|
|
| נשלח ב-8/2/2022 23:54 |
|
| |
יאיר שרקי: ביומיים האחרונים פנו אליי כמה גורמים וניסו להציע מידע הנוגע לפרשה האחרונה בגור. הבדיקות שלי לא הניבו מידע ראוי לפרסום אבל מאז אני מופגז בטענות על ״השתקה״. אז לשאלת רבים: המשטרה מסרה ש״נשללה טענת החטיפה״. גורם שמעורב בחקירה חידד: ״סכסוך פנים משפחתי. אין חטיפה אלא היעדרות מרצון״
כמו כן, למרות בקשותיי לא הוצגו ראיות לכך שהרבנית מגור היתה בקשר עם מי מהבנות. בגור הרשמית מכחישים בתוקף, וחובת הראיה על הטוען. (וכן, ראיתי את הצווים שבאיסור פרסום. לא התרשמתי שאפשר ללמוד מהם לגבי הטענות העובדתיות…). אשמח תמיד למידע מבוסס וחדש, אבל הניחו לי עם הטענות על השתקה
זה לא שולל טענות על ניכור הורי, תעמולה וכו. ואלו טענות כבדות ששוות דיון. אם אכן קרה. אבל כשמדברים על חטיפה ואין חטיפה ואין ראיה לחטיפה, אז עדיף לא לדבר על חטיפה. אלא על מה שיש
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2022 23:56 |
|
| |
אף אחד לא חשב שגררו אותן באלימות.
הטענות הן על הסתת קטינות.
וזה אומר שהוא בא בחוסר הגינות מוחלט. כמו כל מי שמעתיק אותו!
וְגֹנֵב אִישׁ וּמְכָרוֹ וְנִמְצָא בְיָדוֹ מוֹת יוּמָת.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2022 01:32 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | זה לא שולל טענות על ניכור הורי, תעמולה וכו. ואלו טענות כבדות ששוות דיון. אם אכן קרה. אבל כשמדברים על חטיפה ואין חטיפה ואין ראיה לחטיפה, אז עדיף לא לדבר על חטיפה. אלא על מה שיש |
|
מה משנה איך תקרא לזה כן חטיפה לא חטיפה איך היית מגיב אם מישהו היה משכנע את הילד שלך לעזוב את הבית, והילד היה עוזב והולך לבית שלו האם היית מתעמק האם הייתה חטיפה פיזית?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2022 01:34 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | "בנוסף, הקטינות הגישו תלונה במשטרה כנגד הוריהם בגין התעללות וכעת הנושא בטיפול של גורמי משטרה ורווחה.
|
|
אני הייתי כאן הראשון שניבא את המהלך הזה, שאם יעיזו לפנות למשטרה, גור ישכנעו את הבנות להתלונן על התעללות כל כך צפוי.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2022 01:59 |
|
| |
קו2
| נוירולוג כתב: |  |
ממשטרת ישראל נמסר בתגובה: "אנו מאשרים כי התלונות נחקרות, במסגרתן נגבו עדויות הן מההורים והן מהקטינות (אסתי וריקי) נשוא התלונות ונשללה טענת החטיפה. גורמי רווחה עורבו בטיפול בסוגיה, ובשל מגבלות צנעת הפרט לא נוכל להרחיב מעבר לכך". עו"ד אורי קורב, המייצג את חסידות גור, מסר בתגובה: "מדובר בסכסוך פנים-משפחתי בין קטינות להוריהם וכל ניסיון לייחס למקרה קשר לחסידות גור הוא משולל מן היסוד וגובל בהפצת לשון הרע ורכילות אשר כל מטרתה ומגמתה להשחיר ולהכתים את החסידות. לטענתן של הקטינות, הן עברו התעללות על ידי הוריהם ולכן ביקשו לגור אצל אחותם הגדולה. האחות הגדולה התייצבה מיוזמתה פעמיים בתחנת המשטרה באשדוד יחד עם הקטינות והצהירה כי הן אצלה וחתמה על כך שהיא לוקחת עליהן אחריות - ולכן כל טענת חטיפה משוללת מכל יסוד". "בנוסף, הקטינות הגישו תלונה במשטרה כנגד הוריהם בגין התעללות וכעת הנושא בטיפול של גורמי משטרה ורווחה. בפעולת מחטף חד צדדית, פנו ההורים במעמד צד אחד לביהמ"ש שהוציא צו הגנה ארעי נגד גורמים במשפחה וגורמים בחסידות שאין להם כל קשר למקרה. כבר מחר תוגש לבית המשפט בקשה לביטול הצווים שניתנו על בסיס תצהירים כוזבים. למותר לציין כי המשפחה וכל הגורמים המעורבים ימשיכו לשתף פעולה ולסייע לרשויות במיצוי הדין עם כל מי שפוגע בקטינות". |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2022 08:24 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | זה לא שולל טענות על ניכור הורי, תעמולה וכו. ואלו טענות כבדות ששוות דיון. אם אכן קרה. אבל כשמדברים על חטיפה ואין חטיפה ואין ראיה לחטיפה, אז עדיף לא לדבר על חטיפה. אלא על מה שיש
מה משנה איך תקרא לזה כן חטיפה לא חטיפה איך היית מגיב אם מישהו היה משכנע את הילד שלך לעזוב את הבית, והילד היה עוזב והולך לבית שלו האם היית מתעמק האם הייתה חטיפה פיזית? |
| הבן אדם מטורלל לגמרי.
