בית פורומים בחדרי חרדים

נפגעת חיים ולדר מנסה להסביר את הפיצול באישיות שלו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/2/2022 18:05 לינק ישיר 

לא הייתי בונה על היכולות שלך בזיהוי ניקים. בעבר גם האשמת שאני ולשרה בן ניק אחד. (זכור לי במעומעם עוד ניק שהדבקת לי אבל לא זוכר מי)

במקום לתקוף אישית, וללכלך על הניקים, למשל לתקוף אותם שאינם חרדים\דתיים, תתמודד לגופו של ענין. 

ניתן לעשות זאת בקלות עליך. אתה טוען שיידיש שפת אמך ואתה חרדי חזק, אבל אתה לא מכיר מילים ביידיש, גם לא בעקיפין, ואתה באינטרנט לא חסום.
אולי אתה החילוני שמנסה להשחיר פני החרדים כאילו הם תומכי נבלות פוגעניים?

אגב, גרשום, אתה דוקא כן ממהר לרדת לגופו של ניק. פחות מאיש חשוב אבל ידיך לא נקיות לגמרי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2022 18:20 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
אגב, גרשום, אתה דוקא כן ממהר לרדת לגופו של ניק. פחות מאיש חשוב אבל ידיך לא נקיות לגמרי.

קלעפער,

אתה אחד הניקים האיכותיים כאן ואני אוהב לקרוא את דעותיך.  אם אתה אומר כך אז אני מקבל את
דבריך בהכנעה. מה גם שחז"ל אמרו אין אדם רואה נגעי עצמו.  אשמח שתפנה אותי לדוגמאות. כדי
שאוכל לקיים את הפסוק, נחפשה דרכינו ונחקורה ונשובה אל השם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2022 18:27 לינק ישיר 

אדם קרוב אצל עצמו, ומה שאני זוכר מדובר בי וגם התנצלת אז לא אביא זאת שוב. 

ובהודעתך זו, הוכחת שגם אם לפעמים אתה חוטא באד הומינום אתה מסוגל להתנצל. ואם כך אתה אפילו בדרגא גבוהה יותר מזה שאינו פוגע.
ואף אני אתנצל בפניך.

נ.ב. אני אכן מהניקים שלעתים רבות פוגע. אבל לכן אני לא מתלונן כלפי אחרים. ולצערי גאוותי לא מאפשרת לי להתנצל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2022 18:30 לינק ישיר 

ובענין האכות, אינך זקוק לשכמותי, אבל זה הדדי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2022 18:33 לינק ישיר 
ולשרה_בן

איש_חשוב כתב:

עדיין מחכים לעשרות עדויות בפרשת משי זהב. 

מחכים מחכים..
למה מה?
שילמת כאן למישהו משכורת שיעבדו בשבילך?
לך חפש לבד בגוגל, במקום לתקוף אנשים

אגב, אולי תנסה טיפטיפה להסתיר את הזיקה בין הניק שלך לניק גרשום?
אתה מגיב כמעט תמיד באותו זמן בהפרש של רבע שעה בשני הניקים
למרות שהתגובות של שני הניקים שלך מגיעות פעם ב12 שעות

כן אני יודע שמהיום אתה תיזהר יותר, אבל מה שכתבתי פה עכשיו - כתוב..
ואפשר לבדוק בהסטורית ההודעות ולראות איך אתה "מתואם עם אח שלך"...

באינטרנט כשר אפשר להכנס ליוטיוב? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2022 19:25 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
לא הייתי בונה על היכולות שלך בזיהוי ניקים. בעבר גם האשמת שאני ולשרה בן ניק אחד. (זכור לי במעומעם עוד ניק שהדבקת לי אבל לא זוכר מי)

במקום לתקוף אישית, וללכלך על הניקים, למשל לתקוף אותם שאינם חרדים\דתיים, תתמודד לגופו של ענין. 

