|
|
| נשלח ב-26/1/2022 17:09 |
|
| |
hhaavv
| חריף_ומקשה כתב: |  | צביעות. אם ידינו הייתה תקיפה, היינו מאפשרים לחילונים לחיות את חייהם על פי רצונם? היינו מקיימים דמוקרטיה ופלורליזם?? זכויות הפרט?? אז מה לנו להלין על החילונים שפועלים כ'דמוקרטיה מתגוננת'. |
|
בקיצור, אתה בעד מחנות ריכוז לחינוך מחדש ולחילון החרדים - כ'דמוקרטיה מתגוננת'. אה, בעצם כבר היינו שם: מחנה עין שמר, למשל. או קיבוצי השמו"צ. אני מתחיל לחשוד שאתה הוא היועץ לאנטי חרדיות של ליברמן-מתן כהנא לחיסול היהדות במדינת ישראל. מתי יאטמו את המקוואות כמו שהרפורמים עשו בגרמניה?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2022 20:38 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  |
| חריף_ומקשה כתב: |  | צביעות. אם ידינו הייתה תקיפה, היינו מאפשרים לחילונים לחיות את חייהם על פי רצונם? היינו מקיימים דמוקרטיה ופלורליזם?? זכויות הפרט?? אז מה לנו להלין על החילונים שפועלים כ'דמוקרטיה מתגוננת'. |
|
בקיצור, אתה בעד מחנות ריכוז לחינוך מחדש ולחילון החרדים - כ'דמוקרטיה מתגוננת'. אה, בעצם כבר היינו שם: מחנה עין שמר, למשל. או קיבוצי השמו"צ. אני מתחיל לחשוד שאתה הוא היועץ לאנטי חרדיות של ליברמן-מתן כהנא לחיסול היהדות במדינת ישראל. מתי יאטמו את המקוואות כמו שהרפורמים עשו בגרמניה?
|
|
לחילוני לא אמורה להיות בעיה עם היהדות. יש להם בעיה עם אורח החיים החרדי. ששולל דמוקרטיה, פלורליזם, אקדמיה וכו'. כי זה יוריד את המדינה הזו לתהום. כפשוטו. אני לגמרי מבין חילוני שחושב שצריך לעשות הכול כדי לגרום לכמה שיותר חרדים להשתלב בעולם המודרני. כמו שאני מבין את הסינים שעושים מחנות חינוך מחדש למוסלמים קיצוניים. בעייני, זו התגוננות מוצדקת לחלוטין. לפעמים אין ברירה אחרת, וההכרח לא יגונה. החילונים בד"כ לא פועלים נגד המגזר החרדי. וגם כשמידי פעם פועלים, זה ממש ממש בעדינות. ואז החרדים מיד זועקים אנטישמיים וכו' אם ידינו הייתה תקיפה, היינו הרבה פחות עדינים איתם. אז די לדמגוגיה.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2022 20:40 |
|
| |
שקר. משרד התקשורת מתכנן לחסום את האפשרות להחזיק במכשיר ישן. השר הנדל לא יאפשר בשום צורה להחזיק טלפון שחסום לקווי תועבה וכדומה. "לאחר פניות רבות שקיבל מהציבור החרדי... שמכריחים אותם באמצעות כפיה חברתית ושיימינג" - אם כך יאסר גם לבד"ץ לתת הכשר על מאכלים "לאחר פניות רבות שקיבל מהציבור החרדי... שמכריחים אותם באמצעות כפיה חברתית ושיימינג"???
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2022 20:47 |
|
| |
משרד התקשורת לא מעלה בדעתו למנוע מאיתנו מכשירים כשרים וקווים כשרים. אין שום תכנית כזו.
המעבר לדור 4, לא קשור בכלל לנושא הכשרות.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2022 21:13 |
|
| |
כל מי שרוצה טלפון כשר יש לו את זה היום ויהיה לו גם בעתיד. הבעיה לא בטלפון האישי שלך אלא בטלפון של השכן שלך .האם מותר לך לכפות ולהכריח אותו להחזיק מכשיר שאינו מעונין בו. עד היום היה ברור שזה מותר חוקי ונורמלי. באה ממשלה חדשה ואומרת : הטלפון של השכן שלך הוא שלו ולא שלך. לא עסקך איזה טלפון יש לשכן שלך. כל אחד שמעונין בכשר ימשיך להחזיק בו ללא כפיה וללא שינוי. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2022 23:03 |
|
| |
לא מבין את מי שמתנגד לכשר. מפריע לכם? תחזיקו לא כשר וזה גם מה שיש לכם. מפריע לכם שציבור רוצה לשמור על עצמו והילדים שלו? ואתם ההוכחה בהנחה שאתם חרדים שמי שרוצה מחזיק טלפון לא כשר.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2022 23:32 |
|
| |
שוב. נסביר את זה לאט יותר. אין בעיה שתשמור על עצמך והילדים שלך. יש בעיה גדולה גדולה שתשמור על השכן שלך. קולט את זה או לא קולט? זה מה שקורה עד היום ואת זה רוצים לבטל
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2022 00:09 |
|
| |
אף אחד לא שומר על השכן השכן עושה מה בא לו ואתה גם עושה מה בא לך
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2022 00:18 |
|
| |
הרפורמה שמשרד התקשורת מציע לא מבטלת את המסלולים הכשרים, היא רק מאפשרת לנייד מהם ואליהם
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2022 01:13 |
|
| |
הניוד זה הביטול אין שום משמעות למס כשר
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2022 05:02 |
|
| |
| ברכת_החמה כתב: |  | כל מי שרוצה טלפון כשר יש לו את זה היום ויהיה לו גם בעתיד. הבעיה לא בטלפון האישי שלך אלא בטלפון של השכן שלך .האם מותר לך לכפות ולהכריח אותו להחזיק מכשיר שאינו מעונין בו. עד היום היה ברור שזה מותר חוקי ונורמלי. באה ממשלה חדשה ואומרת : הטלפון של השכן שלך הוא שלו ולא שלך. לא עסקך איזה טלפון יש לשכן שלך. כל אחד שמעונין בכשר ימשיך להחזיק בו ללא כפיה וללא שינוי.
