| נשלח ב-31/1/2022 14:17 |
|
| |
מחאת ר' דוד שמידל על מעצרו של משה איראם

|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2022 14:18 |
|
| |
חכם עדיף מנביא כבר לפני עשרות בשנים קבעו גדולי ומנהיגי ישראל שמדובר בשקרן ואי אפשר לסמוך עליו כלל. ובפרשת צפת, גם הבד"ץ של העדה החרדית לא סמכו עליו, וחיזקו את העסקנים ששיפצו את בית הקברות הישן, למרות שהוא התנגד בתוקף, ובאחד מהמערכות שכבר מילא את סאתו בשקריו, כדרכו, התבטא עליו הגרי"י פישר זצוק"ל, "דוד שווינדל" (שקר) ובהמשך, עוד ועוד גדולי ישראל, וגם מאלו שעדיין האמינו בו התנערו ממנו, כמו הגרש"ז אויערבך זצוק"ל הגרי"ש אלישיב זצוק"ל והגר"י בלוי זצוק"ל והגר"נ קרליץ זצוק"ל ולהבדלח"א הגר"ח קנייבסקי שליט"א והראב"ד הגר"מ שטרנבוך שליט"א והאדמו"ר מראחמסטריווקא שליט"א ועוד, ובפרט במערכה האחרונה שבו נלחם על כבודו האבוד ברוב רובם של גדולי ישראל באכזריות נוראה כנגד חפים מפשע, עד שרק מתי מעט הנהנים משולחן איזבל הזאלוני, נשארו נאמנים לשקריו למראית עין, ועכשיו בלי שום בושה, אחרי שנתגלה קלונו של הסיקריק הרוצח משה אירם ברבים, אינו בוש להגן עליו ולכתוב שזה שקר גס ועצרו אותו על לא עוול בכפו.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2022 14:31 |
|
| |
| מזמור_שיר כתב: |  | הנהנים משולחן איזבל הזאלוני
|
|

|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2022 14:33 |
|
| |
איפה המודעה פורסמה? בהפלס?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2022 16:21 |
|
| |
לפלוני שכתב לי: אולי לפי החוק היבש כל עוד שלא הוכח שהוא שלח לרצוח הוא עדיין אינו רוצח, אבל אני כתבתי זאת לפי כתב אישום שראיתי, ומעבר למסכה התמימה שלך אתה גם לא סובר אחרת.
תוקן על ידי מזמור_שיר ב- 31/01/2022 16:21:33
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2022 16:25 |
|
| |
לגרשום: צודק, שווינדל זה = רמאות, הונאה, ולא שקר
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2022 20:35 |
|
| |
אפילו משה איראם בעצמו לא ידע שהוא כל כך זכאי..
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2022 00:46 |
|
| |
| מזמור_שיר כתב: |  |
לפלוני שכתב לי: אולי לפי החוק היבש כל עוד שלא הוכח שהוא שלח לרצוח הוא עדיין אינו רוצח, אבל אני כתבתי זאת לפי כתב אישום שראיתי, ומעבר למסכה התמימה שלך אתה גם לא סובר אחרת.
תוקן על ידי מזמור_שיר ב- 31/01/2022 16:21:33 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2022 19:54 |
|
| |
לא להאמין כמה מפגרים מסתובבים פה
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2022 19:57 |
|
| |
קיבלתי באישי. דוד שמידל = 398 = פרא אדם ידו בכל
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2022 02:38 |
|
| |
| מזמור_שיר כתב: |  | קיבלתי באישי. דוד שמידל = 398 = פרא אדם ידו בכל
|
|
אולי כבר תסלח לו על זה שהוא עקף אותך פעם בתור בסופר?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2022 13:11 |
|
| |
