בית פורומים בחדרי חרדים

התקשורת מתהפכת על בנט

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/1/2022 19:00 לינק ישיר 
התקשורת מתהפכת על בנט

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2022 19:10 לינק ישיר 

עדיין לא חביבי יש עוד שנה לרוטציה אחריה הם יתהפכו עליו

נשלח מהאנדרואיד שלי

אל תספר לקב"ה כמה גדולות הצרות שלך ...

תספר לצרות שלך כמה גדול הקב"ה....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2022 19:40 לינק ישיר 

מתי תוקם ועדת החקירה הממלכתית למחדלי ממשלת בנט בקורונה? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2022 20:32 לינק ישיר 

אל_קפונה כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

סקר מהערב של חדשות 12...

https://t.me/amitsegal/15141

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2022 20:42 לינק ישיר 

בינינו , אין דרך טובה לצאת מהמצב הזה כי המצב בטטה מכל הכיוונים.
גם ביבי לא היה יוצא טוב בסקרים. עדיין יש לדעתי דרך נכונה יותר לטפל במצב ויותר לסגור התקהלויות כשיש התפרצות כזו.
כמובן שאני שמח מאוד על כל הזדמנות שאפשר להטיל בוץ ורפש בממשלה הזו. ממש חבל שאין בחירות בחודש הקרוב.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2022 21:20 לינק ישיר 

אין להם ברירה אלא להתהפך עליו,

אחרת הם יאבדו את הקהל הסמולני שנותן להם את הגיבוי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2022 21:52 לינק ישיר 

אדמה10 כתב:
התקשורת מתהפכת על בנט

התקשורת מתחילה להכשיר את הקרקע לכהונת לפיד

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2022 22:00 לינק ישיר 

אל_קפונה כתב:

לה''ו. אא''כ הוא לא יהיה כשיר, ואז לפיד יחליף...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2022 22:06 לינק ישיר 

יו_טיוב כתב:
אדמה10 כתב:
התקשורת מתהפכת על בנט

התקשורת מתחילה להכשיר את הקרקע לכהונת לפיד

נשלח מהאנדרואיד שלי

זה שאמר שהוא לא משתתף בדיוני הקורונה כי הוא לא מבין בזה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2022 22:22 לינק ישיר 
hhaavv

ברכת_החמה כתב:

ברור שאפשר לצאת מהמצב (לא מה שהיה, אבל לעצור לפחות התדרדרות לעתיד). אבל זה מחייב ממשלה חזקה, פרוייקטור קורונה שאינו עלה תאנה וקבינט קורונה המורכב מאנשים מעשיים וענייניים ללא פוליטיקה וכו', המומחים בתחום רלוונטי. ובעיקר בעיקר בעיקר - שקיפות והמון המון המון הסברה אמיתית.
שלב א': לחייב שימוש במסיכות ובאקוג'ל בכל מפגש של משפחה לא גרעינית, בפנים, בחוץ, לא משנה. חיוב גמור ומוחלט ללא יוצאים מן הכלל. ששוב אנשים יתביישו לצאת בלי מסיכה. כולל קנסות ענק. אם זה יעשה - זה יוריד מאד מאד את המשך שרשרת ההידבקויות, ואין בזה עלות לממשלה או פגיעה בחינוך, בפרנסה וכו'. אולי חלוקה חינם של מסיכות ע"י הממשלה בצורה מסיבית ביותר. דילול מקומות עמוסים, כיתות ומקומות לימוד כמו ישיבת לפזר בהרבה יותר מקומות, ע"פ חוו"ד המומחים, כדי שגם עם מסיכות לא ייווצר עמוס נגיפי בחללים. אירועים כנ"ל.
שלב א' וחצי (אם שלב א' לא יבוצע על ידי הציבור): איומים מאד קונקרטיים וברורים, שאם שלב א' לא יבוצע כמו שצריך, זה יאלץ את הממשלה לעצור את השרשרת בצורה אחרת - קרי סגר - לפי ערים ויישובים. לסגור את כל מערכת החינוך, לסגור את כל מה שלא חיוני.
מדדים ברורים מתי נחשב שלא מבוצע שלב א' - לא לפי מאומתים (אין דרך לאינדיקציה כזאת כרגע), ובטח שלא לפי חולים במצב קשה (שזה דיליי של שבועיים, וכל פעולה שתתבסס על סמך פרמטר זה - זה יהיה הרבה אחרי שהסוסים ברחו מהאורווה), אלא לפי אחוז באוכלוסיה שמצפצפת על חובת המסכות. נגיד אם מתברר שיש מעל 5% ללא מסיכה - תוך יומיים סגר לשבוע (אם אפשרות לתקן את המצב ביומיים אלה ולהימנע מסגר).
הרציונל: הסגר רק בא למנוע הידבקות במקום בו המסכות לא עזרו, כלומר צפצפו על ההוראה ואין ברירה אלא להפריד בין האנשים בצורה פיזית. זו החלטה שלכם: רוצים מסיכה - מצויין, מסרבים, אין ברירה אלא להפריד בצורת סגר.
אגב, מסיכה רק על הפה ולא על האף דינה כבלי מסיכה בכלל. כדי שהפקחים שוטרים לא יתעללו סתם בעוברים ושבים כדרכם, הוראה ברורה שרק ניתן לתת קנס אם יש צילום של העבריין ללא מסיכה על האף. בלי תמונה - אין קנס.
ההסברה תלווה בציבור החרדי על ידי מכתבים וכו' של כל גדולי הדור, של ראשי הישיבות ומנהלי המוסדות שמתחייבים למלא את ההוראות עד הסוף, ולא - המוסד ייסגר.
שלב ב', חלילה: סגר לפי ערים, או לפי מוסדות, לפי העניין. מי שלא מסוגל לעמוד בשלב א', תנותק שרשרת ההדבקה בצורה הקשה.
עידוד חיסונים: יש לתת את הדעת איך לעודד בצורה חכמה, אבל זה לא קשור לשני השלבים הקודמים בשום צורה, כי לפחות בווריאנט זה ברור ששרשרת ההדבקה כלל לא קשורה למחוסנים או לא. אולי בשלב ב' מי שמחוסן יהיה זכאי לפיצויים בעת הסגר ומי שלא לא.
אין ספק שבמקרה של מחסור בתרופות, מיטות אישפוז וכדומה שמחוסנים קודמים ללא מחוסנים. איהו דאזיק לנפשיה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2022 22:29 לינק ישיר 

