| נשלח ב-15/1/2022 22:02 |
|
| |
ארוע בני ערובה בטקסס בטמפל רפורמי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2022 22:06 |
|
| |
[15.1, 22:03] החוטף מבקש לדבר עם אחותו בשביל להפרד [15.1, 22 מהמקום מגיעים מהאזנה לדף הפייסבוק של המקום. [15.1, 22:03] *עדכון:* בית כנסת רפורמי, באמצע טקס בר מצוה חמוש מוסלמי נכנס לבית הכנסת ותפס את הרבאי ומספר מתפללים כבני ערובה. כעת הוא בשיחה טלפונית עם מפקד היחידה לחילוץ בני ערובה, הוא כועס שאחותו בכלא ולא נותנים לו להיפגש איתה. [15.1, 22:03] : החשוד טוען שיש עליו פצצה וכלי נשק רבים [15.1, 22:03] : משידור החי מהמקום נשמע ונראה כי החוטף מדבר עם מישהו בטלפון ככל הנראה עם אחד מבני משפחתו ונשמע אומר "אני הולך למות. אל תבכו בשבילי." נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2022 22:08 |
|
| |
| hot_trend כתב: |  | | [15.1, 22:03] *עדכון:* בית כנסת רפורמי, באמצע טקס בר מצוה חמוש מוסלמי נכנס לבית הכנסת ותפס את הרבאי ומספר מתפללים כבני ערובה. |
|
האם גם הכלב בן ערובה? 
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2022 22:27 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  |
| hot_tr כתב: |  | [15.1, 22:03] *עדכון:* בית כנסת רפורמי, באמצע טקס בר מצוה חמוש מוסלמי נכנס לבית הכנסת ותפס את הרבאי ומספר מתפללים כבני ערובה.
|
|
האם גם הכלב בן ערובה?  |
|
אולי זה כלבה?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2022 22:29 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
| hot_tr כתב: |  | [15.1, 22:03] *עדכון:* בית כנסת רפורמי, באמצע טקס בר מצוה חמוש מוסלמי נכנס לבית הכנסת ותפס את הרבאי ומספר מתפללים כבני ערובה.
|
|
האם גם הכלב בן ערובה?  |
|
אולי זה כלבה? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2022 22:46 |
|
| |
האם מותר לראות את השידור או שצריך לחכות בכדי שייעשו? 
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2022 22:48 |
|
| |
| hot_tr כתב: |  | | [15.1, 22:03] *עדכון:* בית כנסת רפורמי, באמצע טקס בר מצוה חמוש מוסלמי נכנס לבית הכנסת ותפס את הרבאי ומספר מתפללים כבני ערובה. |
|
האם גם הכלב בן ערובה?  |
|
ממוקה מדווח שכלב לא... אבל כלב בן כלב, כן ! :-)
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי hot_trend ב- 15/01/2022 22:48:53
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2022 22:55 |
|
| |
ממש לא מתאים כאשר יהודים (וחלקם כנראה יהודים ע"פ ההלכה) בסכנת חיים, לעסוק בבדיחות על חשבונם. הם עצמם בטח לא אשמים ברמת הבנתם ביהדות.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2022 23:14 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | | ממש לא מתאים כאשר יהודים (וחלקם כנראה יהודים ע"פ ההלכה) בסכנת חיים, לעסוק בבדיחות על חשבונם. הם עצמם בטח לא אשמים ברמת הבנתם ביהדות. |
|
מצטרפת לדבריך ולתפילה לשחרורם בלא פגע
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2022 07:35 |
|
| |
הסתיים ב"ה בשלום ללא נפגעים. התוקף נהרג.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2022 10:09 |
|
| |
אני חושב שאם כמה יהודים נמצאים בצרה, במיוחד כשהם מגיעים להתפלל, צריך קודם כל לזכור שהם יהודים, שתוקפים אותם בגלל שהם יהודים.
ופחות לעסוק בכלב או בכלבה שלפי הדמיון שלנו צורפו למנין.
בכלל, בישראל הרפורמים הם בעיקר אצבע בעין של הדתיים. בישראל הם אויבי הדת.
בארה״ב אלה פשוט יהודים חילונים שמנסים לשמור על יהדותם בעולם בו הילד שלהם לומד עם ילדות גויות ולא רואה בעיה להתחתן אתן.
אלה לא רפורמים להכעיס אלא רפורמים לתאבון. הם לא דתיים, הם לא יגורו בקהילה עם בית כנסת במרחק הליכה. הם תועים שמנסים בכח להשאר יהודים, שילדיהם ישארו יהודים, ומנסים לפחות במשהו ״לא לשנות את לבושם״.
כשיהודים כאלה נמצאים בצרה, הם קודם כל יהודים.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2022 10:26 |
|
| |
מצדרביעי
| אלי_ו כתב: |  |
אלה לא רפורמים להכעיס אלא רפורמים לתאבון.
