בית פורומים בחדרי חרדים

נפגעת חיים ולדר מנסה להסביר את הפיצול באישיות שלו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/2/2022 19:15 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:
איך שראיתי את הכותרת, עוד לפני שנכנסתי לאשכול, אמרתי לעצמי "מליון אחוז יש פה עוד מישהו/י אנונימי"
וכל הזמן מציק לי, למה אצל משי זהב זרמו עשרות עדויות של אנשים ונשים בשמם בדמותם ובצלמם, וכאן לא זכינו לראות אדם אחד עם פניו ושמו המלא
הטלתי ספק כל הזמן בעדויות שהיו אנונימיות עוד בחייו של ולדר, (מלבד הסיפור של ההקלטה שפורסמה ופתק מעשה בית דין, ששם לא היה מדובר בקטינה אלא באשה נשואה שבאה מרצונה) עד שבא דיין מבית דינו של הרב אליהו והעיד שראה במו עיניו קטינים שהעידו שנפגעו ממנו, כאן אמרתי, דיין לא ישקר כך לציבור (למרות שיש מצב שהוא כל כך ישתכנע מעדויות פייסבוק מוזילות דמעה שהוא יתיר לעצמו "לשנות קצת" ולומר שהוא גם ראה אותן, אבל עדיין נתתי לו אמון שאמורים לתת לדיין בישראל
אבל כאן משהו מתחיל להחשיד.
ולדר כבר מת, העדויות ממשיכות לבוא, ועדיין מגיעים עדויות אנונימיות, מה קרה? למה נפגעי משי זהב בעשרותיהם באו והעידו לציבור בלי אנונימיות, וכאן הכל שחור משחור
משהו כאן מסריח

ועכשיו הודעה לפדופיל השפל המופיע כאן בכמה ניקים, שעוד רגע יגיד שוב שאני מגן על פדופילים כמוהו -
הטלתי ספק האם המעשים ארעו, אם ולדר פגע בילדים וקטינים, כי אז הוא תת אדם בדיוק כמוך, שום הגנה.

תזכיר לנו בבקשה שמות מהספור של משי זהב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2022 20:07 לינק ישיר 

גרשום כתב:
ר' איש חשוב

אמרת שעוד רגע אגיע ואומר שוב שאתה מגן על פדופילים. אז הנה הגעתי. אבל אינני צריך להזכיר
שאתה הגנת בכל כוחך על האנס והפדופיל ולדר. הדברים כתובים בדברי ימי הפורום שחור על גבי
לבן.

אין כאן בפרשת ולדר שום דבר שמסריח. מי שמסריח הוא אתה, שממשיך כאן לנסות להטיל דופי
בקורבנות. אבל אני פה. 

וויסן זאלסטו, אז אויב דו וועסט ווייטער פראבירן באשמוצן די געליטענע, וועל איך דיך אנשמייסן
אז ס'וועט גיין פון דיר א רויך. עסט אריין כאפן ביי מיר אין טאטנס טאטן אריין. 

והנה התעורר הפדודפיל בשני ניקיו
לא יודע למי לענות, לשרה_בן או לגרשום
אולי כדאי לענות לשניהם בכל זאת, פיצול אישיות, ולכל אישיות - אישיות משלה..

כשאדם מעלה תהיות בדבר ההוכחות על ההאשמות על פלוני שהוא פדופיל, זה לא הגנה על פדופיל, אלא בקשת הוכחה שהוא אכן פדופיל
למה צריך להסביר לך דבר כזה? אתה בן 5?

"די גליטענע"..
אין מי שיצחק
תרגום גוגל של אידיש הוא הדבר הכי מצחיק שהיה עד היום
תפסיק להביך את עצמך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2022 20:11 לינק ישיר 

ולשרה_בן כתב:
איש_חשוב כתב:

איך שראיתי את הכותרת, עוד לפני שנכנסתי לאשכול, אמרתי לעצמי "מליון אחוז יש פה עוד מישהו/י אנונימי"
וכל הזמן מציק לי, למה אצל משי זהב זרמו עשרות עדויות של אנשים ונשים בשמם בדמותם ובצלמם, וכאן לא זכינו לראות אדם אחד עם פניו ושמו המלא
הטלתי ספק כל הזמן בעדויות שהיו אנונימיות עוד בחייו של ולדר, (מלבד הסיפור של ההקלטה שפורסמה ופתק מעשה בית דין, ששם לא היה מדובר בקטינה אלא באשה נשואה שבאה מרצונה) עד שבא דיין מבית דינו של הרב אליהו והעיד שראה במו עיניו קטינים שהעידו שנפגעו ממנו, כאן אמרתי, דיין לא ישקר כך לציבור (למרות שיש מצב שהוא כל כך ישתכנע מעדויות פייסבוק מוזילות דמעה שהוא יתיר לעצמו "לשנות קצת" ולומר שהוא גם ראה אותן, אבל עדיין נתתי לו אמון שאמורים לתת לדיין בישראל
אבל כאן משהו מתחיל להחשיד.
ולדר כבר מת, העדויות ממשיכות לבוא, ועדיין מגיעים עדויות אנונימיות, מה קרה? למה נפגעי משי זהב בעשרותיהם באו והעידו לציבור בלי אנונימיות, וכאן הכל שחור משחור
משהו כאן מסריח

ועכשיו הודעה לפדופיל השפל המופיע כאן בכמה ניקים, שעוד רגע יגיד שוב שאני מגן על פדופילים כמוהו -
הטלתי ספק האם המעשים ארעו, אם ולדר פגע בילדים וקטינים, כי אז הוא תת אדם בדיוק כמוך, שום הגנה.

