בית פורומים בחדרי חרדים

בדיחת הצ'רידי של נתניהו לעומת הצ'רידי של החרדים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/1/2022 00:01 לינק ישיר 
בדיחת הצ'רידי של נתניהו לעומת הצ'רידי של החרדים

חילוני הימין שהם כמחצית העם התגייסו לצ'רידי שנועד להציל את המנהיג ואת עתיד מדינתם .
מדובר בצ'רידי הכי מפורסם ומתוקשר שהיה פה במדינה מאז ומעולם .
התקשורת ופרשנים עוסקים בזה מאות צייצנים בטוויטר ואינספור פוסטים בפייסבוק ובשאר הרשתות .
וכל זה והצליחו לגייס בקושי 2 מליון . ( שקל לא דולר )

להזכירכם ראשי כוללים זוטרים מגייסים בצ'רידי אחד סכום זהה למה שגייס נתניהו .
חסידויות גייסו בצ'רידי אחד סכומים שהם פי 20 ופי 30 מסכום היעד של נתניהו .
וכאן אני שואל את אחי החילונים הקמצנים ( שאינם יודעים נתינה לאחר מה היא ) .
זה כל מה שיש לכם לתת לאדם שלשיטתכם עתיד המדינה העם וילדיכם תלוי בו ?

הצ'רידי של נתניהו משקף את חולשת נתינת הצדקה אצל החילונים .

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/1/2022 00:03 לינק ישיר 

נחמד לקרוא ממך משהו לטובת החרדים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/1/2022 00:29 לינק ישיר 

צ'רידי חרדי זה מעשרות או אפילו חומש, זה מצוות צדקה או החזקת תורה או אלמנה, זה הכרת הטוב למוסד בו למדת או לחוג שאתה שייך אליו, זה קניין נצח בקצת וויתור על עולם הזה.
נתניהו זה סוג של מחאה שמי יודע האם תואיל, זה גם תחושה טובה של השתייכות למחנה הנכון - אבל שום דבר לא מעבר לכך. להיפך, אלה שתרמו יותר מח"י שקלים ראויים להערכה - כי הם לא קנו בזה שום נצח. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/1/2022 00:40 לינק ישיר 

אצל החילוני לתרום, פירושו לתת מעצמך פיזית !

זה אומר ללכת למילואים (שזה הקרבה עצומה - מי שלא עשה את זה לא מבין איזו הקרבה זו)

זה אומר להתנדב למשטרה \ למד"א \ לבית הספר לכל מיני חוגים \ לקבוצת הכדורגל של הבן שלך\

להוציא את הכלב של השכן לשעת טיול (בלי זה הכלב משתגע והופך להיות אלים כי רק אז הוא מתפנה לצרכיו )

לבקר מישהו זקן \ לבקר הורים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/1/2022 00:52 לינק ישיר 

רעיונוביץ כתב:

זה אומר ללכת למילואים (שזה הקרבה עצומה - מי שלא עשה את זה לא מבין איזו הקרבה זו)

זה אומר להתנדב למשטרה \ למד"א \ לבית הספר לכל מיני חוגים \ לקבוצת הכדורגל של הבן שלך\

להוציא את הכלב של השכן לשעת טיול (בלי זה הכלב משתגע והופך להיות אלים כי רק אז הוא מתפנה לצרכיו )

