בית פורומים בחדרי חרדים

"חטיפה" או בנות שעברו התעללות ע"י הוריהם וביקשו לעבור לאחותם?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/2/2022 22:57 לינק ישיר 

ברור

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2022 23:18 לינק ישיר 

בזמן שאדם קורא ושונה, ודבורו בנחת עם הבריות, ומקחו ומתנו בשוק נאה, ונושא ונותן באמונה, מה הבריות אומרות עליו: אשרי אביו ואמו שלמדו לו תורה! אוי להם לבני אדם שלא למדו תורה! פלוני שלמד תורה ראיתם כמה יפים דרכיו וכמה מתוקנים מעשיו! עליו הכתוב אומר (ישעיה מט, ג) "ויאמר לי עבדי אתה ישראל אשר בך אתפאר".

ובזמן שאדם קורא ושונה, ואין דבורו בנחת עם הבריות, ואין מקחו ומתנו בשוק נאה, ואינו נושא ונותן באמונה, מה הבריות אומרות עליו: אוי לו לפלוני שלמד תורה! אוי לו לרבו ולאביו שלמדו לו תורה! אשרי בני אדם שלא למדו תורה! פלוני שלמד תורה ראיתם כמה מכוערים מעשיו כמה מקולקלים דרכיו! עליו הכתוב אומר (יחזקאל לו, כ) "ויחללו את שם קדשי באמור להם עם ה' אלה ומארצו יצאו":

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2022 23:50 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
סערת הבנות בחסידות גור: לא ישובו לבית הוריהן

ימים מפרוץ פרשיית ההיעלמות בחסידות גור נערך הערב (רביעי) דיון מכריע בדלתיים סגורות בבית המשפט בשאלת עתידם של הבנות למשפחת סנדיק שעזבו את בית הוריהם.

במהלך הדיון ציינו נציגי הרווחה כי מהבדיקה שערכו, הבנות אינן יכולות לשוב לבית ההורים ויש לכבד את רצונן.

במהלך הדיון נשאלה הבת הקטנה מה הם התנאים שהיא מבקשת במידה ותועבר למשפחה אחרת והיא השיבה שלא יהיה בבית טלפון לא כשר ושאחותה הגדולה תישאר יחד איתה.

לאחר דין ודברים מול ההורים סוכם בין הצדדים כי הבנות ישהו בשבוע הקרוב בבית משפחה מאמצת בעיר בני ברק עד לסיום בחינה נוספת של הטענות להתעללות על ידי הרווחה.

גורמים בגור אמרו הערב כי "מדובר בפסיקה מעניינת המלמדת כי הטענות כלפי חסידות גור בימים האחרונים על חטיפה לא היו נכונות ועזיבתם את הבית לא נעשתה בלחץ גורמים בחסידות אלא מסיבות אובייקטיבית הנוגעות ליחסים בתוך המשפחה שלא היו אמורות להיות נחלת הציבור".

ניורולוג.
אנחנו לא תמימים.

הבנו שכנראה הילדות ברחו מרצונן.
הבנו שכנראה הילדות סיפרו לרווחה שההורים מתעמרים בהן מעבירים אותן בית ספר \ סמינר ומנתקים אותן מהחברות והקהילה.

השאלה מה גרם לילדות להגיע למצב איום ונורא שכזה?
סתם סכסוך בין הורים לילדים? או הסתה פראית שהסיתו אותם לברוח מהריהם?

התמונות של בכירות גור עם הילדות וכן בתחנת המשטרה, הוכיחו שהנהגת גור מעורבת חזק בסיפור הזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2022 00:16 לינק ישיר 

"אנחנו לא תמימים" אבל אנחנו מעדיפים להאמין לכל השמצה שקרית שתצוץ כל עוד היא מתאימה לפוזיציה שלנו שהיא שנאת גור.