שכחת איפה אתה חי?
אתה לא בניו זילנד פה.
מי בדיוק יאכוף ויספק את הנתונים לתוכנית הנפלאה שלך?
המשטרע?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2022 22:38 לינק ישיר 

hhaavv כתב:
hhaavv

ברכת_החמה כתב:

ברור שאפשר לצאת מהמצב (לא מה שהיה, אבל לעצור לפחות התדרדרות לעתיד). אבל זה מחייב ממשלה חזקה, פרוייקטור קורונה שאינו עלה תאנה וקבינט קורונה המורכב מאנשים מעשיים וענייניים ללא פוליטיקה וכו', המומחים בתחום רלוונטי. ובעיקר בעיקר בעיקר - שקיפות והמון המון המון הסברה אמיתית.
שלב א': לחייב שימוש במסיכות ובאקוג'ל בכל מפגש של משפחה לא גרעינית, בפנים, בחוץ, לא משנה. חיוב גמור ומוחלט ללא יוצאים מן הכלל. ששוב אנשים יתביישו לצאת בלי מסיכה. כולל קנסות ענק. אם זה יעשה - זה יוריד מאד מאד את המשך שרשרת ההידבקויות, ואין בזה עלות לממשלה או פגיעה בחינוך, בפרנסה וכו'. אולי חלוקה חינם של מסיכות ע"י הממשלה בצורה מסיבית ביותר. דילול מקומות עמוסים, כיתות ומקומות לימוד כמו ישיבת לפזר בהרבה יותר מקומות, ע"פ חוו"ד המומחים, כדי שגם עם מסיכות לא ייווצר עמוס נגיפי בחללים. אירועים כנ"ל.
שלב א' וחצי (אם שלב א' לא יבוצע על ידי הציבור): איומים מאד קונקרטיים וברורים, שאם שלב א' לא יבוצע כמו שצריך, זה יאלץ את הממשלה לעצור את השרשרת בצורה אחרת - קרי סגר - לפי ערים ויישובים. לסגור את כל מערכת החינוך, לסגור את כל מה שלא חיוני.
מדדים ברורים מתי נחשב שלא מבוצע שלב א' - לא לפי מאומתים (אין דרך לאינדיקציה כזאת כרגע), ובטח שלא לפי חולים במצב קשה (שזה דיליי של שבועיים, וכל פעולה שתתבסס על סמך פרמטר זה - זה יהיה הרבה אחרי שהסוסים ברחו מהאורווה), אלא לפי אחוז באוכלוסיה שמצפצפת על חובת המסכות. נגיד אם מתברר שיש מעל 5% ללא מסיכה - תוך יומיים סגר לשבוע (אם אפשרות לתקן את המצב ביומיים אלה ולהימנע מסגר).
הרציונל: הסגר רק בא למנוע הידבקות במקום בו המסכות לא עזרו, כלומר צפצפו על ההוראה ואין ברירה אלא להפריד בין האנשים בצורה פיזית. זו החלטה שלכם: רוצים מסיכה - מצויין, מסרבים, אין ברירה אלא להפריד בצורת סגר.
אגב, מסיכה רק על הפה ולא על האף דינה כבלי מסיכה בכלל. כדי שהפקחים שוטרים לא יתעללו סתם בעוברים ושבים כדרכם, הוראה ברורה שרק ניתן לתת קנס אם יש צילום של העבריין ללא מסיכה על האף. בלי תמונה - אין קנס.
ההסברה תלווה בציבור החרדי על ידי מכתבים וכו' של כל גדולי הדור, של ראשי הישיבות ומנהלי המוסדות שמתחייבים למלא את ההוראות עד הסוף, ולא - המוסד ייסגר.
שלב ב', חלילה: סגר לפי ערים, או לפי מוסדות, לפי העניין. מי שלא מסוגל לעמוד בשלב א', תנותק שרשרת ההדבקה בצורה הקשה.
עידוד חיסונים: יש לתת את הדעת איך לעודד בצורה חכמה, אבל זה לא קשור לשני השלבים הקודמים בשום צורה, כי לפחות בווריאנט זה ברור ששרשרת ההדבקה כלל לא קשורה למחוסנים או לא. אולי בשלב ב' מי שמחוסן יהיה זכאי לפיצויים בעת הסגר ומי שלא לא.
אין ספק שבמקרה של מחסור בתרופות, מיטות אישפוז וכדומה שמחוסנים קודמים ללא מחוסנים. איהו דאזיק לנפשיה...

יש לך תואר בלימודים פשיסטיים?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2022 23:15 לינק ישיר 
hhaavv

תמניא_אפי כתב:

יש לך תואר בלימודים פשיסטיים?

למה? אני לא בעד רצח חסרי ישע רק בגלל שמסיכה לא באה לי טוב באף...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2022 23:42 לינק ישיר 

למר האב:
חשוב יותר מהכול, לדאוג לחלונות פתוחים בבתי כנסת- מוסדות ואוטובוסים (כמו שיגיד לך כל רופא).
משום מה אנשים לא מספיק מודעים לחשיבות של זה, ונחנקים באוטובוסים צפופים ומתעללים בנוסעים שיש להם פטור רפואי ממסכה כמוני...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2022 23:48 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:

למר האב:
חשוב יותר מהכול, לדאוג לחלונות פתוחים בבתי כנסת- מוסדות ואוטובוסים (כמו שיגיד לך כל רופא).
משום מה אנשים לא מספיק מודעים לחשיבות של זה, ונחנקים באוטובוסים צפופים ומתעללים בנוסעים שיש להם פטור רפואי ממסכה כמוני...

לשיטתו לא ייתכן פטור לרצח חסרי ישע...

מסכן ה"הב" הזה

צווחין ככלבין "הב, הב"

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2022 23:57 לינק ישיר 

תמניא - אני דווקא משתדל שלא לשפוט את מי שכל כך בהיסטריה עד שלא יכול לקבל את זה שיש לי פטור רפואי (לא משנה שכשאני שם מסיכה- מתחיל להשתעל ואז אנשים נבהלים עוד יותר...).
השאלה שלי היא רק אם הם כל כך לחוצים למה לא שמים דגש גם על פתיחת חלונות?
למיטב זכרוני דווקא בתחילת הקורונה כן דברו על זה ואיכשהו זה התפספס בדרך...

זה שמקבלי ההחלטות החליטו משום מה בניגוד לדעת הרופאים "להתאהב" דווקא במסיכות ולא בצורך הקריטי לאוורור חללים כאמור, נותן פתח לאלו הטוענים שלפחות חלק מהמניעים התת-מודעים של מקבלי ההחלטות הוא לשלוט בציבור...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > התקשורת מתהפכת על בנט
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext