|
|
| נשלח ב-9/2/2022 11:46 |
|
| |
וכאשר אמא בוכה את הנשמה שלה. שגנבו לה את הבנות שלה. לא צריך בכלל כסף כדי שהסיפור ירוץ בכל העולם.
רק אנשים רעים וחסרי לב חושבים שצריך כסף בשביל להציף את הארוע הנוראי הזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2022 11:46 |
|
| |
מענדי גרוזמן מפרסם
פרסמנו במנדי ביתאן: במשטרה מתייחסים לתלונה על אלימות ההורים סנדיק כתלונת שווא. אחרי חקירת ההורים והבנות ההנחה היא ש"לא מיניה ולא מקצתיה".
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2022 11:47 |
|
| |
הועתק מרלבח בטלגרם (בשינויים המתחייבים)
אם אין לחסידות שום קשר לנושא ומדובר בעניין פנים משפחתי בלבד, מדוע עורך הדין מדבר בשם המשפחה והחסידות יחדיו?
אם אין לחסידות שום קשר לנושא ומדובר בעניין פנים משפחתי בלבד, מדוע בקו הרשמי שלהם מובאים דברים בנושא?
אם אין לחסידות שום קשר לנושא ומדובר בעניין פנים משפחתי בלבד, מי לעזעזל נתן לאשה צעירה לקחת בנות מבית הוריהם בניגוד לרצונם? איזה רב נתן את ברכתו לכך?
אם אין לחסידות שום קשר לנושא ומדובר בעניין פנים משפחתי בלבד, מדוע הנהגה העליונה לא מוציאה עוד הערב הודעה מטעם הרבי שאין לו שום קשר לנושא והוא קורא לגורם רבני חיצוני לקחת אחריות למקרה?
אם אין לחסידות שום קשר לנושא ומדובר בעניין פנים משפחתי בלבד, איך הם יסבירו שדווקא בתקופה האחרונה שוב ושוב ילדים מוצאים את עצמם נחטפים מבית הוריהם והתירוץ התמידי הוא שהם סובלים מ"אלימות משפחתית"?
הציבור לא אידיוט, מנהיגיו הם אלו שירדו מהפסים ונותנים לאָרְחֵי פָּרְחֵי להשתולל ברחובות ולעשות כרצונם ואין פוצה פה ומצפצף מהפחד של הטרור הנדלני ומשלוחיו של הנהגת גור. מחובתו של כל יהודי החרד לדבר ה' למחות בכל אתר ואתר כנגד המעשים שנעשים בגור נדל"ן וכנגד כל חסיד וחסיד שמשתייך למקום שמפיץ רוע ורשע - חוטא ומחטיא ומתעלל במשפחות שלמות, כנגד ההנהגה העליונה שמעורבת ויודעת מכל דבר ודבר הנעשה בחצרו וכנגד מנהיגי הציבור החרדי שמפחדים לומר את דעת התורה שברורה לכל דרדק ברחובה של עיר מחשש לטרור ופחד אישי בלבד ממנו הם יסבלו. בּ¦וֹז יָבµוּזוּ לֽוֹ
בגהנום יש מקום לכולם, כל אחד ואחד ששתק ולא מיחה יתן את הדין
אנשים צריכים לקלוט דבר פשוט: בגור נדל"ן הוקם בסמכות וברשות ובהוראת ההנהגה העליונה בעצמה גוף רשמי שכל תפקידו הוא תמיכה אקטיבית כספית ונפשית לילדים שמנתקים קשר עם הוריהם שעברו רחמנא לצלן לחסות בצלו של רב אחר
אנשים המתקראים חרדים לדבר השם כשחלקם מתיימר להנהיג את הקהילה ולשמש כאנשי חינוך דגולים עסוקים יומם ולילה בקריעת משפחות, שריפת דברי תורה, חרמות, הצקות ומעל הכל טרור פנימי וחיצוני שהציבור לא יכול אפילו לתאר
מכונה משומנת שמקבלת מימון מלא מהחצר שמטרתה היא אך ורק להזיק ולהרוס ליהודים אחרים
בידכם הדבר! יש לכם חבר שמשתייך למקום הרע הזה? תוכיחו אותו, זה מחובתכם כיהודים. רק התגייסות של הציבור כולו והוקעה של כל מי שקשור לחצר הזו תוכל לעזור
קוֹל דְּמֵי אָחִיךָ צֹעֲקִים!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2022 11:47 |
|
| |
אבישי, זה שתחזור על השטויות לא ישנה את המציאות, הדמגוגיה הזו וה"לב הנשבר" של אנשי הפוזיציה מלאי הצביעות לא מרשים אותי בכלל.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2022 11:52 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | | אבישי, זה שתחזור על השטויות לא ישנה את המציאות, הדמגוגיה הזו וה"לב הנשבר" של אנשי הפוזיציה מלאי הצביעות לא מרשים אותי בכלל. |
| אתה יכול להסביר מאיפה הרעיון הזה שאמא לא בוכה כאשר הבנות עזבו אותה?
