בית פורומים בחדרי חרדים

"חטיפה" או בנות שעברו התעללות ע"י הוריהם וביקשו לעבור לאחותם?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/2/2022 08:53 לינק ישיר 

avishai323 כתב:

מאיפה הבאת את ההשמצה הזו: עד לסיום בחינה נוספת של הטענות להתעללות על ידי הרווחה.

קצת סנגוריה בימים טרופים אלו.
הוא בסך בכול פרסם מה ששלחו לו מחס"ג לפרסם.
הוא לא העלה על דעתו ששתלו זיופים בכתבה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/2/2022 09:10 לינק ישיר 

אודה לעזרת החברים.

הנוירולוג הביא קישור לערוץ 7, לטענתו העתיק משם כתבה. ובכתבה המועתקת כתוב משפט זה:

אני לא מוצא את המשפט כתוב שם.
עד לסיום בחינה נוספת של הטענות להתעללות על ידי הרווחה.
יש מישהו מלבד הנוירולוג שיכול למצוא שם את המשפט הזה?
(זה לא הפיברוק היחיד של הנוירולוג, זה רק דוגמא)

במידה והבעיה לא אצלי, מה שאומר שהוא לא מסוגל לקרוא בכלל.
אני מתחיל להבין את הנוירולוג...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/2/2022 09:53 לינק ישיר 
בעיקרשומע

בעיקרשומע כתב:
קבלתי עדויות ממקור ראשון על נשים שקבלו טלפונים מהממסד להתגרש!!!!!!
מי שמע כזאת מי ראה כאלה.

נ.ב. מהימנות 100%. 

שמעתי עדויות לא ממקור ראשון אבל מאנשים רציניים מאד ועל כמה מקרים שונים, של בחורים שמסיתים בתוך הבית נגד האבא שאסור לשמוע ממנו ד"ת!!!
באחד המקרים שמעתי ממי ששמע מבעל המעשה עצמו, והוא בכלל לא רוצה לפרוש רק 'שמאלני'.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/2/2022 10:32 לינק ישיר 
momeir

avishai323 כתב:
אודה לעזרת החברים.

הנוירולוג הביא קישור לערוץ 7, לטענתו העתיק משם כתבה. ובכתבה המועתקת כתוב משפט זה:

אני לא מוצא את המשפט כתוב שם.
עד לסיום בחינה נוספת של הטענות להתעללות על ידי הרווחה.
יש מישהו מלבד הנוירולוג שיכול למצוא שם את המשפט הזה?
(זה לא הפיברוק היחיד של הנוירולוג, זה רק דוגמא)

במידה והבעיה לא אצלי, מה שאומר שהוא לא מסוגל לקרוא בכלל.
אני מתחיל להבין את הנוירולוג...

נויורולוג,
אפשר לשקר חלק מהזמן חלק מהאנשים. אי אפשר לשקר כל הזמן את כולם. 

עלק... "הוא לא שייך לאף אחד מהצדדים"... 
חבל להמשיך את הדיון איתו. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/2/2022 12:11 לינק ישיר 

זה מרגיש כאילו יש לי עסק עם חבורת ילדים לא מפותחים, נעבעך.

נכנסתי לקישור כעת ואכן יש כמה מילים שהושמטו מהכתבה המקורית, כשהעליתי את הידיעה כל מה שהעליתי היה כתוב, זה הועלה בתצורה של "העתק הדבק", נראה שבשלב כלשהו לאחר פרסום הידיעה השמיטו כמה מילים.

לא שאני צריך להצטדק בפני המאותגרים, אבל התיאוריות ההזויות שחס"ג שלחו לו ושיניתי דברים, לא נעים לומר, זה רמה של ילדים בגן.

המתקפה הילדותית והלא מוצלחת הזו היא ניסיון נואש ופתטי להתעלם מהדבר המרכזי בכתבה הזו, מה שמצוטט באדום, ולהסיט את הדיון למקום שולי ולא ענייני.

במהלך הדיון ציינו נציגי הרווחה כי מהבדיקה שערכו, הבנות אינן יכולות לשוב לבית ההורים ויש לכבד את רצונן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/2/2022 12:22 לינק ישיר 

מותר לשמוע גם דעה שונה.
נוירולוג, יחסית, מגיב באופן ענייני ומכובד.
אם כי הוא מתעלם מתיעודים בדבר מעורבות בכירי גור בסיפור. 
ומגיב כאילו הוא נחת מהירח ולא מכיר מה זה "הוועדה" "יאספני" "מגן בעדי" וכו'.
ולפעמים קצת מתפרץ כאשר תוקפים במישרין ובמילים קשות את הרבי עצמו.
אבל סך הכול, יחסית לניקים אחרים שבד"כ תומכים בגור, הוא כותב באופן ענייני ומכובד.
נכון. זה מרגיז. אבל ראוי שתישמע גם דעה אחרת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/2/2022 12:42 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

נכנסתי לקישור כעת ואכן יש כמה מילים שהושמטו מהכתבה המקורית, כשהעליתי את הידיעה כל מה שהעליתי היה כתוב, זה הועלה בתצורה של "העתק הדבק", נראה שבשלב כלשהו לאחר פרסום הידיעה השמיטו כמה מילים.

לא שאני צריך להצטדק בפני המאותגרים, אבל התיאוריות ההזויות שחס"ג שלחו לו ושיניתי דברים, לא נעים לומר, זה רמה של ילדים בגן.