החילוני מתגייס לצבא בגלל לחץ חברתי ( כך בני האדם בנויים ) ובגלל עתידו . אנו מדינה שבנויה בצורה כזו בכל עבודה מכובדת או לא מכובדת אם לא עשית צבא זה מעלה תהיות ויטה את שיקול דעת המעסיקים .
אם לא עשית צבא אתה יכול עדיין למצוא עבודה אבל כמתדלק או קופאי במקרה הטוב .
החילוני אחרי שסיים צבא הוא יעשה אלף קומבינות איך להתחמק ממילואים . ( אני לא מדבר על מזרוחניקים )
החילוני גם אם יתנדב באיזו עמותה וילך לעשות קניה לקשיש הוא יצלם זאת בעשרות סרטונים ויעלה זאת בלייב לפייסבוק ואינסטרגם .
( מה שמעלה את השאלה אם עשה זאת בשביל לשמח זקן או בשביל להעלות לאינסטגרם )
החילוני לא יודע מה זה לתת כסף מכיסו לצדקה מבחינתו אם נתן 5 שקל לקבצן ברמזור זה הופך אותו לנדיב לאומי .
אין אצל החילונים גמח''ים
אין אצל החילונים כמעט עמותות חסד שלא מזוהות פוליטית ( לרוב הן מזוהות עם השמאל )
אצל החילונים כל אחד חי לעצמו ובשביל עצמו כי כך חונכו אין ערבות הדדית .
הדבר היחיד שיכול לגבש אותם זה אויב משותף או מתוך המדינה או מחוצה לה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/1/2022 00:59 לינק ישיר 

אין מה להשוות בין המקרים

בקמפיינים שעושים אצלנו יש הכנה, יש תשתית של כאלו שהתחייבו לגייס סכומי כסף נכבדים והם פונים ולוחצים על חבריהם ומשפחתם להשתתף בכדי לכסות את התחייבותם.
יש לחץ חברתי, משפחתי, קהילתי. אתמול התרימו אותך, מחר אתה צריך להתרים אחרים, שמור לי ואשמור לך, ועוד ועוד.
וכמובן יש גם את העניין של תרומה מכספי מעשר, שכר מצווה ועוד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/1/2022 01:00 לינק ישיר 

וואו, כמה הכללות!
גם לחילונים יש לב יהודי, ורואים את ההבדל התהומי בין עזרה לזולת כאן בארץ ולמה שקורה בין הגויים בחו"ל. כמובן שאין מה להשוות לעולם החסד החרדי (מזאטוטים בני חמש האוספים מצרכים, דרך גמ"ח עפרונות בכיתה וכו' וכו').

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/1/2022 01:18 לינק ישיר 

יו_טיוב כתב:
רעיונוביץ כתב:

החילוני מתגייס לצבא בגלל לחץ חברתי ( כך בני האדם בנויים ) ובגלל עתידו . אנו מדינה שבנויה בצורה כזו בכל עבודה מכובדת או לא מכובדת אם לא עשית צבא זה מעלה תהיות ויטה את שיקול דעת המעסיקים .
אם לא עשית צבא אתה יכול עדיין למצוא עבודה אבל כמתדלק או קופאי במקרה הטוב .
החילוני אחרי שסיים צבא הוא יעשה אלף קומבינות איך להתחמק ממילואים . ( אני לא מדבר על מזרוחניקים )
החילוני גם אם יתנדב באיזו עמותה וילך לעשות קניה לקשיש הוא יצלם זאת בעשרות סרטונים ויעלה זאת בלייב לפייסבוק ואינסטרגם .
( מה שמעלה את השאלה אם עשה זאת בשביל לשמח זקן או בשביל להעלות לאינסטגרם )
החילוני לא יודע מה זה לתת כסף מכיסו לצדקה מבחינתו אם נתן 5 שקל לקבצן ברמזור זה הופך אותו לנדיב לאומי .
אין אצל החילונים גמח''ים
אין אצל החילונים כמעט עמותות חסד שלא מזוהות פוליטית ( לרוב הן מזוהות עם השמאל )
אצל החילונים כל אחד חי לעצמו ובשביל עצמו כי כך חונכו אין ערבות הדדית .
הדבר היחיד שיכול לגבש אותם זה אויב משותף או מתוך המדינה או מחוצה לה

נשלח מהאנדרואיד שלי

הרבה הרבה דברים לא נכונים \ מחוסר הכרה של החברה החילונית.