ניתן לעשות זאת בקלות עליך. אתה טוען שיידיש שפת אמך ואתה חרדי חזק, אבל אתה לא מכיר מילים ביידיש, גם לא בעקיפין, ואתה באינטרנט לא חסום.
אולי אתה החילוני שמנסה להשחיר פני החרדים כאילו הם תומכי נבלות פוגעניים?

יש עליך מסקנות נוספות בנוגע לניקים, פשוט לא מצאתי להעלות גרה בנושא
לא טענתי כאן על אף מילה שאינני מכיר אותה, רק אמרתי שהיא אידיש לא מדוברת בכלל, נא תדייק
ואת הלינק לכתבה של עובדה קיבלתי במייל, כך שהתזה שלך על אינטרנט לא חסום, קצת חסרה

לירידות של גרשום, אפשר פשוט לעבור על האשכול הזה עצמו ולראות איך הוא יורד כאן באישי בכל תגובה
הצבוע שבא להטיף מוסר על דבר בו הוא עצמו נגוע

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2022 20:40 לינק ישיר 
קלעפער

איש חשוב אחד.

איש_חשוב כתב:

כדאי שתתבייש ותחזור בך.
כי פשוט אין עשרות שמות. אפילו לא עשרה. שמעידים שמשי זהב פגע בהם.

אחת מעידה שהוא רצה לנצל אותה. והיא התחמקה ממנו ולא הגיעה לפגישה.
ועוד עדויות ברמה הזו.

אתה פשוט אדם חסר בושה
אמרת שדמיינתי שאצל משי זהב אנשים באו בצורה לא אנונימית
אמרתי שאני לא עובד אצל אף אחד, ושתלך לבד למצוא את אותם האנשים בכל התחקירים שהיו בשעתו נגד משי זהב
המשכת להשמיץ אותי, עשיתי חלק קטן מהעבודה ובזבזתי שעה לעבור על כמה תחקירים, הבאתי לכאן לינקים ושמות
כאן הזמן שלך להאדים מבושה ולהתנצל, אבל כדרך דור החוצפה שלנו, אתה ממשיך לתקוף.
אין מילים חבל להשקיע על זמן תגובה בשבילך, אתה בחיים לא תודה על טעויות[/quote]

איש חשוב שתים

[quote]

יש עליך מסקנות נוספות בנוגע לניקים, פשוט לא מצאתי להעלות גרה בנושא
לא טענתי כאן על אף מילה שאינני מכיר אותה, רק אמרתי שהיא אידיש לא מדוברת בכלל, נא תדייק
ואת הלינק לכתבה של עובדה קיבלתי במייל, כך שהתזה שלך על אינטרנט לא חסום, קצת חסרה

לירידות של גרשום, אפשר פשוט לעבור על האשכול הזה עצמו ולראות איך הוא יורד כאן באישי בכל תגובה
הצבוע שבא להטיף מוסר על דבר בו הוא עצמו נגוע

יש אולי להליץ יושר עליך שקיבלת הכל במייל (יוטויב גם) וחיפשת במייל שעה. אבל איך זה נפתח לך? זה אמור להיות חסום.

חבל, דוקא יכולת לקיים כאן משנכנס אדר מרבין בשמחה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2022 02:47 לינק ישיר 

לא כל כך הבנתי מה הסתירה שמצאת כאן
כתבתי שקיבלתי את הלינק למייל, הכל יפה וטוב, אבל איפה כתבתי שנכנסתי בו דרך הלינק?
איפה אמרתי שעברתי על הכתבה של התחקיר ממכשיר שלי?
לקח לי כמה שעות כדי להגיב ולהביא את השמות שהיו אצל משי זהב מה שמראה שאין לי כל כך גישה לכל זה

לינקים ליו טיוב לא הבאתי, רק אמרתי שהוא יכול לחפש ביו טיוב תחת השם משי זהב ולראות שם את התחקירים
אתה מוזמן לגלגל אחורה בהודעות ולבדוק

