|
|
| נשלח ב-8/1/2022 20:56 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | עוד משהו לתחזק את מנת הפאניקה היומית: בריאות הציבור בניו יורק הוציאו את ההודעה הבאה: אשפוזי ילדים בניו יורק הוכפלו פי 7 (!): גילאי לידה עד 4 עלו בכ800% שבועי, 5 עד 11 עלו בכ355% שבועי, גילאי 12 עד 18 עלו בכ1000% שבועי (!) 54% מהילדים שאושפזו ללא מחלות רקע אחרות. 91% מבני 5 עד 11 שהתאשפזו אינם מחוסנים. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
יפה שהם מספרים שלכ44% יש מחלות רקע. אבל זה פחות מעניין. הנתון היותר חשוב. כמה התאשפזו *בגלל* ה-"אומי" וכמה בגלל סיבה אחרת והתגלו כמאומתים אח"כ. פאוצ'י זרק כמה מילים שהרבה מהם התאשפזו מסיבות אחרות, אבל לא נקב במספרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2022 21:02 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
| תמניא_אפי כתב: |  | עוד משהו לתחזק את מנת הפאניקה היומית: בריאות הציבור בניו יורק הוציאו את ההודעה הבאה: אשפוזי ילדים בניו יורק הוכפלו פי 7 (!): גילאי לידה עד 4 עלו בכ800% שבועי, 5 עד 11 עלו בכ355% שבועי, גילאי 12 עד 18 עלו בכ1000% שבועי (!) 54% מהילדים שאושפזו ללא מחלות רקע אחרות. 91% מבני 5 עד 11 שהתאשפזו אינם מחוסנים. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
יפה שהם מספרים שלכ44% יש מחלות רקע. אבל זה פחות מעניין. הנתון היותר חשוב. כמה התאשפזו *בגלל* ה-"אומי" וכמה בגלל סיבה אחרת והתגלו כמאומתים אח"כ. פאוצ'י זרק כמה מילים שהרבה מהם התאשפזו מסיבות אחרות, אבל לא נקב במספרים. |
|
שכחו באלגנטיות לציין מה בכלל אחוז המחוסנים בגילאי 5-11 אבל מה בכלל חשוב העובדות כשאפשר לזרוע פניקה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2022 21:04 |
|
| |
גיסי שעובד בבי"ח כאח, טוען שיש שם הדבקות מטורפות למתאשפזים בגלל סיבות אחרות. קיצור.. מה שלא דחוף תדחו. ואם אתם מחוסנים תירגעו.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2022 21:33 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
|
יפה שהם מספרים שלכ44% יש מחלות רקע. אבל זה פחות מעניין. הנתון היותר חשוב. כמה התאשפזו *בגלל* ה-"אומי" וכמה בגלל סיבה אחרת והתגלו כמאומתים אח"כ. פאוצ'י זרק כמה מילים שהרבה מהם התאשפזו מסיבות אחרות, אבל לא נקב במספרים. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2022 22:06 |
|
| |
ממשלת ישראל: תוך שבוע תוכפל ההדבקה ב 400%
ואז הכל מתנהל לפי התחזית
ואפילו לא צריך להזדקק לתקשורת המלטפת
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2022 23:34 |
|
| |
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2022 00:18 |
|
| |
| גרשום כתב: |  | הפרשן עמית סגל: "צריך להתייחס אל הלא מחוסנים כמו שאנחנו מתייחסים לאוייב בשעת מלמחה. אני בעד שיטת מקרון. למרר להם את החיים. לא ייתכן שהם יקבלו עדיפות לתרופה על פניי בבית חולים, ואני בעד לאסור עליהם להיכנס לכל מקום באשר הוא, שאת ספקנות המדע שלהם, ישאירו בבית".