ראשית, ככלל מי שלא רוצה לשרת במילואים, לא משרת,

אולי בשנה שנתיים ראשונות לאחר השחרור צה"ל מצליח לגרום למשוחררים להתגייס בכוח,

אחר כך, בפועל, מי שלא רוצה לא משרת במילואים.

ויש בפועל מאות אלפים (לא טעות ) שמשרתים במילואים וחלקם אף מסכן את חייו בשירות המילואים.

יש לחילונים אלפי עמותות ! עזרה לזולת, זה ממש לא קשור לשמאל,

מה שבתשקורת קשור לשמאל, אבל רוב הפעולות של העמותות לא מדווחות בתקשורת.

יש המון מתנדבים חילונים בידידים ! 

גם באיחוד הצלה וגם בזק"א

מניסיון אישי, מי שיעזור לך כשאתה נתקע אי שם בארץ זה חילוני ולא חרדי (כן - זה המציאות) 

זה ייקח אותך בג'יפ שלו אליו הביתה. (לא אחת מנצלים את זה נוכלים וקשה מאוד להבדיל ביניהם )

יש הרבה חילונים כאלה - לא המון אבל אני הסתייעתי פעם כשנתקעתי באיזה צרה וכמוני גם כמה חברים שלי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/1/2022 04:31 לינק ישיר 

יו_טיוב כתב:
חילוני הימין שהם כמחצית העם התגייסו לצ'רידי שנועד להציל את המנהיג ואת עתיד מדינתם .
התקשורת ופרשנים עוסקים בזה מאות צייצנים בטוויטר ואינספור פוסטים בפייסבוק ובשאר הרשתות .

להציל את המנהיג ואת עתיד מדינתם..
איך בדיוק ה2 מליון האלו יצילו את ביבי והמדינה?
הוא יקח את השתי מליון האלו, ישלם לעורכי דין טובים וביי ביי למשפט, הוא ייצא זכאי...

בדיחה

אילו היו יודעים שבתרומת כסף ביבי יוצא מכל המשפט שלו, מקים ממשלה ימנית, היו מגייסים תוך 24 שעות מליארד ש"ח
אבל ביבי הרי לא יכול להקים ממשלה גם אם הוא סוגר היום את נושא המשפט שלו, ביבי כושל כי הוא מסוכסך עם כל מי שהיה יכול לעזור לו להקים ממשלה ימנית, כל עוד שביבי באיזור הפוליטיקה, הימין יהיה באופוזיציה
פירטתי כאן:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/1/2022 06:48 לינק ישיר 
מצדרביעי

יו_טיוב כתב:
רעיונוביץ כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

טענה קצת מצחיקה לענ"ד, שמזכירה את הטענות של הארץ נגד החברה הדת"ל שהרבה מבניה תורמים כליה, בטענה הזוייה ש"הם עושים את זה למטרות התנשאות"...
ובכלל, כל דבר טוב הקיים בכל חברה ניתן לטעון שקורה "רק כתוצאה מלחץ חברתי" וודאי אצל חרדים שאינם מצטיינים בחור לחץ חברתי באופן כללי בלשון המעטה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/1/2022 08:40 לינק ישיר 
מואדיב

יו_טיוב כתב:

החילוני מתגייס לצבא בגלל לחץ חברתי ( כך בני האדם בנויים ) ובגלל עתידו . ...

בדיוק כמו להגיד שהחרדי לומד בישיבה בגלל לחץ חברתי - כי כך בני האדם בנויים.

