14 לא - זה כבר עוול". בהמשך השיחה מודה גולדפינגר: "יכול להיות שהיה מקרה אחד או שניים של חתונה מוקדמת. כרגע זה לא קיים, אני חושבת. אף אחד לא רוצה לחתן את הבת שלו במחתרת, גם אני לא. נחכה לגיל 18-17, ונעשה חתונה כמו שצריך".

"חוץ מזה", מוסיפה גולדפינגר, "אם בן אדם התחתן בגיל צעיר, זו סיבה שירדפו את הקהילה? גם אם יש כמה זוגות כאלה - זכותם. נכון שזה לא לפי חוקי המדינה, אבל הם כל כך מאושרים! עכשיו יבואו ויגידו להם - למה התחתנתם? הנערה בדרך כלל רוצה את זה, בגיל 16 אולי, קרוב ל-16 וחצי. 14 לא ראיתי, זה כבר ממש עוול".

מוהרא"ש בסך הכל הולך לפי ציווי רבי נחמן, לחתן מוקדם את הילדים. מה יש לצאת נגד צדיק וקדוש כזה במילים מזעזעות, רק בגלל שהוא מקיים את דברי רבו?

בפרט כאשר בימינו בנות 15 במגזר הכללי כבר יש להן 'חבר', וההבדל היחיד בין זה לבין חתונה הוא שהחבר בדרך כלל משתמש וזורק אחר תקופה ומותיר את הילדה שבורה ורצוצה.

אינני משתייך לקהילת ברסלב ביבנאל וגם לא אחתן את הילדה שלי לפני גיל 19 (לפחות). אבל אין שום מקום לצאת נגדם בענין הזה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2022 10:38 לינק ישיר 

פיינרך כתב:

רציף כתב:

ספר טוב חייב להיות מלא עם
מסרים חינוכים ?
איזה מסר חינוכי יש בחתיכת
קוגל שאתה אוכל ?

תפקיד של יהודי - להכניס רוחניות לכל דבר שהוא עושה. גם לקוגל שהוא אוכל. אחרת מה הבדל בינו לבין גוי?

אוקי, אין הכרח שהסיפור
יהיה מלא וגדוש במסר,
בתאבון..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2022 10:45 לינק ישיר 

אליבא כתב:

חריף_ומקשה כתב:

כן בטח
דווקא הייתה כתבה על נשים שמספרות איך זה הרס להם את החיים, ואחת שמספרת שזה כמו אונס!

אגב, גם בפקיסטאן מחתנים ילדות בנות 10 ואחוז הגירושין נמוך, ואם תשאל אותן הם יגידו שהן מאושרות.

זה פשוט התעללות בקטינים. 
בוז למי שתומך בדבר כזה.

לא מדובר בבנות 15 (אלא במקרים נדירים, שאותם תופסת התקשורת ומבליטה) אלא בבנות 16-17. בעבר נערכה כתבה ב'הארץ' ושם נאמר כך:

"אני לא יודעת על חתונות מוקדמות", אמרה אתמול סימה גולדפינגר, מהדמויות הבולטות בקהילת ברסלב ביבנאל, "אצלנו מתחתנים לפעמים בגיל 17. 14 לא - זה כבר עוול". בהמשך השיחה מודה גולדפינגר: "יכול להיות שהיה מקרה אחד או שניים של חתונה מוקדמת. כרגע זה לא קיים, אני חושבת. אף אחד לא רוצה לחתן את הבת שלו במחתרת, גם אני לא. נחכה לגיל 18-17, ונעשה חתונה כמו שצריך".

"חוץ מזה", מוסיפה גולדפינגר, "אם בן אדם התחתן בגיל צעיר, זו סיבה שירדפו את הקהילה? גם אם יש כמה זוגות כאלה - זכותם. נכון שזה לא לפי חוקי המדינה, אבל הם כל כך מאושרים! עכשיו יבואו ויגידו להם - למה התחתנתם? הנערה בדרך כלל רוצה את זה, בגיל 16 אולי, קרוב ל-16 וחצי. 14 לא ראיתי, זה כבר ממש עוול".