כאילו שהוא לא יודע את הכלל - פיתוי קטנה אונס הוא.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2022 08:35 |
|
| |
גור מומחית בלשכנע קטינים להתלונן נגד הוריהם בשקרים ובדותות, אני מכיר לפחות מקרה אחד שלא ניתן לפרשנות אחרת, מקרה של גירושין בין אב גורי לאמא לא גורית, בשיטות של מאפיה הרחיקו ילדים אהובים ואוהבים ושטפו להם את המוח. שכנים שחשבו להעיד לטובת האם אוימו וחששו לחייהם, היו כמה שאמרו שיעידו לטובתה, אך בהמשך חזרו בהם והצביעו על הסיבה הנ"ל.
זה לא היה עסקן אחד או שנים, זאת היתה שיטה מבוססת וכנראה בעלת נסיון רב.. אני לא מכיר כל כך את קהילת ר' שאול, אני מקוה שידיהם מעולם לא היתה במעל הזה, כי אם לא כן קשה לי לרחם גם עליהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2022 08:54 |
|
| |
מצדרביעי
ועל הדרך ציוץ יפה המוקדש לעיבל ולשאר מקדשי המערכת ו"שומרי הסף":
שיחהרבנים בכירים בחסידות גור יבדקו את הפרסומים על חטיפת הבנות וימסרו את הממצאים בדלתיים סגורות לרב'ה עד ליולי 2022.
תוקן על ידי מצדרביעי ב- 09/02/2022 09:06:34
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2022 09:14 |
|
| |
מבלי להתייחס לסיפור ולאמיתותו ורק בשביל הפרופורציות, מי שחושב שהשאוליסטים עשויים מחומר אחר ופועלים בשיטות עבודה אחרות טועה, זו התנהות גוראית קלאסית והיא טבועה עמוק בדי אן איי של חס"ג עוד מימי פולין העליזים וזה לא שר שאול נהיה קרלינער, אז גלגול העיניים מצד בוגרי המערכת לא מרגש אותי, על דאטפך אטפוך וכו' נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2022 09:40 |
|
| |
לא רלוונטי בכלל
כעת, גור הם בעמדת הרוצחים. והשאוליסטים בעמדת הנרצחים.
ממש לא רלוונטי הטענה שאם השאוליסטים היו הרוב המצב היה הפוך.
בדיוק כמו שלא רלוונטי הטענות שבעבר הספרדים היו אנשי האצולה בירושלים והם השפילו את האשכנזים.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2022 11:26 |
|
| |
העיתונאי דב אייכלר בטוויטר תיעוד בלעדי: בעקבות חשיפת מנדי ביתאן הבוקר בכאן מורשת המשטרה לקחה את בנות משפחת סנדיק אל התחנה כדי להשיבם מבית אחותם אל ההורים. שתי עסקניות מהחסידות באות לתחנת משטרה ומבקשות לדבר איתן ״כי הן לבד״ היומנאי מרגיע ״הן לא לבד״ האם גור שיקרו במצח נחושה שהם לא קשורים? לכאורה כן ומי אוסף את שתי העסקניות מתחנת המשטרה? ארי גרינברג על ההגה ולידו אברמי זילברשטיין (תזריע) מבכירי עסקני גור. ''סכסוך משפחתי? גור לא קשורים לארוע?'
