בניגוד לכל השקרים שלכם, המשטרה כבר אמרה בצורה ברורה שאין חטיפה, לא מיניה ולא מקצתיה (את הלא מיניה ולא מקצתיה הזה משום מה מענדי גרוזמן "פספס"). ומה שקורה בבית הזה קשור לתחום של רשויות הרווחה.
חוץ ממכם אף אחד לא משקר.
אף אחד לא טען לאלימות פיזית. כן טענו להמרדת קטינות נגד ההורים.
וכן, מי שלב אנוש פועם בקרבו, מכנה זאת חטיפה.
ולא, זה לא סיפור רווחה. כמו שכל יתר פורשי גור שסובלים מתופעות זהות. כולם ממש. הם לא סיפורי רווחה.
לא צריך את התיעודים וההוכחות לכך שאתם ממרידים נערים ונערות נגד ההורים שלהם. זה אמנם התפרסם היטב ברשת. אבל זה מיותר.
כל אחד מבין שהעובדה שכל פורשי גור סובלים מתופעה זהה של מרד הילדים שלהם. אומר לנו שיעקב ושושנה עצמם אחראים לפשע הזה.
וגם כל מי ששותק. כן, מי ששותק. אחראי.
נשלח ב-9/2/2022 16:43
קהלת כתב:
זה מה שהמשטרה אמרה: במשטרה מתייחסים לתלונה על אלימות ההורים סנדיק כתלונת שווא. אחרי חקירת ההורים והבנות
ההנחה היא ש"לא מיניה ולא מקצתיה"
אתה חושב שסתם השתמשתי בציטוט הזה?
אותו מענדי גרוזמן שיצא עם כותרות מפוצצות על חטיפה אכזרית ועל כך שההורים לא יודעים באיזה מרתף אפל מוחזקות החטופות האומללות, משום מה שכח את הציטוט הזה מול תגובת המשטרה על ה"סקופים" שלו.
נשלח ב-9/2/2022 16:48
באמת בושה שהוא כינה את ההמרדה וההסתה הזו שגרמה לקטינות לעזוב את ההורים בהגדרת חטיפה.
תגישו תביעת דיבה נגדו...
נשלח ב-9/2/2022 16:54
וכן, גם בוצע נסיון להבריח אותן מהארץ.
בהמשך תראו את התוצאות. (בתיקים הפליליים)
תוקן על ידי avishai323 ב- 09/02/2022 16:54:47
נשלח ב-9/2/2022 17:55
ירו_שלמי
avishai323 כתב:
וכן, גם בוצע נסיון להבריח אותן מהארץ.
בהמשך תראו את התוצאות. (בתיקים הפליליים)
תוקן על ידי avishai323 ב- 09/02/2022 16:54:47
אני כמעט בטוח שהם חשבו טוב על איך להסתדר עם החוק הפלילי, אדם פרטי מושחת קרוב יותר להסתבך עם החוק הכללי, כאן זו שחיתות ממוסדת ומחושבת היטב..
נשלח ב-9/2/2022 18:01
הם אנשים של מסירות נפש. לא חשבו כלום.
נשלח ב-9/2/2022 20:37
avishai323 כתב:
לא רלוונטי בכלל
כעת, גור הם בעמדת הרוצחים. והשאוליסטים בעמדת הנרצחים.
ממש לא רלוונטי הטענה שאם השאוליסטים היו הרוב המצב היה הפוך.
בדיוק כמו שלא רלוונטי הטענות שבעבר הספרדים היו אנשי האצולה בירושלים והם השפילו את האשכנזים.
והסיבה שהיה חשוב לך להבהיר לנו את זה? כי אתה חושש שנערוק לקהילת הגר"ש?
נשלח ב-9/2/2022 22:16
הוא 'המנהיג העליון' ,רעייתו ובניו ושאר עושי דברם הם רשעים ארורים!
אדון נוירולוג. אכתוב כאן שוב את מה שכתבתי באשכול הסמוך. צריך לקרוע קריעה על כך שטיפוס עם מידות רעות ומושחתות שכאלו הוא המנהיג של ציבור כזה גדול! 'המוזג' יין שמגלגל את עיניו, הוא כל כולו רוע בלתי נתפס. מיליונר שסוחט כסף מחסידיו. איש רע שמאמלל יהודים! הוא ורעייתו ובניו ושאר עושי דברם הם רשעים ארורים! ה' יקום דמם של האומללים מידו של הדיקטטור ומיד עוזריו הנאלחים! זו בושה לכלל הציבור החרדי לרבניו ואדמוריו שהם מתעלמים!
תוקן על ידי momeir ב- 09/02/2022 22:18:04
נשלח ב-9/2/2022 22:20
momeir כתב:
אדון נוירולוג. אכתוב כאן שוב את מה שכתבתי באשכול הסמוך. צריך לקרוע קריעה על כך שטיפוס עם מידות רעות ומושחתות שכאלו הוא המנהיג של ציבור כזה גדול! 'המוזג' יין שמגלגל את עיניו, הוא כל כולו רוע בלתי נתפס. מיליונר שסוחט כסף מחסידיו. איש רע שמאמלל יהודים! הוא ורעייתו ובניו ושאר עושי דברם הם רשעים ארורים! ה' יקום דמם של האומללים מידו של הדיקטטור ומיד עוזריו הנאלחים! זו בושה לכלל הציבור החרדי לרבניו ואדמוריו שהם מתעלמים!
תוקן על ידי momeir ב- 09/02/2022 22:18:04
ואני אעתיק מה שהגבתי שם:
עוד תגובה מזעזעת ומטורללת מבית היוצר של חסידיו ומעריציו של הרב שאול אלתר נדמה לי שזה הפורום החרדי היחיד בעולם שמאפשר תגובות נאצה מזעזעות שכאלה.
שוב ושוב מעריציו וחסידיו של הרב שאול אלתר מוכיחים שהם גרועים ונבזים מאלו שהם נלחמים נגדם.
נשלח ב-9/2/2022 22:24
אני לא חסיד של הגר"ש אלתר. אני מעריץ שלו בדיוק כמו שאני מעריץ תלמידי חכמים אחרים שהם בעלי מידות טובות . אני מתעב עד עמקי נשמתי אנשים עם מידות רעות ומושחתות. ק"ו כאשר הם לבושים באיצטלא דרבנן. ק"ו בן בנו של ק"ו כאשר מגלגלים עיניים וכל כולם רשעות שלא תיאמן! איכס! יש לי בחילה כשאני חושב על הטיפוס הנאלח הזה שמאמלל כ"כ הרבה יהודים על לא עוול בכפם! גועל נפש!
תוקן על ידי momeir ב- 09/02/2022 22:26:06
נשלח ב-9/2/2022 22:30
מנדי גרוזמן מדווח:
סיכום הדיון המשפטי בעניינן של בנות משפחת סנדיק. השופט: ארז שני
עלילת האלימות לא עלתה אפילו בדיון מצד הילדות.
השופט הביע את עמדתו שהילדה בת ה-14 צריכה להיות ברשות הוריה בלבד.
בעקבות מצבה הרגיש ובשל חוסר הרצון של הילדה לחזור להורים (כיוון שההורים עוזבים את גור. כאמור, לא הייתה מצידה כל טענה לאלימות) הוחלט בהסכמת ההורים כי בשבוע הקרוב תשהה אצל משפחה חסידית ניטרלית מבני ברק.
משפחה מחסידות צאנז התנדבה לעניין. השופט קבע כי הילדה לא לא תוכל ללמוד בסמינר גור. בעוד שבוע יתקיים דיון נוסף.
הילדה הגדולה תמשיך ללמוד בסמינר גור באשדוד, כפי שהסכימו ההורים בעת מעברם לבני ברק.
ההורים מסרו בדיון את אהבתם לשתי הבנות ואמרו שהבית פתוח בפניהן תמיד והן יכולות לחזור בכל עת שירצו
- סוף, בינתיים -
נשלח ב-9/2/2022 22:38
momeir כתב:
אני לא חסיד של הגר"ש אלתר. אני מעריץ שלו בדיוק כמו שאני מעריץ תלמידי חכמים אחרים שהם בעלי מידות טובות . אני מתעב עד עמקי נשמתי אנשים עם מידות רעות ומושחתות. ק"ו כאשר הם לבושים באיצטלא דרבנן. ק"ו בן בנו של ק"ו כאשר מגלגלים עיניים וכל כולם רשעות שלא תיאמן! איכס! יש לי בחילה כשאני חושב על הטיפוס הנאלח הזה שמאמלל כ"כ הרבה יהודים על לא עוול בכפם! גועל נפש!
תגובותיך הבהמיות מעוררות בחילה (זה מזמן חרג מתחום הביקורת, קשה ככל שתהיה) הן בוודאי לא מגיעות ממקום של קדושה או מידות טובות.
נשלח ב-9/2/2022 22:45
סערת הבנות בחסידות גור: לא ישובו לבית הוריהן
ימים מפרוץ פרשיית ההיעלמות בחסידות גור נערך הערב (רביעי) דיון מכריע בדלתיים סגורות בבית המשפט בשאלת עתידם של הבנות למשפחת סנדיק שעזבו את בית הוריהם.
במהלך הדיון ציינו נציגי הרווחה כי מהבדיקה שערכו, הבנות אינן יכולות לשוב לבית ההורים ויש לכבד את רצונן.
במהלך הדיון נשאלה הבת הקטנה מה הם התנאים שהיא מבקשת במידה ותועבר למשפחה אחרת והיא השיבה שלא יהיה בבית טלפון לא כשר ושאחותה הגדולה תישאר יחד איתה.
לאחר דין ודברים מול ההורים סוכם בין הצדדים כי הבנות ישהו בשבוע הקרוב בבית משפחה מאמצת בעיר בני ברק עד לסיום בחינה נוספת של הטענות להתעללות על ידי הרווחה.
גורמים בגור אמרו הערב כי "מדובר בפסיקה מעניינת המלמדת כי הטענות כלפי חסידות גור בימים האחרונים על חטיפה לא היו נכונות ועזיבתם את הבית לא נעשתה בלחץ גורמים בחסידות אלא מסיבות אובייקטיבית הנוגעות ליחסים בתוך המשפחה שלא היו אמורות להיות נחלת הציבור".
תגובותיך הבהמיות מעוררות בחילה (זה מזמן חרג מתחום הביקורת, קשה ככל שתהיה) הן בוודאי לא מגיעות ממקום של קדושה או מידות טובות.