| נשלח ב-15/1/2022 22:34 |
|
| |
האם פייגלין אכן התפלף? (מוקדש למואדיב)
משה פייגלין מתראיין (14/01/2022) אצל רועי כץ, ערוץ הכנסת. תפנו לעצמכם 30 דקות אחר כך תגידו אם הוא "התפלף" https://israeltomorrow.co.il/24116-2/
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2022 23:47 |
|
| |
. אכן כן. איבד את מעט השכל הישר שהיה לו בעבר.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2022 07:41 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2022 14:49 |
|
| |
מואדיב
| פסתםנחמד כתב: |  | |
|
לא נתקלת עוד במאמיניו של האדמו"ר פייגלין? בכל יום שישי הם מסירים את הנעליים, יושבים זה מול זה בגרביים, ומפליקים בעוצמה איש ברגלי רעהו עד שהם רואים מלאכים?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2022 21:07 |
|
| |
| פסתםנחמד כתב: |  | |
|
אסביר לך משהו אני לא מעריץ של האיש אלא של הרעיון וכבר אמרתי לו את זה ברבים, והוא מאד נהנה מזה. "אני לא מחפש מעריצים אלא תומכים". והסכמנו שהערצה יוצרת עריצות (ע"ע ברלנד) אבל הערכה באה מעולם הערכים . כמו כן התווכחתי איתו לא פעם ולא חסכתי ממנו ביקורת, גם באישי וגם בפורומים פנימיים של התנועה. אני חושב שהרעיונות שהוא הציג, הם הכי נכונים והכי טובים למדינה בכלל ולציבור שלנו בפרט. ולכן אני חוזר ומעלה כאן את הרעיונות עד שזה יחלחל למציאות.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2022 22:54 |
|
| |
אתה באמת חושב שכל הבעיות בחיים זה כל כך פשוט לפתור, ורק הוא יגיע להנהגה, זהו?? הכל יפתר??? הדירות בזול, חינוך לכולם, שוברים, בתי חולים, נחיה בגן עדן??? כדאי לל לנבור בארכיון של בנט איך הוא דיבר לפני, ואיך אחרי... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2022 09:27 |
|
| |
מצדרביעי
| פסתםנחמד כתב: |  | אתה באמת חושב שכל הבעיות בחיים זה כל כך פשוט לפתור, ורק הוא יגיע להנהגה, זהו?? הכל יפתר??? הדירות בזול, חינוך לכולם, שוברים, בתי חולים, נחיה בגן עדן??? כדאי לל לנבור בארכיון של בנט איך הוא דיבר לפני, ואיך אחרי... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ההבדל הוא שחלק גדול מהברבורים שבנט ברבר היו במידה רצינית חיקוי וניסיון לייצר גל מהסוג שפייגלין ייצר(תכנית סינגפור, כתיבת ספר וכו', נכון - אני יודע שהיו חסרים בסוף 15 אלף קולות לפייגלין אבל אי אפשר להגיד שהוא לא ייצר גל, ושיח בנושאים חדשים בפרט אצל צעירים), ככה שאי אפשר להשוות חיקוי למקור, ולהגיד שאם החיקוי התברר כברברן שקרן אז גם המקור...
תוקן על ידי מצדרביעי ב- 20/01/2022 09:27:36
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2022 09:29 |
|
| |
| מואדיב כתב: |  | . אכן כן. איבד את מעט השכל הישר שהיה לו בעבר.
|
| לא איבד שום דבר שמעולם לא היה לו.
לא כאשר הוא הזה שיוכל לכבוש את הליכוד, ואח"כ את המדינה. הזיה מטורפת. ולא בכל המשך המצע ההזוי שלו, ושאר דרכו הפוליטית.
מעולם לא ראינו אצלו גרם של שכל ישר.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2022 09:30 |
|
| |
הקורונה כעת, זה רק שיקוף של מה שתמיד היה
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2022 09:46 |
|
| |
אומר עוד.
חוסר הדעת שלו התבטאה באימוץ מצע עם תפיסת חירות. בלי לבחון אף סעיף בצורה מסודרת. בלי לבחון את המשמעות של כל אחד מהרעיונות שלו. רווח מול הפסד.
והמחשבה הזו שתפיסת חירות לכשעצמה, היא פתרון לשלל בעיות. זה ההזיה של החיים.
פתרון לבעיות, חייב לעבור דרך בחינה מדוקדקת של כל בעיה בנפרד. לבחון בכל נושא את האפשרויות של הפתרונות המוצעים. לבצע בדיקה מעמיקה של המעלות והחסרונות בכל פתרון. ואח"כ לקבל החלטה מושכלת.
כל זה מעולם לא נעשה. כי העיקר הרי היא תפיסת החירות. וכל היתר, לא רלוונטי.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2022 22:00 |
|
| |
| פסתםנחמד כתב: |  |
אתה באמת חושב שכל הבעיות בחיים זה כל כך פשוט לפתור, ורק הוא יגיע להנהגה, זהו?? הכל יפתר??? הדירות בזול, חינוך לכולם, שוברים, בתי חולים, נחיה בגן עדן??? כדאי לל לנבור בארכיון של בנט איך הוא דיבר לפני, ואיך אחרי...
|
|
פסתם נחמד מעולם לא חשבנו ולא התיימרנו שאפשר לפתור אפילו מקצת מהבעיות של המדינה ב"הוקוס פוקוס" כן שרטטנו מפה וכן קבענו יעדים תראה כאן https://drive.google.com/file/d/1wmABMFj2pw1qrwCaOrf4PiqopBuaCinU/view?usp=sharing נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2022 22:01 |
|
| |

לא חושב שיש יותר ברור מזה
|
|
|
|