|
|
| נשלח ב-20/1/2022 17:16 |
|
| |
כאחד שמתמצא במפות סינופטיות ומודלים וחבר וותיק בקבוצות\פורומים של מז"א. ג'וק לא מעתיק מאף אחד. הוא מייצר תוכן איכותי משלו. הוא ידען גדול בתחום, והתחזיות שלו מפורטות מאוד, ציוריות מאוד, וקולעות בול.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2022 19:32 |
|
| |
| גינגישראלי כתב: |  | בעבר ג'וק היה מיוחד הן בעצם הימצאותו כאן והורדת התחזית לעם, והן באופן הסקירה והניסוחים היפים שלו. כיום, המוני חזאים מוכשרים מנהלים קבוצות ענק עם עשרות אלפי חברים, חלקם חזאים שהיו מוכרים בעבר רק לחובבי התחום שהסתובבו בפורומים יעודיים לכך. אני לא רואה כל עניין ויתרון כיום לג'וק שהפך לציפור טוויטר צייצנית וקמצנית במילים . נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אני ממש מצטער, הפלטפורמה הנוכחית של הפורום המכובד הזה אינה נוחה עבורי בעליל הממשק פה מיושן, שנים שזה לא עבר שדרוג, אין אפליקציה לכל המכשירים, החיבור מתנתק לבד מתי שבא לו, אפילו על רספונסיביות לא ממש שמעו פה, בשביל להעלות תמונה צריך כישורים של מתכנת, זה לא מתאים לי.
פשוט חיפשתי פלטפורמה נקייה וידידותית להמשיך לנתח את המודלים, מצאתי את הטוויטר כמקום נוח אם כי לא מושלם (ההגבלה במספר המילים מחייבת לתמצת שוב ושוב את התמצית של כל הודעה), האפליקציה עובדת באופן מושלם, ידידותי ומהיר, וזה הכי נוח עבורי.
אני לא זקוק לעוקבים ולא ביקשתי מאף אחד לסמן לי לייק, זה בסך הכול תחביב שאני משתף את הציבור כשיש לי זמן פנוי.
להלן הלינק:
https://twitter.com/Juk39914656
וסליחה מהנהלת הפורום שלא פתחתי בכבוד אכסניה
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2022 19:34 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | כאחד שמתמצא במפות סינופטיות ומודלים וחבר וותיק בקבוצות\פורומים של מז"א. ג'וק לא מעתיק מאף אחד. הוא מייצר תוכן איכותי משלו. הוא ידען גדול בתחום, והתחזיות שלו מפורטות מאוד, ציוריות מאוד, וקולעות בול. |
|
את ה 3 שורות הראשונות שכתבת אני מאשר על השורה הרביעית, אמממ, אין הנחתום מעיד על עיסתו
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2022 19:41 |
|
| |
momeir
| juk כתב: |  | בעבר ג'וק היה מיוחד הן בעצם הימצאותו כאן והורדת התחזית לעם, והן באופן הסקירה והניסוחים היפים שלו. כיום, המוני חזאים מוכשרים מנהלים קבוצות ענק עם עשרות אלפי חברים, חלקם חזאים שהיו מוכרים בעבר רק לחובבי התחום שהסתובבו בפורומים יעודיים לכך. אני לא רואה כל עניין ויתרון כיום לג'וק שהפך לציפור טוויטר צייצנית וקמצנית במילים . נשלח מהאנדרואיד שלי
אני ממש מצטער, הפלטפורמה הנוכחית של הפורום המכובד הזה אינה נוחה עבורי בעליל הממשק פה מיושן, שנים שזה לא עבר שדרוג, אין אפליקציה לכל המכשירים, החיבור מתנתק לבד מתי שבא לו, אפילו על רספונסיביות לא ממש שמעו פה, בשביל להעלות תמונה צריך כישורים של מתכנת, זה לא מתאים לי.
פשוט חיפשתי פלטפורמה נקייה וידידותית להמשיך לנתח את המודלים, מצאתי את הטוויטר כמקום נוח אם כי לא מושלם (ההגבלה במספר המילים מחייבת לתמצת שוב ושוב את התמצית של כל הודעה), האפליקציה עובדת באופן מושלם, ידידותי ומהיר, וזה הכי נוח עבורי.
אני לא זקוק לעוקבים ולא ביקשתי מאף אחד לסמן לי לייק, זה בסך הכול תחביב שאני משתף את הציבור כשיש לי זמן פנוי.
להלן הלינק:
וסליחה מהנהלת הפורום שלא פתחתי בכבוד אכסניה |
|
צודק לגמרי!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2022 20:58 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2022 21:12 |
|
| |
| פסתםנחמד כתב: |  |
| hot_tr כתב: |  |
| אדם_ה1 כתב: |  |
לא הבנתי מה כואב לכם שיש יהודי שמפרסם תחזיות מזג אוויר בטוויטר, זה לא שהוא ביקש ציונים ממישהו.. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לה''ו. ככה זה אצל החרדים בכלל, ובפורום בפרט. יום אחד כשמישהו יעשה אפליקציה אחרת, יגידו: ''מה אתם מתלהבים מאדם1... :-(
|
|
לא דומה בכלל... אדם אף1 פיתח פלטפורמה ועיבד אותה... עבד על זה... גוק הוא סה"כ עושה העתק הדבק מפורומים וקבוצות שהוא נמצא... כמו מקשה וחרעף ונורולוג, שמעלים לפה ידיעות... זה לא משהו שעבדו עליו.. קבלו והעבירו
|
|
לא נכון! ג'וק בזמנו היה מנתח את הנתונים והסינופטיקה והיה ניכר שהוא יושב על המפות ממש ולא מעתבק מאחרים. כמובן שכמו בתחומים אחרים גם כאן יש את הפחד לטעות ופזילה לעבר הגדולים או מישהו שאתה מעריך, ולהעיז לכתוב את הדברים כאשר נראה שהם גם בכיוון... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2022 21:16 |
|
| |
לירושלמים- כדאי להכין תאורת חירום ותנורי נפט. חברת החשמל שלנו קצת מפשלת, אתמול היו הפסקות חשמל די ארוכות בכמה שכונות בירושלים, וזה עוד בלי השלג נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2022 12:12 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2022 13:02 |
|
| |
| juk כתב: |  | בעבר ג'וק היה מיוחד הן בעצם הימצאותו כאן והורדת התחזית לעם, והן באופן הסקירה והניסוחים היפים שלו. כיום, המוני חזאים מוכשרים מנהלים קבוצות ענק עם עשרות אלפי חברים, חלקם חזאים שהיו מוכרים בעבר רק לחובבי התחום שהסתובבו בפורומים יעודיים לכך. אני לא רואה כל עניין ויתרון כיום לג'וק שהפך לציפור טוויטר צייצנית וקמצנית במילים . נשלח מהאנדרואיד שלי
להלן הלינק:
וסליחה מהנהלת הפורום שלא פתחתי בכבוד אכסניה |
|
לא יותר מצודק !!
אל תשכחו ש ג'וק בעצם לא חייב לאף אחד כלום, תגידו תודה אם הוא שולח, אבל אין סיבה לרדת עליו אם לא.
ג'וק שים לב שהקישור ששלחת כאן, לא תקין.
ועוד משהו, למה שלא יהיה מישהו שיתנדב להביא לכאן את העדכונים שלו ? (בפרט לטובת אלו שבחדרי פתוח להם אבל טויטר חסום) . בכל מקרה, אם מישהו יעשה זאת אז תודה - אף אחד לא חייב כלום לאף אחד.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2022 13:50 |
|
| |
כאמא לילדים קטנים, אהבתי מאוד לעקוב אחרי התחזית שJUK היה כותב כאן הוא הוריד את זה בצורה מרתקת ומובנת לכל אחד, וזה מה שהיה יפה בקריאת התחזית שלו חוץ מזה, שהוא ממש דייק ברוב התחזיות שלו [לא יודעת אם הכל. לא בדקתי] JUK, אתה חסר כאן! אשמח אם תוכל לפתוח קבוצת וואטסאפ עם תחזית, ע"מ שאוכל לעקוב. תודה!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2022 20:33 |
|
| |
החזאי juk צייץ:
שבוע טוב שבוע לבן לפנינו התחזית לשלג בהרים השבוע יציבה כמו פיל. עושה רושם, שבקלות נגיע ל 10-15 ס״מ בירושלים במהלך הלילה שבין רביעי לחמישי.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2022 21:05 |
|
| |
| עובר_ושב כתב: |  |
לירושלמים- כדאי להכין תאורת חירום ותנורי נפט. חברת החשמל שלנו קצת מפשלת, אתמול היו הפסקות חשמל די ארוכות בכמה שכונות בירושלים, וזה עוד בלי השלג
|
|
הרבה אנשים סומכים על היונקרס ולא לוקחים בחשבון שהוא צריך חיבור לחשמל בשביל הפעולה שלו
אם היה לנו יונקרס פעיל בבית כמו פעם הייתי מכין לו מצברי גיבוי להפעלה בשעת חירום
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי גינגישראלי ב- 22/01/2022 21:05:20
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2022 22:57 |
|
| |
hhaavv
| גינגישראלי כתב: |  | | עובר_ושב כתב: |  | לירושלמים- כדאי להכין תאורת חירום ותנורי נפט. חברת החשמל שלנו קצת מפשלת, אתמול היו הפסקות חשמל די ארוכות בכמה שכונות בירושלים, וזה עוד בלי השלג
|
|
הרבה אנשים סומכים על היונקרס ולא לוקחים בחשבון שהוא צריך חיבור לחשמל בשביל הפעולה שלו אם היה לנו יונקרס פעיל בבית כמו פעם הייתי מכין לו מצברי גיבוי להפעלה בשעת חירום
|
|
להתחיל לאסוף עצים?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2022 01:41 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | hhaavv
| גינגישראלי כתב: |  | | עובר_ושב כתב: |  | לירושלמים- כדאי להכין תאורת חירום ותנורי נפט. חברת החשמל שלנו קצת מפשלת, אתמול היו הפסקות חשמל די ארוכות בכמה שכונות בירושלים, וזה עוד בלי השלג
|
|
הרבה אנשים סומכים על היונקרס ולא לוקחים בחשבון שהוא צריך חיבור לחשמל בשביל הפעולה שלו אם היה לנו יונקרס פעיל בבית כמו פעם הייתי מכין לו מצברי גיבוי להפעלה בשעת חירום
|
|
להתחיל לאסוף עצים? |
|
לה''ו. חזאי בשם ח.ראפ לא הצליח לפענח את המפות הסינופטיות. אז, צלצל אל ידידו החרדי ע. שקן, לשאול מה דעתו. ענה לו שהולך להיות חורף קשה. החזאי שידר את זה במֶעדיֶע. החרדים החלו להתארגן על שקיות ניילון לנעליים. החזאי העלה את התחזית לחורף משוגע. החרדים החלו לאגור חד פעמי, למרות המס הגבוה. החזאי העלה לדרגת סופה. ע.שקן, התקשר ל-ח. ראפ ואמר יצאתי חומוס היתר מכירה, כי לבינתיים לא היה כלום כי אין כלום. למה אתה חושב שתהיה סערה?! ח.ראפ ענה: מה לעשות!? אתם אוגרים ח''פ כאילו קץ הימין הגיע... ע.שקן ענה: באמת הגיע הקץ, מרוב שאין לנו שטעלע'ס, התחרפנו!!! הוטרנד® נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2022 02:07 |
|
| |
זה היה 'נכון לבוקר' של 'שלג דאשתקד' השתא הכא בירושלים הלבנה של בוקר יום חמישי עם גזרי עצים, אמנם לא נצטרך עצים להסקה, אך נצטרך גזרים לבובות. אינשאללה. מי שמתעתד להתחתן ביום רביעי בירושלים, לסיים מוקדם. החתנים והכלות של יום חמישי, הזהרו מהרפש שלאחרי השלג. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|