אנשי ר' שאול פתחו במסע תעמולה שקרי בכל כלי התקשורת על "חטיפה" אכזרית, ועל כך שהבנות מוחזקות במקום שאינו ידוע להורים וכו' וכו'. וכך זה ממשיך.

מנגד המשטרה הודיעה באופן חד משמעי שאין כאן עניין של חטיפה אלא עניין שקשור יותר לתחום הרווחה, ויתירה מזאת הילדות טוענות שההורים התעללו בהן.

אני לא יודע אם ההורים התעללו בהן או שלא, מה שברור זה שכעת הם מתעללים בהן, את הנזק שהם עושים לבנות שלהן בהוצאת הלכלוך והתסבוכת המשפחתית שלהם לכל כלי התקשורת אני בספק אם יוכלו לתקן אי פעם. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2022 01:09 לינק ישיר 

ואולי תסביר לנו למה גור מחקו מהקו שלהם את ההודעה של הגב' מילשטיין ששודרה אתמול בצינתוק לכל אנ"ש עם ההקדמה  "אנשיי שלומיינו היקורים, בנות משפחת סנדיק רוצות שתאזינו לזעקתן" ואחרי זה בא המלל המזויע של הבית הנשואה שמודיעה בצער שהוריה לא כל כך בריאים והם מתעללים בילדיהם" 

לעומת זאת את ההודעה של עו"ד קורב הם כן השאירו, 

שאלה נוספת, הבת הנשואה מספרת על אח - ילד שעבר התעללות בכך שההורים לא הרשו לו לצאת מחדרו לשירותים, למה הרווחה לא מתערבת ומוציאה את הילד מהבית ורק על בנות ששטפו את מוחן אומרים ברווחה שהם לא יכולים לשכנעם לחזזור לבית,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2022 01:20 לינק ישיר 
בעיקרשומע

נוירולוג כתב:
אין ספק (וכפי שכתבתי לעיל) שחסידי ומעריצי ר' שאול שולטים ביד רמה ברשת האינטרנט ובכלי התקשורת, מספיק לראות מה שקורה כאן בפורום בשביל להבין זאת. בהחלט גאווה גדולה להרב שאול אלתר.
אז את הצד השני כמעט ולא שומעים, אז כל שנותר הוא לסמוך על תעמולנים כמו שאולזון (שנראה לכאורה שאנשי ר' שאוכל מושקעים רציני אצלו), הפיסבוק של רלב"ח, ודומיהם. אני מסרב לסמוך עליהם בעיניים עצומות כפי שעושים שטופי המוח אכולי השנאה, גם אם רבים כאן הולכים כעדר אחריהם.

כולנו מכירים את גור לא מהיום ולא מהרשת. אני יוכל לומר לך שעל אחד הסיפורים שבחוברת 'חדלו הרע' על פירוד  בין נערה להוריה ביררתי מקרוב משפחה מדרגה ראשונה שהוא אמת לאמיתה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2022 01:21 לינק ישיר 

בונדמן כתב:
ואולי תסביר לנו למה גור מחקו מהקו שלהם את ההודעה של הגב' מילשטיין ששודרה אתמול בצינתוק לכל אנ"ש עם ההקדמה  "אנשיי שלומיינו היקורים, בנות משפחת סנדיק רוצות שתאזינו לזעקתן" ואחרי זה בא המלל המזויע של הבית הנשואה שמודיעה בצער שהוריה לא כל כך בריאים והם מתעללים בילדיהם" 

לעומת זאת את ההודעה של עו"ד קורב הם כן השאירו, 

שאלה נוספת, הבת הנשואה מספרת על אח - ילד שעבר התעללות בכך שההורים לא הרשו לו לצאת מחדרו לשירותים, למה הרווחה לא מתערבת ומוציאה את הילד מהבית ורק על בנות ששטפו את מוחן אומרים ברווחה שהם לא יכולים לשכנעם לחזזור לבית,