איך אדם שפוי יוצא מתוך הנחה שהלב של האמא לא נשבר מעזיבת הבנות?
ואחרי שתסביר את הרעיון הנוראי הזה. תנסה לראות אם זה יכול גם להתכנס עם יאספני והעובדה שאתם מעודדים את כל ילדי הפורשים למרוד בהורים שלהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2022 11:52 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | | נוירולוג כתב: |  | "בנוסף, הקטינות הגישו תלונה במשטרה כנגד הוריהם בגין התעללות וכעת הנושא בטיפול של גורמי משטרה ורווחה.
|
|
אני הייתי כאן הראשון שניבא את המהלך הזה, שאם יעיזו לפנות למשטרה, גור ישכנעו את הבנות להתלונן על התעללות כל כך צפוי.
|
|
קו פעולה ידוע של הנהגת גור. זה קרה באין ספור מקרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2022 11:54 |
|
| |
| חוד כתב: |  | מענדי גרוזמן מפרסם
פרסמנו במנדי ביתאן: במשטרה מתייחסים לתלונה על אלימות ההורים סנדיק כתלונת שווא. אחרי חקירת ההורים והבנות ההנחה היא ש"לא מיניה ולא מקצתיה". |
|
גירסת מנדי ביתאן, אולי יש בה אמת ואולי לא בדיוק מה שכן יש במדויק זה את גרסת המשטרה בעניין ה"חטיפה", שבניגוד גמור למה שנטען במנדי ביתאן שהיתה חטיפה ושההורים לא יודעים היכן בנותיהן מוחזקות, לא היתה חטיפה והם יודעים בדיוק היכן הבנות.
אבל כשיש פוזיציה ידועה מראש, והשטיפת מוח (שמושקעת בה המון כסף) עושה את שלה, אז באופן אוטומטי בוחרים להאמין לשקרים.
אני לא אומר שהצד השני טלית שכולה תכלת (בלשון המעטה), אבל בינתיים השקרים הלבנים והגסים הם של אנשי ר' שאול, אז במטותא מכם אני מתקשה להצטרף למקהלת הצביעות הזו.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2022 11:56 |
|
| |
אף אחד לא חשב שהיתה חטיפה פיזית. די עם השקר הזה.
ועוד יותר, די להסתה, ודי להרס נפשות.
משפחה אחרי משפחה אתם קורעים, משכנעים ילדים למרוד בהורים - לקרוע את עשרת הדיברות.
די. מספיק. עברתם את כל הגבולות של הרוע האנושי.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2022 11:56 |
|
| |
| avishai323 כתב: |  | אבישי, זה שתחזור על השטויות לא ישנה את המציאות, הדמגוגיה הזו וה"לב הנשבר" של אנשי הפוזיציה מלאי הצביעות לא מרשים אותי בכלל.אתה יכול להסביר מאיפה הרעיון הזה שאמא לא בוכה כאשר הבנות עזבו אותה?
ואחרי שתסביר את הרעיון הנוראי הזה. תנסה לראות אם זה יכול גם להתכנס עם יאספני והעובדה שאתם מעודדים את כל ילדי הפורשים למרוד בהורים שלהם. |
|
אתה משקר כביכול בשמי, ואז מגלגל עיניים לשמיים ושואל שאלות.
לא כתבתי בשום שלב שהלב של האמא לא בוכה, להיפך, כתבתי שכן, אלא שבסרטון המדובר ההוא (וצירפתי את הלינק) זה נראה יותר מדי מעושה, זה הכל.
מעניין למה אתה ושכמותך לא בוכים על הכאב של הילדות שעברו התעללות לפי גרסתן....
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2022 12:00 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | אבישי, זה שתחזור על השטויות לא ישנה את המציאות, הדמגוגיה הזו וה"לב הנשבר" של אנשי הפוזיציה מלאי הצביעות לא מרשים אותי בכלל.אתה יכול להסביר מאיפה הרעיון הזה שאמא לא בוכה כאשר הבנות עזבו אותה?
ואחרי שתסביר את הרעיון הנוראי הזה. תנסה לראות אם זה יכול גם להתכנס עם יאספני והעובדה שאתם מעודדים את כל ילדי הפורשים למרוד בהורים שלהם.
אתה משקר כביכול בשמי, ואז מגלגל עיניים לשמיים ושואל שאלות.
