|
|
| נשלח ב-3/2/2022 11:40 |
|
| |
אם השם בדוי אולי גם המכתב בדוי ? מי יתקע לידינו שמדובר במניפסט אמיתי ולא בחומר ספרותי כחול ?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2022 12:37 |
|
| |
גלאגוזים
| הכובס1 כתב: |  | | ברור לי שבשנות השבעים והשמונים המון המון ילדים וילדות בכל המגזרים וגם במגזר החרדי עברו פגיעות מיניות,
שכל אחד ברגע כנה, ישאל את אביו או את אמו, בסביבתי הקרובה רבים עברו פגיעות, אמנם לא כולם עברו אונס, אבל הטרדות ופגיעות רבים עברו,
ואהיה כנה גם כמה מילדיי עברו פגיעות על ידי מי ומי,
ובכל זאת רובם ככולם הקימו משפחות ולא התעסקו בעבר, ולקחו את ההווה ואת העתיד, המציאות של התקשורת שבוחשת בעבר, היא נטו נטו לדכא את השמחה את הקדושה את הבניה,,,,,,
ובמשפחתי האישית,,,,,,
לא מנסה לשייך את הבעיות של ילדיי לפגיעה, הפוגעים טופלו, וילדיי טופלו, מכאן והילך אל לי לבחוש בסחי ובמאוס, אל לי להמשיך לקבור קבורת חמור את הפוגע, ואל לי ללכלך אותי ואת משפחתי בעסק זה, ומי שעןשה את זה קובר בסוף את בניו, החוזק והעוצמה היא האמונה, שגם מה שעשו לי זה מאתו יתברך, והדבר היחיד שעלי לדאוג שלא ימשיכו במעשים אלה, וזה על ידי ראיית העתיד ולא בחישת העבר,,,,,,, אנשים שאיבדו בשואה את כל משפחתם ובכז האמינו שיש שיש ה והוא המנהיג,
השם יעזור שלא נבוא לידי ניסיון ולא נאבד את האמונה |
|
 כל מילה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2022 13:23 |
|
| |
אחי23
| הכובס1 כתב: |  | | ברור לי שבשנות השבעים והשמונים המון המון ילדים וילדות בכל המגזרים וגם במגזר החרדי עברו פגיעות מיניות,
שכל אחד ברגע כנה, ישאל את אביו או את אמו, בסביבתי הקרובה רבים עברו פגיעות, אמנם לא כולם עברו אונס, אבל הטרדות ופגיעות רבים עברו,
ואהיה כנה גם כמה מילדיי עברו פגיעות על ידי מי ומי,
ובכל זאת רובם ככולם הקימו משפחות ולא התעסקו בעבר, ולקחו את ההווה ואת העתיד, המציאות של התקשורת שבוחשת בעבר, היא נטו נטו לדכא את השמחה את הקדושה את הבניה,,,,,,
ובמשפחתי האישית,,,,,,
לא מנסה לשייך את הבעיות של ילדיי לפגיעה, הפוגעים טופלו, וילדיי טופלו, מכאן והילך אל לי לבחוש בסחי ובמאוס, אל לי להמשיך לקבור קבורת חמור את הפוגע, ואל לי ללכלך אותי ואת משפחתי בעסק זה, ומי שעןשה את זה קובר בסוף את בניו, החוזק והעוצמה היא האמונה, שגם מה שעשו לי זה מאתו יתברך, והדבר היחיד שעלי לדאוג שלא ימשיכו במעשים אלה, וזה על ידי ראיית העתיד ולא בחישת העבר,,,,,,, אנשים שאיבדו בשואה את כל משפחתם ובכז האמינו שיש שיש ה והוא המנהיג,
השם יעזור שלא נבוא לידי ניסיון ולא נאבד את האמונה |
| אמת 
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2022 16:27 |
|
| |
אין לי רצון לגרום לך צער. אבל מכיוון שכתבת ברבים, אשאלך. האם אתה בטוח שמי מילדיך לא מרטיב את הכרית שלו בדמעות בלילות? האם הם מספרים לך אם יש להם סיוטים בלילה? האם הם מערבים אותך בנושאים הכמוסים? מנין לך הביטחון. בידיעה ברורה אני אומר לך, שהכרתי אברך שצהלתו הייתה תמיד על פניו ובנה משפחה יפה, ובכל זאת מבפנים היה חלל בקרבו. ולבסוף נזקק לטיפול מקצועי.
אני מאחל לך שאצלך חלילה לא יהיה. ואצל שום אדם או אשה. אבל הבחישה בעבר אם היא כתיקון לעתיד היא יסוד בתורה. וחלילה לא בחישה בדברים המגונים אבל בצורה בריאה ונקייה חובה!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2022 16:36 |
|
| |
אולי השתנו הדורות, אבל היום במצב של היום, השיטה הרווחת של הפסיכולוגיה היא דווקא להוציא החוצה לדבר על זה ולא להשאיר דברים בפנים
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2022 17:52 |
|
| |
אולי השתנו הדורות אבל כבר שלמה המלך כתב דאגה בלב איש ישיחה ולפי המפרשים אחד הפירושים הכוונה ישיחה מלשון שיחה ודיבור לאחרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2022 18:43 |
|
| |
1. ברור לי שהוא לא מרטיב את הכרית, ואם הוא מרטיב את הכרית על העבר, אז רחמנות עליו, לא ארטיב יחד איתו על העבר, ואתן לו חיוך כדי שיהיה לו עתיד.
