| נשלח ב-12/2/2022 19:23 |
|
| |
| hot_trend כתב: |  | | לה''ו. אז בוא ניפגש, ואראה לך כאן בארץ ישראל קסקטים מעולים ב20₪. |
|
ביידיש יש מילה: עס פאסט נישט = לא ראוי. לא שייך. הקסקט נופל בקטגוריה הזו. למה? ככה. גם תיק גב, למשל, הוא בגדר עס פאסט נישט. מה כן פאסט במקומו? ניילונים. מלא ניילונים. מכל גודל, סוג, וצבע. שם לתוך היילונים מכניסים הכל. את הקניות, החפצים, הירושה, הספרים השמאטעס, ומה לא.
יש דברים שקשה להבין. ללכת ברחוב בקיץ ההביל והלוהט עם כובע לבד שחור ועם מעיל שחור ולהסריח כמו חזיר, זה בסדר. אבל ללכת בלבוש קל המתאים לאקלים הישראלי זה כבר עס פאסט נישט.
העניין הזה הוא כבר נושא לדיון אחר.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2022 20:49 |
|
| |
| גרשום כתב: |  | יש דברים שקשה להבין. ללכת ברחוב בקיץ ההביל והלוהט עם כובע לבד שחור ועם מעיל שחור ולהסריח כמו חזיר, זה בסדר. אבל ללכת בלבוש קל המתאים לאקלים הישראלי זה כבר עס פאסט נישט.
|
|
האם זאת השפה הרגילה שלך? או שהשנאה קלקלה את השורה
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2022 21:04 |
|
| |
אין בי שום שנאה ואין שום בעיה בשפה שלי.
הוכחת כאן לכולם שאתה שקרן, בלפן, ומגן על פדופילים ואנסים. מן הראוי שתשחרר אותנו מנוכחותך, ותתנדף מכאן כמו תאומך יצחק הספרן.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2022 21:23 |
|
| |
| גרשום כתב: |  | אין בי שום שנאה ואין שום בעיה בשפה שלי.
הוכחת כאן לכולם שאתה שקרן, בלפן, ומגן על פדופילים ואנסים. מן הראוי שתשחרר אותנו מנוכחותך, ותתנדף מכאן כמו תאומך יצחק הספרן.
|
|
אתה לא רואה שום בעיה בשפה כמו "מסריחים כמו חזירים" כשאתה מדבר על חרדים? מה אתה עושה כאן בינינו? מסריחים כמו חזירים? לך לחברים המבושמים שלך.
לא ארד לרמה הנמוכה מאוד שלך, בהאשמות בלי שום ראיה לינק וציטוט רק אזכיר את מאמר חז"ל הפוסל במומו פוסל, ומן הסתם יש לך איזה עבר פדופילי ואונס, אם בכל תגובה יוצא לך משהו בכיון הזה האם אני צודק?
|
|
|
|
|