אני לא מאזין לקו שלהם (לא בהווה ולא בעבר)
לגבי השאלה הנוספת, צריך לשאול את הרווחה, הם מעורים ומעורבים במה שקורה במשפחה הזו.
בעיני (וכל אדם הגון עם קצת הגיון אמור להבין ולהסכים עם זה) גם בלי קשר למה שהיה, הנזק שההורים עושים לבנותיהן כעת הוא פי כמה מכל מה שהיה, והם רק מחמירים את המצב. 
זה שיש אנשים טיפשים, רשעים, ציניים, צרי אופק שמריעים להורים על כך שהוציאו את כל הכביסה המלוכלכת של המשפחה לעיני הציבור ובכל כלי התקשורת, רק בגלל שזה משרת בעיניהם את המטרה של המלחמה בגור, זה לא הופך את הצעד שנקטו בו ההורים (ואין ספק שהם לא עשו את זה מעצמם) לצעד אחראי וחכם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2022 01:36 לינק ישיר 

בעיקרשומע כתב:
אין ספק (וכפי שכתבתי לעיל) שחסידי ומעריצי ר' שאול שולטים ביד רמה ברשת האינטרנט ובכלי התקשורת, מספיק לראות מה שקורה כאן בפורום בשביל להבין זאת. בהחלט גאווה גדולה להרב שאול אלתר.
אז את הצד השני כמעט ולא שומעים, אז כל שנותר הוא לסמוך על תעמולנים כמו שאולזון (שנראה לכאורה שאנשי ר' שאוכל מושקעים רציני אצלו), הפיסבוק של רלב"ח, ודומיהם. אני מסרב לסמוך עליהם בעיניים עצומות כפי שעושים שטופי המוח אכולי השנאה, גם אם רבים כאן הולכים כעדר אחריהם.

כולנו מכירים את גור לא מהיום ולא מהרשת. אני יוכל לומר לך שעל אחד הסיפורים שבחוברת 'חדלו הרע' על פירוד  בין נערה להוריה ביררתי מקרוב משפחה מדרגה ראשונה שהוא אמת לאמיתה.

יכול להיות
לא קראתי את החוברות של אף אחד מהצדדים
הסיפור הנוכחי נראה לא טוב מבחינת ההורים ואנשי ר' שאול, על הגב השחוח של שתי הילדות הללו מנהלים מאבק שנראה יותר כמסע תעמולה להשחרת גור, חלקו בוודאי הוא עלילת דם שקרית ונבזית. נראה שגם הרבה כסף מושקע בזה, לשמן את כל כלי התקשורת, עיתונאי וצייצני הטוויטר וכל מיני בלוגים מפוקפקים עולה לא מעט כסף, מעניין מאיפה הכסף הזה מגיע...

אין ספק שבקרב על הרשת אנשי ר' שאול נוחלים הצלחה, בהחלט גאווה גדולה להגר"ש אלתר וחצרו שיש להם צבא של עיתונאים, צייצנים וטוקביקיסטים ברחבי הרשת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2022 02:15 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

בעיקרשומע כתב:

יכול להיות
לא קראתי את החוברות של אף אחד מהצדדים
הסיפור הנוכחי נראה לא טוב מבחינת ההורים ואנשי ר' שאול, על הגב השחוח של שתי הילדות הללו מנהלים מאבק שנראה יותר כמסע תעמולה להשחרת גור, חלקו בוודאי הוא עלילת דם שקרית ונבזית. נראה שגם הרבה כסף מושקע בזה, לשמן את כל כלי התקשורת, עיתונאי וצייצני הטוויטר וכל מיני בלוגים מפוקפקים עולה לא מעט כסף, מעניין מאיפה הכסף הזה מגיע...

אין ספק שבקרב על הרשת אנשי ר' שאול נוחלים הצלחה, בהחלט גאווה גדולה להגר"ש אלתר וחצרו שיש להם צבא של עיתונאים, צייצנים וטוקביקיסטים ברחבי הרשת.