|
|
יש כאן שיח חרשים בינתים אף אחד לא כפה מישהו להחזיק מכשיר כשר, המספר הכשר רק בא ואומר לשכן שלך "תחזיק מכשיר טרף, אבל אנחנו רוצים לדעת על כך" אנשים לא רוצים שילדיהם ילמדו עם ילדים ממשפחת סמארטפונרים אתה יכול להתווכח האם זה בסדר שאנשים אומרים לך אנחנו רוצים לדעת מי ומה אתה, אבל אל תגיד שמישהו כפה עליו להחזיק טלפון כשר, הרשות נתונה בידו של כל אחד להחזיק סמארטפון, אבל בלי צביעות, שיאמר שהוא מחזיק
ולסיכום נסכם שבעצם שני הצדדים כאן מנסים לכפות, הצד החרדי רוצה לכפות שקיפות אצל החרדים, והצד החילוני רוצה לכפות הסתרה ובלבול אצל החרדים ההבדל הקטן הוא שהחילונים מתערבים לנעשה בציבור אחר, והחרדים מנסים לעשות סדר בתוך עצמם הרצון הזה לפטרונות על ציבור אחר "אנחנו נעזור לכם אנחנו נסדר אתכם, תלמדו ליבה וכו'" לא בא לכאורה כדי לעזור לחרדים, אלא כדי להרוס אותם ואת מי שהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2022 06:19 |
|
| |
זאת אומרת לדברי איש חשוב שאם יש ציבור חרדי שאיננו מעוניין בכשר הוא מחוק מבחינתו .הציבור הזה הוא שקוף והוא אפס . כן , זה החילוני שמתערב , ברור ...בטח. ובכן, תקרא לזה ככה .יש מחלוקת בתוך הציבור החרדי בין ציבור שותק ומושתק לבין ציבור קולני וצעקני . לפעמים הציבור המושתק צריך עזרה מבחוץ וזה מה שקורה . ההתערבות של הציבור החרדי בתוך הצלחת של השכן כדאי שתפסק . היא לא במקום. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2022 06:22 |
|
| |
מה שפותח האשכול כתב הוא נכון וישים, ויעניש את החרדקים שגרמו לנזק הזה כמו שצריך. הרי כמה אלפי מופקרים באים להזיק למאות אלפי צרכנים. כל מי שנרשם למספר כשר ידע למה הוא מתחייב, על בסיס מה הוא מתחרט ורוצה לקלקל למאות אלפי צרכנים חרדיים?
אבל יש לי עצה פשוטה וזולה יותר. לקחת שיר שמוגן על ידי זכויות יוצרים, ושהוא יהיה הצלצול וגם מה ששומעים כשמתקשרים למספר כשר. אז המספר לא יהיה ניכר, אבל נוכל לדעת האם אנחנו מדברים עם אדם כשר.
תוקן על ידי בלתי_קרוא ב- 27/01/2022 06:26:52
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2022 06:29 |
|
| |
יש לי עוד כמה רעיונות כאלו, אבל אני לא רוצה לפרסם את זה כאן, שלא לתת למקולקלים אפשרות לסכל אותם.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2022 06:30 |
|
| |
| ברכת_החמה כתב: |  | זאת אומרת לדברי איש חשוב שאם יש ציבור חרדי שאיננו מעוניין בכשר הוא מחוק מבחינתו .הציבור הזה הוא שקוף והוא אפס . כן , זה החילוני שמתערב , ברור ...בטח. ובכן, תקרא לזה ככה .יש מחלוקת בתוך הציבור החרדי בין ציבור שותק ומושתק לבין ציבור קולני וצעקני . לפעמים הציבור המושתק צריך עזרה מבחוץ וזה מה שקורה . ההתערבות של הציבור החרדי בתוך הצלחת של השכן כדאי שתפסק . היא לא במקום.
|
|
בינינו כולם יודעים כמה כמות החרדקי"ם קטנה בתוך הציבור החרדי הענק הזוי לבקש שיתחשבו בכמות הזעומה הזאת כדי לפגוע במאות אלפי אנשים מחזיקי טלפון כשר אולי הגיע הזמן שכל אלו ישחררו את עצמם מהשם "חרדי" ובא לציון גואל יחזיק כל אחד מה שבא לו, רוצה סמארטפון? קח תהנה, חרדים רוצים טלפון כשר? תן להם להחזיק אותו ואל תבטל אותו אתה רוצה לחיות ולא לתת לאחרים לחיות
|
|
|
|
|