2. מה היא בחישה בריאה ומה היא בחישה שאינה בריאה ? (אין לאף אחד תשובה ברורה לזה)
ישבתי עם יועצים רבים, ובסוף אחרי הכל הבנתי, שכל אחד מגיע עם מה שמסתדר לו ועם מה שנראה לו, וטיפול אמיתי עובר האדם בסדר יורד, האדם עם עצמו, לאחר מכן עם הוריו, לאחר מכן עם רבותיו, לאחר מכן עם חבריו, ולאחר מכן עם יועציו.
2. ישיחנה וישיחנה לאחרים זה נכון ונכון, אבל העיסוק וההצפה, וההתעסקות, היא הגורם להתחרבשות ולא לתוצאה. נניח שאבוא לבן שלי ואשאל אותו כל תקופה נו איך אתה, עבר לך, מה קורה איתך, בעניין הרגיש והכואב שעברת,
ונניח שאבוא לאשתי ואומר לה כל חודשיים נראה לי שהילד נבול, ואנחנו חייבים לבקש ולדרוש פיצויים, מספיק שרק נעלה את זה על השולחן ומכאן כל כמה חודשים הילד האשה כבר נפתח להם מושג נוסף להתחרבש בו, כסף, מסכנות, ....
אז נכון יש נפגעים רגישים יותר, וצריכים טיפול שונה וטיפול מיוחד, אבל עדיין המציאות שלי הראתה, שאם אתה כאבא או מחנך או מטפל ממשיך קדימה ומסתכל בילדך עוד עניינים שהוא מתקשה בהם, או עוד עניינים שהוא טוב בהם ומתעסק בהם, לאט לאט העיסוק בפיל הזה הופך להיות שולי. כמובן שבהמשך לכותבת הפוסט, הכל נכון, והכל אמת, כי לעבור את הייסורין האלה שנים על גבי שנים זאת הזייה,
אך כשמישהו נכנס אלי לבית (למגזר החרדי שהוא ביתי) ומנסה להיות המבין הגדול בפגועים ופגועות, ולשנות סדרי בראשית גם אם קשה לו, עדיין קשה לי עם זה.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2022 19:18 |
|
| |
ירון777
| גרשום כתב: |  | | האשמת הקורבן היא הדרך הצדקנית שבה הולכים תומכי האנסים והפדופילים כדוגמת איש חשוב. |
|
כלל לא ברור שיש כאן "קורבן". מה שכן יש זה סיפור ארוך וכתוב יפה שיתכן מאד שהוא פרי דמיונו הקודח של מאן דהוא. גם אם תזדהה בשמה המלא אין בכך שום ראיה לכלום. וכעת אחרי הטיפול המגושם והברברי של פורסט המופרעת לעולם לא נדע מה היה או לא היה.
תוקן על ידי ירון777 ב- 03/02/2022 19:21:59
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2022 19:33 |
|
| |
האמת לא שמתי לב בהתחלה שמדובר בשם בדוי פנייתי לכותב/ת היתה כשחשבתי שהיום הוא מזדהה בשמו המלא, ותהיתי למה הוא לא עשה את זה בזמן כשיכול היה להציל נפשות מישראל אחרי ששמתי לב שמדובר בשם בדוי, זה די מסביר למה הוא/היא לא פנה למשטרה.. שוב מדובר באדם שמכה בסתר ולא מוכן להזדהות רק לזהות אחרים, בין אם הוא/היא אכן נפגע ובין אם לא, ברוכים הבאים לעולם הצללים של אנשים בדוים ושמות בדויים. כל עוד אין מישהו אמיתי בשמו ובתבניתו מאחורי הדברים, קח את כל המלל הארוך וזרוק אותו לפח ביחד עם חולה הנפש על שני ניקיו - גרשום-ולשרה_בן
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2022 20:22 |
|
| |
רץ בפייסבוק עכשיו עוד סיפור של נפגעת אחרת
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2022 21:17 |
|
| |
| פרוגרמי כתב: |  | | רץ בפייסבוק עכשיו עוד סיפור של נפגעת אחרת |
|
בעוד שכל עדות שמתפרסמת מזעזעת את הנפש, מסתובבים פה למרבה הצער טיפוסים נאלחים שמתייחסים לכאבן של הנפגעות בבוז. אם הן מתביישות לחשוף ברבים את זהותן ואת תמונתן, אזי ערלי הלב הללו מבטלים את סיפורן הכואב כעפרא דעראה.
בראש הטיפוסים האלה עומד אדם לא ממש חשוב שהגן כאן בחירוף נפש על האנס והפדופיל חיים ולדר. לא רק שאין לו שום חרטה על כך אלא הוא ממשיך בנבזותו.
אשתדל בעז"ה כמיטב יכולתי להגן כאן על הנפגעות והנפגעים מפני הטיפוסים הנאלחים הללו.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2022 21:59 |
|
| |
ולשרה_בן
| איש_חשוב כתב: |  | האמת לא שמתי לב בהתחלה שמדובר בשם בדוי פנייתי לכותב/ת היתה כשחשבתי שהיום הוא מזדהה בשמו המלא, ותהיתי למה הוא לא עשה את זה בזמן כשיכול היה להציל נפשות מישראל אחרי ששמתי לב שמדובר בשם בדוי, זה די מסביר למה הוא/היא לא פנה למשטרה.. שוב מדובר באדם שמכה בסתר ולא מוכן להזדהות רק לזהות אחרים, בין אם הוא/היא אכן נפגע ובין אם לא, ברוכים הבאים לעולם הצללים של אנשים בדוים ושמות בדויים. כל עוד אין מישהו אמיתי בשמו ובתבניתו מאחורי הדברים, קח את כל המלל הארוך וזרוק אותו לפח ביחד עם חולה הנפש על שני ניקיו - גרשום-ולשרה_בן |
|
אתה רועד מפחד שיום אחד יגיעו אליך, כל כלב בא יומו. נראה לי שהספרן הוא אחיך, תברר אצל אביך.
תוקן על ידי ולשרה_בן ב- 03/02/2022 22:00:51
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2022 22:16 |
|
| |
קלעפער
| הכובס1 כתב: |  | 1. ברור לי שהוא לא מרטיב את הכרית, ואם הוא מרטיב את הכרית על העבר, אז רחמנות עליו, לא ארטיב יחד איתו על העבר, ואתן לו חיוך כדי שיהיה לו עתיד.
ברור לי שלא ברור לך. אבל לא שולל את האפשרות שהם אכן יצאו מזה. וזה תלוי איך ומי ומתי קרה להם הדבר הנורא. אינו דומה ילד שנפגע על ידי המלמד שלו לזה שנפגע על ידי סתם נער בבנין.
אני מקנא בכוחות שלך לתת חיוכים. אבל אני לא משוכנע שאתה יודע אם זה נכון.
2. מה היא בחישה בריאה ומה היא בחישה שאינה בריאה ? (אין לאף אחד תשובה ברורה לזה)
המילה בחישה עצמה מטעה. לא בחישה. טיפול רציני ע"י איש מקצוע ידוע ומקובל. וגם אז צריך רחמי שמים.
ישבתי עם יועצים רבים, ובסוף אחרי הכל הבנתי, שכל אחד מגיע עם מה שמסתדר לו ועם מה שנראה לו, וטיפול אמיתי עובר האדם בסדר יורד, האדם עם עצמו, לאחר מכן עם הוריו, לאחר מכן עם רבותיו, לאחר מכן עם חבריו, ולאחר מכן עם יועציו.
2. ישיחנה וישיחנה לאחרים זה נכון ונכון, אבל העיסוק וההצפה, וההתעסקות, היא הגורם להתחרבשות ולא לתוצאה. נניח שאבוא לבן שלי ואשאל אותו כל תקופה נו איך אתה, עבר לך, מה קורה איתך, בעניין הרגיש והכואב שעברת,
כאמור, מקצועי, ובמינון נכון. וכמובן עזרה סביבתית.
ונניח שאבוא לאשתי ואומר לה כל חודשיים נראה לי שהילד נבול, ואנחנו חייבים לבקש ולדרוש פיצויים, מספיק שרק נעלה את זה על השולחן ומכאן כל כמה חודשים הילד האשה כבר נפתח להם מושג נוסף להתחרבש בו, כסף, מסכנות, ....
מי הזכיר כסף?
אז נכון יש נפגעים רגישים יותר, וצריכים טיפול שונה וטיפול מיוחד, אבל עדיין המציאות שלי הראתה, שאם אתה כאבא או מחנך או מטפל ממשיך קדימה ומסתכל בילדך עוד עניינים שהוא מתקשה בהם, או עוד עניינים שהוא טוב בהם ומתעסק בהם, לאט לאט העיסוק בפיל הזה הופך להיות שולי. כמובן שבהמשך לכותבת הפוסט, הכל נכון, והכל אמת, כי לעבור את הייסורין האלה שנים על גבי שנים זאת הזייה,
אך כשמישהו נכנס אלי לבית (למגזר החרדי שהוא ביתי) ומנסה להיות המבין הגדול בפגועים ופגועות, ולשנות סדרי בראשית גם אם קשה לו, עדיין קשה לי עם זה
זה לא היה הדיון ולא נאמר כלל. |
|
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2022 22:58 |
|
| |
מר כובס, יש אפשרות שילדיך יודעים - או מרגישים - את גישתך ולכן לא מגלים בפניך את ליבם
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2022 01:27 |
|
| |
|
|
|
|
|