מוהרא"ש בסך הכל הולך לפי ציווי רבי נחמן, לחתן מוקדם את הילדים. מה יש לצאת נגד צדיק וקדוש כזה במילים מזעזעות, רק בגלל שהוא מקיים את דברי רבו?

בפרט כאשר בימינו בנות 15 במגזר הכללי כבר יש להן 'חבר', וההבדל היחיד בין זה לבין חתונה הוא שהחבר בדרך כלל משתמש וזורק אחר תקופה ומותיר את הילדה שבורה ורצוצה.

אינני משתייך לקהילת ברסלב ביבנאל וגם לא אחתן את הילדה שלי לפני גיל 19 (לפחות). אבל אין שום מקום לצאת נגדם בענין הזה.

מה כבר ההבדל בין בת 16 ל 17 ?

הרב שיק שקל כל מקרה לגופו,
ככה אנשים תוקפים כל מי שלא חושב כמוהם..
וכל מי שתקף אז צריך להשפיל אותו באכזריות, וגם לסרס אותו..
ובמיוחד אם הוא דתי אז הוא זוכה לטיפול מסור וזריז במיוחד של רבינוביץ והרב אליהו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2022 11:13 לינק ישיר 

רציף כתב:

כתבןפלוס כתב:
וכמובן הגר"ח ולדר זצוק"ל

איש האשכולות שהחדיר בציבור הרחב את מיטב כחו ואונו.

הרוצח הסדרתי, האכזר והמנוול השפל לכאורה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2022 14:48 לינק ישיר 

מנוחה בקרמן
(ילדי שי...)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2022 16:37 לינק ישיר 

רציף כתב:
אליבא כתב:

חריף_ומקשה כתב:

כן בטח

זה פשוט התעללות בקטינים. 
בוז למי שתומך בדבר כזה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

היגיון צרוף.
ומה כבר ההבדל בין בת 16 ל15?
ומה כבר ההבדל בין בת 15 ל14? ....

ואם במגזר החילוני נער ונערה משתעשעים ביחד,
אז מה כבר ההבדל? בוא נחתן אותם ונהפוך אותם להורים בגיל הטיפש עשרה.
מה כבר ההבדל הגדול?

ואם רבי נחמן חיתן בנות 13, ובתימן חיתנו בנות 10, אז למה שזה לא יתאים גם היום?

אין עליכם גאונים.
בגואטמלה ישמחו לקבל אתכם.
מחפשים שם ב"לב טהור" גאונים מהסוג שלכם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2022 17:49 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

רציף כתב:
אליבא כתב:

חריף_ומקשה כתב:

כן בטח

זה פשוט התעללות בקטינים. 
בוז למי שתומך בדבר כזה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

היגיון צרוף.

מה כבר ההבדל הגדול?

ואם רבי נחמן חיתן בנות 13, ובתימן חיתנו בנות 10, אז למה שזה לא יתאים גם היום?

אין עליכם גאונים.
בגואטמלה ישמחו לקבל אתכם.
מחפשים שם ב"לב טהור" גאונים מהסוג שלכם.

נכון, זה לא בסדר,
הרב שיק עדיין לא רשע בגלל זה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2022 17:53 לינק ישיר 

אז מ"צדיק" עברנו לזה שהוא "לא רשע".
אני יכול לחיות עם זה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2022 18:14 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

היגיון צרוף.

מה כבר ההבדל הגדול?

ואולי תענה לנו חוכמולוג שכמוך, אם בני 13-14 מתנהגים היום כאיש ואשה לכל דבר, במגזר שלך, האהוב עליך, זה שאין לך מילה אחת רעה לומר עליו, לא קל וחומר שניתן לחתן אותם?
איכשהו בני ה13-14 שלך לא הופכים להורים ואין כאן המקום להאריך בתיאור הטומאה והזימה השורה במגזר שלך
שמע, במקומך הייתי סותם תפה, לך טפל במגזר שלך קודם

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > בואו נציין את הסופרים והסופרות הדגולים שנתברכנו בהם
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.