ובזמן שאתה טוען שאני החילוני כאן כי יש לי אינטרנט לא חסום
אפשר להסיק מכך שאתה הצדיק פה עם אינטרנט חסום

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2022 07:56 לינק ישיר 

תכלס', לא היו עשרות תלונות שמיות נגד משי זהב. היה אולי 2 בלבד.
התחקיר כלל בעיקר סיפור על אשה שהוא רצה לנצל אותה. רצה ולא הצליח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2022 14:45 לינק ישיר 
קלעפער

איש חשוב שלוש

איש_חשוב כתב:
כתבתי שקיבלתי את הלינק למייל, הכל יפה וטוב, אבל איפה כתבתי שנכנסתי בו דרך הלינק?
לקח לי כמה שעות כדי להגיב ולהביא את השמות שהיו אצל משי זהב מה שמראה שאין לי כל כך גישה לכל זה

לינקים ליו טיוב לא הבאתי, רק אמרתי שהוא יכול לחפש ביו טיוב תחת השם משי זהב ולראות שם את התחקירים

"ובזבזתי שעה לעבור על כמה תחקירים, הבאתי לכאן לינקים ושמות" בהודעה קודמת.

הבנתי, אתה מאלה שיש להם שני מכשירים, או שיש לו חבר עם מכשיר פרוץ...

לא טענתי שאתה חילוני. אמרתי שבאותה מידה, שאתה "מוכיח" על אחרים, ניתן לומר עליך את זה. אני לא אומר כי זה לא רלוונטי כלל.

לא. אי אפשר להסיק. מעולם לא טענתי שיש לי אינטרנט חסום. ואני לא צבוע להעיר לאחרים. 

תוקן על ידי קלעפער ב- 08/02/2022 14:47:03

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2022 15:02 לינק ישיר 

הויכוח הזה דוחה
ולחשוב שהכל התגלגל בגלל איזה פייק דיווח של פייק מתלוננת שכלל לא קיימת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2022 16:00 לינק ישיר 
ולשרה_בן

איש_חשוב כתב:

השקרן מעלובי החיים לא שם לב איך הוא סותר את עצמו.

אתה מתעלה על  אחיך הספרן. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2022 18:28 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
איש חשוב שלוש

"ובזבזתי שעה לעבור על כמה תחקירים, הבאתי לכאן לינקים ושמות" בהודעה קודמת.

הבנתי, אתה מאלה שיש להם שני מכשירים, או שיש לו חבר עם מכשיר פרוץ...

לא טענתי שאתה חילוני. אמרתי שבאותה מידה, שאתה "מוכיח" על אחרים, ניתן לומר עליך את זה. אני לא אומר כי זה לא רלוונטי כלל.

לא. אי אפשר להסיק. מעולם לא טענתי שיש לי אינטרנט חסום. ואני לא צבוע להעיר לאחרים. 

ההודעה שלך כל כך מבולבלת, לא מבינים איפה תחילת ציטוט איפה סוף, וההדגשות שלך באדום בכלל לא מובנות מה אתה מנסה להדגיש חלק מהם
הכלל הוא שאתה לא מפסיק להפוך אותי לנושא האשכול, במקום לדבר על ולדר, על המתלוננת החדשה, כל כך נמאסת בניתוח האישי, שזה שזה מגעיל, ועוד אתה משווה את זה לכך שאני קורא מידי פעם לחריף ומקשה שהוא יוצא בשאלה, אבל אני עושה את זה בשתי מילים מתוך תשובה ארוכה לנושא עצמו, האם אתה רוצה להשוות למה שאתה עושה פה? דיונים שלמים לגופו של אדם? אתה רוצה להשוות את זה לתשובות הדוחות של לשרה_בן, שכל התגובות שלו הם נטו ירידה אישית כמעט בלי להתייחס לגופו של נושא?
ועוד אתה בא בדרוגים, מי מדורג יותר בירידות אישיות בתגובות שלו ומי פחות
אז הנה אתה תופס כאן מקום די מכובד באלו ההופכים אשכולות לכלי ניגוח, ואני לא אוכל את השטויות שאתה רק בא ב"אם הייתי רוצה הייתי יורד עליך ב.." אתה פשוט לא מפסיק עם הגועל הזה ועם ה"איש חשוב 1" איש חשוב 2", צא כבר מהוורידים 

לא מבין בכלל מה כתבת כאן בהתייחסות אלי אישית ועל הרגלי הגלישה שלי
כתבתי די מפורש שנכנסתי ממחשב שאינו שלי, ואם אתה רוצה להיכנס קצת יותר לקישקעס, אז נכנסתי ממחשב של משרד שהלכתי אליו, ולא, זה לא חבר שלי
ועכשיו מששבעת דייך, נאמר יפה שלום ולא להתראות.
תמצא לך ברי פלוגתא שיהנו מהבחישה שלך

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 08/02/2022 18:53:34

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2022 18:32 לינק ישיר 

avishai323 כתב:
תכלס', לא היו עשרות תלונות שמיות נגד משי זהב. היה אולי 2 בלבד.
התחקיר כלל בעיקר סיפור על אשה שהוא רצה לנצל אותה. רצה ולא הצליח.

קודם כל אני סתם לא מבין, למה אתה נכנס לשאלת מספר המתלוננים, כשבעצם האלה שנשאלה היא למה אצל ולדר אין שם אחד ואצל משי זהב יש
די מובן שאם אין לך מה לענות על שאלה זו, אתה תתחיל ויכוח מספרי..
הבאתי כמה שמות, אבל בשעתו ראיתי מסמך מפורט עם המון סיפורים מפורטים כתוב והיו בו עוד הרבה שמות, אינני זוכר אם זה היה סיכום של כתב אישום או משהו דומה, לא שמרתי אותו, ואני גם רואה מיותר ללכת לחפש אותו, 1 כי אז תתחיל להתווכח על כל שם, האם הוא הותקף או רק כמעט הותקף, 2. כי הכמות המספרית אינו הנושא, כפי שציינתי
מה שחשוב הוא, ששם היו שמות ואנשים לא אנונימיים

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 08/02/2022 18:50:41

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2022 20:01 לינק ישיר 
קלעפער

מענין שלמרות שהודעתי הייתה מאד מבולבלת ידעת להתייחס לכל מילה...

אז יש לנו עכשיו הודאה שהלכת למשרד שיש לו מחשב לא חסום ושם קיבלת במייל כתבת תחקיר שלא נכנסת אליה שעות אבל ארך לך שעה... וראית לינקים ליוטוב אך לא הבאת אותם, (כי אין בהם כלום?)  ופעם זה תחקיר ופעם זה תחקירים, ועוד,ועוד...ואני  המבולבל...

כאמור, לא אמרתי שאתה חילוני, אמרתי שניתן לומר את זה עליך באותה מידה. אתה מעדיף להיפגע ולשחק געליטענע, זכותך, אבל תחשוב שגרוע מכך הוא מה שאתה עושה כאן לכל מי שמעז לחלוק עליך. כינית את גרשום פדופיל. כינית את חריף עשרות פעמים כיוצא בשאלה שמעונין להחריב את הציבור החרדי. כינית את הליטאים בשמות גנאי חמורות, את קהילת הגר"ש השמצת רק בגלל שממואיר חלק עליך...וזה על קצה המזלג.
לא רק "מידי פעם" לחריף. הבכיינות שלך מצחיקה.
ואתה מינית עצמך למומחה לזיהוי ניקים...
אם תדבר לענין יענו לך לענין. 

(נ.ב. זה מקרי שצצת כנויורולוג היום? זקוק לגיבוי?או שאצלו אתה מקבל שעות משרד...?)

תוקן על ידי קלעפער ב- 08/02/2022 20:03:13

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > נפגעת חיים ולדר מנסה להסביר את הפיצול באישיות שלו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.