שקר אחד, אין עשרות שמות של נפגעים אצל משי זהב.
שקר שני, אותו דיין והרב אליהו טענו מההתחלה שהם פגשו את העדים שנפגעו מחיים וולדר ואתה כדרכך בקודש ניסת להגן על חיים ולדר.
אתה ידוע כמגן הפדופילים ומידי פעם פושט את טלפיו וטוען כשר אני.

לא ידעתי שאבא שלך כותב פה בכמה ניקים.
לטובת ילדי ישראל עדיף שאתה והוא תשרצו פה ולא תסתובבו ברחובות.

ועכשיו לניק השני של פדופיל הפורום
יש כן עשרות שמות של נפגעים בסיפור של משי זהב, אפשר גם לראות את פרצופם האמיתי לא מטושטש בכתבות הגדולות ובראיונות שהיו אז
ורק כמה ימים אחרי מותו של ולדר, יום אחד קם הרב נקר ואמר שהוא נפגש פיזית ישירות עם נפגעים של ולדר, עד אז היו כל הזמן משחקי מילים "נפגשנו עם נשים שהוא הרס, והגיעו אלינו עדויות של קטינים"
הגיעו אלינו.. הגיעו התכתבויות? הגיעו פיזית?
כרגיל כל יום דיברו במשחקי מילים
ועוד לא ענית לי על השאלה, אם אני מגן פדופילים אני בעצם בצד שלך, לא ככה?
אז זה האישיות השלישית שנמצאת בפיצול האישיות שלך? הצד ששונא את עצמו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2022 20:13 לינק ישיר 

שאגתשביט כתב:

לך ותבדוק בעצמך את הראיונות שהיו בתכנית הגדולה על משי זהב, אנשים התראיינו שם בלי שום מסכה, למטה היה כתוב שמם המלא, והם דיברו והעידו
אני לא עובד אצלך אז תיאלץ לבד לחפש את התכנית שהיתה על משי זהב וכל הראיונות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2022 20:16 לינק ישיר 

ר' איש חשוב.

דו האסט זיך אמאל שטאלצירט אז דו קענסט גוט אידיש, ווייזט זיך ארויס אז דו קענסט א מכה. עס ווייזט זיך אויך ארויס אז דו ביסט א ליימענער גולם. דיין שכל קען מען צעטיילן פאר צעען בהמות.

תוקן על ידי גרשום ב- 06/02/2022 20:55:16

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2022 21:13 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

שאגתשביט כתב:

לך ותבדוק בעצמך את הראיונות שהיו בתכנית הגדולה על משי זהב, אנשים התראיינו שם בלי שום מסכה, למטה היה כתוב שמם המלא, והם דיברו והעידו

איפה העשרות שמות? שקרן.
שאלת את אבא בקשר לספרן?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2022 21:33 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

כמה אני אמור לשלם עבור קישור?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2022 21:41 לינק ישיר 

האיש דמיין שהיו עשרות שמות שנחשפו. לא נורא.
בפועל, כולנו זוכרים שלא היה. כי באמת לא היה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2022 21:52 לינק ישיר 
קלעפער

איש_חשוב כתב:
ר 

"די גליטענע"..
אין מי שיצחק
תרגום גוגל של אידיש הוא הדבר הכי מצחיק שהיה עד היום
תפסיק להביך את עצמך

קרבן. נפגע. מילה ביידיש שלא תמצא בגוגל. רק דוברי יידיש אמיתיים מכירים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2022 22:19 לינק ישיר 
רבותי1

היא כותבת
בחרתי לקחת פיצויים.
בתירגום,בחרתי להיות זונה.

תוקן על ידי רבותי1 ב- 06/02/2022 22:23:55

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2022 22:31 לינק ישיר 

רבותי1 כתב:

היא כותבת
בחרתי לקחת פיצויים.

התרגום שלך עקום. כמו התרגום שאיש חשוב עושה לאידיש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2022 22:33 לינק ישיר 
רבותי1

גרשום כתב:

היא כותבת
בחרתי לקחת פיצויים.

התרגום שלך עקום. כמו התרגום שאיש חשוב עושה לאידיש.

תאמין לי שהבנתי טוב.פיצויים מקבלים אחרי שמכניסים את התוקף לכלא , ולא דמי לא יחרץ.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2022 22:33 לינק ישיר 

רבותי1 כתב:
רבותי1

היא כותבת
בחרתי לקחת פיצויים.

איזה תגובה דוחה.
לא! היא לא בחרה להיות זונה, היא בחרה לקחת את הכסף ולשקם את עצמה. ולחסוך לעצמה את האונס הנוסף בבתי המשפט.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2022 22:37 לינק ישיר 
רבותי1

מושגים כתב:
רבותי1 כתב:
רבותי1

היא כותבת
בחרתי לקחת פיצויים.

איזה תגובה דוחה.
לא! היא לא בחרה להיות זונה, היא בחרה לקחת את הכסף ולשקם את עצמה. ולחסוך לעצמה את האונס הנוסף בבתי המשפט.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תקשיב נא ידידי לא ולא. לקחת כסף ולשתוק זה הלבנת האונס.
ישנו ארגון שתומך בנפגעות אונס , ומקימה הארגון בעצמה עברה אונס אבל בחרה לקבל כסף מהאנס ולשתוק.
ואלעק יש לה עמותה לנפגעות אונס.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2022 22:47 לינק ישיר 

תקשיב רבותי1. הפרקטיקה הזו של לדרוש מהפוגע פיצויים, אם בדרך של תביעה אזרחית בבית משפט ואם בדרך ישירה היא לגמרי לגיטימית.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > נפגעת חיים ולדר מנסה להסביר את הפיצול באישיות שלו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.