|
|
| נשלח ב-6/1/2022 23:28 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  |
מי שעומד על הזכויות שלו, ושומר על קור רוח גם ברגעים קשים, סובל פחות, והרבה פחות.
|
|
זה הדבר היחיד הנכון במה שכתבת. להישאר קר רוח. לעמוד על זכויותך. לבקש מיד עורך דין. לא לדבר כלום עם המשטרה לפני שיש לך עורך דין.
ויחד עם זאת, לשמור על כבודם של השוטרים.
לגבי שאר העצות ה"חכמות" שלך.
מה ההבדל בין חכם לפיקח? חכם לא נכנס לצרות שפיקח יכול לצאת מהם..
מי שרוצה לקחת סיכון על החיים שלו, בבקשה שילך להסתובב עם מצלמה איפה שיש הפגנה של חרדים קיצונים.
שיהיה לו בהצלחה..
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2022 00:07 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | ברור. לולי הסרטונים הוא היה עדיין נמק בכלא, ומי יודע לאיזה מצב היה מידרדר.
עצה טובה: אם שמעתם שמתוכננת להיות הפגנה של חרדים קיצונים, אל תסתובבו בחוץ באזור הזה. מי שמסתובב שם, מעמיד את עצמו בסכנה חמורה!! |
|
אהה ברור..
השוטרים הטובים סך הכל נקלעו להפגנה של קיצונים, ולכן הם התעצבנו ותקפו במכות רצח אדם שהעיר להם שהם שרטו כמה רכבים
הקיצונים הם אשמים שהם עושים הפגנות, ומעצבנים את השוטרים הטובים והרחמנים
ולא משנה שהבלשים - כפי שרואים בסרטונים - היו בדרך להפגנה ועוד לא הגיעו אליה בכלל כי היה פקק, הם פשוט ידעו שהם בדרך להפגנה של קיצונים וזה כבר ממש ממש עיצבן אותם
וגם לא משנה שהם היו לבושים אזרחית ומי בכל יודע שהם שוטרים
בוא נסכם מחדש אם אתם רואים רכב שורט כמה רכבים, אל תעירו כלום, אנחנו בג'ונגל, ולך תדע מי יושב ברכב, אולי יושב שם אדם אלים?
אוי לא, סליחה, אמרתי אלים.. שוטר שעיצבנו אותו
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 07/01/2022 00:09:13
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2022 00:35 |
|
| |
משטרת הפשע ממשיכה שוב. וכוווווווולם שותקים !!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2022 01:08 |
|
| |
איש_חשוב כהרגלך אתה מיד מתנפל.
אני אמרתי שהמפגינים אשמים באלימות המשטרה כלפי עוברי אורח תמימים? ממש לא! אין שום הצדקה לאלימות המשטרה כלפי עוברי אורח חפים מפשע!
אבל צריך להיות חכם ולא צודק.
להבדיל לאחר תקיפה משמעותית בעזה\לבנון, כאשר ידוע שהחמאס\חיזבאללה יגיב בטילים, אז יש את הטיפשים שיוצאים החוצה לצלם. והחכמים נשארים בממ"ד.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2022 02:01 |
|
| |
hhaavv
| תמניא_אפי כתב: |  | | hhaavv כתב: |  | | צריך להגיש תביעה אזרחית אישית על פיצויים נגד כל אחד מהם. |
|
השאלה היא אם יש להם מאיפה לשלם. הוא חייב לתבוע גם את המשטרה. שם המדינה כבר תצטרך לשלם.
|
|
את המשטרה ואת המדינה זה ממש לא ידגדג אפילו. ומי שבאמת ישלם את זה, זה אני ואתה.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2022 02:05 |
|
| |
הגרי"ז מבריסק כשהיו הפגנות היה מסתגר בבית. אמר שהשוטרים חשודים על שפיכות דמים וזאת סכנה להסתובב ברחובות בזמן כזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2022 02:22 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2022 03:15 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | איש_חשוב כהרגלך אתה מיד מתנפל.
אני אמרתי שהמפגינים אשמים באלימות המשטרה כלפי עוברי אורח תמימים? ממש לא! אין שום הצדקה לאלימות המשטרה כלפי עוברי אורח חפים מפשע!
אבל צריך להיות חכם ולא צודק.
להבדיל לאחר תקיפה משמעותית בעזה\לבנון, כאשר ידוע שהחמאס\חיזבאללה יגיב בטילים, אז יש את הטיפשים שיוצאים החוצה לצלם. והחכמים נשארים בממ"ד. |
|
כן אבל עצבן שהסטת את הנושא לקיצונים והקיצונים והקיצונים כששוטרים נתפסים ככה במערומיהם, זה הזמן לגנות אותם בכל פה, ולא לדבר על "הקיצונים שעצבנו אותם" בנאדם ובפרט שוטר אמור לשמור על שפיותו גם אם הוא מתעצבן ובפרט כשכולם רואים בסרטונים מה בדיוק עיצבן את אותם בלשים, לא הפגנה אלא הערה של עובר אורח על נזק שהם גרמו לרכב, הם אפילו עוד לא הגיעו להפגנה כפי שרואים בסרטון, הם רק היו בדרך לכיוון ההפגנה
אגב, אותו בחור מסכן חשב אותם לסתם אנשים הנוסעים ברכב רגיל, הוא העיר להם, וכשהם יצאו מהרכב והכו אותו הוא חשב שהם מאפיונרים שמכים את כל מי שמעיר להם מה מסתבר, שזה מה שהם באמת כלומר, בלשים זה תחפושת, כי מה שהם באמת זה קבוצת מאפיונרים..
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 07/01/2022 03:17:23
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2022 05:32 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | ברור. לולי הסרטונים הוא היה עדיין נמק בכלא, ומי יודע לאיזה מצב היה מידרדר.
עצה טובה: אם שמעתם שמתוכננת להיות הפגנה של חרדים קיצונים, אל תסתובבו בחוץ באזור הזה. מי שמסתובב שם, מעמיד את עצמו בסכנה חמורה!! |
|
ואם זה של מתנחלים ימניים דתיים "קיצונים" אז? ממליץ לך להוציא את המילה קיצונים מהלקסיקון, כי מי שהכניס אותה לרפרטואר תיאורי ההפגנות עשה זאת מרוע ולצורך נתינת גושפנקה להתנהגות אלימה של המשטרה, ולא משימוש תמים בעברית צחה (ואחד החזקים בעניין היה פה כתב פעם, בושה לו). נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2022 08:01 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2022 09:00 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | זה מתאים לצפון קוריאה |
|
לא ידידי. זה מתאים בול למדינת ישראל. בשונה מדמוקרטיות אמיתיות, פה הרי הכל הצגה כידוע. המשטרה קיימת פה נגד האזרחים, לא בשבילם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2022 09:07 |
|
| |
| גינגישראלי כתב: |  | | חריף_ומקשה כתב: |  | ברור. לולי הסרטונים הוא היה עדיין נמק בכלא, ומי יודע לאיזה מצב היה מידרדר.
|
ואם זה של מתנחלים ימניים דתיים "קיצונים" אז? ממליץ לך להוציא את המילה קיצונים מהלקסיקון, כי מי שהכניס אותה לרפרטואר תיאורי ההפגנות עשה זאת מרוע ולצורך נתינת גושפנקה להתנהגות אלימה של המשטרה, ולא משימוש תמים בעברית צחה (ואחד החזקים בעניין היה פה כתב פעם, בושה לו). נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
די להיתממות. אני מדבר על אותם אלה שצועקים "נאצים" על שוטרים, משליכים חפצים על שוטרים, משחיתים רכוש, שורפים פחים, מפריעים לתנועה בכביש וכו' כאשר יש הפגנה שבידוע שאותם אנשים יהיו שם, גם אם הם חלק קטן מרוב המפגינים. איש חכם לא מסתובב באזור הזה, אלא אם הוא מזוכיסט. כשהיו עצרות גדולות של המיינסטרים החרדי, לא ראית כאלו תופעות. הכול היה שקט הן מצד המפגינים והן מצד השוטרים. ואותו דבר גם לגבי הפגנות של שאר המחנות והחוגים אם יש חשש שיהיו שם מפגינים שיתנהגו כמו הקיצונים הנ"ל, אז מומלץ להדיר רגליכם משם. ואידך זיל גמור.
אגב, שתדעו. יצא לי לדבר על הנושא הרבה עם חילונים. כמעט כולם סבורים שהשוטרים הם בריונים אלימים ואסור להתעסק איתם. האלימות המשטרתית היא כלפי כל המחנות והחוגים. מי פחות ומי יותר.
באופן כללי, התועלת של הפגנות רחוב היא קלושה עד לא קיימת. יש חלופות אחרות. ואכמ"ל.
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 07/01/2022 09:16:21
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2022 09:32 |
|
| |
| ולשרה_בן כתב: |  | |
|
אל דאגה. נציגי החרדים. יצעקו ויצרחו מעל כל במה. אבל לא באמת ינסו לפתור את הבעיה מהשורש.
למה? כי זה טוב להם שהציבור החרדי מסתובב עם רגשות זעם על המשטרה והמדינה החילונית שמתעללת בהם, זה מלכד את השורות במגזר החרדי מאחוריהם. פוליטיקה צינית נטו.
אם היו רוצים לפתור את הבעיה מהשורש, היו באים לקואליציה, ומציעים להם בתמורה לתמיכה בקואליציה לחוקק חוק חובת מצלמה לכל שוטר\בלש בכל תהליך המעצר ומצלמות בכל מתחם המעצר. אם לא היה מצלמה, אז על השוטרים תיפול חובת ההוכחה שלא התעללו בעצור בתהליך המעצר ובעת המעצר.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2022 11:05 |
|
| |
זה גם הטענות על החרדים, שהם זורקי ביצים/ טיטולים/ אבנים. ההכללה לא נכונה יש שוטרים גרועים כמו שיש חרדים פושעים, אחוז קטן, יחד עם זאת, כן, לצלם כל דבר, ולתבוע אישית את השוטר הפושע, אם היו תובעים (ואפילו זוכים רק בחלק מהתביעות) על כל אלימות לא מוצדקת, בהחלט היה שינוי. ולדרוש שכל שוטר יבצע הכל תחת מצלמה, כמו שחוק המעונות דורש מצלמה בכל מעון, וכל אדם שמקבל קהל, מיועץ פיננסי ועד יועץ זוגי דרך רבנים ואנשי תקשורת, שהכל יהיה מתועד. איך אמרה פעם מנהלת לגננת, "יש פה מצלמה, כך, בחיים לא יאשימו אותך במשהו שלא עשית"... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2022 12:21 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | עצה טובה: אם שמעתם שמתוכננת להיות הפגנה של חרדים קיצונים, אל תסתובבו בחוץ באזור הזה. מי שמסתובב שם, מעמיד את עצמו בסכנה חמורה!! |
|
ולמי שלא חושש על גופו, קחו בחשבון את הנק לכובעים/בגדים, וקשיי התחבורה באזור. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|