בית פורומים בחדרי חרדים

"חטיפה" או בנות שעברו התעללות ע"י הוריהם וביקשו לעבור לאחותם?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/2/2022 13:55 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
"אנחנו לא תמימים" אבל אנחנו מעדיפים להאמין לכל השמצה שקרית שתצוץ כל עוד היא מתאימה לפוזיציה שלנו שהיא שנאת גור.

אנשי ר' שאול פתחו במסע תעמולה שקרי בכל כלי התקשורת על "חטיפה" אכזרית, ועל כך שהבנות מוחזקות במקום שאינו ידוע להורים וכו' וכו'. וכך זה ממשיך.

מנגד המשטרה הודיעה באופן חד משמעי שאין כאן עניין של חטיפה אלא עניין שקשור יותר לתחום הרווחה, ויתירה מזאת הילדות טוענות שההורים התעללו בהן.

אני לא יודע אם ההורים התעללו בהן או שלא, מה שברור זה שכעת הם מתעללים בהן, את הנזק שהם עושים לבנות שלהן בהוצאת הלכלוך והתסבוכת המשפחתית שלהם לכל כלי התקשורת אני בספק אם יוכלו לתקן אי פעם. 

חייב לומר לך, אתה לא הולך על הכיוון הנכון
בחיים לא תוכל להוציא את גור צודקים, או אפילו נראים טוב, בסיפור הזה של שכנוע ילדים נגד הוריהם
אם אתה בא כחסיד גור להגן על גור, אתה צריך לדבר כחסיד גור, דהיינו:
"הליכה נגד האדמו"ר גרועה יותר מעקירת הדת, וכל דבר שבעולם מותר כדי לעצור את זה, אין תרי"ג מצוות ואפילו לא ג' עבירות"
ולמה זה הדבר היחיד שאתה יכול ללכת עליו? כי זאת באמת הסיבה האמיתית של התנהגות חסידי גור בימים אלו.
אל תנסה להסביר בכלל את הנעשה היום בגור בצורה שפויה, ויכוח כמו האם חטפו פיזית את הילדים או רק שכנעו מיותרת לחלוטין

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 10/02/2022 14:27:01

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2022 14:05 לינק ישיר 

מישהו יודע את הטלפון של ה-קו של גור לגברים ולנשים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2022 15:07 לינק ישיר 

מופיע בחוברת בעמוד 8
קווי הסתה הפועלים ללא לאות מזה כשנתיים, קו לגברים (3835544-073 ,(וקו לנשים (38358888-073 .(ב 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2022 15:40 לינק ישיר 
קלעפער

איש_חשוב כתב:
"אנחנו לא תמימים" אבל אנחנו מעדיפים להאמין לכל השמצה שקרית שתצוץ כל עוד היא מתאימה לפוזיציה שלנו שהיא שנאת גור.

אנשי ר' שאול פתחו במסע תעמולה שקרי בכל כלי התקשורת על "חטיפה" אכזרית, ועל כך שהבנות מוחזקות במקום שאינו ידוע להורים וכו' וכו'. וכך זה ממשיך.

מנגד המשטרה הודיעה באופן חד משמעי שאין כאן עניין של חטיפה אלא עניין שקשור יותר לתחום הרווחה, ויתירה מזאת הילדות טוענות שההורים התעללו בהן.

אני לא יודע אם ההורים התעללו בהן או שלא, מה שברור זה שכעת הם מתעללים בהן, את הנזק שהם עושים לבנות שלהן בהוצאת הלכלוך והתסבוכת המשפחתית שלהם לכל כלי התקשורת אני בספק אם יוכלו לתקן אי פעם. 

בחיים לא תוכל להוציא את גור צודקים, או אפילו נראים טוב, בסיפור הזה של שכנוע ילדים נגד הוריהם
"הליכה נגד האדמו"ר גרועה יותר מעקירת הדת, וכל דבר שבעולם מותר כדי לעצור את זה, אין תרי"ג מצוות ואפילו לא ג' עבירות"
ולמה זה הדבר היחיד שאתה יכול ללכת עליו? כי זאת באמת הסיבה האמיתית של התנהגות חסידי גור בימים אלו.
אל תנסה להסביר בכלל את הנעשה היום בגור בצורה שפויה, ויכוח כמו האם חטפו פיזית את הילדים או רק שכנעו מיותרת לחלוטין

אתה לגמרי צודק ביחס לחסידי גור. אבל הועדה והעסקנים פועלים ממניעים של הפחדה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2022 18:37 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

בעיקרשומע כתב:
אין ספק (וכפי שכתבתי לעיל) שחסידי ומעריצי ר' שאול שולטים ביד רמה ברשת האינטרנט ובכלי התקשורת, מספיק לראות מה שקורה כאן בפורום בשביל להבין זאת. בהחלט גאווה גדולה להרב שאול אלתר.
אז את הצד השני כמעט ולא שומעים, אז כל שנותר הוא לסמוך על תעמולנים כמו שאולזון (שנראה לכאורה שאנשי ר' שאוכל מושקעים רציני אצלו), הפיסבוק של רלב"ח, ודומיהם. אני מסרב לסמוך עליהם בעיניים עצומות כפי שעושים שטופי המוח אכולי השנאה, גם אם רבים כאן הולכים כעדר אחריהם.

כולנו מכירים את גור לא מהיום ולא מהרשת. אני יוכל לומר לך שעל אחד הסיפורים שבחוברת 'חדלו הרע' על פירוד  בין נערה להוריה ביררתי מקרוב משפחה מדרגה ראשונה שהוא אמת לאמיתה.

יכול להיות
לא קראתי את החוברות של אף אחד מהצדדים
הסיפור הנוכחי נראה לא טוב מבחינת ההורים ואנשי ר' שאול, על הגב השחוח של שתי הילדות הללו מנהלים מאבק שנראה יותר כמסע תעמולה להשחרת גור, חלקו בוודאי הוא עלילת דם שקרית ונבזית. נראה שגם הרבה כסף מושקע בזה, לשמן את כל כלי התקשורת, עיתונאי וצייצני הטוויטר וכל מיני בלוגים מפוקפקים עולה לא מעט כסף, מעניין מאיפה הכסף הזה מגיע...

אין ספק שבקרב על הרשת אנשי ר' שאול נוחלים הצלחה, בהחלט גאווה גדולה להגר"ש אלתר וחצרו שיש להם צבא של עיתונאים, צייצנים וטוקביקיסטים ברחבי הרשת.

אני לא מאנשי ר' שאול ולא מאנשי גור.
הסיבה היחידה שאני מצדד בר' שאול היא, משום שר' שאול הינו האלטרנטיבה השפויה! והשפויים בדרך כלל הם יותר פתוחים ויותר יודעים.
זו הסיבה לענ"ד למה בגור מותר רק סטופידפון דלתאפגסוס, הם רוצים עדר בעלי חיים עיוורים מפוקחים, הם לא רוצים שאנשים יקראו ישמעו יחכימו ויבחרו בעצמם את דעותיהם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2022 18:51 לינק ישיר 

שרית560 כתב:
נוירולוג כתב:

בעיקרשומע כתב:
אין ספק (וכפי שכתבתי לעיל) שחסידי ומעריצי ר' שאול שולטים ביד רמה ברשת האינטרנט ובכלי התקשורת, מספיק לראות מה שקורה כאן בפורום בשביל להבין זאת. בהחלט גאווה גדולה להרב שאול אלתר.
אז את הצד השני כמעט ולא שומעים, אז כל שנותר הוא לסמוך על תעמולנים כמו שאולזון (שנראה לכאורה שאנשי ר' שאוכל מושקעים רציני אצלו), הפיסבוק של רלב"ח, ודומיהם. אני מסרב לסמוך עליהם בעיניים עצומות כפי שעושים שטופי המוח אכולי השנאה, גם אם רבים כאן הולכים כעדר אחריהם.

כולנו מכירים את גור לא מהיום ולא מהרשת. אני יוכל לומר לך שעל אחד הסיפורים שבחוברת 'חדלו הרע' על פירוד  בין נערה להוריה ביררתי מקרוב משפחה מדרגה ראשונה שהוא אמת לאמיתה.

