|
|
| נשלח ב-9/1/2022 15:45 |
|
| |
מחנכת
| יוחנןש כתב: |  | אולי הוא באמת יודע?
אדם ועוד כמה מתריסים כבר הצטרפו אליו לאחרונה
תנסה גם אתה לצאת מהקופסא |
|
לא שמעניינת אותי דעתו של האפיקורס הישן אדם (אולי בשנים האחרונות הוא חזר בתשובה), אבל בהודעה קודם הוא דוקא לא היה בצד של תמניא. בכל אופן, השאלה היא לא על לצאת מהקופסא, אלא על מי שכשכותבים לו עם חשבון, הוא עונה שלא ממין הטענה, זה לא קשור לידיעה, אם יש לך תשובה חשבונית, תכתוב, אבל על תכתוב על ידיעות או על יציאה מקופסא, כשדנים על דברים ששייכים לחשבון, או שאולי גם אתה מאמין באגדה שחרדים לא יודעים חשבון פשוט. מי שאצלו אם יש מחוסן שנדבק, זה ראיה שלא כדאי להתחסן, בלא לעשות חשבון שמאות אלפים אחרים לא נדבקו, ושמהלא מחוסנים נדבקו ומתים כל הזמן עוד ועוד, הוא אחד שלא ראוי לתשובה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2022 15:47 |
|
| |
אף אחד לא הצטרף אליו. כי לא שייך להצטרף למטריל. אנשים שפויים שואלים שאלות ומטילים ספק. רוצים לראות נתונים ולפיהם להסיק מסקנות. ובכל גל וזן וכל חיסון ובוסטר יש לדון לגופו. לא סתם להטריל.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2022 15:49 |
|
| |
מחנכת
| חריף_ומקשה כתב: |  | מחנכת כל הכבוד! אנחנו כבר מזמן התייאשנו מול ההטרלות של תמניא. הוא לא מחפש לדעת ולהחכים. לא מעניין אותו הנתונים. רק ללעוג לחיסונים, ולרופאים, כאילו הוא יודע יותר טוב מכולם. |
|
אני לא מבינה, לא עקבתי בחודשים האחרונים אחר הויכוחים בענייני קורונה, אבל בימים האחרונים היה נראה שאתה באותו צד שלו, שתיכם ביחד מתקיפים שאין נתונים כמה מאושפזים אושפזו בגלל עניינים אחרים, למרות שזה לא נוגע בכלל, גם אם יש אחוז מסויים כזה, עדיין יש רוב של מאושפזים בלא מחלת רקע, דהיינו שודאי האשפוז שלהם בגלל הקורונה. הייתי בטוחה שזה מגיע מאותה סיבה, אבל אם אתה לא נגד החיסונים, אז מה כן גורם לך לחזור שוב ושוב שאולי יש מאושפזים שסיבת האשפוז היא לא קורונה, מה זה משנה אם יש גם כאלו.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2022 16:01 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | אף אחד לא הצטרף אליו. כי לא שייך להצטרף למטריל. אנשים שפויים שואלים שאלות ומטילים ספק. רוצים לראות נתונים ולפיהם להסיק מסקנות. ובכל גל וזן וכל חיסון ובוסטר יש לדון לגופו. לא סתם להטריל. |
|
ואנשים שאינם שפויים, או מקדמי הקורונה למיניהם, מאשימים את ה"אנשים השפויים השואלים שאלות ומטילים ספק" (כלשונך) ומעוררים ספיקות בלב הכבשים השוטים, בקונספירציות, בהכחשת קורונה, בהכחשת המדע ובעוד האשמות מופרכות. ההאשמות מתחילות כשלהגיון אין מה לומר. בנוסח של "פאוצ'י" "אני והמדע היינו הך" נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2022 16:15 |
|
| |
| מחנכת כתב: |  | | חריף_ומקשה כתב: |  | מחנכת כל הכבוד! אנחנו כבר מזמן התייאשנו מול ההטרלות של תמניא. הוא לא מחפש לדעת ולהחכים. לא מעניין אותו הנתונים. רק ללעוג לחיסונים, ולרופאים, כאילו הוא יודע יותר טוב מכולם. |
| אני לא מבינה, לא עקבתי בחודשים האחרונים אחר הויכוחים בענייני קורונה, אבל בימים האחרונים היה נראה שאתה באותו צד שלו, שתיכם ביחד מתקיפים שאין נתונים כמה מאושפזים אושפזו בגלל עניינים אחרים, למרות שזה לא נוגע בכלל, גם אם יש אחוז מסויים כזה, עדיין יש רוב של מאושפזים בלא מחלת רקע, דהיינו שודאי האשפוז שלהם בגלל הקורונה. הייתי בטוחה שזה מגיע מאותה סיבה, אבל אם אתה לא נגד החיסונים, אז מה כן גורם לך לחזור שוב ושוב שאולי יש מאושפזים שסיבת האשפוז היא לא קורונה, מה זה משנה אם יש גם כאלו. |
|
משנה מאוד! אנחנו רוצים להבין האם עלול להיווצר עומס בבתי החולים. ולכן צריך לדעת אם הם היו מאושפזים בבתי החולים מסיבה אחרת, ובתוך בית החולים נדבקו ב-"אומי" שחוץ מקצת כאב גרון וחום לא עושה להם כלום. או שבגלל האומי הם פיתחו מחלה קשה והתאשפזו. האם הם על חשבון האישפוזים הקיימים? או שהם תוספת? זה חשוב מאוד לדעת.
אולי כדאי להבהיר עוד נקודה. אדם יכול להתאשפז משלל דברים שאינם מוגדרים מחלות רקע. כמו למשל שפעת, אפנדציט, דלקת שהסתבכה, תאונת דרכים, ועוד ועוד. זה שאין לאדם מחלות רקע, והוא מאומת לאומי, לא אומר שהוא אושפז בגלל האומי.
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 09/01/2022 16:21:31
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2022 16:27 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | | חריף_ומקשה כתב: |  | אף אחד לא הצטרף אליו. כי לא שייך להצטרף למטריל. אנשים שפויים שואלים שאלות ומטילים ספק. רוצים לראות נתונים ולפיהם להסיק מסקנות. ובכל גל וזן וכל חיסון ובוסטר יש לדון לגופו. לא סתם להטריל. |
|
ואנשים שאינם שפויים, או מקדמי הקורונה למיניהם, מאשימים את ה"אנשים השפויים השואלים שאלות ומטילים ספק" (כלשונך) ומעוררים ספיקות בלב הכבשים השוטים, בקונספירציות, בהכחשת קורונה, בהכחשת המדע ובעוד האשמות מופרכות. ההאשמות מתחילות כשלהגיון אין מה לומר. בנוסח של "פאוצ'י" "אני והמדע היינו הך" נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לא האשמתי אותך ב"הכחשת מדע" כי זה מעלה אותך להגדרה שאינה מתאימה.
אתה לא כופר במדע או בנתונים. אתה בכלל לא מתעניין בנתונים. אתה סתם טרול. זורק מה שבא לך באותו רגע וזהו.
לעתים נדירות יוצא שזרקת משהו שנתמך בנתונים או שראוי לדון בו. גם שעון מקולקל וכו' אך על פי רוב אתה סתם מטריל.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2022 16:32 |
|
| |
מחנכת
| חריף_ומקשה כתב: |  | | חריף_ומקשה כתב: |  | מחנכת כל הכבוד! אנחנו כבר מזמן התייאשנו מול ההטרלות של תמניא. הוא לא מחפש לדעת ולהחכים. לא מעניין אותו הנתונים. רק ללעוג לחיסונים, ולרופאים, כאילו הוא יודע יותר טוב מכולם. |
| אני לא מבינה, לא עקבתי בחודשים האחרונים אחר הויכוחים בענייני קורונה, אבל בימים האחרונים היה נראה שאתה באותו צד שלו, שתיכם ביחד מתקיפים שאין נתונים כמה מאושפזים אושפזו בגלל עניינים אחרים, למרות שזה לא נוגע בכלל, גם אם יש אחוז מסויים כזה, עדיין יש רוב של מאושפזים בלא מחלת רקע, דהיינו שודאי האשפוז שלהם בגלל הקורונה. הייתי בטוחה שזה מגיע מאותה סיבה, אבל אם אתה לא נגד החיסונים, אז מה כן גורם לך לחזור שוב ושוב שאולי יש מאושפזים שסיבת האשפוז היא לא קורונה, מה זה משנה אם יש גם כאלו.
משנה מאוד! אנחנו רוצים להבין האם עלול להיווצר עומס בבתי החולים. ולכן צריך לדעת אם הם היו מאושפזים בבתי החולים מסיבה אחרת, ובתוך בית החולים נדבקו ב-"אומי" שחוץ מקצת כאב גרון וחום לא עושה להם כלום. או שבגלל האומי הם פיתחו מחלה קשה והתאשפזו. האם הם על חשבון האישפוזים הקיימים? או שהם תוספת? זה חשוב מאוד לדעת.
