|
|
| נשלח ב-13/2/2022 23:25 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | למר נורא נא:
באופן כללי כאחד שנוסע כל הזמן בתח"צ אני מעיד שיש צורך אקוטי בתחנות גדולות ורחבות, מה שלא קיים כל כך היום בירושלים (לדוגמה בתחנות שממול בנייני האומה בהם המצב קטסטרופלי)
האם אתה לא חושב שבראייה ארוכת טווח גם לך ישתלם שתהיה תחבורה ציבורית מפותחת בעיר? או בלשון אחר, במידה ותהיה תחבורה ציבורית טובה יותר + צביעה של כל הכבישים בעיר בנתיב תחבורה ציבורית אחד לפחות, מה שאומר שנסיעה בתח"צ תיקח חצי מהזמן שלוקח ברכב פרטי, האם אתה בעצמך לא תעדיף תח"צ?
תוקן על ידי מצדרביעי ב- 08/02/2022 01:18:46 |
|
אתה כותב על התחנות שממול בנייני האומה....כל הכביש הזה מיועד כבר יותר משנתיים אך ורק לתחבורה ציבורית והנה אתה גם לא מרוצה:(
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2022 23:28 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  |
| איש_חשוב כתב: |  | | איש_חשוב כתב: |  |
| רציף כתב: |  | מתי כבר עושים פרסה ? פעם ביומיים ? שלא לדבר עם אתה צמוד לוייז
|
|
אז זהו שבירושלים כמעט בכל הרחובות הראשיים יש אי הפרדה באמצע הכביש, או שהכביש אפילו מגודר בגדר באמצע הכביש
מה קורה אם אתה גר בצד ימין של הכביש למשל, הפונה מזרחה, ומה לעשות, היום בא לך לנסוע דווקא לכיוון ההפוך - מערבה איך בדיוק אתה עושה את זה? כאן מתחיל הסיבוך, אפשר לנסוע רבע שעה בתוך רמזורים ופקקים למקומות שאתה לא מעונין בהם, רק כדי לפנות בכלל לכיוון מערבה אנשים עוברים את זה יום יום כמה פעמים ביום |
|
לנסוע רבע שעה ?! אתה ירושלמי ? בכל כמה מטר יש לך כניסה לשכונה שקיטה ואתה עושה אז פרסה, ולפקק של גאולה לא נכנסים בדרך כלל. מפעילים וייז והכל זורם יופי
אני מטיל ספק דווקא בירושלמיות שלך.. נורא_נא, נתן פה כמה דוגמאות אבל אוסיף דוגמא מאוד חשובה הגעת מהכותל, אתה רוצה לעלות לבר אילן, אין פניה שמאלה לבר אילן, מה תעשה? תמשיך ישר לכיוון רמות, אופס עכשיו אין לך פרסה, מה תעשה? תסע שמאלה לפקקים הקבועים של גבעת משה, ואז תחזור חזרה לכיוון הכותל, בכביש גולדה מאיר שוב פקקים מינימום 3 מחזורי רמזור כדי להגיע שוב לצומת בר אילן יש כמובן עוד אופציות גרועות יותר להגיע לבר אילן
|
|
לא הבנתי מה מסובך?
חצית את צומת בר אילן,
תפנה שמאלה לכיוון גבעת משה,
אחרי 70 מטר יש כיכר (אם אתה רעב תכנס למעדניה בצומת)
בכיכר תחזור חזרה ותפנה ימינה לכיוון צומת בר אילן.
שתהיה בריא מר רעיונוביץ התשובה שלך פורימית לגמרי שמת לב מה עשית?
חזרת על אותם מילים שכתבתי ואותו מסלול בדיוק רק שאני תיארתי חי כמה זה הזוי להיכנס לכל הפקקים והרמזורים האלו (נכון בלי להיכנס למסעדה..) קח סטופר ותעשה את המסלול הזה, אבל לא ב10 בלילה, אלא בשעות היום העמוסות, ותגיד לי אם זה היה פחות מ10 דקות
כנראה אתה צודק,
אני מגיע לשם לרוב בשעות השקטות של היום או הלילה.
אגב, בבני ברק מי שמנסה לעשות פרסה ביציאה מהעיר, לא יכול,
ממשיך על גבי הגשר לגבעת שמואל וגם שם לא יכול.....
עד שהוא מגיע לכיכר עמוסה....
ככה זה בכבישים עמוסים מאוד, אין פניות פרסה
אגב, יש לי רעיון אחר,
אולי לפנות ימינה לרח' סנהדרין ושם לעשות פרסה,
או לרדת לכיכר בסנהדריה המורחבת ושם לעשות פרסה,
קל לי לייעץ, תמיד שאני שם זה בשעות שקטות.........