יכול להיות
לא קראתי את החוברות של אף אחד מהצדדים
הסיפור הנוכחי נראה לא טוב מבחינת ההורים ואנשי ר' שאול, על הגב השחוח של שתי הילדות הללו מנהלים מאבק שנראה יותר כמסע תעמולה להשחרת גור, חלקו בוודאי הוא עלילת דם שקרית ונבזית. נראה שגם הרבה כסף מושקע בזה, לשמן את כל כלי התקשורת, עיתונאי וצייצני הטוויטר וכל מיני בלוגים מפוקפקים עולה לא מעט כסף, מעניין מאיפה הכסף הזה מגיע...

אין ספק שבקרב על הרשת אנשי ר' שאול נוחלים הצלחה, בהחלט גאווה גדולה להגר"ש אלתר וחצרו שיש להם צבא של עיתונאים, צייצנים וטוקביקיסטים ברחבי הרשת.

תפסיק להצדיק את כת רשעי גור נדלן כמייצג ודובר של הרשעים האלו !!
ומה שכתבו על גור נדלן ועל ....
לא יאומן כמה הרשעות שלהם גדולה אי אפשר להאמין לאף מילה שלהם.
הציבור הרחב בז להם ומתעב אותם הם קיבלו ביושר את כל השנאה כלפיהם !!
עונשו של מבזה תלמידי חכמים גדול מאוד ואין רפואה למכתו !!
מי שמזלזל בתלמידי חכמים וגם מחנך לאלימות ומסית ילדים נגד ההורים וקורע משפחות .ונותן כדורים פסיכיאטרים לבחורים צעירים!
הם נמאסו על הציבור !!
מה עוברים מי שקיבל שכל ועזב את גור נדלן הרשעים .
כולם יודעים שהם אלימים כוחנים ואגואיסטים !
כולם מחכים שהם יפלו !
אם יהיה עוד מסע התרמה כולם יתרמו להם .
כי האלוקים יבקש את הנרדף !

נשלח מהאנדרואיד שלי

גב' שרית
לא נעים לי לומר, אבל התגובות שלך נראות כמו הגרסה השאוליסטית של הבאג המכונה "שדה 9"

מעבר לזה לא מצאתי משהו קונקרטי ששווה התייחסות ותגובה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2022 18:53 לינק ישיר 

לא נעים לי לשאול אותך

נכון שאתה מרגיש נפלא אם זה שאתם ממרידים את כל ילדי הפורשים נגד ההורים שלהם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2022 18:56 לינק ישיר 

momeir כתב:
מילא חסיד גור סטדנדרטי בכת, ללא רדיו, שגם לא גולש, שניזון רק מעיתון המודיע ומהחוברות של ראשי הכת, ניחא.
אבל אתה שיודע בוודאות מהי האמת והעובדות.  רבש"ע מאפה האטימות להגן על הפושע הראשי  ועל עוזריו ? (הלימוד זכות היחידי עליך, שאתה דומה למעשנים למיניהם, שחיים בהכחשה לגבי הנזקים שרעל הסיגריות גורם).
ברור לכל בר דעת, ללא הבדל דת, מין גזע, חוג, ועדה, שהתנהלותם המתועבת של ראשי הכת הגוראית הנוכחית היא מתועבת, אנטי אנושית,  מנוגדת למוסר אנושי! רעל כפשוטו! 
הגיע הזמן שתיגמל מההרעלה הגוראית, גם אם זה קשה לך !
בבוא היום כשתצטרך לתת דין וחשבון לפני בורא עולם, התירוץ שזה היה 'הרצון'  של 'המנהיג העליון' לא יועיל לך.
טענה של 'לא ידעתי' גם לא תועיל , הוכיחו אותך!
יוליכו אותך יחד איתו לגיהנום של הרשעים.

תוקן על ידי momeir ב- 10/02/2022 11:07:39

אני רואה שאתה מצטיין לא רק בזלזול וביטויים מגונים אלא גם בקללות ושאר איחולים, מעניין באיזה בית מדרש למדת את זה? באיזה שלוש סעודות קיבלת את העדינות הזו שמצטיינים בה אנשי ר' שאול.

במלחמה נגד גור איבדתם את השפיות לגמרי, אף אחד מכם לא מתעניין במציאות, בעובדות, בגרסה כלשהי של הצד השני (לפחות בחלק מהמקרים יש גם צד שני לסיפור), אתם אחוזי שנאה ומלאי התלהמות, לא נותנים לאף אחד להפריע לכם בפסטיבל השנאה, ואם אני חלילה מציג משהו קצת שונה, מיד עליהום, לא יעלה על הדעת שמישהו יחרוג מהקו.

אמשיך להביע את דעתי גם אם היא חריגה מול עדר של שונאים, ברוב האשכולות בנושא גור אני בכלל לא מתערב, אני לא שייך לאף אחד מהצדדים. בסיפור הזה די מהר הרחתי שמדובר במסע תעמולה מכוון ומושקע מצד מסויים, תוך ניצול משפחה על בעיותיה הסבוכות (הנזקים שעשיתם למשפחה הזו גרועים יותר מכל מה שאתם מתלוננים עליו).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2022 19:00 לינק ישיר 

אתה סתם מקשקש. אין מחלוקת משמעותית בין הגירסאות.

מוסכם שהן לא נחטפו באלימות. מוסכם שגור הקימו ארגון שמטרתו להמריד את כל ילדי הפורשים. כפי שארע במקרה זה.
מוסכם שהבנות עברו שטיפת מוח מטורפת לעזוב את גור. לכן הן מתעקשות להמשיך דוקא בגור. ועל זה נטושה המלחמה שלהן. ולא על מגורים אצל האמא או אצל כל אדם אחר.
הן לא מסכימות ללכת לאף מוסד שאינו גור. ולא להתגורר אצל אף משפחה שאינה גור.

כי שטפו להן את המוח. שאם לא ילכו אחרי השטן. הנשמה שלהן תשרף בגיהנום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2022 19:02 לינק ישיר 

וגם הבת החצופה מסכימה שהמצוקות היחידות של המשפחה הן בהקשר לכך שהבנות הקטנות שוכנעו ללכת אחרי השטן נגד ההורים שלהן. ולעזוב את הבית בגלל השטן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2022 19:06 לינק ישיר 

avishai323 כתב:
אתה סתם מקשקש. אין מחלוקת משמעותית בין הגירסאות.

מוסכם שהן לא נחטפו באלימות. מוסכם שגור הקימו ארגון שמטרתו להמריד את כל ילדי הפורשים. כפי שארע במקרה זה.
מוסכם שהבנות עברו שטיפת מוח מטורפת לעזוב את גור. לכן הן מתעקשות להמשיך דוקא בגור. ועל זה נטושה המלחמה שלהן. ולא על מגורים אצל האמא או אצל כל אדם אחר.
הן לא מסכימות ללכת לאף מוסד שאינו גור. ולא להתגורר אצל אף משפחה שאינה גור.

כי שטפו להן את המוח. שאם לא ילכו אחרי השטן. הנשמה שלהן תשרף בגיהנום.

הסיכומים שאתה מסכם עם עצמך אינם מחייבים אותי
הציבור הכללי יודע שהיתה חטיפה ולא יודעים היכן הן מוחזקות, זו בדיוק היתה המטרה של אנשי ר' שאול, לצרוב בתודעה הציבורית שנעשים פשעים כאלו בחסות גור, ואת מסע התעמולה הזה (שתרם בעיקר חילול ה' גדול) מובילים כל מיני יחצנים, בלוגרים, צייצנים, עיתונאים, והם לא מוכרים ככאלו שעובדים בהתנדבות.
את המלחמה הזו עושים על גב ההורים (שמשמשים כאידיוטים שימושיים לאנשים ציניים), אבל יותר חמור זה הנזק לילדות הללו, אבל למי אכפת בכלל...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2022 19:13 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

באמת יש"כ על ההדרכה איך כדאי לייצג את גור ומה הדרך הנכונה, תודה על הדאגה הכנה.

בכ"מ, אני לא מייצג את גור לא במובן הגשמי ולא במימד הרוחני, לא שייך להם ולא לשיטותיהם, אתם פשוט שועטים כמו עדר, לא מעניין אתכם כלום חוץ מהפוזיציה, אני לא מדבר על יושרה, על יכולת ניתוח בסיסית של עובדות (המעט שיש, כי כמעט כל הפרסומים הם מגמתיים ומהצד של אנשי ר' שאול), אין בכם אפילו סקרנות אנושית טבעית לחשוב לרגע מה קורה כאן, הכל נובע אצלכם מפוזיציה.