אולי כדאי להבהיר עוד נקודה. אדם יכול להתאשפז משלל דברים שאינם מוגדרים מחלות רקע. כמו למשל שפעת, אפנדציט, דלקת שהסתבכה, תאונת דרכים, ועוד ועוד. זה שאין לאדם מחלות רקע, והוא מאומת לאומי, לא אומר שהוא אושפז בגלל האומי.
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 09/01/2022 16:21:31 |
|
אתה בטוח שתאונת דרכים לא נחשבת כמחלת רקע, אני חושבת שכן, הרי אם חודש אחר התאונה שגרמה לו נזק באיזה דבר, הוא נדבק בקורונה, ודאי הוא נחשב עם מחלות רקע, ולכן גם אם זה בבת אחת זה כך. בכל מקרה, הסיכוי שיש אחוז גבוה של מאושפזים שזה המצב שלהם, הוא נמוך, בתוך עמי אני יושבת, ואני מכירה אישית די הרבה שמתו מקורונה, ואולי אחד מהם היה מת גם בלא הקורונה, כמובן שרבנים מפורסמים שנפטרו, הרבה פעמים הפרסום שלהם מגיע גם מחמת זקנה, ויתכן שהיו מתים גם בלא זה, אבל האנשים הרגילים, רובם בלא הקורונה היו ממשיכים לחיות, ולכן מה זה משנה לנו האם מתו 8 אלף, או 6 אלף, או האם החולים קשה החדשים היום זה 17 מחמת הקורונה, או רק 15, גם 15 זה מאוד מפחיד.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2022 16:49 |
|
| |
מה זה משנה למה האדם אושפז מלכתחילה? אם הוא חיובי, לא משנה מה מצבו - אפילו אין לו תסמינים בכלל, אי אפשר לאשפז אותו במחלקה רגילה, כדי שלא ידביק חולים אחרים, ומעבירים אותו למח' קורונה, ששם הלוגיסטיקה מטורפת בגלל החשש להדבקת הצוות וכו'. זה לבד עלול להביא לקריסה של בתי החולים, כי מח' הקורונה מלאים מעבר לקיבולת שלהם וגם כך העבודה שם מטורפת. שורה תחתונה ככל שההידבקות בנגיף נרחבת יותר - החשש לקריסת בתי החולים גובר.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2022 16:54 |
|
| |
מחלת רקע. זה מחלה כרונית ממושכת. יש מלא כתבות שמסבירות מה זה מחלות רקע. רק צריך לחפש ולקרוא. תאונת דרכים לא נחשבת מחלת רקע. היא יכולה לגרום לפגיעה באיברים שבהמשך יתפתח למחלת רקע.
אני מדבר על גל ה-"אומי" כאשר רוב האוכלוסייה הבוגרת הם מחוסנים\מחלימים בתוקף. זה מצב שונה מהגלים הקודמים. כתבתי בעבר שב3 הגלים שהיו לפני החיסונים, זה אכן היה זניח. כ4% אחוז. אבל בגל הרביעי שהיה אחרי החיסונים, בטלגרף הבריטי דיווחו על *לפחות* 13% שהתאשפזו מסיבות אחרות. אז אני רוצה לדעת כמה זה עכשיו. לא אופתע אם כשליש התאשפזו מסיבות אחרות.
לא להיות מקובעים. לא דומה הגל הראשון, השני והשלישי לפני החיסונים, לגל הרביעי אחרי החיסונים. ולא דומה הגל השלישי של הדלתא לגל הנוכחי של ה-"אומי".
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2022 17:01 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | מה זה משנה למה האדם אושפז מלכתחילה? אם הוא חיובי, לא משנה מה מצבו - אפילו אין לו תסמינים בכלל, אי אפשר לאשפז אותו במחלקה רגילה, כדי שלא ידביק חולים אחרים, ומעבירים אותו למח' קורונה, ששם הלוגיסטיקה מטורפת בגלל החשש להדבקת הצוות וכו'. זה לבד עלול להביא לקריסה של בתי החולים, כי מח' הקורונה מלאים מעבר לקיבולת שלהם וגם כך העבודה שם מטורפת. שורה תחתונה ככל שההידבקות בנגיף נרחבת יותר - החשש לקריסת בתי החולים גובר. |
|
אבל אם הם יורדים מהמחלקות הרגילות, אז כל מה שצריך לעשות זה להסב מחלקה רגילה למחלקת קורונה. אין צורך לפתוח מחלקה חדשה. נכון שזה פחות נוח לעבוד במחלקת קורונה. אבל זה עדיין לא מוביל לקריסה. כי כמות המיטות נשארת זהה.
