|
|
| נשלח ב-4/2/2022 02:07 |
|
| |
| גרשום כתב: |  | רץ בפייסבוק עכשיו עוד סיפור של נפגעת אחרת
בעוד שכל עדות שמתפרסמת מזעזעת את הנפש, מסתובבים פה למרבה הצער טיפוסים נאלחים שמתייחסים לכאבן של הנפגעות בבוז. אם הן מתביישות לחשוף ברבים את זהותן ואת תמונתן, אזי ערלי הלב הללו מבטלים את סיפורן הכואב כעפרא דעראה.
בראש הטיפוסים האלה עומד אדם לא ממש חשוב שהגן כאן בחירוף נפש על האנס והפדופיל חיים ולדר. לא רק שאין לו שום חרטה על כך אלא הוא ממשיך בנבזותו.
אשתדל בעז"ה כמיטב יכולתי להגן כאן על הנפגעות והנפגעים מפני הטיפוסים הנאלחים הללו. |
|
חבל שאף אחד עוד לא נטפל אליך בצורה אנונימית אבל איך כתבת בניק השני שלך "כל כלב בא יומו" יום אחד תקבל בחזרה את מה שאתה עושה לאחרים.. קוראים לזה קארמה וחבל שלא הבנת על אותן נפגעות ונפגעים מעצמך.. אתה גבר בשביל להגן על אחרים מאחרים
נ.ב. בשונה מאחרים שמנהלים דו שיח על הנושא עצמו, אתה תמיד תוקף את הכותבים, יש לך מה לומר על הנושא? יכולת לכתוב את דעתך על הנושא, אבל לא, אתה צריך לתקוף אישית את מי שעומד מולך עם דעות שונות, כי הוא לא חושב כמוך, אותו דפוס התנהגות בשני הניקים שלך, ולשרה_בן וגרשום, ולכן אני מתיר לעצמי לענות לך כאיוולתך
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2022 02:11 |
|
| |
| ולשרה_בן כתב: |  |
אתה רועד מפחד שיום אחד יגיעו אליך, כל כלב בא יומו. נראה לי שהספרן הוא אחיך, תברר אצל אביך. |
|
חביבי, לא כולם סוטים כמוך אתה מסתכל על אחרים במשקפים שלך
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2022 02:19 |
|
| |
ולשרה_בן
| איש_חשוב כתב: |  |
אתה רועד מפחד שיום אחד יגיעו אליך, כל כלב בא יומו. נראה לי שהספרן הוא אחיך, תברר אצל אביך.
חביבי, לא כולם סוטים כמוך אתה מסתכל על אחרים במשקפים שלך
|
|
שאלת את אביך בקשר לספרן?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2022 04:36 |
|
| |
שהבנות מחונכות לציות וכל מבוגר בעל סמכות הינו רב ורב לא יכול לטעות או לעשות מעשים רעים . ואין הסברה זאת התוצאה . נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2022 04:59 |
|
| |
| ולשרה_בן כתב: |  |
שאלת את אביך בקשר לספרן?
|
|
תפסיק לרוץ אחרי כמו סוטה לכל אשכול
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2022 09:04 |
|
| |
והתוצאה של החינוך המעוות כזה ראה וקבל ואל תשאל שאלות.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי שרית560 ב- 04/02/2022 09:05:26
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2022 09:12 |
|
| |
ברור שיש סיכוי
וכמובן מגיב לך בכבוד, אבל עם טיפה ציניות, ברור שיש סיכוי שהם יודעים ולכן לא מדברים, וטוב שכך........ ילדים רואיםצבהורים באנשים הקרובים אליהם את המשענת הכי קרובה אחרי אלוקים, את הקשר הכי קרוב אחרי אלוקים ששותף בהם, כאשר הם רואים הורים אוהבים )משתדל( ובענין הזה לא בוחשים ולא מעוררים נשכחות, הם מתחנכים שהדרך היא הסתכלות להווה בעיניים, ולעתיד בציפייה, ואילו את העבר שעבר להתחזק ולהאמין שהוא מאיתו יתברך, וזה בכל ענין וענין, הן בשבירת יד והן בהפסד ממון ואפילו אפילו בהטרדה מינית, ואפילו אפילו באונס (בזה מתקשה לכתוב כי לא התנסיתי ושאף אחד לא התנסה אבל זאת האמת) ........ולכן כשהילד אולי מסתיר ממני, זה לא מפחד ולא מחשש שאם ישבר על זה אני אכעס עליו, אלא רק ורק כי פשוט עדיף לדבר על העסק שלו, על ההשקעה שהשקיע על דירה שקנה כעת,........ויש מי שמדבר על הכולל שלומד או על הילד שנולד.....
| A_Smithee כתב: |  | | מר כובס, יש אפשרות שילדיך יודעים - או מרגישים - את גישתך ולכן לא מגלים בפניך את ליבם |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2022 09:57 |
|
| |
| שרית560 כתבה: |  |
שהבנות מחונכות לציות וכל מבוגר בעל סמכות הינו רב ורב לא יכול לטעות או לעשות מעשים רעים . ואין הסברה זאת התוצאה . נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
איזה שטויות... נשמע שהמושגים של הניק/ית שרית לגבי מי ומהו חרדי לקוחים מאיזו תוכנית טלוויזיה. בכלל, גם לגבי המכתב נשוא האשכול, וולדר היה "רב" בערך כמו שהוא היה כומר... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2022 10:44 |
|
| |
גרשום
| פיינשמקער כתב: |  | | בכלל, גם לגבי המכתב נשוא האשכול, וולדר היה "רב" בערך כמו שהוא היה כומר... |
|
ולדר אמנם לא היה רב, אבל בעיני הנפגעות הוא היה "חצי אלוקים" בשל מעמדו, תפקידיו, והשפעתו.
