| נשלח ב-12/1/2022 18:51 |
|
| |
הפרשן יעקב ריבלין: היום נפער הסדק הראשון בקואליציה. הספירה לאחור החלה
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2022 19:36 |
|
| |
צודק. מהלכים כאלה של נפילת ממשלה מתחילים בדיוק בצורה כזו. עוד ויכוח קטן ועוד החרמה פה והחרמה משם .עוד צעד ועוד צעד .קצת סבלנות והממשלה תיפול נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2022 19:58 |
|
| |
השאלה היא למה אלקין שהוא מאדריכלי הממשלה הזו, הורה לרמ"י לנטוע במקום שיעצבן את עבאס? מסיבות אידיאולוגיות? או שהוא עצבני על בנט ורוצה לפרק לו את הממשלה?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2022 20:01 |
|
| |
הספירה החלה מרגע שהממשלה הוקמה, ספירה לאחור של 4 וחצי שנים.. נראה לי שכל אחד בממשלה יודע איזה אמבוש מחכה לו בהמשך הדרך, עבאס מהערבים, בנט מהימנים, ולפיד רוצה להיות ראש ממשלה בתורו, אף אחד לא ירצה לפרק את הממשלה, הם יסתמו את האף וישתו את כל הג'ורה עד הסוף אולי כדרכם של כל הפולטיקאים הדוחים, חודש לפני הסוף, הם יפרשו בקול רעש גדול כאילו בגלל אידיאולוגיה..
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2022 20:27 |
|
| |
מהמהדורהההתחייבות של אלקין: הנטיעות ימשכו גם באזור העימותים, לא אתערב בהחלטת רמ״י ״אם רה״מ רוצה לעצור את הנטיעות הוא מוזמן״ לפיד שפעל היום לסיום המשבר בנגב תקף את התנהלות אלקין בשיחות סגורות: ״מחרחר ריב ופוגע ביציבות הממשלה״ https://t.me/MichaelShemesh/4821
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2022 22:09 |
|
| |
hhaavv
| חריף_ומקשה כתב: |  | השאלה היא למה אלקין שהוא מאדריכלי הממשלה הזו, הורה לרמ"י לנטוע במקום שיעצבן את עבאס? מסיבות אידיאולוגיות? או שהוא עצבני על בנט ורוצה לפרק לו את הממשלה? |
|
השאלה היא האם יש מקום בו נטיעות לא יעצבנו את עבאס. ואם לא, השאלה היא למה עבאס רוצה לפרק את הממשלה. אולי כי כבר קיבל את כל מה שהוא רוצה?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2022 08:01 |
|
| |
כוווווולם, דהיינו כל ה-61 חכי"ם מעונינים לשמור על הממשלה, רק מה, לחלקם יש בעיות מבית, אז מידי פעם הם משמיעים ציוצים ואיומים, אבל זה לא באמת רציני.
וגם אם עבאס או א' מחבריו משמיע איומים וזה נראה רציני, בסך הכל עלה לו ה*** למוח, אבל כמו שזה עלה מהר, כך זה ירד מהר, והוא יחזור לחממת הקואליציה.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2022 11:13 |
|
| |
עסקת הטיעון המתרקמת של ביבי-מנדלבליט. זה הפיתרון לנטיעות של אלקין. הוא כנראה קיבל מידע שביבי הולך לצאת מהזירה. ועכשיו הוא חותר בחזרה לליכוד. מדברים על כך שאם בנט וסער לא יסכימו לפרק את הממשלה, אז אלקין יפרוש עם עוד מישהו מתקווה חדשה, וביחד עם גנץ ושיקלי יקימו ממשלה (אולי גם שקד תפרוש עם מישהו) בלי בן גביר ומעוז. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2022 11:33 |
|
| |
אני לא חושב שיש מישהו במדינה שעוד לא קלט את הספין של "עסקת טיעון" כביכול שנועד לזרוע אי יציבות בקואליציה ברגע שכל אחד יתחיל לחשוש לכסאו "ביום שאחרי".. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2022 12:20 |
|
| |
בכדי לחסוך מעצמו שנים של משפטים מפרכים עם סיכוי לא נמוך למאסר הוא חייב ללכת על עסקת טיעון , בכך הוא גם יחזיר את השלטון לימין , איזה תועלת יש בפירוק הממשלה הנוכחית כשתצפה בבחירות הבאות בסרט עוד יותר יותר גרוע ?!
|
|
|
|
|