בית פורומים בחדרי חרדים

עוד פעוטה נפטרה "אצל המטפלת" כמה כבר......

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/1/2022 09:47 לינק ישיר 
עוד פעוטה נפטרה "אצל המטפלת" כמה כבר......

עוד כתבה על מות תינוק "בבית המטפלת" 

הרבה שנים אני כואב את העובדה שבציבור החרדי,

יש מטפלות חסרות אחריות (לא יודע לגבי המקרה הזה)

כל כמה חודשים תינוק או תינוקת הולכות לעולמם "אצל המטפלות"

זה כמעט לא קורה אצל ההורים מה שקרוי "מוות העריסה"

זה קורה כמעט תמיד אצל המטפלת,

שלוקחת עוד ועוד תינוקים,

כדי להתפרנס קצת יותר טוב,

והמחיר חיי אדם,

פעם (לפני כמה שנים) פגשתי מטפלת,

שסיפרה בגאווה כמה היא חרוצה,

אצלה בבית יש כמות כפולה של תינוקות (לא זוכר כמה בדיוק)

שאלתי אותה, איך את לוקחת על עצמך אחריות שכזאת????

ענתה לי, עד היום לא מת אצלי אף תינוק ! ! !

צעקתי עליה, את צריכה שימות תינוק כדי שתפסיקי לעבוד?

והיא אמרה, תפסיק לדבר שטויות והלכה לה לדרכה.

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 18/01/2022 09:47:52

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/1/2022 10:56 לינק ישיר 

אמא זה אמא!

אמא בודקת את שלום התינוק השוכב ישן במיטתו אין ספור פעמים,

אצל המטפלת אם נרצה או לא, 'השקט' הוא שם המשחק. יש לי שקט מתינוק מסוים, אני מתפנה לטפל בשאר הילדים הבוכים או עוברת לטפל במטלות הבית או הכנת הצהריים, כמובן כל זה לא מגיע מרוע, אלא ממציאות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/1/2022 16:14 לינק ישיר 

קיבלתי אתמול עדות מכלי  ראשון על  ראש עיר "שהזיז" מפקחת על  פעוטנים בפיקוח מאחר והגברת עשתה את עבודה בחריצות יתרה וחשפה עובדות מזעזעות על ההתנהלות הסינטארית, הבטיחותית ,התזונתית של אותם מקומות. בלחץ עסקנים חרדים הם פנו לאותו ראש עיר וביקשו להזיז אותה לפעוטנים לא חרדיים. אז התרגלנו שהציווי פיקוח נפש הוא אפילו כבר לא בגדר המלצה. ממליץ להורים לבדוק טוב טוב את אותם מקומות בהם הם מפקידים את ילדיהם. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/1/2022 17:26 לינק ישיר 

שידור כתב:

קיבלתי אתמול עדות מכלי  ראשון על  ראש עיר "שהזיז" מפקחת על  פעוטנים בפיקוח מאחר והגברת עשתה את עבודה בחריצות יתרה וחשפה עובדות מזעזעות על ההתנהלות הסינטארית, הבטיחותית ,התזונתית של אותם מקומות. בלחץ עסקנים חרדים הם פנו לאותו ראש עיר וביקשו להזיז אותה לפעוטנים לא חרדיים. אז התרגלנו שהציווי פיקוח נפש הוא אפילו כבר לא בגדר המלצה. ממליץ להורים לבדוק טוב טוב את אותם מקומות בהם הם מפקידים את ילדיהם. 

מתבקש שתפרסם את שם ראש העיר והעסקנים, כמובן לאחר אימות העניין.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/1/2022 19:53 לינק ישיר 
לא שמעת על חיסיון המקורות?

עדייןבגלות כתב:
שידור כתב:

מתבקש שתפרסם את שם ראש העיר והעסקנים, כמובן לאחר אימות העניין.

נשלח מהאנדרואיד שלי

המקרים המצערים די בהם כדי להתריע ולהוכיח. ציינתי ואני מציין שוב ,האחריות היא על ההורים. מדוע הציבור החרדי האמון על קדושת החיים פועל בניגוד לכל דין בנושא הנ"ל ? די במה שנכתב על ידי כדי להזהיר.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > עוד פעוטה נפטרה "אצל המטפלת" כמה כבר......
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext