| נשלח ב-25/1/2022 12:04 |
|
| |
הטרור שוב ניצח
הבעלים של חנות הסוללר בגאולה התייצב הבוקר וחתם על התחייבות לקבלת תעודת כשרות
כמובן שאת הנזקים הם לא ישלמו לו...
מה השלב הבא? הפגנות נגד חנויות פלאפל כי יש כאלו שלא ברכו ברכת המזון בכוונה?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2022 12:23 |
|
| |
מי שהוריד את הראש עד היום, שלא יתלונן.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2022 12:59 |
|
| |
השלב הבא והמושכל הוא, לפתוח חנויות כאלה באיזורים פשרניים, חשופים, פרוצים, מודרניים, ולא 'מתחת לבית' של אנשי העדה החרדית, ב"מעוז" שלהם שכונת מאה שערים. טיפשות ועזות מאין כמוה.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2022 13:21 |
|
| |
| יוחנןש כתב: |  | השלב הבא והמושכל הוא, לפתוח חנויות כאלה באיזורים פשרניים, חשופים, פרוצים, מודרניים, ולא 'מתחת לבית' של אנשי העדה החרדית, ב"מעוז" שלהם שכונת מאה שערים. טיפשות ועזות מאין כמוה. |
|
גם לא לחפש נשק במגזר הערבי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2022 15:54 |
|
| |
| יוחנןש כתב: |  | השלב הבא והמושכל הוא, לפתוח חנויות כאלה באיזורים פשרניים, חשופים, פרוצים, מודרניים, ולא 'מתחת לבית' של אנשי העדה החרדית, ב"מעוז" שלהם שכונת מאה שערים. טיפשות ועזות מאין כמוה. |
|
ושמא הטיפש זה אתה!?! מדוע באוכל, מותר הרבה כשרויות. ובסלולארי אסור!?! לך תפגין ותשתולל ליד משרדי ועדת כשרויות! שתהא רק כשרות 1 על האוכל!!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2022 16:48 |
|
| |
|
גאולה זה לא מאה שערים זה מרכז קניות של כל ירושלים והוא כזה עשרות שנים מאז שעוד בצפניה הרחוב בשבת היה פתוח לתושבים החילוניים.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2022 18:31 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  |
|
ושמא הטיפש זה אתה!?! מדוע באוכל, מותר הרבה כשרויות. ובסלולארי אסור!?! לך תפגין ותשתולל ליד משרדי ועדת כשרויות! שתהא רק כשרות 1 על האוכל!!!
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2022 18:47 |
|
| |
אניכברחוזר
בתכלס כנראה שהוא לא שמע את המשפט "אל תהיה צודק תהיה חכם" זה היה ברור שזה יקרה לבסוף או שהוא יתקפל משם או שהוא יכנע להם רק חבל שזה עלה לו הון תועפות
תוקן על ידי אניכברחוזר ב- 26/01/2022 18:47:37
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2022 18:57 |
|
| |
מי אינו מבין את ההבדל העצום בין מאכלים פסולים, לבין תקשורת פסולה, המזלזל בהכשרים פוגע רק בעצמו, בקדושת הפה המזלזל בענייני אבזרייהו דעריות ומינות (שזו תמצית בעיית הפלאפונים הלא כשרים, חשיפת האדם לתכנים אסורים מבחינה יהודית חרדית), הרי הוא מפגע חברתי. תושב מאה שערים וגאולה סולד ביותר ממי שמביאים לתוך שכונתו הוא, מפגעים סביבתיים, על פי השקפתו ועל פי ראייתו כמובן.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2022 19:04 |
|
| |
לה''ו. כן, הטרור משתלם! ע''ע הערבים ביש''ע מהצפון והדרום. לו היה טיפ טיפה שכל ואומץ, הולכים לחולות חלוצה, ופשוט מתחילים לבנות וילות מרווחות, כיאה למשפחות גדולות, מקומות עבודה יבואו לשם... אני מוכן . נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2022 12:48 |
|
| |
כצפוי. תמיד הטרור מנצח. זה היה ההימור שלי באחת באשכולות שדנו בנושא. המשטרה חוץ מלתפוס עוברי אורח תמימים ולחבוט בהם, לא יודעת לעשות כלום. ולכן אתה מוצא את עצמך מופקר לחלוטין למעללי הטרוריסטים. לא ברור למה הוא חיכה עד עכשיו.