ועוד דבר בקשר אליך, כי בעבר נהגת למחות לא פעם על זלזול ברבנים, נראה לי שאיבדת את הזכות הזו, אתה נוכח באשכולות שבהם נכתבו דברים שאני בספק אם נכתבו כאן פעם על רבנים, ואתה חי בשלום עם זה. מילא הם שלא איכפת להם לא מכבודם, לא מעתידם, אבל אתה שהיה נראה שהנושא הזה הוא קו אדום אצלך, לפתע הדברים נראים אחרת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2022 19:14 לינק ישיר 

או ווי, אם חושבים שחטפו אותן באלימות פיזית. חייבים להכריז בקול גדול:

הן נחטפו בשטיפת מוח. שהשטן שטף להן את המוח למרוד בהורים ובה'.

לא היה שום אלימות פיזית רח"ל!!!

והנה, תראו אפילו בדף הרשמי כתוב על הטרגדיה, ותודה שאתה מזכה את הרבים בידיעת העובדות:

Fundraiser by Yitzchok Gottlieb : Help the Sandik Girls return to their parents (gofundme.com)

תוקן על ידי avishai323 ב- 10/02/2022 19:14:31

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2022 19:21 לינק ישיר 

הפונט לא מספיק גדול, קשה לי לקרוא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2022 19:32 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

איש_חשוב כתב:

באמת יש"כ על ההדרכה איך כדאי לייצג את גור ומה הדרך הנכונה, תודה על הדאגה הכנה.

בכ"מ, אני לא מייצג את גור לא במובן הגשמי ולא במימד הרוחני, לא שייך להם ולא לשיטותיהם, אתם פשוט שועטים כמו עדר, לא מעניין אתכם כלום חוץ מהפוזיציה, אני לא מדבר על יושרה, על יכולת ניתוח בסיסית של עובדות (המעט שיש, כי כמעט כל הפרסומים הם מגמתיים ומהצד של אנשי ר' שאול), אין בכם אפילו סקרנות אנושית טבעית לחשוב לרגע מה קורה כאן, הכל נובע אצלכם מפוזיציה.

ועוד דבר בקשר אליך, כי בעבר נהגת למחות לא פעם על זלזול ברבנים, נראה לי שאיבדת את הזכות הזו, אתה נוכח באשכולות שבהם נכתבו דברים שאני בספק אם נכתבו כאן פעם על רבנים, ואתה חי בשלום עם זה. מילא הם שלא איכפת להם לא מכבודם, לא מעתידם, אבל אתה שהיה נראה שהנושא הזה הוא קו אדום אצלך, לפתע הדברים נראים אחרת.

אני ביקרתי כאן גם את הצד של ר' שאול, אין ספק שגם הם עשו המון טעויות של "תהיה צודק ואל תהיה חכם"..
אבל גור חצו קו אדום, הם היו צריכים מראש להניח לילדים של משפחות שעזבו אותם ולוותר עליהם
יש להם מספיק בשר.. וענישה כזאת של ניתוק אכזרי של ילדים מהורים - עד כאן!!
האם אתה אב לילדים?
האם אתה יכול לדמיין שאחד מילדיך בגילאי 14 מנתק קשר איתך?
שומעים מפורש באחד ההקלטות את אחד מראשי הוועדה בגור אומר לאם השבורה שבכתה שבנה הקטן עזב אותה אחר ששכנעו אותו - "זה מה שבחרתם, כשבחרתם לעזוב"
אינך יכול להפריד בין האדמו"ר מגור למעשים האלו ולומר שהוא לא מודע או שלא שומעים בקולו
אם נעשה מעשה כזה בגור, זה נעשה בשליחותו, כי איש לא ירים שם את ידו ורגלו בלי רשותו

עדיף שלא אכתוב כאן מה הסיבה שאינני יוצא במחאה על ביזוי כבודו.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > "חטיפה" או בנות שעברו התעללות ע"י הוריהם וביקשו לעבור לאחותם?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 7 8 9 ... 16 17 18 לדף הבא סך הכל 18 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.