קרן מרציאנו הגיבה לו: "לאף פוליטיקאי היום אין אומץ לקבל החלטות אמיצות כאלה". |
|
הקול קול עמית סגל, והידיים ידי נפתלי בנט ואיילת שקד
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2022 00:26 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | | חריף_ומקשה כתב: |  |
|
|
|
|
ב3 הגלים הראשונים. פרסמו פה בארץ שמדובר באחוז זניח של כ4%. והיו גם מהעולם פרסומים דומים. בגל הרביעי שהיה כבר בעידן שאחרי החיסונים. הטלגרף הבריטי דיווח על לפחות כ13% כאלו. מניח שגם בארץ המספרים היו דומים, אך לא פורסם. לגבי הגל הזה, החמישי, ראיתי רק אמירות כלליות בלי מספרים. חבל שלא מפרסמים את הנתונים החשובים האלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2022 01:09 |
|
| |
מחנכת
|
|
|
|
יש לך טענות? אפשר לראות את ההודעות הקודמות שלך, ולהסכים עם "המשמיצים". לגבי עצם הטענה, יש אחוז קטן כזה, אבל עם יש 54 אחוז שמאושפזים ללא מחלות רקע, ודאי הם אושפזו רק מחמת הקורונה, וגם מתוך אלו שעם מחלות רקע, רובם הגדול, לא היו מגיעים לאשפוז, מתוך האוכלסיה של 60 פלוס, יש אחוז גבוה של מחלות רקע, הכוללות סכרת לחץ דם וכדו', שהם אצל רוב המבוגרים. אפשר לא להיזהר, אבל מאות/אלפי המתים שלפי ההסתברות יהיו בחודשים הקרובים, יהיו גם מחמת זה, שהזהירות מתה לגמרי, ולכן למרות שהאומיקרון הרבה פחות מסוכן, ביחס לכמה מליון נדבקים, גם הוא יגבה קרבנות רבים, אם לא שד' ירחם עלינו, וישנה את דרך הטבע.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2022 01:21 |
|
| |
| מחנכת כתבה: |  | מחנכת
|
|
|
|
יש לך טענות? אפשר לראות את ההודעות הקודמות שלך, ולהסכים עם "המשמיצים". לגבי עצם הטענה, יש אחוז קטן כזה, אבל עם יש 54 אחוז שמאושפזים ללא מחלות רקע, ודאי הם אושפזו רק מחמת הקורונה, וגם מתוך אלו שעם מחלות רקע, רובם הגדול, לא היו מגיעים לאשפוז, מתוך האוכלסיה של 60 פלוס, יש אחוז גבוה של מחלות רקע, הכוללות סכרת לחץ דם וכדו', שהם אצל רוב המבוגרים. אפשר לא להיזהר, אבל מאות/אלפי המתים שלפי ההסתברות יהיו בחודשים הקרובים, יהיו גם מחמת זה, שהזהירות מתה לגמרי, ולכן למרות שהאומיקרון הרבה פחות מסוכן, ביחס לכמה מליון נדבקים, גם הוא יגבה קרבנות רבים, אם לא שד' ירחם עלינו, וישנה את דרך הטבע. |
|
מה זה אצלך אחוז קטן?? אם אינני טועה (לגבי איזה גל) , בגל הראשון כל מי שמת תוך 28 יום מבדיקה חיובית של קורונה, גם אם זה בתאונת דרכים, היה רשום כמת מקורונה!! זה נראה לך נורמלי או הגיוני?? ומתוך אלו שאושפזו בלי מחלות רקע, זה כולל גם מי שהגיע לבית חולים כתוצאה מתאונה למשל, או מכל מפגע אחר, ונבדק (בודקים את כל מי שמאשפזים) ונמצא חיובי!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2022 01:26 |
|
| |
תכל'ס ניסו בכל הדרכים למנוע את מה שקורה עכשיו. סגרים, סגירת שמים, מסיכות, בידודים, בדיקות, ואפילו חיסונים, וכולם עזרו כמו כוסות רוח למת. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2022 01:32 |
|
| |
מחנכת
| תמניא_אפי כתב: |  | | מחנכת כתבה: |  | מחנכת
|
|
|
|