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 27/01/2022 12:48:26
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2022 12:50 |
|
| |
| שאגתשביט כתב: |  | | מי שהוריד את הראש עד היום, שלא יתלונן. |
|
מורידים את הראש כי רשויות החוק לא עושות את עבודתן ולא מגינות עליך. אז לא נשאר לך ברירה אלא להיכנע לטרוריסטים. ועכשיו גם להתלונן על זה אסור?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2022 13:53 |
|
| |
ממש בא לי להוזיל דמעות על הצרות שלכם, פשוט לא נותנים לכם לקנות באופן חוקתי, לא נותנים לשבאבניק קל דעת כמוכם לנהל חנות ולפתות תמימים מבני ישראל לקנות מכשירים שמותר למכור על פי החוק, ממש שואה!! שבאבניק קל דעת, הרי אתה כביכול גאה בריקבונך, למה אתה חייב לקנות את האייפון במאה שערים? כנס באחד החנויות הקרובים לליבך, גם המוכרים וגם המכשירים, וזה בסך הכל מרחק כמה פסיעות ממאה שערים וקנה מה שליבך חפץ, (ואולי גם ביותר זול) ואחר כך פרסם תמונה שניצחת!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2022 14:01 |
|
| |
שוב ושוב אתה מראה בורות ורק צועק ככורכיה... 1. גאולה זה לא מאה שערים... אף אחד לא פתח במאה שערים אלא במרחק כמה פסיעות כמו שכתבת
2. הוא לא מכר אייפון אלא מכשירם תואמי כשר בשלל הכשרים שאינם וועדת הרבנים לעניני תקשורת
3.אם אתה כ"כ מפחד שהילד שלך יעבור ליד חנות כזאת ויתפתה להיכנס ולקנות אייפון מה זה אומר על החינוך שלך?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2022 15:22 |
|
| |
| יוחנןש כתב: |  | מי אינו מבין את ההבדל העצום בין מאכלים פסולים, לבין תקשורת פסולה, המזלזל בהכשרים פוגע רק בעצמו, בקדושת הפה המזלזל בענייני אבזרייהו דעריות ומינות (שזו תמצית בעיית הפלאפונים הלא כשרים, חשיפת האדם לתכנים אסורים מבחינה יהודית חרדית), הרי הוא מפגע חברתי. תושב מאה שערים וגאולה סולד ביותר ממי שמביאים לתוך שכונתו הוא, מפגעים סביבתיים, על פי השקפתו ועל פי ראייתו כמובן. |
|
בעיות הפריצות היו ויהיו. בלי שום קשר לסלולריים והמחשבים! רק טיפש חושב כך. שהיצר הרע נולד עם האינטרנט! ולפני כן היה רק יצר טוב! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2022 15:27 |
|
| |
פלדלפי
| ניוטרל כתב: |  | | יוחנןש כתב: |  | מי אינו מבין את ההבדל העצום בין מאכלים פסולים, לבין תקשורת פסולה, המזלזל בהכשרים פוגע רק בעצמו, בקדושת הפה המזלזל בענייני אבזרייהו דעריות ומינות (שזו תמצית בעיית הפלאפונים הלא כשרים, חשיפת האדם לתכנים אסורים מבחינה יהודית חרדית), הרי הוא מפגע חברתי. תושב מאה שערים וגאולה סולד ביותר ממי שמביאים לתוך שכונתו הוא, מפגעים סביבתיים, על פי השקפתו ועל פי ראייתו כמובן. |
|
בעיות הפריצות היו ויהיו. בלי שום קשר לסלולריים והמחשבים! רק טיפש חושב כך. שהיצר הרע נולד עם האינטרנט! ולפני כן היה רק יצר טוב! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
90% מהסוטים\פדופילים בציבור החרדי לא נגעו מעולם באיפון !! להפך היו מגדולי הלוחמים על משמרת הצניעות
|
|
|
|
|