|
|
| נשלח ב-9/2/2022 10:51 |
|
| |
הריני מוסר מודעה מהיום, שבל"נ אם לא נשמע שום גינוי מלבלרי ה"השקופע", אתם יכולים לחפש את החברים שלכם כדי לקרוא לי להפגנות נגד יוזמות הנדל (שכל בר דעת יודע שלפחות חלק מהמרכיבים הם קריטיים)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2022 10:56 |
|
| |
הפגנה? קראתי נכון? מה עם כל הקשקושים המנומקים והמלומדים שהעלתם כל פעם שמישהו חשב להפגין על משהו רוחני? מה עם חילול ה'? מה עם זה שאסור להראות לחילונים שאנחנו חזקים? מה עם כל החולים והיולדות שבאמבולנסים שהפגנה כזו עלולה לעכב אותם מלהגיע לבתי החולים? כת לצים בשירות הערב רב. כל המחלל שם שמים בסתר נפרעין ממנו בגלוי.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2022 10:58 |
|
| |
הפגנות נגד חילונים, זה משהו שלא באמת עוזר. נגד חרדים, עוזר בהחלט.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2022 11:08 |
|
| |
טעות 1. כל הפגנה עוזרת, גם נגד חלונים, וגם נגד גויים. גם בהולנד יש הפגנות וזה תמיד עוזר. טעות 2. כשעושים הפגנה על דברים של קדושה, לא בודקים האם זה אמור לעזור, אלא יש חובת מחאה, גם אם לעיני הבשר ודם שלך זה לא עזר. טעות 3. חלק מההפגנות של התקופה האחרונה, למשל נגד חוק הגיוס, זה לא (רק) נגד חילונים, זה בעיקר נגד חרדים, שבציניות של קאפו מעבירים את החוקים האלו.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2022 11:09 |
|
| |
אבקש, יש כאן דיון על משפחה אומללה שחטפו לה את הילדים.
את כל ענייני העציצים, אנא השאר באשכולות המתאימים.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2022 11:18 |
|
| |
תגובה קלאסית למי שאין לו מה לענות. אף פעם לא ביססת את השקפת עולמך על נתונים, או על מציאות, רק לפי הרוח הנושבת. תמשיך להתקשקש להנאתך בתסבוכות עצמיות ופנימיות. בהצלחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2022 11:29 |
|
| |
די לנוכלות. יש לך בעיות, אפשר לפתור אותם במקומות המתאימים. לא על חשבון הנושא הזה באשכול כאן.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2022 12:49 |
|
| |
הפגנה זה חילול ה'. זה יעלה את לפיד בסקרים ואז ליברמן יחשוב פתאום שכל החרדים פלג ירושלמי וישכח שיש גם חרדים חמודים!
(היחידים בציבור החרדי שבאמת הפגינו פעם בבר אילן היו... חס"ג)
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי פיינשמקער ב- 09/02/2022 12:50:01
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2022 13:41 |
|
| |
| עומדבפרץ כתב: |  | תגובה קלאסית למי שאין לו מה לענות. אף פעם לא ביססת את השקפת עולמך על נתונים, או על מציאות, רק לפי הרוח הנושבת. תמשיך להתקשקש להנאתך בתסבוכות עצמיות ופנימיות. בהצלחה. |
|
נתונים?? אתה?? חס וחלילה!! זכור לי שאתה מראשי הלוחמים נגד "פרצת האקדמיה" בקרב מחנה יראי ד' כפי הוראת מרנן ורבנן שליטא וזללללללללה.. נתונים זה של האקדמיה. זה פיכסה. אצלנו יש רק דמגוגיה ונרטיבים.
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 09/02/2022 13:43:10
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2022 22:05 |
|
| |
די! הגיע הזמן לזעוק בקול גדול. לרשע המרושע! צא טמא!
| נוירולוג כתב: |  | לא יודע כמה יגיעו
אולי אם אנשים יעמדו עם רמקולים מתחת הבית שלו. וידרשו מסטאלין להניח לילדים. הוא יחשוב שוב על ההשלכות.
תתבייש לך
ירדת מהפסים או שמעולם לא היית בהן?
אתה מוזמן לעיין בשבת קיט:
וכמובן אתה מוכיח את מה שכתבתי מוקדם יותר הערב באשכול אחר. |
|
מי "שירד מהפסים " זה המנהיג העליון של כת גור. צריך לקרוע קריעה על כך שטיפוס עם מידות רעות ומושחתות שכאלו מנהיג את ציבור כזה גדול! 'המוזג' יין שמגלגל את עיניו, הוא כל כולו רוע בלתי נתפס. מיליונר שסוחט כסף מחסידיו. איש רע שמאמלל יהודים! הוא ורעייתו ובניו ושאר עושי דברו הם רשעים ארורים! ה' יקום דמם של האומללים מידו של הדיקטטור ומיד עוזריו הנאלחים!