המתקפה הילדותית והלא מוצלחת הזו היא ניסיון נואש ופתטי להתעלם מהדבר המרכזי בכתבה הזו, מה שמצוטט באדום, ולהסיט את הדיון למקום שולי ולא ענייני.

במהלך הדיון ציינו נציגי הרווחה כי מהבדיקה שערכו, הבנות אינן יכולות לשוב לבית ההורים ויש לכבד את רצונן.

אני לא מאמין לרשויות הרווחה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/2/2022 12:50 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

אז למה כתבת שיש לי בעיות בעיניים?
מה דעתך להתנצל?

לגופם של דברים.
בכתבה הזו אין בכלל אף אמירה נגד ההורים. כל בר דעת מבין שאי אפשר להחזיר ילדה בת 14 בכוח. זה פשוט לא עובד.
וזה לא אומר כלום.

ומה שיותר חשוב.
טענת על ראיה להתעללות.

מתברר שהטענה הזו הובאה לערוץ 7 ע"י גור. ונמחקה תוך דקות. כאשר התברר ששיקרתם על ערוץ 7.

לא עלה בדיון שום טענה על התעללות. הטענה הזו נולדה רק אצלכם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/2/2022 12:53 לינק ישיר 

לאחר דין ודברים מול ההורים סוכם בין הצדדים כי הבנות ישהו בשבוע הקרוב בבית משפחה מאמצת בעיר בני ברק.

גורמים בגור אמרו הערב כי "מדובר בפסיקה מעניינת המלמדת כי הטענות כלפי חסידות גור בימים האחרונים על חטיפה לא היו נכונות ועזיבתם את הבית לא נעשתה בלחץ גורמים בחסידות אלא מסיבות אובייקטיבית הנוגעות ליחסים בתוך המשפחה שלא היו אמורות להיות נחלת הציבור".

גורמים בקהילת הרב שאול אלתר מסרו בתגובה כי "הטענה לאלימות מצד ההורים לא עלתה בדיון אפילו מצד הילדות ובאופן עקרוני השופט הביע את עמדתו שהילדה בת ה-14 צריכה להיות ברשות הוריה בלבד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/2/2022 12:55 לינק ישיר 

מושגים כתב:
לאחר דין ודברים מול ההורים סוכם בין הצדדים כי הבנות ישהו בשבוע הקרוב בבית משפחה מאמצת בעיר בני ברק.

גורמים בגור אמרו הערב כי "מדובר בפסיקה מעניינת המלמדת כי הטענות כלפי חסידות גור בימים האחרונים על חטיפה לא היו נכונות ועזיבתם את הבית לא נעשתה בלחץ גורמים בחסידות אלא מסיבות אובייקטיבית הנוגעות ליחסים בתוך המשפחה שלא היו אמורות להיות נחלת הציבור".

גורמים בקהילת הרב שאול אלתר מסרו בתגובה כי "הטענה לאלימות מצד ההורים לא עלתה בדיון אפילו מצד הילדות ובאופן עקרוני השופט הביע את עמדתו שהילדה בת ה-14 צריכה להיות ברשות הוריה בלבד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

איך ההחלטה מלמדת שלא מדובר בהסתה איומה כפי שגור עושים לכל ילדי הפורשים??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/2/2022 12:56 לינק ישיר 

אין כאן הכרעה ופסיקה, יש כאן צו זמני.
נוירולוג מנופף בדברי גורמי הרווחה, משל היו הלכה למשה מסיני.
בסך הכל מדובר בטענה של צד אחד ולא בהכרעה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/2/2022 12:57 לינק ישיר 

מושגים כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

זה אפילו לא טענה של צד אחד.
ההורים עצמם גם לא העלו בדעתם להחזיר את הבנות בכוח.
היה ברור לכולם שאחרי הסתה מטורפת, אי אפשר להכריח ילדה אומללה ושטופת מוח בת 14 לחזור הביתה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/2/2022 12:59 לינק ישיר 

avishai323 כתב:

נוירולוג כתב:

אז למה כתבת שיש לי בעיות בעיניים?
מה דעתך להתנצל?

לגופם של דברים.
בכתבה הזו אין בכלל אף אמירה נגד ההורים. כל בר דעת מבין שאי אפשר להחזיר ילדה בת 14 בכוח. זה פשוט לא עובד.
וזה לא אומר כלום.

ומה שיותר חשוב.
טענת על ראיה להתעללות.

מתברר שהטענה הזו הובאה לערוץ 7 ע"י גור. ונמחקה תוך דקות. כאשר התברר ששיקרתם על ערוץ 7.

לא עלה בדיון שום טענה על התעללות. הטענה הזו נולדה רק אצלכם.

כל מילה.

(ההחלטה לא מלמדת מאומה, זולת פשרה זמנית לצורך בדיקה מעמיקה של הנתונים)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/2/2022 13:01 לינק ישיר 

avishai323 כתב:

מושגים כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

זה אפילו לא טענה של צד אחד.
ההורים עצמם גם לא העלו בדעתם להחזיר את הבנות בכוח.
היה ברור לכולם שאחרי הסתה מטורפת, אי אפשר להכריח ילדה אומללה ושטופת מוח בת 14 לחזור הביתה.

נציגי הרווחה ציינו את הצד שלהם, לא כן?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/2/2022 13:03 לינק ישיר 

זה היה מוסכם גם על ההורים. וזה לא ראיה לכלום.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > "חטיפה" או בנות שעברו התעללות ע"י הוריהם וביקשו לעבור לאחותם?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 10 11 12 ... 16 17 18 לדף הבא סך הכל 18 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.