יש לך טענות? אפשר לראות את ההודעות הקודמות שלך, ולהסכים עם "המשמיצים". לגבי עצם הטענה, יש אחוז קטן כזה, אבל עם יש 54 אחוז שמאושפזים ללא מחלות רקע, ודאי הם אושפזו רק מחמת הקורונה, וגם מתוך אלו שעם מחלות רקע, רובם הגדול, לא היו מגיעים לאשפוז, מתוך האוכלסיה של 60 פלוס, יש אחוז גבוה של מחלות רקע, הכוללות סכרת לחץ דם וכדו', שהם אצל רוב המבוגרים. אפשר לא להיזהר, אבל מאות/אלפי המתים שלפי ההסתברות יהיו בחודשים הקרובים, יהיו גם מחמת זה, שהזהירות מתה לגמרי, ולכן למרות שהאומיקרון הרבה פחות מסוכן, ביחס לכמה מליון נדבקים, גם הוא יגבה קרבנות רבים, אם לא שד' ירחם עלינו, וישנה את דרך הטבע. |
|
מה זה אצלך אחוז קטן?? אם אינני טועה (לגבי איזה גל) , בגל הראשון כל מי שמת תוך 28 יום מבדיקה חיובית של קורונה, גם אם זה בתאונת דרכים, היה רשום כמת מקורונה!! זה נראה לך נורמלי או הגיוני?? ומתוך אלו שאושפזו בלי מחלות רקע, זה כולל גם מי שהגיע לבית חולים כתוצאה מתאונה למשל, או מכל מפגע אחר, ונבדק (בודקים את כל מי שמאשפזים) ונמצא חיובי!! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לא הבנתי, אם אתה רוצה לבלבל, אולי אתה מצליח, אבל אם מעניין אותך לדעת האם וכמה צריך להיזהר, לא משנה אם יש 8 אלף מתים, או רק 6 אלף. וכמו כן, לגבי החולים קשה עכשיו, יש עלייה גדולה באחוזים מהשבועות הקודמים, מה זה אומר? שהשבוע היו יותר תאונות דרכים? אני די בטוחה שמי שהיתה לו תאונת דרכים נספר בתוך אלו שהיו להם מחלות רקע, כי פגיעה של תאונה היא כמו שאר פגיעות, אבל גם אם לא, זה ודאי אחוזים זניחים, ובודאי היו אלפי אנשים שמתו בלא מחלות רקע כלל, וכיום יש עשרות חולים קשים חדשים כל יום, כשרובם ללא מחלות רקע, דהיינו חולים שהקורונה גרמה להם את המחלה, מה זה משנה אם יש גם כאלו שהיו חולים בלא זה, אז זה לא 30-40 ליום, אלא 20-25 ליום, זה גם הרבה, ומפחיד לחשוב מה יהיה הסוף של זה. אפשר לנסות לקרר, כדי שאנשים לא יזהרו, וימותו בסוף יותר, הנתונים מספיק מפחידים, גם אם הטענות שכתבת נכונות.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2022 01:37 |
|
| |
תפסיקי להתעסק עם הנושא, והפחד יעבור. זה פחד מלאכותי שהתקשורת מייצרת, ואם לא ניזונים מהתקשורת, הפחד פגה. בכל מקרה המספרים ביחס לאוכלוסייה הם זניחים לחלוטין, ובוודאי כשמדובר בציבור החרדי שרובם המוחלט הם מחלימים. כמעט ולא שמעתי על חרדי שנדבק באופן קשה לאחרונה. אחד כזה אני מכיר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2022 01:47 |
|
| |
יעבור לכם... גם פה בדרום אפריקה היה גל לפני חודש כמעט כל הקהילה נדבקה אבל זה עבר מהר מאוד... בלי סגרים ובלי הגבלות... פשוט כלום... בארץ נהנים לסגור את האזרחים... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2022 01:51 |
|
| |
מחנכת
| תמניא_אפי כתב: |  | תפסיקי להתעסק עם הנושא, והפחד יעבור. זה פחד מלאכותי שהתקשורת מייצרת, ואם לא ניזונים מהתקשורת, הפחד פגה. בכל מקרה המספרים ביחס לאוכלוסייה הם זניחים לחלוטין, ובוודאי כשמדובר בציבור החרדי שרובם המוחלט הם מחלימים. כמעט ולא שמעתי על חרדי שנדבק באופן קשה לאחרונה. אחד כזה אני מכיר. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אפשר להפריח סיסמאות, אבל בימים האחרונים כל יום יש יותר מעשר חולים קשים מחוסנים מלאים, נכון זה רק חצי מהחולים קשה, ולכן מי שלא מחוסן בסיכון גדול יותר, אבל גם המחוסנים המלאים בסיכון, ומי שרוצה לעצום את העיניים, ולהגיד שזה לא נוגע לו, יכול לעשות את זה, הוא יכול ללמוד מבת יענה איך עושים את זה טוב יותר.
|
|
|
|
|