ערעור האמינות של הקורבנות והדה-לגיטימציה שעושים לסיפורים שלהם, זה הרסני עבורם. יש לדעת שיש בכך אשכרה הגשת תמיכה לפוגעים, שהם אנשים חזקים, מקושרים, ומפורסמים שתמיד אומרים לקורבנות: כדאי לכם לשתוק כי אף אחד לא יאמין לכם. הם לא נעבעכים שאינם מסוגלים להגן על עצמם.
הדרך עוד ארוכה עד שהקורבנות יאזרו אומץ לצאת בגלוי נגד הפוגעים בהם. גם אם קיימת האפשרות שמישהי מעלילה או יש ניסיון לחיסול חשבונות, זה בטל בששים.
תהיו בני אדם. גלו התחשבות. תסייעו לבער מכת הפגיעות. מה כבר מבקשים? בסך הכל לא לתת כוח ונשק בידי הפוגעים.
א גוטן לעכטיגן שבת פאר אלע.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2022 10:58 |
|
| |
חחח האבסורד כשאיש_חשוב מקונן על ירידה לפסים אישיים
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2022 10:58 |
|
| |
כל אלו שאומרים למה לא התלוננה
אין לכם מושג . גם בגיל 40 ויותר הרבה פעמים לא מסוגלים לעמוד ולהתלונן מול הפוגע . וכשאני קורה כתבות על נפגעים ולא דווקה חרדים , התפרסם בשבוע האחרון כתבה ב אחד האתרים של חדשות אשה בשמה המלא שיש קרירה ועברה פגיעה כשהיתה בחורה ע"י קרוב משפחה , ובשנים האחרונות ע"י מטפל לא רשמי והיא ארזה אומץ נגד האחרון והתלוננה , ו .. תנחשו התיק נסגר. אז תקח את זה לעולם שלנו הרבה יותר קשה , וכמה שהרבה פעמים אין רגישות למלוננים מתלוננות במשטרה כשזה לא חרדים אז תכפיל את האין רגישות . נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2022 12:37 |
|
| |
ירון777
| גרשום כתב: |  | ערעור האמינות של הקורבנות והדה-לגיטימציה שעושים לסיפורים שלהם, זה הרסני עבורם.
|
|
אז מה אתה מציע, להאמין לכל אחת, על סמך מה? להזכירך הביטוי "Belive the survivers" מגיע מהפרוגרסיבים הדמוקרטים שניסו להעליל על השופט העליון בארה"ב בארט קוואנה שכביכול אנס מישהי בצעירותו. עלילה פוליטית. הם טענו שיש להאמין לה... בהמשך הביטוי הזה 'עשה עליה' ארצה, והפך ל: #מאמינה_לך בידי כמה מטורללות פמיניסטיות. כעת אתה מגיע לטוען שיש להאמין לכל סיפור שמסופר בידי אשה. על סמך מה אתה מבסס את זה?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2022 12:41 |
|
| |
| yeda65 כתב: |  | אין רגישות למלוננים מתלוננות במשטרה כשזה לא חרדים אז תכפיל את האין רגישות .
|
|
בלוף ושקר גס. יש רגישות למעלה ומעבר. לא היתה תקופה בהיסטוריה שהיה כל כך הרבה במה ורגישות לדברים מהסוג הזה.
תוקן על ידי ירון777 ב- 04/02/2022 12:40:53
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2022 13:08 |
|
| |
| ירון777 כתב: |  | | אז מה אתה מציע, להאמין לכל אחת, על סמך מה? |
|
על סמך מה? על סמך צבר של תלונות. פרשית פגיעה אף פעם לא מתפוצצת על סמך תלונה בודדת. זה תמיד מתחיל בכמה תלונות של אמיצות במיוחד ובעקבותיהן מגיעות תלונות נוספות.
תמיד אפשר למצוא איזה מקרה שמישהי ניסתה לחסל מישהו. אבל המקרים האלה בטלים בששים נוכח מכת הפגיעות הנרחבת.
אתה לא רוצה להאמין. אל תאמין. אבל דע וזכור שהערעור הפומבי על אמינות הסיפורים, הם פגיעה אנושה בקורבנות שכבר יצאו עם סיפורן ובקורבנות שמפחדות לספר את סיפורן. הערעור הזה גם מחזק את הפוגעים השואבים עידוד מכך.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2022 13:14 |
|
| |
| שרית560 כתב: |  | שהבנות מחונכות לציות וכל מבוגר בעל סמכות הינו רב ורב לא יכול לטעות או לעשות מעשים רעים . ואין הסברה זאת התוצאה . נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
הסיפור לכשעצמו נשמע קצת מומצא (אא"כ מישה מכירים שזו אישה אמיתית שזה הסיפןר שלה ). אין בסיפור שום פרט נוסף כמעט ממה שפורסם בעיתון, זה נראה שמישהי פשוט ניסתה לשתול מסרים דרך העתקת סיפור שכבר התפרסם, כאילו זה סיפור אישי שלה. מה שמחשיד, שיותר מידי מלל ריגשי והכנסת השוואות לשואה, ואשמה רק על הרבנים, כל הטקסט מלא על חובת ציות לרבנים ואז היא כותבת שולדר הוא "רב גדול".. ואיפה ההורים בסיפור? ומי שולח ילדה שקצת מתקשה בכיתה לטיפול במסגרת עירונית? ?
|
|
|
|
|