| נשלח ב-9/1/2022 19:49 |
|
| |
עוד אחד התפלפ
גם פרופ' אודי קימרון התפלפ https://mobile.mako.co.il/news-columns/2022_q1/Article-dfd99ca599e2e71026.htm&utm_source=Whatsapp&utm_medium=Share נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2022 20:00 |
|
| |
הזדמנות להשיג קצת תשומת לב. תופעה נורמלית לחלוטין.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2022 20:01 |
|
| |
קדמו אותו פה בפורום תמניא טימבול ועוד כמה "חכמים"..
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2022 00:44 |
|
| |
לא נעים לך לשמוע דעה הפוכה? אה?
לא נורא, גם אתה קידמת עד היום את כל מי שחשב כמוך.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2022 04:24 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2022 10:43 |
|
| |
| פסתםנחמד כתב: |  |
מה עם יורם לס?
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2022 10:43 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2022 12:00 |
|
| |
שאתה לא תדע?
השתגע, התחרפן, איבד את השפיות, בעיקר כתוצאה מסמים
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2022 12:10 |
|
| |
| מכמונת כתבה: |  | שאתה לא תדע?
השתגע, התחרפן, איבד את השפיות, בעיקר כתוצאה מסמים |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2022 14:00 |
|
| |
תוהה עוד כמה שנים של הנחיות מבלבלי מוח ללא שום תוצאות יקח לכם עד שתבינו. לפני שנתיים אמרתי לכם שניפגש בעוד שנתיים בלי שום התקדמות. סירבתם לקבל את דבריי. והנה אנחנו פה ועדיין מדשדשים באותו מקום. אולי במשך שנתיים הבאות משהו יטפטף למוח שלכם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2022 14:06 |
|
| |
איפה כל העצות שלכם?? תו ירוק/סגול?? סגר נושם/מהודק?? מדינות כתומות/אדומות?? מתווה א' ב' ג' ד' למוסדות חינוך וכן הלאה?? סגירת שמים הרמטית?? אלכוג'ל/מסיכה/ריחוק 2 מטר?? הבל הבלים אמר קהלת, הבל הבלים, הכל הבל. אין חכמה ואין תבונה ואין עצה לנגד ד'. דער מענטש טראכט, און ג-ט לאכט נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2022 14:42 |
|
| |
מצדרביעי
| תמניא_אפי כתב: |  | תוהה עוד כמה שנים של הנחיות מבלבלי מוח ללא שום תוצאות יקח לכם עד שתבינו. לפני שנתיים אמרתי לכם שניפגש בעוד שנתיים בלי שום התקדמות. סירבתם לקבל את דבריי. והנה אנחנו פה ועדיין מדשדשים באותו מקום. אולי במשך שנתיים הבאות משהו יטפטף למוח שלכם. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
חייב להגיד לך משהו, בתחילת הקורונה קיויתי שאתה צודק, אבל ראיתי יותר מידי צעירים ללא מחלות רקע/מבוגרים שתפקדו עד הקורונה רגיל ובשל הקורונה הוצרכו להתאשפז באחד הגלים הראשונים, ואחרי החיסונים להבנתי זה קורה הרבה פחות, אלו נתונים...
נכון, יכול להיות שעכשיו כבר הגיע הזמן לשחרר, אבל גם פה מי שיש לו אחריות על הנושא חושש לשחרר מידי מהר, כי אם חלילה תהיה התפרצות חזקה וקריסה בבתי"ח וכו', מניח שגם אתה תרוץ להאשים את הממשלה...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2022 08:17 |
|
| |
מואדיב
לא לפי דעתי, לפי דעת טובי המומחים בעולם, וגם בארץ.
אבל כמובן, ההולכים אחרי עשן מקטרתו של חובב המכות בכפות הרגליים, אחר מי שמשקר בלי למצמץ על המגפה הנוראית הזו, הם יודעים יותר טוב. יותר טוב ממומחי משרד הבריאות, יותר טוב מהמומחים של ארגון הבריאות העולמי, של המרכז הלאומי האמריקאי לבקרת מחלות - CDC , של מומחים בסין ובאירופה...
כמובן, כל מיני חובבי תשומת לב, מפייגלין ועד יורם לס, מרעיה ליבוביץ ועד רבקה כרמי, שלפני שנתיים הסבירה לנו שמדובר בטריק פוליטי של נתניהו לכבוד הבחירות.
...אבל יש כאלו שמעדיפים ללכת אחרי ההבל, כי לא נעים להם להודות בטעות, קודמת או נוכחית. וילכו אחרי ההבל וגו'.
|
|
|
|
|