תפסיק להצדיק את כת רשעי גור נדלן כמייצג ודובר של הרשעים האלו !!
ומה שכתבו על גור נדלן ועל ....
לא יאומן כמה הרשעות שלהם גדולה אי אפשר להאמין לאף מילה שלהם.
הציבור הרחב בז להם ומתעב אותם הם קיבלו ביושר את כל השנאה כלפיהם !!
עונשו של מבזה תלמידי חכמים גדול מאוד ואין רפואה למכתו !!
מי שמזלזל בתלמידי חכמים וגם מחנך לאלימות ומסית ילדים נגד ההורים וקורע משפחות .ונותן כדורים פסיכיאטרים לבחורים צעירים!
הם נמאסו על הציבור !!
מה עוברים מי שקיבל שכל ועזב את גור נדלן הרשעים .
כולם יודעים שהם אלימים כוחנים ואגואיסטים !
כולם מחכים שהם יפלו !
אם יהיה עוד מסע התרמה כולם יתרמו להם .
כי האלוקים יבקש את הנרדף !

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2022 07:10 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
"אנחנו לא תמימים" אבל אנחנו מעדיפים להאמין לכל השמצה שקרית שתצוץ כל עוד היא מתאימה לפוזיציה שלנו שהיא שנאת גור.

אנשי ר' שאול פתחו במסע תעמולה שקרי בכל כלי התקשורת על "חטיפה" אכזרית, ועל כך שהבנות מוחזקות במקום שאינו ידוע להורים וכו' וכו'. וכך זה ממשיך.

מנגד המשטרה הודיעה באופן חד משמעי שאין כאן עניין של חטיפה אלא עניין שקשור יותר לתחום הרווחה, ויתירה מזאת הילדות טוענות שההורים התעללו בהן.

אני לא יודע אם ההורים התעללו בהן או שלא, מה שברור זה שכעת הם מתעללים בהן, את הנזק שהם עושים לבנות שלהן בהוצאת הלכלוך והתסבוכת המשפחתית שלהם לכל כלי התקשורת אני בספק אם יוכלו לתקן אי פעם. 

בא נתחיל מכאן שאתה משמיץ את האומללים סתם כך. שקרים גסים מאוד.

היה אתמול דיון בבית משפט. הבנות הצהירו שם שההורים לא מתעללים בהם מעולם לא התעללו בהם.

רק הבת החצופה הנשואה אמרה את זה. בהתאם להוראה שקיבלה מהמקום הכי נמוך בעולם.

לגבי טענת החטיפה. כל אדם בריא בנפשו יודע שהטענה היא על המרדת קטינות נגד הוריהן. ולא על אלימות פיזית נגדן.

והאם הפקרת הבנות לכת הזו זה הפתרון הנכון עבורן?
זכותך לחשוב כך. מי שאין לו לב, יכול באמת להאמין באיוולת הזו.

אדם שפוי, מבין שכאשר הכת הזו גונבת את כל ילדי הפורשים. אסור להשאר שם שניה אחת מיותרת.

ועל זה הפסוק אומר

וְגֹנֵב אִישׁ וּמְכָרוֹ וְנִמְצָא בְיָדוֹ מוֹת יוּמָת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2022 07:19 לינק ישיר 

וזה שאחרי שטיפת המוח המטורפת, ממליצים שהבנות ישהו בינתיים במקום אחר.
רק עומד לחובתם של החוטפים.

צריך העדר לב מוחלט כדי להשתמש בזה נגד ההורים

הרצחת וגם ירשת???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2022 09:37 לינק ישיר 

לפי מה שדווח, ההורים עצמם לא דרשו שהילדות יחזרו הביתה במיידי, כי הבינו שכרגע שהן נתונות לשטיפת מוח שההורים הם סכנה ליהדות וכו' ואז הן עלולות לברוח שוב, ולכן מלכתחילה הסכימו שהילדות יהיו בידי צד שלישי נייטרלי. ואז לנסות בהדרגה להחזיר אותן הביתה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2022 10:37 לינק ישיר 
אדון נוירולוג

מילא חסיד גור סטדנדרטי בכת, ללא רדיו, שגם לא גולש, שניזון רק מעיתון המודיע ומהחוברות של ראשי הכת, ניחא.
אבל אתה שיודע בוודאות מהי האמת והעובדות.  רבש"ע מאפה האטימות להגן על הפושע הראשי  ועל עוזריו ? (הלימוד זכות היחידי עליך, שאתה דומה למעשנים למיניהם, שחיים בהכחשה לגבי הנזקים שרעל הסיגריות גורם).
ברור לכל בר דעת, ללא הבדל דת, מין גזע, חוג, ועדה, שהתנהלותם המתועבת של ראשי הכת הגוראית הנוכחית היא מתועבת, אנטי אנושית,  מנוגדת למוסר אנושי! רעל כפשוטו! 
הגיע הזמן שתיגמל מההרעלה הגוראית, גם אם זה קשה לך !
בבוא היום כשתצטרך לתת דין וחשבון לפני בורא עולם, התירוץ שזה היה 'הרצון'  של 'המנהיג העליון' לא יועיל לך.
טענה של 'לא ידעתי' גם לא תועיל , הוכיחו אותך!
יוליכו אותך יחד איתו לגיהנום של הרשעים.

תוקן על ידי momeir ב- 10/02/2022 11:07:39

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2022 12:07 לינק ישיר 

.

תוקן על ידי avishai323 ב- 10/02/2022 12:07:24

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2022 13:47 לינק ישיר 

אם זה נכון, גור הגיעה לשפל מדרגה סדיסטי שלא היה כמותו מימות עולם...

משאולזון:

אמר רבי עקיבא: אני ראיתי גוי (גור) שכפתו לאביו לפני כלבו ואכלו.

לא תעמוד על דם רעיך.
מכה אביו ואמו מות יומת.

זוכרים את הסיפור שרץ ברשת לפני לא הרבה זמן, על חולה שהמתין להשתלת כליה, ובנו טירפד את התרומה? אני לא מוצא את זה עכשיו, אבל אם תמצאו, תראו את ראשי התיבות של השמות שנכתבו שם, ועכשיו נחבר לכם את הפאזל.

החולה שהמתין להשתלה, הלא הוא האבא סנדיק המפורסם. בנו שהיה בשעתו חסיד גדול, והוא טיפל בתיק הרפואי של אביו, גילה שהתורם הוא עוקר הדת ש.א. וטרפד את התרומה, כמובן בלא ידיעת האבא! אם מישהו מכם יודע איזו פרוצדורה מסובכת כרוך באיתור תורם מתאים, חודשים ארוכים של בדיקות, טרחה אין סופית, ואחרי שכבר מאתרים את התורם המתאים, התשה אין סופית. ובסוף, לקבור את הכל בשביל כלום...

תקופה קצרה לאחמ"כ הסיפור נודע לסנדיק החולה, וכשהוא גילה שבנו כפתו לו לפני כלבו, והתיר את דמו למוות, הכל בשם החסידות, החליט האיש, מקומי לא כאן! אז גמלה בליבו ההחלטה לקום ולברוח. למענו, למען חייו, ולמען ילדיו. רק שהוא לא ידע שמקום שמלמדים להקריב את האבא למולך, אין בעיה גם לטבוח את האחיות על אותו מזבח העגל. אלה אלוהיך.

אה, שכחתי לגלות לכם מי זה ש.א. עדיין לא זהיתם לבד?! שלמה אלבוים...

לתשומת לבכם! כבד את אביך ואת אימך עדיין כתוב בצד ימין של הלוחות!

הסיפור המקורי כאן:

תוקן על ידי נעילה ב- 10/02/2022 13:53:04

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > "חטיפה" או בנות שעברו התעללות ע"י הוריהם וביקשו לעבור לאחותם?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 6 7 8 ... 16 17 18 לדף הבא סך הכל 18 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.