עוד משהו,
אני לא מבין איך חיים בירושלים עם הפקקים,
איך מגיעים ממקום למקום כשכל נסיעה זה המון המון זמן,
כשאין בשום מקום חנייה,
והכי מדהים, איך נותנים לקיצוניים בירושלים לעכב עוד ועוד את הרכבת הקלה,
הרי זה ישנה לחלוטין את החיים בעיר כשיש רכבת וניתן להגיע מהר ויעיל מקצה לקצה.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 09/02/2022 20:19:21 |
|
קיצוניים ? רכבת קלה?? שיתחילו לעבוד! פשוט לא עובדים! זה בדיחה להפיל את זה על הפגנות הקיצוניים
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2022 23:34 |
|
| |
אחד הדברים שגורמים להרבה פקקים זה כל נושא הפקחי תנועה אם פעם את התנועה היו מכווינים שוטרי תנועה שזה העיסוק שלהם זה עוד היה בחסד. היום בגלל שיש מחסור בכח אדם של המשטרה, המציאו מקצוע נוסף שנקרא פקח תנועה כל פייפר שלא התקבל לעבודה בניקוי הרחובות קיבל ג'וב חדש של פיקוח תנועה. אתה יכול לפעמים לתצפת כמה דקות על פקח תנועה כזה ולראות איך שהוא במו ידיו גורם לעומסים כבדים על הכביש...המעלה ברמזור שמה שלא יהיה אחת ל 2/3 דקות יהיה לכולם ירוק. לעומת זאת אצל פקח תנועה זה יכול לקחת אפילו 6/7 דקות שה המון זמן במונחי שחרור תנועה, ולגרום לתגובת שרשרת של עיכובים בתנועה בכל הצירים שגובלים עם הצומת שבו ה"פקח עומד ומכוון את התנועה....
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2022 23:41 |
|
| |
יש אנשים עם רכב פרטי שיש להם אפילו הו"א לנסוע בתחבורה ציבורית?
| מצדרביעי כתב: |  | למר נורא נא:
באופן כללי כאחד שנוסע כל הזמן בתח"צ אני מעיד שיש צורך אקוטי בתחנות גדולות ורחבות, מה שלא קיים כל כך היום בירושלים (לדוגמה בתחנות שממול בנייני האומה בהם המצב קטסטרופלי)
האם אתה לא חושב שבראייה ארוכת טווח גם לך ישתלם שתהיה תחבורה ציבורית מפותחת בעיר? או בלשון אחר, במידה ותהיה תחבורה ציבורית טובה יותר + צביעה של כל הכבישים בעיר בנתיב תחבורה ציבורית אחד לפחות, מה שאומר שנסיעה בתח"צ תיקח חצי מהזמן שלוקח ברכב פרטי, האם אתה בעצמך לא תעדיף תח"צ?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2022 05:20 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2022 20:53 |
|
| |
מצדרביעי
| כתבןפלוס כתב: |  | יש אנשים עם רכב פרטי שיש להם אפילו הו"א לנסוע בתחבורה ציבורית? למר נורא נא:
|
אם זה ייקח חצי מהזמן, למה לא?
אני עד עכשיו זוכר שפעם נסעתי באוטובוס בבוקר מטלזסטון לירושלים, וישב לידי בעל רכב שמעדיף אוטובוס בשל הכמה דקות שנוסעים בנת"צ, וכשהגענו באמת לנת"צ ממש ספר את כמות הרכבים שעקפנו ושהוא בעצם חסך:)
נשאר רק לדמיין מה היה קורה אם תופעת הנתצי"ם הייתה ממש חוצה את כל הארץ וודאי את כל הכבישים הראשיים (כולל כביש ירושלים תל אביב לכל אורכו, כביש 6 וכו')
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2022 00:47 |
|
| |
זה בדיוק הנקודה - ירושלים עיר הקודש אינה ברוקלין
נסעתי עכשיו כמה שעות בירושלים וזה אכן לא יאומן.
חלק גדול מאוד מהכבישים עם מהמורות בלי קשר לעבודות כלשהם.
גם אלו שבלי מהמורות לא נוצצים במיוחד.
לא נתקלתי אפילו בכביש אחד שנסלל או שופץ לאחרונה כראוי.
| עובר_ושב כתב: |  | |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2022 12:52 |
|
| |
מצדרביעי
| נורא_נא כתב: |  | למר נורא נא:
תוקן על ידי מצדרביעי ב- 08/02/2022 01:18:46 אתה כותב על התחנות שממול בנייני האומה....כל הכביש הזה מיועד כבר יותר משנתיים אך ורק לתחבורה ציבורית והנה אתה גם לא מרוצה:( |
|
אתה צודק שהיום זה מיועד לתחבורה ציבורית בלבד, העניין הוא שיחד עם זה הצרו את הכביש לנתיב אחד לכל צד, בנוסף- יש שם רק 3 תחנות לעשרות אוטובוסים, במקום המצב שיש במקומות מרכזיים יותר מרווחים בהם יש כמעט 10 תחנות בכמה שבילים (לדוג' במחלף אלוף שדה), ככה שאם יש ניסיון לעשות מפרצים גדולים באזור סנהדריה (או איפה שלא אמרת..) זה רק מבורך...
לגבי אמירתך על כך שלצורך עבודתך אתה חייב לנייד ציוד כבד, אז אדרבה אם בכל מקום יהיה תעדוף ברור לתחבורה ציבורית רוב האנשיפ יעברו לשם, ויישארו ברכבים פרטיים אלו שחייבים את ניהול הזמן שלהם, משפחות גדולות ואלו שסוחבים ציוד כמוך, אז גם לכם יהיו כנראה הרבה פחות פקקים...
|
|
|
|
|