השאלה היא, בגלל איזה לחץ חברתי הגולש החרדי משמיץ אנשים חילונים שעוסקים בחסד?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/1/2022 09:00 לינק ישיר 

hhaavv כתב:
וואו, כמה הכללות!
גם לחילונים יש לב יהודי, ורואים את ההבדל התהומי בין עזרה לזולת כאן בארץ ולמה שקורה בין הגויים בחו"ל. כמובן שאין מה להשוות לעולם החסד החרדי (מזאטוטים בני חמש האוספים מצרכים, דרך גמ"ח עפרונות בכיתה וכו' וכו').
התורמים הגדולים מכולם הם האמריקאים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/1/2022 09:09 לינק ישיר 
מצדרביעי

A_Smithee כתב:
התורמים הגדולים מכולם הם האמריקאים

לדעתי זה בזכות העובדה שהם התרגלו לא להסתכל על המדינה כ"אבא ואמא" ש"צריכים לדאוג להכול" ומבינים שאם אין אני לי מי לי...
חבל, שבישראל הפוליטיקאי היחיד שניסה באמת לקדם את הגמילה מהתלות שלנו ב"מדינה" תקפתם אותו על שריטותיו הייחודיות למרות שהם עדיין עדיפות עשרות מונים מהשריטות של רוב הפוליטיקאים האחרים...

תוקן על ידי מצדרביעי ב- 17/01/2022 09:15:04

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/1/2022 09:16 לינק ישיר 

רק פרט אחד שכחתם, שגובה התרומה הינו עד 5,000 ש"ח למשפחה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/1/2022 09:19 לינק ישיר 
פלדלפי

יו_טיוב כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

עשית סלט שלם בשביל להוכיח שרבנים שלך יותר שווים מביבי.... 

אם אתה צריך הוכחות לזה אז כנראה שיש לך בעיה... 

אין בכלל מה לדמות בין הדברים - כשישיבה\חסידות עושה מצינג' כמעט תמיד יש הבטחה של הכפלה שמעודדת את התרומה. 
יש חודש קמפיין לפני ויש צבא של מתרימים שמתקשרים לכל חבר מהיש"ק לפני 30 שנה 
כ"כ יש תרומות של עשירים בסכומים גבוהים 

אצל ביבי נפתחה המגבית ללא שום פרסום! לא היה שום קמפיין לפני ועד עכשיו התקשורת מתעלמת - התרומה מוגבלת ב5000 ש"ח וזרם של התרומות מטורף! כל שניה נכנסת תרומה... רובם בין 18 ל100 

אין ספק שביבי גאון!!! המליונר שהצליח להתרים את דלת העם... 
רק חבל שאת הגאונות הזאת הוא ניצל להשפיל את החברים שלו במקום להנהיג את המדינה. עד שכל החברים שלו לשעבר התאגדו וזרקו אותו 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/1/2022 09:49 לינק ישיר 
momeir

יו_טיוב כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

אתה חרדי קלאסי שבונה מגדלים באוויר...מעוות את המציאות העובדתית, רק כדי לטפוח על החזה העלוב שלך בבחינת 'ראו מה ביני לבין...'
אז ראשית העובדות 
נתניהו לא יזם שום 'צ'רדי.   זו יוזמה בלעדית של ינון מגל כהפגנה ומחאה  עם סיסמה היא 'נתניהו לא תצעד לבד' 
זו יותר 'הפגנה' מאשר התרמה. תוך יום התייצבו 16 אלף מפגינים ותרמו (נכון לעכשיו שניים וחצי מיליון שקל ). הכסף הוא לא הסיפור המרכזי. 
בבקשה אל תירוק לבאר שאתב שותה ממנה.
בזכות החרדים העובדים, בזכות היהודים המסורתיים והחילונים שעובדים שמשלמים מידי חודש בחודשו  מס הכנסה, מס בריאות , ארנונה וביטוח לאומי ועוד , בזכותם האברכים היקרים שלנו יכולים לקבל מלגת דתות, לקבל קצבאות ביטוח לאומי, לקבל הנחות בתשלומי הארנונה, לקבל שרותי בריאות בשקלים בודדים , לקבל סבסוד במעונות יום ועוד ועוד.... 
אז במטותא ממך תהיה אדם הגון וישר ותפסיק עם ההתפארות העלובה שלך!

תוקן על ידי momeir ב- 17/01/2022 09:53:49

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > בדיחת הצ'רידי של נתניהו לעומת הצ'רידי של החרדים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext