| נשלח ב-20/1/2022 20:09 |
|
| |
גפני: "גם אם ליברמן יזחל על גחונו לא נהיה שותפים שלו ושל הממשלה הכושלת הזו"
על רקע הדרמה הפוליטית סביב המגעים להסדר טיעון בין הפרקליטות לנתניהו שעלולים להביא למפץ פוליטי ולמפלתה של הממשלה הנוכחית, שר האוצר אביגדור ליברמן אומר הבוקר (חמישי) בריאיון לרשת ב' כי לא יסכים לצירופן של המפלגות החרדיות, בטח לא לפני שיקודמו הרפורמות שסוכמו. "נתנגד לכל ניסיון כרגע לצרף את ש"ס ויהדות התורה, בטח במתכונת הנוכחית", אמר ליברמן. לדבריו, "אני רוצה שקודם נעביר את הפשרות שהסכמנו עליהן, והן מופיעות בהסכם הקואליציוני, בגיור, בגיוס בני ישיבות והורדת גיל הפטור. עד היום כל ניסיון להגיע איתם לפשרה נכשל לחלוטין".
יו"ר יהדות התורה ח"כ משה גפני מיהר להגיב לדבריו של השר ליברמן: "גם אם אביגדור ליברמן יזחל על גחונו אנחנו לא מתכוונים להיות שותפים שלו ולא של הממשלה הכושלת הזאת".
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2022 20:09 |
|
| |
עוד נראה...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2022 21:47 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2022 23:29 |
|
| |
מאז הקמת הממשלה, ממש לא הבנתי את ההתעקשות של החרדים האשכנזים להשאר בחוץ, ואף להמנע מכל שיתו"פ בהצבעות. ולמה זה טוב בדיוק. אבל במידה והממשלה על סף פירוק, זה ודאי שאין לנו שום סיבה להציל אותה.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2022 01:24 |
|
| |
| פצקו כתב: |  | מאז הקמת הממשלה, ממש לא הבנתי את ההתעקשות של החרדים האשכנזים להשאר בחוץ, ואף להמנע מכל שיתו"פ בהצבעות. ולמה זה טוב בדיוק. אבל במידה והממשלה על סף פירוק, זה ודאי שאין לנו שום סיבה להציל אותה. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2022 04:15 |
|
| |
הפכת לעצניק? הדרכה משנת תרפפו?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2022 22:18 |
|
| |
מנחה_חדשה
| נוירולוג כתב: |  | | עוד נראה... |
|
חכם עדיף מנביא
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2022 22:41 |
|
| |
אני באופן אישי כמובן נגד כל שיתוף פעולה עם הממשלה הפלסטינית שמאלנית הזו. אך חשוב לומר, לא נולדנו אתמול, כולנו (לפחות אלו מאתנו שאינם משקרים לאחרים ולא לעצמם) מבינים שהיללות של מקלב נובעות אך ורק מפוזיציה פוליטית.
זה המקום גם להזכיר שמנהיג הציבור הליטאי הרב יענקי קנייבסקי נשמע בהקלטה שהובאה בערוץ 11 אומר שהוא לא שולל הצטרפות לממשלה הזו אם תבוא "ההצעה המתאימה".
הצביעות טיפוסית ומובנית, ונראית לכל אורך הדרך, כך גם היה בעניין עומר ינקלביץ שגפני הזדעזע וזעם איך קיבלו אותה לביקור בסמינר בו היא גדלה, ואף שלח מכתב נזעם להנהלת הסמינר (כרגיל מתערב בעניינם של אחרים). זה לא הפריע לראש מועצת קרית יערים מרב יצחק רביץ מדגל התורה לקבל אותה לביקור מכובד, גם חבר המועצת של דגל התורה קיבל את הגב' ינקלביץ, ואף העניק לה את ספרו עם הקדשה אישית.
כ"כ רק לאחרונה ראינו איך גפני ורובינשטיין יצאו מגדרם לכבד את השרה שקד בביקורה ברשב"ם, כרכרו סביבה, והם לא עשו את זה בתור חסד או מטעמי נימוס.
בקיצור, הצביעות לא מפתיעה, והיללות והזעם לא מרשימים אותי.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2022 01:08 |
|
| |
אחרי כל הגידופים, מדבר אחד התעלמת. מהזחילה של המחותן של האדמור מגור להסכם עם לפיד. גם אם נציג גור יכנס לממשלה הזאת עדיין תמשיך להשמיץ את דגל. מישהו הזכיר פה את המשפט פוזיציה פוליטית?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2022 05:56 |
|
| |
כולכם ציניים ולא מאמינים לדבריו הנכבדים של חה"כ גפני ואילו אני, מאמין בן מאמין. זחילות על הגחון לא יעזרו. אולם אתנן ז.. או אתנן כלב, יועילו גם יועילו. שהרי אין לך דבר העומד בפני הממון.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2022 13:24 |
|
| |
| מנחה_חדשה כתב: |  | | אחרי כל הגידופים, מדבר אחד התעלמת. מהזחילה של המחותן של האדמור מגור להסכם עם לפיד. גם אם נציג גור יכנס לממשלה הזאת עדיין תמשיך להשמיץ את דגל. מישהו הזכיר פה את המשפט פוזיציה פוליטית? |
|
"אחרי כל העובדות" התכוונת מן הסתם, כי הצגתי עובדות, גם אם הן לא לטעמך האישי וסותרות את האג'נדה שלך.
ולא התעלמתי מכלום, להיפך, פתחתי את תגובתי בכך שאני נגד מהלכים כאלה לשיתוף פעולה. ובכלל לא נכנסתי להאם היו ואיך ומי ומה, כל הדיווחים הפוליטיים של ארי קלמן ראויים לקחת בעירבון מוגבל וד"ל.
אתה לא מסוגל להתנתק לרגע מהפוזיציה הפוליטית.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2022 13:25 |
|
| |
| אבודאבי כתב: |  | כולכם ציניים ולא מאמינים לדבריו הנכבדים של חה"כ גפני ואילו אני, מאמין בן מאמין. זחילות על הגחון לא יעזרו. אולם אתנן ז.. או אתנן כלב, יועילו גם יועילו. שהרי אין לך דבר העומד בפני הממון. |
|
מה שנכון נכון
לכן אני לא קונה את הזעם והיללות של גפני ומקלב.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2022 16:49 |
|
| |
קלעפער
| מנחה_חדשה כתב: |  | | אחרי כל הגידופים, מדבר אחד התעלמת. מהזחילה של המחותן של האדמור מגור להסכם עם לפיד. גם אם נציג גור יכנס לממשלה הזאת עדיין תמשיך להשמיץ את דגל. מישהו הזכיר פה את המשפט פוזיציה פוליטית? |
|
הוא לא מתעלם כלל. צביעות תיתכן כשיש עמדות נוגדות, אבל כשמכתחילה ידוע שאין לגור כל עמדה אלא חוט שדרה גמיש לכוח וממון אין זו צביעות...
|
|
|
|
|