שנים התבכיינו לנו פוליטיקאים ופרשני תקשורת על הסחטנות החרדית . לא בא לכם בטוב סחטנות חרדית ? עכשיו קיבלתם סחטנות ערבית של עבאס . אדם שחולב את הקופה במיליארדים וסוחט עוד ועוד ''הסדרים'' והטבות מפליגות לציבור הערבי . הוא גם לא מסתיר זאת . את הכל הוא עושה מהמקפצה . פשוט ניגש לתקשורת ומאיים במפורש לא תתנו לי כך וכך אני מפיל לכם את הממשלה .
בטח מתגעגעים לסחטנות החרדית אבל משתי סיבות אחרות דווקא 1. אצל החרדים ה"סחטנות" היא במליונים, ועל דברים שבמילא מגיע להם, חינוך.. אצל הערבים זה בעשרות מליארדים 2. אצל החרדים הם יכלו לפחות להעניש בהשמצות מבוקר ועד ערב על הסחטנות, כאן הם חייבים לשתוק ולתמוך בסחטנות, וכך הם נשארים עם בטן מלאה מרוב שתיקה.
נשלח ב-12/1/2022 20:10
יו_טיוב כתב:
פשוט ניגש לתקשורת ומאיים במפורש לא תתנו לי כך וכך אני מפיל לכם את הממשלה .
ככה זה פוליטיקה.
ליצמן מאיים: בלי אישור חוק הגיוס במושב הקיץ נפרוש מהקואליציה
לקראת
תום פגרת הכנסת אמר סגן שר הבריאות בכנס סגור של חסידות גור בשווייץ כי
סיעת יהדות התורה תפרוש אם לא יאושר החוק במהלך שלושת החודשים הקרובים.
ליצמן שנשא דברים ביידיש כינה את אישור החוק בקריאה טרומית "גורנישט מיט
גורנישט"
יקי אדמקר
20/04/2018
נשלח ב-12/1/2022 20:13
אדם_ה1 כתב:
יו_טיוב כתב:
פשוט ניגש לתקשורת ומאיים במפורש לא תתנו לי כך וכך אני מפיל לכם את הממשלה .
ככה זה פוליטיקה.
ליצמן מאיים: בלי אישור חוק הגיוס במושב הקיץ נפרוש מהקואליציה
לקראת תום פגרת הכנסת אמר סגן שר הבריאות בכנס סגור של חסידות גור בשווייץ כי סיעת יהדות התורה תפרוש אם לא יאושר החוק במהלך שלושת החודשים הקרובים. ליצמן שנשא דברים ביידיש כינה את אישור החוק בקריאה טרומית "גורנישט מיט גורנישט"
יקי אדמקר
20/04/2018
זה לא דומה לסחיטה הערבית . חוק הגיוס זה משהו שדורשים ממך ואתה לא רוצה לתת . מהמגזר הערבי אי אפשר בכלל לדרוש משהו ובוודאי שלא גיוס . המצב איתם זה זה מצב שרק הם הדורשים והמקבלים .
. אצל החרדים ה"סחטנות" היא במליונים, ועל דברים שבמילא מגיע להם, חינוך.. אצל הערבים זה בעשרות מליארדים
.