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2022 11:32 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | מה משנה איך תקרא לזה כן חטיפה לא חטיפה איך היית מגיב אם מישהו היה משכנע את הילד שלך לעזוב את הבית, והילד היה עוזב והולך לבית שלו האם היית מתעמק האם הייתה חטיפה פיזית?
|
|
מה אתה מיתמם? מי "מתעמק"?
אנשי ר' שאול השתלטו על כל מרחבי הרשת וכלי התקשורת (זה עולה לא מעט כסף, מעניין מאיפה...) ופמפמו לציבור שהוא חייב להזדעזע מה"חטיפה האכזרית" ושההורים "לא יודעים" היכן מוחזקות בנותיהם החטופות.
בניגוד לכל אלו שמגיבים מפוזיציה והצביעות נשפכת להם מהמקלדת, אני לא מתיימר לדעת מה בדיוק היה שם, יש טענות לכאן או לכאן, אבל מה שברור הוא שחטיפה לא היתה, וההורים כן יודעים בדיוק היכן הבנות שלהם, אז למה שנאמין לשאר השקרים והדמגוגיה?
תוקן על ידי נוירולוג ב- 09/02/2022 11:32:49
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2022 11:32 |
|
| |
| אפיקטוזין כתב: |  | מבלי להתייחס לסיפור ולאמיתותו ורק בשביל הפרופורציות, מי שחושב שהשאוליסטים עשויים מחומר אחר ופועלים בשיטות עבודה אחרות טועה, זו התנהות גוראית קלאסית והיא טבועה עמוק בדי אן איי של חס"ג עוד מימי פולין העליזים וזה לא שר שאול נהיה קרלינער, אז גלגול העיניים מצד בוגרי המערכת לא מרגש אותי, על דאטפך אטפוך וכו' נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
רבי שאול אלטר שליט"א רוצה לגדל חסידי גור עדינים ! ! !
https://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=3160459
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2022 11:35 |
|
| |
| אפיקטוזין כתב: |  | מבלי להתייחס לסיפור ולאמיתותו ורק בשביל הפרופורציות, מי שחושב שהשאוליסטים עשויים מחומר אחר ופועלים בשיטות עבודה אחרות טועה, זו התנהות גוראית קלאסית והיא טבועה עמוק בדי אן איי של חס"ג עוד מימי פולין העליזים וזה לא שר שאול נהיה קרלינער, אז גלגול העיניים מצד בוגרי המערכת לא מרגש אותי, על דאטפך אטפוך וכו' נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
 התגובה ההגונה והבוגרת היחידה באשכול זה
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2022 11:44 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | מה משנה איך תקרא לזה כן חטיפה לא חטיפה איך היית מגיב אם מישהו היה משכנע את הילד שלך לעזוב את הבית, והילד היה עוזב והולך לבית שלו האם היית מתעמק האם הייתה חטיפה פיזית?
מה אתה מיתמם? מי "מתעמק"?
אנשי ר' שאול השתלטו על כל מרחבי הרשת וכלי התקשורת (זה עולה לא מעט כסף, מעניין מאיפה...) ופמפמו לציבור שהוא חייב להזדעזע מה"חטיפה האכזרית" ושההורים "לא יודעים" היכן מוחזקות בנותיהם החטופות.
בניגוד לכל אלו שמגיבים מפוזיציה והצביעות נשפכת להם מהמקלדת, אני לא מתיימר לדעת מה בדיוק היה שם, יש טענות לכאן או לכאן, אבל מה שברור הוא שחטיפה לא היתה, וההורים כן יודעים בדיוק היכן הבנות שלהם, אז למה שנאמין לשאר השקרים והדמגוגיה?
תוקן על ידי נוירולוג ב- 09/02/2022 11:32:49 |
|
תגיד, מישהו באמת חשב שחטפו את הבנות באלימות פיזית???
יש מישהו שלא מבין שהנושא זה שטיפת מוח שהמערכת מייצרת, וגורמת בצורה הזו שהילדים ימרדו בהורים?
אין לך לב??? אין גבול לרוע האנושי???
|
|
|
|
|