לא כתבתי בשום שלב שהלב של האמא לא בוכה, להיפך, כתבתי שכן, אלא שבסרטון המדובר ההוא (וצירפתי את הלינק) זה נראה יותר מדי מעושה, זה הכל.
מעניין למה אתה ושכמותך לא בוכים על הכאב של הילדות שעברו התעללות לפי גרסתן.... |
|
כתבתי שהקישור שהבאת חסום לי. ולא משנה סרטון זה או אחר. ממש לא רלוונטי.
האמא בוכה על עזיבת הילדות. זה מוסכם? יופי, נתקדם.
לטענת הבת החצופה. כל ההתעללות נולדה מכך שההורים מבקשים לעזוב את סטאלין. וכל ההתעללות הנטענת, זה רק בתחום הפרדה שלהן מגור. זהו. אין להם את הזכות הזו??????
ומאיפה זה בא לך להאמין לבת חצופה כל כך???
הרגש האנושי אומר לנו שבת נורמלית לא תשפיל את ההורים שלה בראש כל חוצות. בת שפועלת למען המערכת בניגוד לכל רגש אנושי. לא מבין מה הטעם להאמין לה.
וכאשר אנו רואים שגור הוחזקו בכך. הקימו ארגון ועוסקים בהמרדת ילדים. וגם הגיעו פיזית לתמוך בבת החצופה.
אז צריך להיות גם גוראי וגם מפגר מושלם כדי לנסות לשווק את הרוע הזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2022 12:07 |
|
| |
נתחיל בזה שתודה ששיקרת, כתבתי במפורש שאני מאמין שהאמא בוכה את הנשמה שלה.

.לשאר הטענות שלך, אין לזה שום משקל בעיני יותר מאשר הטענות של הצד שכנגד, מבחינתי אין שום הבדל בין הצדדים, ואולי במקרה הספציפי הזה יש ייתרון (במרכאות כפולות) לאנשי ר' שואל על מסע התעמולה וההשמצה שחלקו עם שקרים לבנים, מה שמעלה תהיות לגבי שאר הטענות שלהם.
תעשה לי טובה, הטענות שאני גערער לעוסות, אני כבר מכיר את זה שאני גערער, חב"דניק, פרענק, ועוד ועוד, כל הטענות הלא ענייניות ולא רלוונטיות הללו נטענו בכל פעם שלא הצלחתם להתמודד עניינית.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2022 12:09 |
|
| |
צר לי. טרם ראיתי אדם שאינו גם מפגר וגם גרר, שמצדיק את גור. כאשר אנו רואים מצד אחד אמא בוכה על בנותיה. מצד שני רואים מערכת שממרידה בשיטתיות את הילדים של הפורשים. משפחה אחרי משפחה. ילד אחרי ילד.
אם יש לך הסבר אחר למה להצדיק את גור. כמו משכורת. או משהו אחר. אתה מוזמן להביא.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2022 12:12 |
|
| |
| avishai323 כתב: |  | צר לי. טרם ראיתי אדם שאינו גם מפגר וגם גרר, שמצדיק את גור. כאשר אנו רואים מצד אחד אמא בוכה על בנותיה. מצד שני רואים מערכת שממרידה בשיטתיות את הילדים של הפורשים. משפחה אחרי משפחה. ילד אחרי ילד.
אם יש לך הסבר אחר למה להצדיק את גור. כמו משכורת. או משהו אחר. אתה מוזמן להביא. |
|
תגובה טיפוסית של אדם מונע משנאה נטו ושטוף מוח (מצחיק ועלוב שאנשים מסוגך עוד מדברים על גערערס)
הכאב שלי על האמא הזו יותר משלך (גם אם נכונות הטענות שההורים התעללו בבנות), הכאב המזויף שלך נובע רק מפוזיציה ושנאה, אין בו שום דבר אמיתי וענייני.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2022 12:13 |
|
| |
יופי שאתה כואב על האמא. התקדמנו.
ומה אתה אומר על הארגון שנועד להמריד ילדים של הורים שפרשו, וגם הגיע כעת לסייע לאלו שהמרידו את הבנות?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2022 12:17 |
|
| |
תיעוד נוסף מאתמול
ראשוני. תחנת משטרת אשדוד כעת. ההורים מקבלים עדכון שהבנות שם וממהרים לאסוף אותן. פתאום נכנסת אישה לתחנה ומכריזה "שלום, אני מארגון יאספני"(ארגון שגור הקימה כדי להפריד ילדים מהוריהם על רקע הפיצול בחסידות) ובגור כמובן ימשיכו להכחיש קשר לאירוע.
 https://mobile.twitter.com/meravseve/status/1491195214525964290
|
|
|
|
|