בית פורומים בחדרי חרדים

"חטיפה" או בנות שעברו התעללות ע"י הוריהם וביקשו לעבור לאחותם?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/2/2022 22:53 לינק ישיר 

ממשטרת ישראל נמסר בתגובה: "אנו מאשרים כי התלונות נחקרות, במסגרתן נגבו עדויות הן מההורים והן מהקטינות (אסתי וריקי) נשוא התלונות ונשללה טענת החטיפה. גורמי רווחה עורבו בטיפול בסוגיה, ובשל מגבלות צנעת הפרט לא נוכל להרחיב מעבר לכך".

עו"ד אורי קורב, המייצג את חסידות גור, מסר בתגובה: "מדובר בסכסוך פנים-משפחתי בין קטינות להוריהם וכל ניסיון לייחס למקרה קשר לחסידות גור הוא משולל מן היסוד וגובל בהפצת לשון הרע ורכילות אשר כל מטרתה ומגמתה להשחיר ולהכתים את החסידות. לטענתן של הקטינות, הן עברו התעללות על ידי הוריהם ולכן ביקשו לגור אצל אחותם הגדולה. האחות הגדולה התייצבה מיוזמתה פעמיים בתחנת המשטרה באשדוד יחד עם הקטינות והצהירה כי הן אצלה וחתמה על כך שהיא לוקחת עליהן אחריות -  ולכן כל טענת חטיפה משוללת מכל יסוד". 

"בנוסף, הקטינות הגישו תלונה במשטרה כנגד הוריהם בגין התעללות וכעת הנושא בטיפול של גורמי משטרה ורווחה. בפעולת מחטף חד צדדית, פנו ההורים במעמד צד אחד לביהמ"ש שהוציא צו הגנה ארעי נגד גורמים במשפחה וגורמים בחסידות שאין להם כל קשר למקרה. כבר מחר תוגש לבית המשפט בקשה לביטול הצווים שניתנו על בסיס תצהירים כוזבים. למותר לציין כי המשפחה וכל הגורמים המעורבים ימשיכו לשתף פעולה ולסייע לרשויות במיצוי הדין עם כל מי שפוגע בקטינות".

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2022 22:57 לינק ישיר 

אין גבול לרוע האנושי???

הבת החצופה הזו שמשפילה את ההורים שלה בראש כל חוצות.

היא עצמה טוענת שהמריבה שהם מנהלים הם רק בסוגיה הזו שההורים מבקשים לעזוב את גור.

אנחנו ברוסיה?
אסור לעזוב עם הילדים???

איך אתם לא מתביישים לנפנף באשה חצופה שמשפילה את ההורים שלה בחוצות???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2022 23:01 לינק ישיר 

עם מסע התעמולה ועלילת הדם בכלי התקשורת, כולל בתקשורת החילונית (חילול ה' על כלום מעניין את חסידי הגר"ש כקליפת השום) על "חטיפה" אכזרית, ועל העלמת הילדות, עם זה אין לך שום בעיה, רק כשהצד השני אומר את דברו אתה נזעק.

הצביעות נשפכת מתגובות הפוזיציה שלכם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2022 23:01 לינק ישיר 

לגור אין בושה. כמו לפרקליטות ולמשטרה. הם משקרים שקרים שמתגלים תוך רגעים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2022 23:02 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
עם מסע התעמולה ועלילת הדם בכלי התקשורת, כולל בתקשורת החילונית (חילול ה' על כלום מעניין את חסידי הגר"ש כקליפת השום) על "חטיפה" אכזרית, ועל העלמת הילדות, עם זה אין לך שום בעיה, רק כשהצד השני אומר את דברו אתה נזעק.

הצביעות נשפכת מתגובות הפוזיציה שלכם.
כאשר אמא בוכה את הנשמה שלה. בגלל שטיפת מוח חולנית שאספה את הילדות שלה. אני יכול רק להצטרף לבכי שלה.