החרדים דרשו - וקיבלו: קצבאות הילדים יועלו החל בחודש הבא יהדות התורה והליכוד סיכמו אמש את טיוטת ההסכם ביניהן, ובה נקבע כי התשלום עבור הקצבאות יבוצע רטרואקטיבית, לאחר אישור תקציב המדינה ■ לפי דרישת ליצמן, יונהגו בהדרגה מינואר 2016 טיפולי שיניים חינם לילדים עד גיל 18 ■ העלות השנתית של דרישות החרדים: 5 מיליארד שקל
נשלח ב-12/1/2022 21:30
אדם, עלות הקצבאות וטיפולי השיניים המוזכרת היא לכלל אזרחי המדינה
כמו"כ יש להביא בחשבון את מספר החכים החרדים בקואליציה לעומת החכים הערביים, סו מוגדרת 'סחטנות' רק כאשר אין הלימה בין הדרישה לכח הפוליטי, כשליכוד דורש משהו זה לא מוגדר 'סחטנות'
המטרות הפוליטיות של הח"כים יקבלו עוד 1.1 מיליארד שקל
חברי ועדת הכספים צפויים לאשר היום את
חלוקת הכספים הקואליציוניים שעליהם סוכם בעת הקמת הממשלה ובאישור תקציב
2019, ושחלוקתם התעכבה בשל בדיקה משפטית. המפלגות הדתיות יקבלו כ־450
מיליון שקל עבור מוסדות החינוך שלהן
465.2 מיליון שקל יגיעו למטרות של יהדות התורה, 431 מיליון שקל
יחולקו למטרות של הבית היהודי, 208 מיליון שקל יגיעו למטרות של ש"ס, 7.3
מיליון שקל יחולקו למטרות של הליכוד - 4 מיליון שקל מתוך סכום זה יוקצו ליד
ושם - ו־2 מיליון שקל יועברו למטרות של הרשימה הערבית המשותפת במסגרת
תוכנית החומש של החברה הערבית.
המטרות הפוליטיות של הח"כים יקבלו עוד 1.1 מיליארד שקל
חברי ועדת הכספים צפויים לאשר היום את חלוקת הכספים הקואליציוניים שעליהם סוכם בעת הקמת הממשלה ובאישור תקציב 2019, ושחלוקתם התעכבה בשל בדיקה משפטית. המפלגות הדתיות יקבלו כ־450 מיליון שקל עבור מוסדות החינוך שלהן
465.2 מיליון שקל יגיעו למטרות של יהדות התורה, 431 מיליון שקל יחולקו למטרות של הבית היהודי, 208 מיליון שקל יגיעו למטרות של ש"ס, 7.3 מיליון שקל יחולקו למטרות של הליכוד - 4 מיליון שקל מתוך סכום זה יוקצו ליד ושם - ו־2 מיליון שקל יועברו למטרות של הרשימה הערבית המשותפת במסגרת תוכנית החומש של החברה הערבית.
בדיוק, מיליארד שח לקהל גדול שמיוצג בקואליציה בכ15 מנדטים ושותף אידאולוגי ותיק ונוח שחלקו מוותר על משרות שרים נחשקות, לעומת עשרות מיליארדים לקהל קטן יותר ומפלגה שמיוצגת במעט מנדטים, זו סחטנות משודרגת וניצול מצוקה חזירי של הקואליציה, אולי זה בסדר אבל זה בהחלט הרבה יותר מהחרדים והקהל הערבי גם לא משרת ולא משלם מיסים יותר מחרדים, בהחלט יש להם למה להתגעגע גם אם לא יודו בזה
אם החרדים היו הולכים עם השמאל, השמאל היה נותן להם יותר כסף מאשר הימין.
נשלח ב-13/1/2022 00:35
אדם_ה1 כתב:
אפיקטוזין כתב:
אדם, עלות הקצבאות וטיפולי השיניים המוזכרת היא לכלל אזרחי המדינה
וזה משנה כי..?
חוצמזה שברור לאן רוב הכסף ילך, כן?
זה משנה, כי הצגת את זה כאילו "דרישות החרדים הם 5 מליארד ש"ח" (למדת מחריף ומקשה לתחמן..) דרישות הערבים הם הרי לערבים נטו הגענו אם כך להשוואה של מליארד ש"ח מול 53 מליארד
ולא הבנתי לאן בדיוק ילך רוב הכסף? הוא הרי מחולק לטיפולי שינים וקצבאות לילדים ילדי החרדים מהוים כיום רק שליש, וכידוע שני שליש מהוים רוב..