כשיהודים כאלה נמצאים בצרה, הם קודם כל יהודים. |
|
רוב מה שכתבת יפה ונכון, אבל לא מסכים כל כך עם המשפט שכתבת, חלק גדול מהרפורמים כן מונעים מאנרגיות של "להכעיס", ואצל חלקם כמעט כל היהדות שלהם מתבטאת ב"תיקון עולם" פרוגרסיבי במסגרתו מנסים באובססיביות להילחם בישראל... על פי סקרים עדכניים, אחד מכל 10 "יהודים" בארה"ב סבור שלמדינת ישראל אין זכות קיום (!), ותרשה לי להמר שרובם משתייכים ל"קהילות" הרפורמיות, מה שאומר שבקרב הקהילות מדובר בהרבה יותר מאשר אחד לעשר... הנה המקור:
תוקן על ידי מצדרביעי ב- 16/01/2022 10:26:39
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2022 10:54 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | מצדרביעי
|
רוב מה שכתבת יפה ונכון, אבל לא מסכים כל כך עם המשפט שכתבת, חלק גדול מהרפורמים כן מונעים מאנרגיות של "להכעיס", ואצל חלקם כמעט כל היהדות שלהם מתבטאת ב"תיקון עולם" פרוגרסיבי במסגרתו מנסים באובססיביות להילחם בישראל... על פי סקרים עדכניים, אחד מכל 10 "יהודים" בארה"ב סבור שלמדינת ישראל אין זכות קיום (!), ותרשה לי להמר שרובם משתייכים ל"קהילות" הרפורמיות, מה שאומר שבקרב הקהילות מדובר בהרבה יותר מאשר אחד לעשר... הנה המקור:
תוקן על ידי מצדרביעי ב- 16/01/2022 10:26:39 |
|
תרשה לי להמר שחלקם משתייכים ל"קהילות" בוויליאמסבורג וכדו', מה שאומר שבקרב הקהילות מדובר בהרבה יותר מאשר אחד לעשר... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2022 10:57 |
|
| |
מצדרביעי
| YYona כתב: |  | | מצדרביעי כתב: |  | מצדרביעי
|
תוקן על ידי מצדרביעי ב- 16/01/2022 10:26:39 |
|
תרשה לי להמר שחלקם משתייכים ל"קהילות" בוויליאמסבורג וכדו', מה שאומר שבקרב הקהילות מדובר בהרבה יותר מאשר אחד לעשר... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מזה ומזה אל תנח ידך:) אבל אם אתה מתכוון לסאטמרים, האם הם כל כך משמעותיים בכמויות שלהם ביחס לרפורמים לדוגמה?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2022 10:57 |
|
| |
a_smithee
| מצדרביעי כתב: |  |
כשיהודים כאלה נמצאים בצרה, הם קודם כל יהודים. רוב מה שכתבת יפה ונכון, אבל לא מסכים כל כך עם המשפט שכתבת, חלק גדול מהרפורמים כן מונעים מאנרגיות של "להכעיס", ואצל חלקם כמעט כל היהדות שלהם מתבטאת ב"תיקון עולם" פרוגרסיבי במסגרתו מנסים באובססיביות להילחם בישראל... על פי סקרים עדכניים, אחד מכל 10 "יהודים" בארה"ב סבור שלמדינת ישראל אין זכות קיום (!), ותרשה לי להמר שרובם משתייכים ל"קהילות" הרפורמיות, מה שאומר שבקרב הקהילות מדובר בהרבה יותר מאשר אחד לעשר... הנה המקור:
|
|
אתה כנראה מונע מהאובססיה הרווחת בחלקים מהציבור הד"ל לראות שורש כל רע בזקני ציון "הפרוגרסיביים" בארץ ובחו"ל.
נכון שאצל חלק גדול מהיהודים בארה"ב יש זהות כמעט מוחלטת בין הליברליות החברתית (במובנה בארה"ב) ליהדות מה שלפעמים נקרא אצלם "תיקון עולם", אבל זו לא עמדה שנוצרה בגלל או נגד מדינת ישראל אלא תוצאה של המאבק היהודי לשוויון ולאחריו תנועת זכויות האזרח בארה"ב, העמדה הזו הועילה לישראל לאורך תקופה ארוכה (כל עוד נתפסה כחלשה, צודקת ומאוימת על ידי כוחות אנטי ליברליים) כאשר התמיכה בה הגיעה בעיקר מהאגפים הליברליים בפוליטיקה האמריקאית, בשנים האחרונות החוגים האלו פונים אט אט נגד ישראל, זה פחות מעיד על אנטישמיות ויות על איך ישראל נראית מבחוץ (וגם מבפנים)
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2022 11:07 |
|
| |
ולכן רוב רובם (לפחות של מנהיגי הקהילות והסטודנטים ל'רבנות' במוסדות שלהם) תומכים בהסכם הגרעין המקורי?
|
|
|
|
|