בית פורומים בחדרי חרדים

טופס ביטול מותנה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/1/2022 01:47 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

אשמח מאוד שכל המטורללים למיניהם יחליטו כהפגנת מחאה שהם זורקים את כל המכשירים הסלולרים שלהם.
ככה נרוויח שהם יציקו לנו פחות..

לה''ו.נאל תקרי יציקו, אלא יצנתקו.
וזה תמצית העניין.
לא רק שלא יוכלו לתייג אותך לפי המס'.
יפסידו הון מאי היכולת לצנתק אותך מדעתך!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2022 06:33 לינק ישיר 

עיקר הבעיה אינה חוסר היכולת לשמר את המגזר החרדי מפני תקשורת לא כשרה שכן גם עד היום הוועדה הידועה לשמצה עשתה כל אשר לאל ידה לגרום לחרדים להחזיק בטלפון לא כשר. יש אומרים שהוועדה אף תוגמלה ביד רחבה על המשחק הכפול שלה. הבעיה הגדולה של הוועדה היא, האובדן של ההכנסות והשליטה על הציבור החרדי. ולכן העסקנים המושחתים יעשו הכול כדי להשאיר את הוועדה רלוונטית ועם כיסים מלאים ולכן תתכוננו להרבה ניסיונות פתטיים-זה בעצם  "קרב המאסף" של השודדים והטרוריסטים החרדים.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 23/01/2022 07:23:34

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2022 09:50 לינק ישיר 

במקום להילחם ראש בקיר ובסוף להפסיד תלחמו בחוכמה !! 

ברור שמכשיר כשר זה חובה וניוד מספרים יהרוס את כל המהות 
אבל יש הרבה הרבה בעיות ושחיתות בכל המנגנון אז במקום להגיד הכל מושלם ולהפסיד בקרב תנסו לבדוק מה לא טוב ולהיכנס למשא ומתן ולצאת עם קצת השגים  

1. ועדת רבנים = עסק מושחת שגורף הון וחוסם מספרים על רקע אישי\פוליטי
2. צינטוקים = חייבים להילחם בזה! זה אחד הדברים שהכי גורמים לעזחבת הכשר 
3. ביטול הקישוריות זה לא מלחמת דת אלא סגירת פירצה שהחרדים נצלו טוב טוב 
4. הכשר לחניות - שטות גדולה! רבים לא רוצים לחתום למרות שיש להם טלפון כשר ומאמינים בזה בשביל לא לתת עוד כוח לקיצונים... השלב הבא הפגנות מול חניות אופנה ללא הכשר או מספרות ללא תעודה 
5. קווי טלוויזיה וכדו' - צאו מהסרט זה מלחמה של לפני 20 שנה... מאז שהגיעו הטלפונים החכמים כל הקווים האלו נסגרו.. היחידים שמחזיקים קווי חדשות זה החרדים 

והכי חשוב לדעת. המחלחמה כבר נגמרה וההפסד בצד שלנו.. מה שחשוב זה לתפוס כמה שיותר השגים קטנים וראלים ולעכב את ההפסד כמה שיותר זמן !!! אברכים עומדים בכולל וטוענים בלהט נגד כל פגעי הטכנולוגיה ואין להם שמץ של מושג שהאישה שלהם עם הטלפון הכשר התחברה לווצאפ במחשב ועוקבת אחרי שלל סטטוסים של מובילות דעה חרדיות (לכאורה) ושאת כל התמונות\בדיחות\סרטונים שאני מקבל בווצאפ בת הסמינר שלו מקבלת במייל 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2022 09:58 לינק ישיר 

פלדלפי כתב:
במקום להילחם ראש בקיר ובסוף להפסיד תלחמו בחוכמה !! 

ברור שמכשיר כשר זה חובה וניוד מספרים יהרוס את כל המהות 
אבל יש הרבה הרבה בעיות ושחיתות בכל המנגנון אז במקום להגיד הכל מושלם ולהפסיד בקרב תנסו לבדוק מה לא טוב ולהיכנס למשא ומתן ולצאת עם קצת השגים  

1. ועדת רבנים = עסק מושחת שגורף הון וחוסם מספרים על רקע אישי\פוליטי
2. צינטוקים = חייבים להילחם בזה! זה אחד הדברים שהכי גורמים לעזחבת הכשר 
3. ביטול הקישוריות זה לא מלחמת דת אלא סגירת פירצה שהחרדים נצלו טוב טוב 
4. הכשר לחניות - שטות גדולה! רבים לא רוצים לחתום למרות שיש להם טלפון כשר ומאמינים בזה בשביל לא לתת עוד כוח לקיצונים... השלב הבא הפגנות מול חניות אופנה ללא הכשר או מספרות ללא תעודה 
5. קווי טלוויזיה וכדו' - צאו מהסרט זה מלחמה של לפני 20 שנה... מאז שהגיעו הטלפונים החכמים כל הקווים האלו נסגרו.. היחידים שמחזיקים קווי חדשות זה החרדים 

והכי חשוב לדעת. המחלחמה כבר נגמרה וההפסד בצד שלנו.. מה שחשוב זה לתפוס כמה שיותר השגים קטנים וראלים ולעכב את ההפסד כמה שיותר זמן !!! אברכים עומדים בכולל וטוענים בלהט נגד כל פגעי הטכנולוגיה ואין להם שמץ של מושג שהאישה שלהם עם הטלפון הכשר התחברה לווצאפ במחשב ועוקבת אחרי שלל סטטוסים של מובילות דעה חרדיות (לכאורה) ושאת כל התמונות\בדיחות\סרטונים שאני מקבל בווצאפ בת הסמינר שלו מקבלת במייל 
דפח"ח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2022 10:23 לינק ישיר 
עומדבפרץ

בס"ד

לא מבין אתכם.

יש למישהו ספק שהפלאפון הכשר הציל עשרות אלפים מרדת שחת?

יש רב אחד בעולם שלא תמך בפלאפון הכשר? יש מישהו שהיה נגד?

מישהו מכחיש שכל גדולי ישראל ממש לפני 20 שנה יצאו בכל כוחם נגד הסלולרי עם אינטרנט?

אז נכון, תכלס מי שמנהל את זה הוא מושחת, אז אולי נחליף אותו? מכאן ועד לתמוך בחילונים שדעתם היא היפך דעת תורה, הדרך לא קיימת.

אולי גם נבטל את משטרת הפשע הישראלית כי הם נתנו מכות לחיים מזרחי? אולי גם נבטל את הפרקליטות כי הם מושחתים וסתם רודפים את נתניהו?

אז בגלל שקיבלתם כמה צינתוקים, או בגלל שהועדה מרוויחים הרבה כסף, לכן נקלקל את כל הדורות הבאים?

כמה נמוך אפשר לרדת?

.email-autocomplete-ext { display: none; direction: ltr; text-align: left; z-index: 99999999; font: 14px arial, sans-serif; background: #fff; padding: 1px; line-height: 25px; box-sizing: content-box; border: solid 1px #ccc; position: absolute; white-space: nowrap; left: 0; top: 0; right: auto; box-shadow: 0 1px 3px 0 rgba(0,0,0,.2), 0 1px 1px 0 rgba(0,0,0,.14), 0 2px 1px -1px rgba(0,0,0,.12); } .email-autocomplete-ext .email-complete-value { cursor: pointer; padding: 2px 10px; letter-spacing: 1px; color: #222; transition: background 0.2s; } .email-autocomplete-ext .email-complete-value:hover, .email-autocomplete-ext .email-complete-value:focus, .email-autocomplete-ext .email-complete-value.focus, .email-autocomplete-ext .email-complete-credit:hover, .email-autocomplete-ext .email-complete-credit.focus { background: #eee; outline:none; } .email-autocomplete-ext .email-complete-value span { display: inline-block; } .email-autocomplete-ext .email-complete-value .suffix { letter-spacing: 1px; } .email-autocomplete-ext .email-complete-credit { cursor: pointer; padding: 0px 15px; transition: background 0.2s; text-align: right; color: #777; font-size: 13px; line-height: 22px; border-top: solid 1px #ececec; } .email-autocomplete-ext .email-complete-credit a { color: #777; text-decoration: none; }

תוקן על ידי עומדבפרץ ב- 23/01/2022 10:23:33

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2022 10:26 לינק ישיר 

פלדלפי כתב:
אברכים עומדים בכולל וטוענים בלהט נגד כל פגעי הטכנולוגיה ואין להם שמץ של מושג שהאישה שלהם עם הטלפון הכשר התחברה לווצאפ במחשב ועוקבת אחרי שלל סטטוסים של מובילות דעה חרדיות (לכאורה) ושאת כל התמונות\בדיחות\סרטונים שאני מקבל בווצאפ בת הסמינר שלו מקבלת במייל 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2022 10:36 לינק ישיר 

עומד בפרץ - לא אנחנו אלו שיורדים נמוך אלא אלו שאטמו כל השנים את העיניים ונתנו למושחתים לשלוט !! 

אנחנו רוצים טלפון כשר ורק כשר אבל שנים צעקנו שאם תתעלמו מכל הבעיות יום אחד זה יתפוצץ... 
אז כל זמן שהחרדים היו בממשלה היה להם כוח והם התעלמו מכל הבעיות ונתנו עוד ועוד כוח למושחתים ולקיצונים

עכשיו לצערנו זה כבר מאוחר. 
אנחנו לא בעמדת כוח ומשרד התקשורת מנסה לבטל הכל ולהוריד ממנו את הכאב ראש הזה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2022 13:27 לינק ישיר 

באמריקה ובאירופה אין קומה כשרה, יש חברת תג שמכניסים אצלה את הטלפון, בוחרים את המסלול הרצוי והיא מתכנת את הטלפון שהתאם למסלול שבחרת ומחתימה אותו בחותמת הכשרות שלהם. עשרות אלפי יראים ושלמים במדינות אלה משתמשים בטלפונים בכשרות תג ושומרים על קדושתם וטהרתם ללא סייג. למה אנחנו צריכים להיות יותר קדושים מהם ?

אם המצב הוא כזה פיקוח נפש שחייבים בשבילו לוותר גם על החזקת טלפון בכלל. אני מסכים לחתום על טופס ביטול מותנה, אבל בתנאי שועדת הרבנים לענייני תקשורת תחתום במקביל על ויתור על כל הכספים שחברות הסלולאר מעבירות להם מידי חודש, ועל מתן אפשרות ליבוא חופשי של מכשירים כשרים בלי צורך לעבור את מסננת הועדה. אם פיקוח נפש דורש הקרבה, אז שזה יהיה בבקשה הדדי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2022 13:54 לינק ישיר 

למר עומד בפרץ:
תרשה לי להמר שאינך מחזיק טלפון כשר, כי לא מדובר רק ב"כמה צינתוקים" אלא בחסימות שרירותיות, יש לנו לדוגמה קבוצת ווטסאפ משפחתית קולית לעדכונים ומשום מה הן החליטו לחסום את זה ועוד הרבה סיפורים של קוי מידע חשובים מאוד שנחסמו ללא שקיפות מהרגע להרגע...

בנוסף, עוד לא הבנתי למה אני לא יכול להחזיק טלפון כשר עם הודעות סמס בלבד ללא אינטרנט ווצאפ (תהייה שלמיטב ידיעתי גם הרב אלישיב תהה בזמנו)...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2022 14:17 לינק ישיר 

https://iyun.org.il/sedersheni/kosher-phones-as-socialization-tool/

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2022 14:23 לינק ישיר 

אני מחזיק טלפון כשר. בלבד!
ואכן, גם אני סובל מחסימות. ואני יכול להביא לך רשימה של נותני שירות שחסומים סתם. (למשל - חברת התעופה איבריה) 

אבל!
השאלה מה האלטרנטיבה? טלפון פתוח לגמרי? השתגענו?

ולקהלת, ידעתי בני, ידעתי שבאמריקה אין טלפון כשר, ואתה יודע מה? גם רמת הכשרות של המזון שם גם לא ברמה כמו פה בארץ. ולכן? לכן אתה מוכן להתפשר? אז אני לא.  כמו שאני לא מתפשר בבריאות, וכמו שאני לא מתפשר בנוחיות. אני לא מתפשר ביהדות.
אני הייתי מציע, שכעת, כשועדת הרבנים עוברת רענון, לדרוש מהם שכל הבעיות שלהם יתוקנו. ולא, נקים ועדה אחרת. או להחליף את נציגי הועדה שישנם היום, באחרים. אבל לבטל אותם? השתגענו? תראו מה האינטרנט עשה לנוער החילוני והציוני דתי. אין כבר עם מי לדבר. וכבר אצלנו התחילו הבעיות. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2022 15:07 לינק ישיר 

עומדבפרץ כתב:

ואכן, גם אני סובל מחסימות. ואני יכול להביא לך רשימה של נותני שירות שחסומים סתם. (למשל - חברת התעופה איבריה) 

אבל!

ולקהלת, ידעתי בני, ידעתי שבאמריקה אין טלפון כשר, ואתה יודע מה? גם רמת הכשרות של המזון שם גם לא ברמה כמו פה בארץ. ולכן? לכן אתה מוכן להתפשר? אז אני לא.  כמו שאני לא מתפשר בבריאות, וכמו שאני לא מתפשר בנוחיות. אני לא מתפשר ביהדות.
אני הייתי מציע, שכעת, כשועדת הרבנים עוברת רענון, לדרוש מהם שכל הבעיות שלהם יתוקנו. ולא, נקים ועדה אחרת. או להחליף את נציגי הועדה שישנם היום, באחרים. אבל לבטל אותם? השתגענו? תראו מה האינטרנט עשה לנוער החילוני והציוני דתי. אין כבר עם מי לדבר. וכבר אצלנו התחילו הבעיות. 

חוץ מלעמוד בפרץ צווחות ''ארבנים ארבנים'', לא הבאת שם של רב אחד!!!
לא כאן, ולא בשום אשכול עם פושקי הלכה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2022 15:16 לינק ישיר 

כי הדבר האחרון שמעניין אותך זה רבנים.

היה היום מכתב בהמבשר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2022 15:59 לינק ישיר 

עומדבפרץ כתב:

אבל!

לא ידעת כלום. באמריקה יש טלפון כשר, הדור ומהודר. אין ועדת רבנים. אין מונופול על שיווק טלפונים. אין גבייה של כספים מחברות סלולאר. אבל יש טלפון כשר. יש את חברת תג שכל גדולי ישראל סמכו את ידיהם עליה. אתה בא למוקד שלהם, משלם כמה דולרים, בוחר את רמת הסינון שאתה צריך, מתוך המגוון המאוד מצומצם ושמרני שלהם, אתה לא יכול לבחור מה בא לך, אלא עם SMS או בלי וכיו"ב, ואחרי 4 שעות מקבל ליד טלפון שאתה קנית, עם מספר שאתה בחרת, מסונן למהדרין וחתום במדבקה של תג שכמעט בלתי ניתנת להסרה. 

אנחנו לא צריכים איפוא להמציא שום דבר מחדש. רק לבטל את ועדת הרבנים המושחתת והמעוותת הזו, ולפתוח כאן בארה"ק מוקדים של חברת תג כמו שיש בניו יורק לייקווד לונדון ומונטריאול. מה שטוב לרבבות אלפי ישראל יראים ושלמים - טוב גם לנו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2022 09:02 לינק ישיר 

ולמה לא ידעתי? הרי זה מה שכתבתי.

תראה, מצב כזה שבו כל אחד בוחר לעצמו את רמת הסינון, הוא לא אולטימטיבי בלשון המעטה, גם מה שאולי טוב בשבילך, בכלל לא בטוח שבטוח לבן שלך שאתה כל כך משקיע לגדל אותו לתורה ויראת שמים.

בכל מקרה ויכוח כזה הוא נחמד, אבל כאדם חרדי, הייתי נותן לרבנים שהם יגידו את דברם, והם אמרו, והם אומרים, שמה שטוב באמריקה, פה זה לא טוב. למה? אני חושב שהסברתי, אם זה לא מספיק, אתה יכול לשאול אותם.

ולהלן רשימה חלקית של הרבנים שחתמו על ביטול מותנה:

הרב ראובן אלבז שליט"א

הרב יהודה עדס שליט"א

הרב משה צדקה שליט"א

הרב ישראל גנס שליט"א

הרב נפתלי נוסבוים שליט"א

הרב שלמה זעפרני שליט"א

הרב חיים יהודה כהן שליט"א

הרב זבולון שוב שליט"א

הרב זלמן משה גודמן שליט"א

הרב אברהם משה הלפרין שליט"א

הרב מנחם מנדל פוקס שליט"א

הרב אריאל אייזנטל שליט"א

הרב אברהם נתפלי ויג שליט"א

הרב ישעיהו רוטנברג שליט"א

הרב אהרן ירחי שליט"א

הרב יצחק זר שליט"א

הרב שמעון בעדני שליט"א

הרב שלמה מחפוד שליט"א

נתן בן סניור שליט"א

הרב יצחק רצאבי שליט"א

הרב שמעון גלאי שליט"א

הרב יהודא סילמן שליט"א

מנחם מנדל לובין שליט"א

הרב יהודה אריה הלוי דינר שליט"א

הרב אביעזר פילץ שליט"א

ועוד ועוד.

סדר הרבנים אקראי.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > טופס ביטול מותנה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext