|
|
| נשלח ב-24/1/2022 23:27 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | קלעפער
| תמניא_אפי כתב: |  | |
|
אל תפגין את העמרצות שלך ברבים. די בשטויות שאתה יורה כאן מאז הקורונה... |
|
מבין את הכעס והתסכול אבל מה לעשות שצדקתי מהרגע הראשון! לא נפל ארצה דבר מכל אשר דיברתי! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2022 03:21 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | | קלעפער כתב: |  | קלעפער
|
|
מבין את הכעס והתסכול אבל מה לעשות שצדקתי מהרגע הראשון! לא נפל ארצה דבר מכל אשר דיברתי! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לא צדקת בדבר. למעלה מ 8 וחצי אלף מתים, רק בארצינו הקטנטונת,יחד עם עשרות אלפי נפגעי לונג קוביד ופוסט קוביד, מוכיחים לצערינו שטעית בענק.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2022 05:46 |
|
| |
מתים? הרגת את תמניא מצחוק! את מי הם מעניינים בכלל? הם רק מפריעים לקצה האף של תמניא, אז שימותו! הוא מכיל אותם בשמחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2022 10:17 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | | מתים? הרגת את תמניא מצחוק! את מי הם מעניינים בכלל? הם רק מפריעים לקצה האף של תמניא, אז שימותו! הוא מכיל אותם בשמחה. |
|
אני חוששת שלא מדגדג לו גם לא בקצה האף, כי אולי עוד לא ממש חזר לו חוש הריח מאז שהחלים, כמו מחלימים רבים אחרים לצערינו.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2022 10:31 |
|
| |
אני רק שאלה קטנה לפי החשבון ש20 אלף ישראלים ניצלו כתוצאה מהחיסונים איך זה שהחרדים שברובם הגדול נדבקו בקורונה עוד לפני שהגיעו החיסונים, לא הגיעו ל5000 מתים, גם לא לעשירית מזה ועוד לא דיברנו על כך שחלק גדול מאלו שכן נפטרו, נפטרו עם קורונה ולא מקורונה ומבלי לזלזל, רוב הנפטרים בני 80-90+ במצב "חצי רגל שמה".. עוד לפני שנדבקו
כמה קל להפריח מספרים
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2022 18:19 |
|
| |
קלעפער
| תמניא_אפי כתב: |  | | קלעפער כתב: |  | קלעפער
|
|
מבין את הכעס והתסכול אבל מה לעשות שצדקתי מהרגע הראשון! לא נפל ארצה דבר מכל אשר דיברתי! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אל תתחמק, ותודה שהשאלה שלך הייתה ש"חזקה" אינה בכלל סטטיסטיקה...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2022 20:50 |
|
| |
hhaavv
| איש_חשוב כתב: |  | אני רק שאלה קטנה לפי החשבון ש20 אלף ישראלים ניצלו כתוצאה מהחיסונים איך זה שהחרדים שברובם הגדול נדבקו בקורונה עוד לפני שהגיעו החיסונים, לא הגיעו ל5000 מתים, גם לא לעשירית מזה ועוד לא דיברנו על כך שחלק גדול מאלו שכן נפטרו, נפטרו עם קורונה ולא מקורונה ומבלי לזלזל, רוב הנפטרים בני 80-90+ במצב "חצי רגל שמה".. עוד לפני שנדבקו כמה קל להפריח מספרים
|
|
מי שמדבר...
|
|
|
|
|