(הבת החצופה מאשרת למעשה את עיקרי העובדות)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2022 23:07 לינק ישיר 

avishai323 כתב:

הצביעות נשפכת מתגובות הפוזיציה שלכם.כאשר אמא בוכה את הנשמה שלה. בגלל שטיפת מוח חולנית שאספה את הילדות שלה. אני יכול רק להצטרף לבכי שלה.

(הבת החצופה מאשרת למעשה את עיקרי העובדות)

אתה מתכוון לסרטון הזה? (מעניין מי דחף אותה להצטלם לכלי התקשורת ואיזו מטרה זה בכלל משרת)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2022 23:11 לינק ישיר 

חסום לי

אני מתכוין לסרטון שהאמא בוכה את הנשמה שלה. כי שכנעו את הבנות שלה לעזוב את הבית.

והבת החצופה מאשרת למעשה שהבעיה בבית היתה רק בנושא הזה שההורים בקשו לעזוב. וסטאלין הרשע לא מאשר לילדים ללכת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2022 23:13 לינק ישיר 

ההורים גיבורים ואני מצדיע להם על האומץ לפנות לציבור ולזעוק את זעקתם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2022 23:25 לינק ישיר 

Astrolog כתב:
ההורים גיבורים ואני מצדיע להם על האומץ לפנות לציבור ולזעוק את זעקתם.
האמת, הפניה היא בעיקר לבנות.

הביאו רכב עם רמקולים, שמשמיע את הזעקה הזו ליד הבית שהבנות נמצאות שם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2022 23:31 לינק ישיר 

avishai323 כתב:
חסום לי

אני מתכוין לסרטון שהאמא בוכה את הנשמה שלה. כי שכנעו את הבנות שלה לעזוב את הבית.

והבת החצופה מאשרת למעשה שהבעיה בבית היתה רק בנושא הזה שההורים בקשו לעזוב. וסטאלין הרשע לא מאשר לילדים ללכת.

ראשית אני מוחה על הביזוי (אתה מוזמן גם לעיין בשבת קיט:)

ירדת מהפסים או שמעולם לא היית בהן. 

אתה רק מוכיח את שכתבתי, שחסידי ומעריצי ר' שאול לא יותר טובים מחסידי גור, ואולי חלקם אף גרועים יותר.

באשר לסרטון. לא נעים לומר (ואני כמעט בטוח שאני לא טועה), האמא שם לא בוכה את הנשמה שלה. היתה צריכה להתייעץ עם דרעי ולקבל כמה טיפים  איך עושים את זה כמו שצריך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2022 23:35 לינק ישיר 

אני לא חסיד של הגר"ש, ולא מעריץ שלו.
אני כן שונא דיקטטורה. שנאת מוות.

ואתה אדם דוחה בטירוף.

הבנות נעלמו לאמא. ואתה אומר שהאמא לא בוכה את הנשמה שלה???

יש לך לב בכלל???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2022 23:39 לינק ישיר 

אחסוך מדפי הפורום את הקומפלימנטים שהיית ראוי שאתן לך ואדלג על המחמאות.

אני מאמין שהאמא בוכה את הנשמה שלה, אבל לא בסרטון המדובר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2022 23:40 לינק ישיר 

אתה צריך פסיכיאטר. לא נוירולוג.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2022 23:41 לינק ישיר 

אתה מתעקש להוכיח שאיבדת את הרציונל וירדת מהפסים, תגובותיך מלאות הקצף השנאה והדמגוגיה מוכיחות זאת שוב ושוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2022 23:44 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

ממשטרת ישראל נמסר בתגובה: "אנו מאשרים כי התלונות נחקרות, במסגרתן נגבו עדויות הן מההורים והן מהקטינות (אסתי וריקי) נשוא התלונות ונשללה טענת החטיפה. גורמי רווחה עורבו בטיפול בסוגיה, ובשל מגבלות צנעת הפרט לא נוכל להרחיב מעבר לכך".

עו"ד אורי קורב, המייצג את חסידות גור, מסר בתגובה: "מדובר בסכסוך פנים-משפחתי בין קטינות להוריהם וכל ניסיון לייחס למקרה קשר לחסידות גור הוא משולל מן היסוד וגובל בהפצת לשון הרע ורכילות אשר כל מטרתה ומגמתה להשחיר ולהכתים את החסידות. לטענתן של הקטינות, הן עברו התעללות על ידי הוריהם ולכן ביקשו לגור אצל אחותם הגדולה. האחות הגדולה התייצבה מיוזמתה פעמיים בתחנת המשטרה באשדוד יחד עם הקטינות והצהירה כי הן אצלה וחתמה על כך שהיא לוקחת עליהן אחריות -  ולכן כל טענת חטיפה משוללת מכל יסוד". 

"בנוסף, הקטינות הגישו תלונה במשטרה כנגד הוריהם בגין התעללות וכעת הנושא בטיפול של גורמי משטרה ורווחה. בפעולת מחטף חד צדדית, פנו ההורים במעמד צד אחד לביהמ"ש שהוציא צו הגנה ארעי נגד גורמים במשפחה וגורמים בחסידות שאין להם כל קשר למקרה. כבר מחר תוגש לבית המשפט בקשה לביטול הצווים שניתנו על בסיס תצהירים כוזבים. למותר לציין כי המשפחה וכל הגורמים המעורבים ימשיכו לשתף פעולה ולסייע לרשויות במיצוי הדין עם כל מי שפוגע בקטינות".

נציג ודובר כת רשעי נדלן !!
כולם יודעים מי הם כת רשעי גור נדלן ואף אחד לא מאמין לאף מילה שלהם!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2022 23:45 לינק ישיר 

#פרשיית שובו בנות

*גור הידרדרו לשפל חדש וחסר תקדים: כפו על בת לדבר סרה נגד הוריה*

לא יאומן כי יסופר:

בגור מתקשים להתמודד עם הסערה הציבורית הנרחבת שהתעוררה בעקבות חשיפת חטיפתן והסתתן של בנות משפחת סנדיק בידי הרבנית מגור, ושם *ירדו היום לשפל חדש שכמותו לא היה עדיין.*

לאחר שהתברר כי אין מי שנחשף לזעקתה של האם שבנותיה נעשקו ממנה והוא נשאר שווה נפש, החליטו בגור לייצר מענה כאשר *בתם של ההורים ה'שכולים' תתראיין נגדם ותספר לכלי התקשורת כי ההורים, כביכול, התעללו בילדיהם* ולכן הם נאלצו לברוח.

הבת סירבה נחרצות וטענה כי יש גבול והיא לא תדבר שקרים נגד הוריה, אך *הוראה מיוחדת שהגיעה "מהקודש פנימה" גרמה לה לשנות את דעתה,* ועתה נשלח אליה צוות של ערוץ 2 יחד עם יאיר שרקי במטרה לתעד את האישומים והבדיות שהושמו בפיה נגד הוריה.

יצויין כי לכולם ברור שלדברים אין שחר. משפחת סנדיק ידועה כמשפחה אוהבת ומשקיעה שילדיה זכו לגדול בבית חם ואוהב. אך כמו כל אלו שפרשו (או במקרה זה: חשבו לפרוש) מיד עם הפרישה הם הופכים *מהורים מקסימים להורים אלימים ומהורים מהוללים להורים מתעללים...*

כנראה שבגור שם חונכו על ברכי הציות לאדמור גם כשהדבר מנוגד לערכי התורה, לא מופיע בעשרת הדיברות הציווי "כבד את אביך ואת אמך".

לסיום, איש לא יתייחס לדבריה של הבת, כשם שלכולם ברור היום שגור הפכה מחסידות מפוארת לכת שנשלטת בידי אדם .......... אך אותה בת שיודעת את האמת ואשר נאלצת היום לדבר סרה באמה האוהבת שהניקה, גידלה וטיפחה אותה, אמנם בטוחה שהיא מקיימת את המצווה הגדולה ביותר אבל ברור שבעוד זמן קצר *היא לא תסלח לעצמה והדבר ירדוף אותה עד סוף ימיה.*

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > "חטיפה" או בנות שעברו התעללות ע"י הוריהם וביקשו לעבור לאחותם?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 ... 16 17 18 לדף הבא סך הכל 18 דפים.

bholext