תוקן על ידי momeir ב- 09/02/2022 22:09:19
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2022 22:18 |
|
| |
| momeir כתב: |  | לא יודע כמה יגיעו
אולי אם אנשים יעמדו עם רמקולים מתחת הבית שלו. וידרשו מסטאלין להניח לילדים. הוא יחשוב שוב על ההשלכות.
תתבייש לך
ירדת מהפסים או שמעולם לא היית בהן?
אתה מוזמן לעיין בשבת קיט:
וכמובן אתה מוכיח את מה שכתבתי מוקדם יותר הערב באשכול אחר. מי "שירד מהפסים " זה המנהיג העליון של כת גור. צריך לקרוע קריעה על כך שטיפוס עם מידות רעות ומושחתות שכאלו מנהיג את ציבור כזה גדול! 'המוזג' יין שמגלגל את עיניו, הוא כל כולו רוע בלתי נתפס. מיליונר שסוחט כסף מחסידיו. איש רע שמאמלל יהודים! הוא ורעייתו ובניו ושאר עושי דברו הם רשעים ארורים! ה' יקום דמם של האומללים מידו של הדיקטטור ומיד עוזריו הנאלחים!
תוקן על ידי momeir ב- 09/02/2022 22:09:19 |
|
עוד תגובה מזעזעת ומטורללת מבית היוצר של חסידיו ומעריציו של הרב שאול אלתר נדמה לי שזה הפורום החרדי היחיד בעולם שמאפשר תגובות נאצה מזעזעות שכאלה.
שוב ושוב מעריציו וחסידיו של הרב שאול אלתר מוכיחים שהם גרועים ונבזים מאלו שהם נלחמים נגדם.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2022 22:23 |
|
| |
אני לא חסיד של הגר"ש אלתר. אני מעריץ שלו בדיוק כמו שאני מעריץ תלמידי חכמים אחרים שהם בעלי מידות טובות . אני מתעב עד עמקי נשמתי אנשים עם מידות רעות ומושחתות. ק"ו כאשר הם לבושים באיצטלא דרבנן. ק"ו בן בנו של ק"ו כאשר מגלגלים עיניים וכל כולם רשעות שלא תיאמן! איכס! יש לי בחילה כשאני חושב על הטיפוס הנאלח הזה שמאלל כ"כ הרבה יהודים על לא עוול בכפם! גועל נפש!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2022 22:26 |
|
| |
| momeir כתב: |  | אני לא חסיד של הגר"ש אלתר. אני מעריץ שלו בדיוק כמו שאני מעריץ תלמידי חכמים אחרים שהם בעלי מידות טובות . אני מתעב עד עמקי נשמתי אנשים עם מידות רעות ומושחתות. ק"ו כאשר הם לבושים באיצטלא דרבנן. ק"ו בן בנו של ק"ו כאשר מגלגלים עיניים וכל כולם רשעות שלא תיאמן! איכס! יש לי בחילה כשאני חושב על הטיפוס הנאלח הזה שמאלל כ"כ הרבה יהודים על לא עוול בכפם! גועל נפש! |
|
תגובותיך הבהמיות מעוררות בחילה (זה מזמן חרג מתחום הביקורת, קשה ככל שתהיה) הן בוודאי לא מגיעות ממקום של קדושה או מידות טובות.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2022 09:33 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | נדמה לי שזה הפורום החרדי היחיד בעולם שמאפשר תגובות נאצה מזעזעות שכאלה. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2022 09:37 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | אני לא חסיד של הגר"ש אלתר. אני מעריץ שלו בדיוק כמו שאני מעריץ תלמידי חכמים אחרים שהם בעלי מידות טובות . אני מתעב עד עמקי נשמתי אנשים עם מידות רעות ומושחתות. ק"ו כאשר הם לבושים באיצטלא דרבנן. ק"ו בן בנו של ק"ו כאשר מגלגלים עיניים וכל כולם רשעות שלא תיאמן! איכס! יש לי בחילה כשאני חושב על הטיפוס הנאלח הזה שמאלל כ"כ הרבה יהודים על לא עוול בכפם! גועל נפש!
תגובותיך הבהמיות מעוררות בחילה (זה מזמן חרג מתחום הביקורת, קשה ככל שתהיה) הן בוודאי לא מגיעות ממקום של קדושה או מידות טובות.
|
|
אתה חולק על העובדה שיעקב מאמלל כ"כ הרבה יהודים, או שאתה טוען שזה כן על עוול בכפם??? או אולי אתה סבור שהמרדת כל ילדי הפורשים, זה פשוט צדקות מופלאה?
כדאי שתבין. המעמד של האדמו"ר שלך צנח בשבוע האחרון. גם בעיני בכירי הרבנים והאדמו"רים. אי אפשר לעבוד על כל העולם כל הזמן.
|
|
|
|
|