מאמין שכמו שנותנים עכשיו הקלות בבידודים לאנשי צוות רפואי, יהיו גם הקלות במחלקות הקורונה שיהיה יותר נוח לרופאים לעבוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2022 17:09 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | מחלת רקע. זה מחלה כרונית ממושכת. יש מלא כתבות שמסבירות מה זה מחלות רקע. רק צריך לחפש ולקרוא. תאונת דרכים לא נחשבת מחלת רקע. היא יכולה לגרום לפגיעה באיברים שבהמשך יתפתח למחלת רקע.
אני מדבר על גל ה-"אומי" כאשר רוב האוכלוסייה הבוגרת הם מחוסנים\מחלימים בתוקף. זה מצב שונה מהגלים הקודמים. כתבתי בעבר שב3 הגלים שהיו לפני החיסונים, זה אכן היה זניח. כ4% אחוז. אבל בגל הרביעי שהיה אחרי החיסונים, בטלגרף הבריטי דיווחו על *לפחות* 13% שהתאשפזו מסיבות אחרות. אז אני רוצה לדעת כמה זה עכשיו. לא אופתע אם כשליש התאשפזו מסיבות אחרות.
לא להיות מקובעים. לא דומה הגל הראשון, השני והשלישי לפני החיסונים, לגל הרביעי אחרי החיסונים. ולא דומה הגל השלישי של הדלתא לגל הנוכחי של ה-"אומי". |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2022 20:10 |
|
| |
דיברתי על מאושפזים בארץ. והסברתי שעל התמותה בארץ אין שאלה כי זה לפי קביעת רופא את סיבת המוות היסודית. איך קפצת עכשיו לתמותה באנגליה? איך? עשה טובה וקח ריטלין אין לי כוח להתווכח איתך.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2022 20:34 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | דיברתי על מאושפזים בארץ. והסברתי שעל התמותה בארץ אין שאלה כי זה לפי קביעת רופא את סיבת המוות היסודית. איך קפצת עכשיו לתמותה באנגליה? איך? עשה טובה וקח ריטלין אין לי כוח להתווכח איתך. |
|
אתה תועה ומתעה בגיידליינס של ארגון הבריאות העולמי יש הוראה מפורטת איך לחשב את הקורונה כסיבת המוות והיא ליברלית מאוד. לא סביר שישראל תתנהג באופן שונה בצורה חריגה. סוד גלוי שלבתי חולים היה גם עניין לחשב את סיבת המוות מקורונה מאשר מסיבה אחרת. כמובן שהדברים לא לגמרי ברורים, אבל אני עדיין מחכה למצוא את המדינה שלא ניפחה את תמותת הקורונה (חוץ מהמדינות הטוטליטריות וכדומה) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2022 04:51 |
|
| |
פה בארץ התמותה העודפת הייתה תואמת כמעט במדויק למתים מהקורונה. חפרנו על זה עד בלי די. גם פרסמתי פה בזמנו את ההנחיות של משרד הבריאות שקובעים לפי "סיבת המוות היסודית". כל מת עובר בדיקה מדוקדקת. היו גם מקרים של "החייאת מתים", שבבדיקה מעמיקה התברר שלמרות שנפטר במחלקת קורונה אבל סיבת המוות היא אחרת. אז חלאס להטריל.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2022 06:07 |
|
| |
מכל משפחתי המורחבת, המונה כמה מאות נפשות, סבים סבות דודים ונכדים - כמעט כולם עברו את הקורונה עוד לפני שהומצאו החיסונים שתי נפשות בכל המשפחה מתו מהקורונה, סבי ע"ה בן 85 ודוד כבן 70 אבל, ראיתי את סבי חודש לפני, הוא כבר היה די גמור, ואמרתי לעצמי שזה בטח פעם אחרונה שאני רואה אותו, לא נתתי לו יותר מחודש.. אחרי שבועיים הוא נדבק בקורונה מהפיליפיני שלו האידיוט שלא נזהר והסתובב ובילה בסופי השבוע לךתדע איפה, והדוד היה כבר כמה חודשים לפני, גמור מסכרת מתקדמת מאוד, קוצר נשימה, לחצי דם מטורפים, בקושי עמד על רגליו
אז כשמדברים על אנשים בסיכון, או על גיל 80 פלוס שזה גיל של סיכון, זהו הסטטיסטיקה אנשים שהיום הם בכל מקרה לא היו איתנו יש כמובן יוצאים מהכלל, היו גם צעירים שנפטרו מקורונה אני מדבר על הרוב הציבור שלנו איבד הרבה נפשות, אבל רובם הגדול כבר היה עם רגל שם אני ממש לא מזלזל בחודש של חיים שליהודי, בטח לא כמה חודשים אבל זה עדיין לא התמותה שמנסים לצייר לנו לזה קוראים למות עם קורונה, ולא למות מקורונה
|
|
|
|
|