גם אני בעבר (כמו רוב הציבור החרדי) הולכנו שולל ע"י הנוכל שמידל, יצאנו להפגנות וחטפנו מכות, כי שמידל ניהל מאבקי כח עם זה ועם אחר. סיפר לי עסקן נכבד, כי לפני 35 שנה התעסק גם הוא בענין שהיה קשור לפעולות אתרא קדישא, ומרן הגרש"ז אוירבך אמר לו שכדאי שיתאם עמדות עם שמידל. הוא נסע לביתו בב"ב ונחרד לראות באיזה תנאים הוא חי (הבית שלו היה נראה כמו אורווה, חורים בקירות ריהוט מט ליפול וכו'), והוא סיפר ע"כ בהתפעלות למרן הגרש"ז על העסקן הדגול שחי רק לשם שמים. מרן הגרש"ז לא נתפעל כלל ואמר לו, ראה נא, אני מכיר כאן הרבה אנשים שאין להם כסף והם מסתפקים במועט, אך מי שיש לו שולחן ממורטט, יכול לכסותו במפה, ואם יש חור בקיר אפשר להדביק שם תמונה, אין צורך לחיות במדמנת העוה"ז ע"מ שהבית יראה נורמלי, אם מישהו חי כך, אין זה מפני שהוא מסתפק במועט וחי לשם שמים, אלא מפני שרוצה הוא לאחז את עיני הבריות, ומאדם כזה צריך להזהר. שנים רבות לקח עד שרוב הציבור הבין זאת.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2022 13:16 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | קיבלתי באישי. דוד שמידל = 398 = פרא אדם ידו בכל
אולי כבר תסלח לו על זה שהוא עקף אותך פעם בתור בסופר? |
|
זה אפילו לא ציני, שמידל שלח אנשים לזרוק אבנים על מרן הגרי"ש אלישיב זצ"ל. שמידל הפעיל ומפעיל טרור אימים על הגר"מ שטרנבוך שליט"א ומשפחתו, רק מפני שמנעו ממנו לקבל פרוטקשן בבית שמש. הוא גרם ביודעין נזק של מאות אלפי שקלים למאות משפחות של עניים (והביא את חלקם עד פת לחם), במלחמתו בגולובנציץ. הוא איש רע מושחת שקרן נוכל ואכזר.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2022 00:34 |
|
| |
| תם_יושב כתב: |  |
|
זה אפילו לא ציני, שמידל שלח אנשים לזרוק אבנים על מרן הגרי"ש אלישיב זצ"ל. שמידל הפעיל ומפעיל טרור אימים על הגר"מ שטרנבוך שליט"א ומשפחתו, רק מפני שמנעו ממנו לקבל פרוטקשן בבית שמש. הוא גרם ביודעין נזק של מאות אלפי שקלים למאות משפחות של עניים (והביא את חלקם עד פת לחם), במלחמתו בגולובנציץ. הוא איש רע מושחת שקרן נוכל ואכזר.
|
|
תיזהר בלשונך עקיצתן עקיצת עקרב. אני לא קשור אליו ולא לדעותיו. אך בתור בני ברקי אני יודע שהוא נחשב לאדם גדול. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2022 18:35 |
|
| |
| תם_יושב כתב: |  | גם אני בעבר (כמו רוב הציבור החרדי) הולכנו שולל ע"י הנוכל שמידל, יצאנו להפגנות וחטפנו מכות, כי שמידל ניהל מאבקי כח עם זה ועם אחר. סיפר לי עסקן נכבד, כי לפני 35 שנה התעסק גם הוא בענין שהיה קשור לפעולות אתרא קדישא, ומרן הגרש"ז אוירבך אמר לו שכדאי שיתאם עמדות עם שמידל. הוא נסע לביתו בב"ב ונחרד לראות באיזה תנאים הוא חי (הבית שלו היה נראה כמו אורווה, חורים בקירות ריהוט מט ליפול וכו'), והוא סיפר ע"כ בהתפעלות למרן הגרש"ז על העסקן הדגול שחי רק לשם שמים. מרן הגרש"ז לא נתפעל כלל ואמר לו, ראה נא, אני מכיר כאן הרבה אנשים שאין להם כסף והם מסתפקים במועט, אך מי שיש לו שולחן ממורטט, יכול לכסותו במפה, ואם יש חור בקיר אפשר להדביק שם תמונה, אין צורך לחיות במדמנת העוה"ז ע"מ שהבית יראה נורמלי, אם מישהו חי כך, אין זה מפני שהוא מסתפק במועט וחי לשם שמים, אלא מפני שרוצה הוא לאחז את עיני הבריות, ומאדם כזה צריך להזהר. שנים רבות לקח עד שרוב הציבור הבין זאת.
|
|
אחחח פקחות והבנה נדירה הייתה לו למרן הגרש"ז אוירבעך זצ"ל חבל על דאבדין
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2022 19:24 |
|
| |
| אמתצמח כתב: |  |
| תם_יושב כתב: |  |
|
|
|
תיזהר בלשונך עקיצתן עקיצת עקרב. אני לא קשור אליו ולא לדעותיו. אך בתור בני ברקי אני יודע שהוא נחשב לאדם גדול.
|
|
מי שנחשב בעולם הזה לאדם גדול. זה אומר שאף למעלה כן!?! עליונים למטה. ותחתונים למטה! שמעת (קראת) על זה!?! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|